BBC setter et meget kritisk søkelys på “drapet” på politimannen i Paris

Oppdatering!

Artikkelen til BBC var en artikkel skrevet av «BBC», en forfalskning som nå er fjernet. Jeg lar dette innlegget stå en stund allikevel. Jeg har kommet med ytterligere oppdatering i en kommentar nederst i kommentarfeltet.

Det er svært overraskende, men gledelig nok har det sluppet i gjennom en artikkel hos BBC om at det påståtte drapet på politimannen i Paris er en ren svindel, og at hele Paris-hendelsen er en False Flag-operasjon. Konklusjonene og spørsmålene som stilles tilsvarer de jeg kom med i innlegget Skutt av en gal muslimsk fundamentalist med AK-47?

http://bbc-news.co.uk/doubts-raised-over-authenticity-of-charlie-hebdo-footage/

Doubts raised over authenticity of Charlie Hebdo footage.

A video clip broadcast by news agencies across the world in relation to the recent events in Paris is now under scrutiny.

Some viewers may find the above footage distressing

According to analysts, it appears that the footage was recorded over two takes, evidenced by a placement marker that appears by the front left wheel of the vehicle as the gunmen return from apparently gunning down a wounded Gendarme.

The killing of the french policeman is also being called into question, due to the ‘lack of blood spatter consistent with that of a close range shooting’.

As shown in the freeze frame below, smoke is shown to emit from the weapon, with no impact or trauma appearing to register on the body of the victim. The decision of many news outlets to blur out the victim is being debated as evidence of complicity in what many are now calling a hoax.

Forensic and ballistics expert David Mayhew commented; “If the video shows events as they actually occurred, then in my opinion it is most likely that the firearm shown is discharging blanks rather than conventional ammunition”.

Staged.

Whilst numerous theories have sprung up concerning this and other details, the general consensus among not just sceptics, but some major news agencies, is that the entire event was a ‘False Flag’ attack perpetrated by the CIA and/or Mossad in a “psy-ops” exercise to rouse hatred against Islam and support for what has been so far, a failing campaign in Iraq, Syria and the Middle East.

15 thoughts on “BBC setter et meget kritisk søkelys på “drapet” på politimannen i Paris

 • 12. januar 2015 at 14:33
  Permalink

  Det vi her ser fra BBC er rett og slett et under! Og jeg som hadde sluttet å tro på undere.
  Nå, når først ett under har vist seg, er det kanskje tid til å legge seg på sine knær, folde hendene og be om flere undere? 😉

 • 12. januar 2015 at 14:36
  Permalink

  Jeg må bare legge til én ting: Undere kommer ikke av seg selv. Og all takk går til alle opplyste mennesker, som Jostemikk, som hele tiden søker sannheten. Uten dem ville flertallet av folk fortsatt tro på «false flag»-historiene.

 • 12. januar 2015 at 14:49
  Permalink

  Jeg er født pessimist, Ingrid, så jeg forventer ingen ærlighetsrevolusjon hos The Presstitutes/Lamestream Media. Kan dog ikke gjøre annet enn å glede meg over dette spede forsøket på å fortelle det som er åpenbart for alle som er i stand til å se med egne øyne.

  Linken jeg la ut i går kveld til Gordon Duffs sak om Paris-hendelsen på Veteranstoday, er vel verdt en ny titt etter at artikkelen har blitt oppdatert.

  http://www.veteranstoday.com/2015/01/11/fiasco-france-lie-to-me-once/

  Now the hatefest and media event moves forward.

  Don’t believe a word of it.  Let’s say “Charlie” was testing their “freedom of speech.”  Well, they can consider this test a failure whether or not they were killed (or not) by real terrorists or the “usual suspects,” Mossad assets floated through customs with bombs in their underwear, always without passports, visas or even airline tickets.

  If only the rest of us could travel like that!

  You know, Europe is filled with “hate speech laws,” typically only protecting Jews, one of the ethnic groups that is notoriously able to defend themselves “speech-wise.”  With a virtual stranglehold on press/media/entertainment, taking on “the Jews” in a “hate speechfest” is worse than bringing a knife to a gunfight.

  Then again, we have to remember, if one aspect of this was false, and the video totally proves this, then it all is false.  If there are dead, the powers that be, whether French Zionists, the Mossad or the criminal gangs of Eurotrash that plague the Middle East and Africa with terror bombings and pretend terror groups like Boko Harum and Al Shabab, wanted them dead.

 • 12. januar 2015 at 15:49
  Permalink

  Dette er jeg enig i. Jeg har rett og slett problemer med å innse at BBC faktisk har skrevet dette. Jeg har i det siste utviklet et dyptgående svartsyn angående det vestlige samfunns og spesielt medienes totale mangel på etterettelighet. Og da er jeg snill.

  Det har blitt klarere og klarere at «noe ikke stemmer» i stadig flere saker. Denne saken har vært ekstra deprimerende, ikke bare på grunn av eventuelle ofre, men fordi den åpenbart utnyttes av sterke krefter. Ikke bare utnyttes den i ettertid, men det er umulig å komme utenom sannsynligheten for at det er satt i scene av helt andre krefter enn de man peker på i MSM.

  Spør dere selv ‘Cui bono?’ – hvem har fordel av at dette skjer?

  Man snakker om ‘free speech’, men i realiteten handler det om nøyaktig det motsatte. Kun sentralt godkjente dogmer skal være tillatt å ytre offentlig, det er det som ligger i USA’s nyeste initativ om ‘terror’ (ja, det er terror, men terroristene er ikke dem det blir hevdet i MSM).

  At BBC skriver det de skriver, er såvisst et under under de rådende forhold. Det er faktisk helt ufattelig. Men derfor er det også meget viktig, for sakens innhold er ikke til å komme forbi: Det er vaskelig å tolke bevisene på annen måte enn som «falsk flagg» *) : Merkene ved forhjulet som plutselig dukker opp (mao. det må være flere opptak), samt det mer enn tvilsommet ‘drapet’. Man kan også spørre seg hvordan den som filmet dette kunne vite hva som skulle skje før skytingen startet? Det er som sagt mange mistenkelige sider ved dette, flere enn de som er nevnt i BBC artikkelen, og det skulle bare mangle om ikke pressen pekte på at det hele synes å være planlagt og gjennomført av noen som hadde mulighet for ‘retakes’.

  Men vi har blitt totalt desillusjonerte over MSM både i Norge og andre steder. BBC har vært og er en av de verste i klimadebatten, som faktisk er en integrert del av dette maktspillet som har pågått i årevis og som nå manifesterer seg som voldelig stats-terror.

  Som sedvanlig framstiller de skyldige seg selv som ofre, men derfor er det også så overraskende at nettopp BBC legger fram disse faktaene, som var godt kjent i alternative medier, men som MSM hittil har undertrykket med sin ‘free speech’.

  Det er å håpe på flere undere som dette, det hadde sannheten fortjent. Men inntil vi ser det, vil jeg nesten tro dette var en ‘glipp’.


  *) http://en.wikipedia.org/wiki/False_flag
  «False flag (or black flag) describes covert operations designed to deceive in such a way that the operations appear as though they are being carried out by entities, groups, or nations other than those who actually planned and executed them.»

 • 12. januar 2015 at 16:27
  Permalink

  Takk for et godt og reflektert innlegg, Amatør1.

 • 12. januar 2015 at 16:40
  Permalink

  En generell kommentar om det fæle vi har kunnet observere skje fra og med 11. september 2001.

  Alle spor peker i retning av det en kaller neokonservative krefter. Dette er imidlertid litt unyansert, og for å kalle en spade for en spade, er det bare å si at alle spor peker i retning Mossad/CIA/MI6. Selv dette er ørlite unyansert, for de kreftene som sto bak opprettelsen av de nevnte organisasjoner, sto også bak opprettelsen av andre vestlige nasjoners e-tjenester, blant annet gjennom Operation Gladio/Stay Behind.

  Utfra dette, hvis analysen er korrekt utfra logiske og faktiske observasjoner av det som har skjedd, er det bedrøvelig å gå gjennom “terror”historien de siste 15 årene. USA 11. september 2001, London-bombingen 7. juli 2005, 11. september 2011 i Oslo og på Utøya er alle regissert av de samme sosiopatene, og alle granskingskommisjoner fra det offentlige er kun et pinlig skuespill som folk flest dessverre sluker rått.

  Dette setter igjen et minst like bedrøvelig fokus på vårt lands politiske ledere, og la oss for all del ikke glemme riksmedia, med rette kalt The Presstitutes.

 • 12. januar 2015 at 17:43
  Permalink

  Når noe virker for godt til å være sant, er det ofte det. For godt til å være sant. Artikkelen til “BBC” er nå borte, og det er kanskje ikke så rart at noen klarte å bli kvitt den, for legg merke til adressen:

  http://bbc-news.co.uk/doubts-raised-over-authenticity-of-charlie-hebdo-footage/

  BBC og bindestrek før news. Det er helt feil. Slik ser den ekte adressen til nettsidene til BBC ut:

  http://www.bbc.com/news/

  Dessverre ingen gledelig glipp, men en svindel jeg gikk rett på. Dette stemmer da også vesentlig bedre med det vi vet om BBC som en av tåkeleggingens og propagandaens store bastioner.

 • 12. januar 2015 at 18:25
  Permalink

  Jaha, det var jo mer enn synd. Faktisk tragisk, men mer etter forventningene. Jeg så etter artikkelen på forsiden hos BBC, men kunne ikke finne den, og tenkte at noen hadde fått «second thoughts». Men du har nok rett.

  Forøvrig hadde jeg siden oppe i en browser, så jeg har lagret den i .mht format.

  Mer om svindelen her
  http://removingtheshackles.blogspot.no/2015/01/the-bbc-did-not-admit-france-was-false.html

  Vel og merke var innholdet korrekt nok og ingen svindel som sådan. Men siden kom ikke fra BBC.

 • 12. januar 2015 at 20:37
  Permalink

  Her kan de som ønsker se hvordan dette så ut:

  https://web.archive.org/web/20150112092121/http://bbc-news.co.uk/doubts-raised-over-authenticity-of-charlie-hebdo-footage/

  Det som var gjort er forholdsvis enkelt. En trenger bare kopiere kildekoden til forsiden til BBC, og gjøre om en av artiklene med egne linker og bilder i den aktuelle saken og lime det inn i et HTML-program. Alle andre linker og saker var autentiske, og klikket man på dem, kom man til den aktuelle BBC-siden.

  Så lastet de dette opp på et domene med nesten identisk adresse som BBC.

  Videoen de hadde lagt ut hadde også BBC-logo, men det er jo enda enklere å få til.

 • 13. januar 2015 at 20:32
  Permalink

  Her er en viktig sak som setter ytterligere lys på Paris-historien.

  Fra Yahoo news, 12. januar 2015
  Paris suspect Said Kouachi was roommate of ‘underwear bomber’: Reports
  http://news.yahoo.com/kouachi-underwear-bomber-roomate-yemen-184021010.html

  «Said Kouachi, one of the two gunmen involved in last week’s massacre at the offices of the French satirical newspaper Charlie Hebdo in Paris, once told a Yemeni reporter that he had lived with Umar Farouk Abdulmutallab, the Nigerian «underwear bomber» behind the failed 2009 terror plot on a Detroit-bound airliner.»

  Fra Wall Street Journal Jan. 11, 2015
  Paris Attacker Said Kouachi Knew Convicted Nigerian Airline Bomber
  http://www.wsj.com/articles/paris-attacker-said-kouachi-knew-convicted-nigerian-airline-bomber-1421005446

  «On Said Kouachi’s road to radicalization, one key stop was a four-story dormitory of an Arabic-language school in the Yemeni capital.

  There he lived across the hall from a man with whom he studied and visited the mosque in the Old City of San’a: a Nigerian handpicked by an al Qaeda cleric to try to bring down a U.S.-bound airliner later that same year with a bomb in his underwear.»

  Dette skal antagelig styrke de tvilende i troen på at, joda, Paris-attentatet var virkelig de svartsmuskede terroristende som alle våre statsmenn hevder de er, fordi de hater vår frihet som det heter.

  La oss si vi godtar at Kouachi faktisk kjente Abdulmutallab, underbuksebomberen, og at vi videre holder oss til MSM og siterer The Guardian ifra 9 Mai 2012?

  ‘Underwear bomber’ was working for the CIA
  Bomber involved in plot to attack US-bound jet was working as an informer with Saudi intelligence and the CIA, it has emerged

  «A would-be «underwear bomber» involved in a plot to attack a US-based jet was in fact working as an undercover informer with Saudi intelligence and the CIA, it has emerged.»

  Javel. Da er det kanskje ikke helt grepet ut av luften at CIA var innvolvert i gjennomføringen av Paris-attentatet? Nok en brikke i puslespillet er lagt.

  New York Times bekrefter at underbukse-bomberen var CIA-agent (May 8, 2012 )
  http://www.nytimes.com/2012/05/09/world/middleeast/suicide-mission-volunteer-was-double-agent-officials-say.html

  Og BBC 10 May 2012 (ekte denne gang)
  Al-Qaeda underwear bomber ‘was undercover agent’
  http://www.bbc.com/news/world-middle-east-18000351

 • 13. januar 2015 at 21:44
  Permalink

  Svært interessant, Amatør1, og som du nevner, brikkene faller på plass.

  Hvis jeg ikke husker helt feil i farta, var det vel i tillegg til innblanding fra CIA, et Mossad/Israel-firma som sto for “sikkerheten” på flyplassen der Underbuksebomberen gikk ombord i flyet. Samme “sikkerhet” som da flyet fra Malaysian Airlines tok av fra Schipol i Amsterdam. Det er vel samme firma som også har ansvaret for en del av “sikkerheten” på Gardermoen.

 • 22. januar 2015 at 23:53
  Permalink

  Det er ikke så enkelt å være ansvarlig for en falsk flagg-operasjon. Det er mange biter som skal falle på plass, og historien viser at det hele tiden er flere ting under hver operasjon som går ad undas for svindlerne.

  Alle husker vel passene som ble funnet etter “flystyrten” på jordet i Pensylvania og på World Trade Center 11. september 2001? Det var ikke engang en jeksel som ble funnet noen av stedene. Ikke en tannbørste. Ingen flybiletter, lommebøker, kredittkort, fingre tær eller annet. Ingen kofferter. Nada. Nothing. Ikke noe som helst. Men passene til terroristene fant de på et blunk.

  Det samme gjorde de i Paris. De fant identifikasjonskortet til en av de såkalte terrorbrødrene. Han var så uheldig at han glemte det igjen på forsetet i bilen de benyttet. Eller bilene de benyttet, selv om de bare brukte en bil. I hvertfall offisielt. For her er nok et sted der terroristene, Mossad/CIA/MI6 og fransk e-tjeneste har gått en sko av seg. Kanskje det er den som ligger på bakken ved siden av passasjerdøren?

  Ta en titt på denne videoen, og sjekk sidespeilene på “den samme bilen”. Babylonsk magi nok en gang. Illusonens mestre har trått til igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: