Da de to 400 meter høye ståltårnene på World Trade Center forsvant i to gigantiske støvskyer

Bildene jeg legger ut nå viser noe som de fleste hjerner ikke vil akseptere, selv om øynene med klarhet ser hva som skjer.

Først noen bilder som viser konstruksjonen av tårnene. Enorme bærekonstruksjoner av stål rammet inn bygningene, det hele forsterket i senter ved heissjaktene.

1

2

Det viktigste å tenke på før vi går videre er at tårnene var stålkonstruksjoner. Jeg gjentar: Tårnene var stålkonstruksjoner. Det var ikke laget av hvetemel, sand, eller et eller annet slags støv. Tygg litt på dette faktum når dere ser hvordan tårnene blir forvandlet til støv og forsvinner. Alt dette blir det utfyllende dokumentasjon om. Det var rett nok 10 cm betong som gulv/etasjeskillere, men dette utgjorde ikke mer enn en ca. 10 meter høy stabel hvis man la dem på hverandre.

Pannekaketeorien – den offisielle forklaringen

Hvert tårn ble truffet av et passasjerfly. Strukturskadene på bygningene og de påfølgende brannene svekket bærekonstruksjonen, og deretter klappet tårnene sammen rundt innslagområdene, hvorpå vekten av tårnene over innslaget fikk tårnene til å klappe sammen etasje for etasje.

Det er flere absurditeter med denne teorien, og selv om jeg ikke skal gå så detaljert inn på dette, bør et par ting nevnes. Jeg har selv kontaktet arkitekt, brannmann og ingeniør angående smeltepunktet for stål sett opp mot temperaturen i kontor- og bygningsbranner. Stål smelter ved ca 1500 °C. Brannene i tårnene kan umulig ha kommet opp i mer enn 500-650 °C. Nok til på enkelte steder å gjøre bærende stålkonstruksjoner mykere, men på langt nær nok til å få 400 meter høye bygninger til å forsvinne like raskt som virkningen av tyngdekraften i New York-området. Begge tårnene forsvant i et tempo som er umulig med tanke på motstanden i resten av bygningene under innslagstedet. 350 meter med bygningsmotstand ble tryllet bort.

Hvordan kunne det skje? Og ikke minst, hvordan kunne toppen av dette tårnet knuse 350 meter bygning under seg? Den forsvant jo rett ut til siden allerede i starten av kollapsen. Se selv:

3

Se på denne animasjonen jeg laget. Toppen av tårnet velter ut til siden umiddelbart, og ingen vekt fantes som kunne knuse resten av bygningen under seg. Jeg minner igjen om at dette i all hovedsak var stål. Hvor kom alt støvet fra?

anigif

Legg også merke til de stedene jeg har markert. Hele toppen er i ferd med å forandre fasong allerede det første sekundet i kollapsen. Det er ikke mulig at toppetasjene av dette tårnet knuste resten av bygningen under seg, så hva var det som skjedde?

Tårnene går i full oppløsning – total forstøving fra toppen og nedover

Det sies at et bilde kan si mer enn tusen ord. Se hvordan enorme deler av konstruksjonen, i all hovedsak stålkonstruksjoner, går i fullstendig oppløsning. Man ser den voldsomme mengden støv som henger som en hale etter alle bygningsdelene. Stålkonstruksjoner som aldri traff bakken:

4

En kort tid sto litt av bærekonstruksjonen av stål igjen i et av hjørnene, før også denne gikk i oppløsning. Hundrevis av tonn med stål går opp i støv.

5

Her kan dere se det på en film. Dessverre virker ikke yotubefunksjonen som gjør at filmer starter på ønsket tidspunkt, så dere må selv dra pila til 39:30

Filmen er fra et foredrag av Dr. Judy Wood, og flere av bildene jeg har illustrert dette innlegget med er også fra filmer og fotografier hun har samlet. Her er en kort presentasjon av henne:

Dr. Judy Wood earned a Ph.D. Degree from Virginia Tech and is a former professor of mechanical engineering. She has research expertise in experimental stress analysis, structural mechanics, deformation analysis, materials characterization and materials engineering science. Her research has involved testing materials, including complex-material systems, in the area of photomechanics, or the use of optical and image-analysis methods to determine physical properties of materials and measure how materials respond to forces placed on them. Her area of expertise involves interferometry in forensic science. She taught graduate and undergraduate engineering classes and has authored or co-authored over 60 peer-reviewed papers and journal publications in her areas of expertise.

Her er en uttalelse fra en av brannmennene som sammen med 15 andre brannmenn overlevde i trappeoppgangen under lobbyen på det tårnet vi ser på bilder og video. Intervjuet finnes også på video. Ingen ting raste i hodene deres. 400 meter bygning var borte.

7

400 hundre meter bygning forsvant!

Det er det Jay Jonas forteller. Han og 15 andre brannmenn befant seg i første etasje under bakkenivå, og hadde 400 meter med stål og kontorrekvisita/-møbler over seg. Da støvet drev bort, så de blå himmel. Alt var borte. Drevet bort som ei gigantisk støvsky ut over Atlanterhavet.

Flere bilder av begge tårn-kollapsene

Alt forstøves i frittfall. Stål forvandles til svevestøv. Tårnene smuldres fra toppen av som en alkazeltzer-tablett.

8

9

10

På det neste bildet vises nok en gang da det første tårnet raser. Se hvor godt synlig det er at toppen av tårnet, som ifølge den offisielle 911-rapporten knuste resten av tårnet under seg, allerede er veltet ut til siden:

11

12

13

La oss ta en titt på de tre siste fotografiene en gang til. Legg merke til hvordan toppen av tårnet, de øverste etasjene, forlengst er ved siden av resten av tårnet, og er i ferd med å gå i full forstøving i frittfall:

a

b

c

d

Det dreier seg rett og slett om det Dr. Juddy Wood kaller dustification. Tårnene ble pulverisert fra toppen av og nedover. To stålkonstruksjoner gikk opp i røyk, og traff aldri bakken.

Dustification

Slow Motion-forsøk med forbedret oppløsning

Jeg har laget en saktefilm med så høy oppløsning som prøvetidsversjonen av et redigeringsprogram jeg lastet ned kunne by på. Det er en WMW-fil som burde kunne vises på de flestes datamaskiner. Den er såpass stor som 33 MB, men enten kan dere jo slette den etter å ha sett på den noen ganger, eller dere kan nøye dere med å se på animasjonen jeg har laget av filmen. Filmen kan lastes ned her.

Her er animasjonen jeg laget av filmen, med en markør som viser en av de gigantiske stålkonstruksjonene mens den blir forstøvet og forsvinner i løse luften. Det samme vil dere se over alt ellers av det som raser. Legg merke til at støvet faller like raskt som bygningskonstruksjonene. Dette dokumenterer at det er selve konstruksjonsdelene som går i oppløsning og “trekker” støvet etter seg:

anigif (1)

19 thoughts on “Da de to 400 meter høye ståltårnene på World Trade Center forsvant i to gigantiske støvskyer

 • 19. desember 2014 at 09:11
  Permalink

  definisjon av: fornektelse

  Defense mekanismen som den enkelte står overfor med emosjonelle plager og trusselen av interne eller eksterne kilder, nekter å anerkjenne noen smertefulle sider av ytre virkeligheten eller subjektive opplevelser, som er åpenbare for andre. Tilsvarer et forsvar av hemmeligholdelse.

 • 19. desember 2014 at 09:18
  Permalink

  Takk for kommentaren, Crowley. Ja, det er vel omtrent slik det fungerer, og de som har makt over oss har vært klar over dette lenge og utnyttet det for alt det er verdt.

 • 19. desember 2014 at 19:28
  Permalink

  I bildet der det første tårnet raser, ser du WTC7 i bakgrunnen, fullstendig uten en skramme. Lengre nede på siden på det store bildet, det er vel det andre tårnet som raser, er fortsatt WTC7 blankt og fint, nabohuset speiler seg i det. Allikevel falt WTC7 pladask til jorden (fritt-fall hastighet) utpå ettermiddagen.

  Samtlige 3 bygg ble utsatt for denne forstøvningen og falt ned i sitt eget fotavtrykk, og ble i praksis fullstendig borte. WTC7 hadde 58 søyler i ytterveggene og 25 søyler i kjernen. For at bygget skulle kunne falle rett ned i fritt fall slik det gjorde, må samtlige søyler ha blitt fjernet samtidig og øyeblikkelig.

  Stålkonstruksjoner faller ikke sammen på denne måten (jeg er sivilingeniør med konstruksjonsteknikk som spesiale). Det har aldri skjedd tidligere noe sted, og det har aldri skjedd etterpå. Men det skjedde med 3 bygg på Manhattan samme dag i 2001. Det som skjedde den dagen var noe helt spesielt, og det var ikke flyene som var årsaken.

 • 19. desember 2014 at 19:47
  Permalink

  Stålkonstruksjoner faller ikke sammen på denne måten (jeg er sivilingeniør med konstruksjonsteknikk som spesiale). Det har aldri skjedd tidligere noe sted, og det har aldri skjedd etterpå. Men det skjedde med 3 bygg på Manhattan samme dag i 2001. Det som skjedde den dagen var noe helt spesielt, og det var ikke flyene som var årsaken.

  Dette poenget er av stor viktighet. Nei, det var ikke flyene som var årsaken. Etter jul eller på nyåret skal jeg skrive omfattende om den mest sannsynlige årsaken til pulveriseringen. Den er også den mest utrolige, og det dreier seg om at det tydeligvis finnes to former for naturvitenskap. En for massene, og en for de med makta. Det ble begått en forferdelig forbrytelse den dagen, og de mest dramatiske konsekvensene har vi sett i ettertid. Det har blant annet ført til det tragikomiske at politiet har gått rundt bevæpnet en stund her til lands.

 • 19. desember 2014 at 21:14
  Permalink

  Amatør1 nevnte bygning 7. Den falt rett ned i sitt eget fotspor ca. 8 timer etter at tårnene ble forvandlet til støv. Både CNN og BBC meldte at bygningen hadde falt, og det er greit nok. Problemet var imidlertid at de meldte dette mens bygningen fortsatt sto. Senere innrømmet han som leide World Trade Center, Larry Silverstein, at han hadde gitt ordre om å rive bygning 7. Et arbeide som tar flere uker å forberede…

  Her er sosiopaten, og jeg anbefaler å lese mer om bygning 7 og Silverstein i innlegget World Trade Center 11. september 2001.

  Her er animasjonen av bygning 7.

  Husk det Amatør1 skrev i sin forrige kommentar:

  WTC7 hadde 58 søyler i ytterveggene og 25 søyler i kjernen. For at bygget skulle kunne falle rett ned i fritt fall slik det gjorde, må samtlige søyler ha blitt fjernet samtidig og øyeblikkelig.

  Stålkonstruksjoner faller ikke sammen på denne måten (jeg er sivilingeniør med konstruksjonsteknikk som spesiale). Det har aldri skjedd tidligere noe sted, og det har aldri skjedd etterpå.

 • 20. desember 2014 at 18:08
  Permalink

  «911, nanothermite, holograms, direct energy weapon, holograms, laser, dustifier, money, finance, usd, trillions, false flag, war, iraq, afghanistan, oil, gas, balcanizaton, mideast, zionist plan, coudenhove-kalergi, eu, nwo, rothschild, balfour, greater israel, herzl, sykes–picot, ww1… ww2… ww3… zionist israel… the protocols… hmmmm…»

  Tja, Jostemikk, ‘911’ sto for meg, straks etter tildragelsen fant sted, som en spektakulær demonstrasjon av enorm makt. (Video snuttene sa meg klart at det dreide seg om perfekte demoliseringer.) Og, i åra som har gått siden den gang, er jeg kommet til at vi ikke bare har med en enorm makt å gjøre, men med en allmakt… og, at mennesket er iferd med å bli hva det var før Adam spiste av ‘eplet’. Jeg er sannsynligvis for gammel til å oppleve det absolutte diktaturet, men det er spennende å observere hvor fort det utvikler seg og hvordan folket omfavner det.

 • 21. desember 2014 at 18:15
  Permalink

  Tja, Jostemikk, ‘911’ sto for meg, straks etter tildragelsen fant sted, som en spektakulær demonstrasjon av enorm makt. (Video snuttene sa meg klart at det dreide seg om perfekte demoliseringer.) Og, i åra som har gått siden den gang, er jeg kommet til at vi ikke bare har med en enorm makt å gjøre, men med en allmakt… og, at mennesket er iferd med å bli hva det var før Adam spiste av ‘eplet’.

  Godt sagt, Brandulph. Vi er nektet kunnskap, men mange lever i den villfarelsen at de tror de besitter den. Mange av de mest forstokkede er de med lengst utdannelse, og det henger vel på greip? Jo flere år med full hjernevasking, jo dummere ser de ut til å bli. Dårskap og arroganse ser derimot ut til å ha festet seg solid.

 • 22. desember 2014 at 11:54
  Permalink

  Ja, Jostemikk, jeg er selv en gammel siv.ing. (med kunnskap om sprenging fra forsvaret), og finner det svært enervernde å oppleve samtaler om 911 med folk som jeg vet sitter med teoretisk bakgrunn til å se det absurde i fremlagte offentliger resultater. Noen ganger unskylder jeg det med senilitet, men for de fleste er det nok som du sier, hjernevask og dertil angst, som gjør seg gjeldende Triste greier.

  Forøvrig er ‘pulveriseringen’ som du peker på, kanskje det mest skremmende element med operasjonen vi er gjort vidtne til. Kan det være at vi har sett glimt av et framtidens våpen i anvendelse… en pulveriserende Mjölnir?

 • 23. desember 2014 at 16:39
  Permalink

  Jeg tror folk blir redde, Brandulph. Gjennom egne reaksjoner har jeg tenkt stadig mer på at folk trenger en modningsperiode når det gjelder stoff de ikke ønsker skal være sant.

  Forøvrig er ‘pulveriseringen’ som du peker på, kanskje det mest skremmende element med operasjonen vi er gjort vidtne til. Kan det være at vi har sett glimt av et framtidens våpen i anvendelse… en pulveriserende Mjölnir?

  En god betraktning, og du kan til og med være inne på noe med navnet du satt på effekten. Finn den babylonske utgaven av Tor og hammeren hans, så er du kanskje på sporet.Smilefjes som blunker

 • 12. september 2015 at 21:27
  Permalink

  Det er ikke mulig at tårnene ble sprengt av atombomber plassert i kjelleren, Barndulph. Hvordan skal noe som skjer under bakken, 400 meter fra toppen av tårnene, få dem til å pulveriseres fra toppen og nedover? Dette er en fysisk umulighet, og det forstår alle. Dette ikke ment som hersketeknikk, men ærlig talt, dette må være noe av den enkleste fysikken vi har å forholde oss til.

  Når det gjelder definisjonen av det våpensystemet som ble brukt den dagen, kan vi godt kalle det kjernefysisk. Vi må i hvert fall ned på molekylært nivå, for noe fikk disse til å slippe taket i hverandre, slik at metall gikk i full forstøving. Om det også dreide seg om noe som løsnet atombindinger, det vet jeg ikke. Det jeg vet er at ikke noe tyder på atomspalting, altså en kjernefysisk detonasjon. Vi må forholde oss til det vi kan se, og det viser at de to tårnene forstøves fullstendig fra topp til bunn. Det var nesten ikke noe som traff bakken. Så konklusjonen er at kjernefysikk, kall det hva du vil, kan ha vært årsaken, men ikke i så henseende at det førte til noen eksplosjon/detonasjon, og i hvert fall ikke i bunnen av tårnene. Folk har i ettertid dødd som fluer av den effekten de ble utsatt for den dagen, og kreft er årsaken. Støvet fra pulveriseringen var en drapsmaskin. Så kan en godt si at dette er en radiologisk effekt, eller en mulig sådan. De spylte gater og bygninger i flere år for å bli kvitt den røykeffekten støvet førte med seg. De tynget på millioner av kilo med jord de første dagene etter 11. september, høyst sannsynlig for å dempe effekten som ikke ville gi seg.

 • 13. september 2015 at 00:34
  Permalink

  Jeg har lest mye om 11. September 2001 de siste 14 årene. Dog har jeg aldri kommet over denne historien tidligere:

  Thoughts on the WTC Artists
  A large group of artists were given space and construction access to the World Trade Center in the four years leading up to 9/11
  http://www.markdotzler.com/Mark_Dotzler/WTC_Artists.html

  Se spesielt denne mer enn pussige videoen fra 31 Mars 2001
  http://meineigenheim.org/videos/media/qclick.html

  Med bilder fra innsiden av WTC (91 etasje) og helikopterbilder utenfra. Unik oversikt over tvillingtårnene og WTC7.

 • 15. september 2015 at 23:50
  Permalink

  Det var interessant, og noe som har gått meg hus forbi, Amatør1. Har sett videoen og gravd så godt jeg kan. I Norge har e-tjenesten brukt Røde Kors og andre såkalte hjelpeorganisasjoner som dekke. Hvorfor skulle ikke noen bruke ei slik gruppe? Det er jo genialt, og ingen, selv ikke jeg, har noen gang påstått at disse folkene er dumme. Med det sagt, så har ikke gravingen jeg har gjort ført særlig med seg. Egentlig blir dette en større gåte for hvert spørsmål jeg stiller, for det finnes ingen gode svar så vidt jeg har funnet ut.

 • 27. august 2016 at 19:27
  Permalink

  Pepe-tolkning:

 • 12. september 2016 at 00:23
  Permalink

  det stemmer jo ikke at all stålkonstruksjonen forsvant, de fant jo alle søylene på bakken.

 • 12. september 2016 at 09:08
  Permalink

  Det stemmer jo ikke at all stålkonstruksjonen forsvant, de fant jo alle søylene på bakken.

  Hei, Arne! Det er ikke korrekt. De fant bare rester av dem. Les dette vitnemålet som samsvarer med de bildene vi har tilgang til som dokumentasjon:

  Det skulle falt 400 meter med stålkonstruksjoner og annet i hodet på disse brannmennene der de befant seg rett under lobbyen på det ene tårnet. Da støvet drev vekk, så de blå himmel over seg. Vi kan imidlertid ikke vite om noen av disse vitnemålene er sanne. Ei heller vet vi om en eneste film, eller et eneste bilde, viser virkeligheten. Disse vitnemålene, filmene og bildene er imidlertid det eneste vi har å forholde oss til. De viser at mesteparten av de to tårnene omdannes til støv og driver utover Manhattan og Atlanterhavet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: