Danmark og frisinnethet

Etter ei uke i Øhavet syd i Danmark, kan jeg skrive under på at der er et yndigt land. Rett nok var været i konstant mobbehumør, men det er ikke bare Danmark som lider under dårlig sommervær nå i 2015. Så jeg har nok oplevet pænere vejr, men særlig mer frisinnhethet i naturen skal en lete etter. Det er ikke innbyggerne på den smukke ø jeg har tenkt å avsløre, og det var ikke et menneske på nudiststranda i kulda. Det var imidlertid et par harer jeg finner verdt å nevne og vise i bilder.

Da disse to flotte eksemplarene viste seg fram trodde jeg at jeg ble vitne til en real slåsskamp, der de tilsynelatende barket i hop og jaget rundt. Jeg tok feil.

Harene 1 (1 of 1)

Harene 2 (1 of 1)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

%d bloggere liker dette: