De presstituertes spredning av falske nyheter om Dachau

Noe av det mest patetisk elendige som har kommet fra våre samfunnsledere og De presstituerte, er den varslede kampen mot såkalte alternative nettsiders spredning av like såkalte falske nyheter. Ser vi historisk på dette med falske nyheter, så har knapt rikspressen i Norge vært benyttet til annet enn å spre falske nyheter. Her er kun noen eksempler om Dachau i forbindelse med den vanvittige propagandaen de forsøkte hjernevaske befolkningen med umiddelbart etter 2. verdenskrig.

Om fangeleiren Dachau står det i dag blant annet dette på Wikipedia:

Dachau konsentrasjonsleir ved byen Dachau nord for München var den første konsentrasjonsleiren i Tyskland. Den ble påbegynt 21. mars 1933 og var i gjennomgående drift i tolv år, mer enn dobbelt så lenge som noe annen leir. Den var prototype og dannet mønster for alle senere opprettede konsentrasjonsleirer. Selv om Dachau ikke var noen utryddelsesleir, ble minst 30 000 av fangene skutt eller omkom som følge av forholdene i leiren.

Den engelske utgaven nevner blant annet:

In late 1944, a typhus epidemic occurred in the camp caused by poor sanitation and overcrowding, which caused more than 15,000 deaths.

Det var ingen dødsleir, og sannsynligvis døde mesteparten av de minst 30.000 tusen fangene som omkom der av sykdommer, i første rekke tyfusepidemier. Den engelske Wiki-versjonen nevner mer enn 15.000 døde på grunn av epidemien på slutten av 1944. Mon tro om det ikke var vesentlig flere som døde av tyfus, for senere i den samme artikkelen står nevnt:

Between January and April 1945 11,560 detainees died at KZ Dachau according to a US army report of 1945, though the Dachau administration registered 12,596 death from typhus at the camp over the same period.

Som det står i den norske artikkelen, var Dachau ingen dødsleir. Problemet er at dette kan dere bare glemme å forsøke overbevise eldre nordmenn om, for de som levde og ble manipulert etter 2. verdenskrig fikk hele det falske nyhetsbildet til De presstituerte midt i fleisen. Her er kort fra Sarpsborg Arbeiderblad, 24. august 1945:

Kun ei uke senere, den 31. august 1945, kom også avisen Hardanger med sin versjon av denne falske nyheten.

Sarpsborg Arbeiderblad var rene propagandasentralen for sionist-bolsjevikene, og den 6. september 1945, kunne avisens lesere skremmes med følgende:

Historien slik den er påtvunget oss, har ikke noe med fakta å gjøre. Alt har vært falske nyheter. Det var det for hundre år siden, det var det før, under og etter 2. verdenskrig, og det har vært det hele tiden fram til nå i 2017. Det er om mulig enda verre nå enn noen gang tidligere. Det er i det minste vesentlig styggere nå, for de har begynt sitt bokbrenningsprosjekt for alvor, og de oppfører seg nærmest manisk. Det er farlige mennesker som står bak, og at de er redde for fakta, bør ikke forundre noen.

7 thoughts on “De presstituertes spredning av falske nyheter om Dachau

 • 3. januar 2017 at 01:14
  Permalink

  (…) Jeg minnes i denne forbindelse en hel masse røverhistorier vi i sin tid kunne lese om de tyske konsentrasjonsleire, forfattet av disse jødiske emigranter, hvor man bl.a. kalte tyskerne for barbarer. Fra disse eventyrlige historier satt der nok et lite inntrykk igjen selv i vår underbevissthet. Vi visste jo at det tyske folk er et ærlig og rettskaffent folk og i grunnen behandler sine fiender eller motstandere bedre enn de fortjener. Det visste vi jo av egen erfaring her heime i Norge. Likevel sitter det alltid litt smuss og skitt igjen etter de jødiske løgner om det tredje riket. Men da vi kom til Dachau og beså en konsentrasjonsleir, så var det ikke fritt for at vi holdt på å miste pusten av overraskelse. Jeg tror mang en fisker, skogsarbeider og småbruker her heime i vårt tidligere demokratiske Norge ville være strålende fornøyd om de hadde hatt en slik levestandard, som den disse fanger i en konsentrasjonsleir hadde. Og jeg kan berolige mine lesere med, at det ikke var noen utstillingsleir man hadde laget for eventuelle turister. Russland er alene om å ha utstillingsfengsler, -fabrikker, bruk etc. etc. Det var nemlig et altfor stort anlegg til at man kunne ha laget det i utstillingsøyemed. Her arbeidet de på jorden, i gartnerier og i forskjellige fabrikker. De lå i pene, rene og hyggelige brakker, hvor de hadde 1. klasses sykehus, tannlegebehandling og stell i det hele tatt. Kjøkkenet var et strålende anlegg og virket selvfølgelig imponerende, og kosten smakte oss bortskjemte nordmenn fortreffelig. Tyskland vet nemlig at det lønner seg å ha friske, sunne og sterke arbeidere, selv i et fengsel eller en konsentrasjonsleir. Jeg måtte uvegerlig tenke på den himmelvide forskjell det er mellom den tyske og den engelske åndsretning. Jeg minnes i den anledning emigrant-kommandør Riiser-Larsens trusler om å sende oss norske nazister til Bjørnøya, samt den siste forordning av emigrantregjeringen om at dødsstraff skulle gjelde i Norge etter at krigen var slutt.

  Side 39-44 http://www.nb.no/nbsok/nb/7cab7efe1a2c9f56906381527edbc18b?index=1#43

  Ironisk nok så bor vi alle i en gigantisk pk-konsentrasjonsleir idag, blant annet pga av denne slugga:
  https://uploads.disquscdn.com/images/8cf362684775c0c0ba5958381e80872d484ae560860c3808303c46d84aaef99f.jpg

 • 3. januar 2017 at 02:02
  Permalink

  Å ta opp dette temaet innen falske nyheter er så og si det samme som å røre rundt nede i ett vepsebol 🙂 . Dog er dette det beste eksemplet på falske nyheter (og opplæring i bla skole) man kan finne, så fortsett å røre i dette. Faktum er jo at den reelle historien rundt disse såkalte «dødsleirene» har endret seg ganske kraftig de siste 10-årene, dog blir man fortsatt foret med den gamle propgandaen, altså «eliten» forer oss fortsatt med falsk info kun for å holde live i verdens mest gedigne løgn. «Alle» tror jo fortsatt at konsentrasjonsleire = dødsleire, faktum er at alle leire som er beliggende i vest-europa er alle bevist ikke var det. Og med så mye rart man finner på leirene i øst-europa (gjennoppbygde «gasskamre», gjennoppbygde piper som ikke er koblet til noe osv osv) er det meget tvilsomt at de var dødsleiere også. Det er jo kjent at kommunistene etter WW2 brukte jo dette aktivt i propaganda. Dog, det døde mennesker i disse leirene, særlig i stor grad på slutten av krigen, da det meste av forsyningslinjer til disse leirene var bombet vekk, med det resultat at folk bla sultet i hjel. Vi har jo alle sett syltynne lik i propagandaen, vel, i motsetning til hva «ekte nyheter» sier så blir man ikke syltynn av å bli «gasset ihjel».

  Over til nåtid, «eliten», myndigheter og makten bak makten er på vei til å bli desperate. Sannheten om ting kommer ut, enten de vil eller ei. Ja de er så desperate at de kaller «alle» som er kritiske mot systemet for falske nyheter. Problemet for de nå er at de er for seint ute, de har undervurdert befolkningen, de har undervurdert internet og hvor fort folk har lært seg benytte dette. Snøballen har begynt å rulle, den blir bare større og større, «eliten» er sjanseløse. Så «falske nyheter» har kommet for å bli, og personlig tror jeg ikke det tar lang tid før vi ser den positive effekten av dette. Og når sannheten kommer frem i dagens lys, da vil jeg tro det er mye i vår historie som må omskrives, og jeg vil tro det vil være ganske så stor fare for lynsjestemning (fortjent) mot «eliten».

 • 3. januar 2017 at 11:11
  Permalink

  Ironisk nok så bor vi alle i en gigantisk pk-konsentrasjonsleir idag

  Jeg tror vi har gjort det i mange generasjoner, Knut. Ta til deg vår tro og våre skikker, eller dø! er en taktikk vi nok kan se for oss langt tilbake i tid. Den som har makta bestemmer.

 • 3. januar 2017 at 11:22
  Permalink

  Hei, Nils, og takk for god kommentar!

  Å ta opp dette temaet innen falske nyheter er så og si det samme som å røre rundt nede i ett vepsebol ? . Dog er dette det beste eksemplet på falske nyheter (og opplæring i bla skole) man kan finne, så fortsett å røre i dette. Faktum er jo at den reelle historien rundt disse såkalte «dødsleirene» har endret seg ganske kraftig de siste 10-årene, dog blir man fortsatt foret med den gamle propgandaen, altså «eliten» forer oss fortsatt med falsk info kun for å holde live i verdens mest gedigne løgn. «Alle» tror jo fortsatt at konsentrasjonsleire = dødsleire, faktum er at alle leire som er beliggende i vest-europa er alle bevist ikke var det.

  Dette vepsebolet har gitt meg mange stikk. Vepsene, altså de som tror på løgnen, føler nok at dette dreier seg om moral. De er aldeles overbevist om at det de har lært er sannheten. Noe annet ville være for fælt for dem å ta innover seg. Kognitiv dissonans, blind autoritetstro, og generasjoner med opplæring i konformitet er en mektig motstander.

  Dog, det døde mennesker i disse leirene, særlig i stor grad på slutten av krigen, da det meste av forsyningslinjer til disse leirene var bombet vekk, med det resultat at folk bla sultet i hjel. Vi har jo alle sett syltynne lik i propagandaen, vel, i motsetning til hva «ekte nyheter» sier så blir man ikke syltynn av å bli «gasset ihjel».

  Du har helt rett i dette. Jeg kommenterer kun dette med at det døde mennesker i leirene. Ja, det døde mennesker i leirene, hvilket det ville gjort selv om fangene hadde det som på et trestjerners hotell. Jeg skrev litt om dette i – Bestefaren min døde under Holocaust! Det er også viktig å få fram at jødene/»jødene» ble samlet sammen og sendt nedover til disse forskjellige leirene. At hensikten var en annen enn å utrydde dem, er noe alle som har gravd dypt nok i denne delen av historien er klar over. Det dreide seg om å samle folk sammen, og skremme dem til den planlagte nasjonen av melk og honning etter krigen.

  Over til nåtid, «eliten», myndigheter og makten bak makten er på vei til å bli desperate. Sannheten om ting kommer ut, enten de vil eller ei. Ja de er så desperate at de kaller «alle» som er kritiske mot systemet for falske nyheter. Problemet for de nå er at de er for seint ute, de har undervurdert befolkningen, de har undervurdert internet og hvor fort folk har lært seg benytte dette. Snøballen har begynt å rulle, den blir bare større og større, «eliten» er sjanseløse. Så «falske nyheter» har kommet for å bli, og personlig tror jeg ikke det tar lang tid før vi ser den positive effekten av dette.

  Jeg håper du har rett.

 • 4. januar 2017 at 21:19
  Permalink

  Jeg har sett den, og dette temaet har jeg studert grundig i mange år, Sebastian. Med forbehold om at jeg husker feil, og at det er detaljer jeg ikke kan gå god for, antar jeg at jeg kan gå god for hovedpoenget i filmen. Skal se på den med det samme jeg får tid, og hvis jeg ser noe jeg vet eller tror er galt, vil jeg legge inn en kommentar om dette.

 • 4. januar 2017 at 21:34
  Permalink

  Da har jeg sett starten på filmen, og ble minnet om alle temaene den tar opp. Ja, den har noe for seg. Den forteller i det store og hele fakta om de hendelsene den setter fokus på. Alle massedrap og forsøk på etnisk utryddelse som «de» har stått bak, er en fortiet del av historien, mens alle falske påstander om forsøk på etnisk utryddelse av «dem», er gjort til sannhet gjennom løgn, bedrag og trusler. I all enkelhet er det dette som er hovedproblemet og det som driver all krig og alle overgrep mot menneskeheten i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: