De to jakkemennene

Dette er en oppdatering om saken etter at Lars fulgte et spor Northolsen kom med i kommentarene under innlegget.

I kommentarene nevnte Northolsen at han hadde sett jakkemann to sammen med Hanne Skartveit på en film. Dette satte Lars på sporet, og han la ut link til denne filmen, som viste at dokumentbunken som ble nevnt av Amatør1 å være mellom høyre arm og kroppen på bildene jeg har lagt ut under, ble overrukket en tjenestemann fra politiets utlendingsenhet utenfor VG-bygget. Jakka han nå har tatt av seg ser ut til å være ei allværsjakke fra Bergans. Les om dette i kommentarene under. Oppdatering slutt.

Bildene i denne posten er fra videoen Seconds after the bomb attack in Oslo july 22nd 2011 – Uploaded on Jul 27, 2011. De to hovedpersonene kan være barnehageonkler for alt jeg vet, og vimse rundt like forvirret som andre sjokkerte mennesker som befant seg i nærheten av regjeringskvartalet den dagen.

Jakkemennene

04:01 ut i filmen dukker denne mannen opp på Johan Nygaardsvolds plass.

Skinnjakka 1

Dette er første observasjon av ham jeg har klart å finne jeg har valgt å kalle nummer en. 10 sekunder senere dukker det opp en annen mann, vi kaller ham nummer to, og han passerer raskt nummer en, som er ut til å rekke ut en arm mot nummer to.

Kontakt 1

Kontakt 2

Kontakt 3

Kontakt 4

Kontakt 5

Kontakt 6

Det eneste andre jeg har av nummer en er at han ser mer enn litt misforhøyd ut med at det plutselig kommer flere mennesker gående mot ham fra høyre, og alle ser ut til å filme med mobiltelefonen. Mer vet jeg altså ikke om nummer en så langt annet enn at han ble stående på samme plass noen sekunder til. På bildene over kan det se ut som om nummer en henvender seg til nummer to. Kanskje nummer to overleverte noe til ham eller motsatt? Dette er bare en spekulasjon utfra bildene. Jeg har ikke et eneste bilde som dokumenterer noe slikt. Det er allikevel slik at nummer en helt tydelig var interessert i nummer to. Sistnevnte er vi ikke ferdige med. De neste bildene er alle av ham fem sekunder senere, og det er et par interessante ting alle bør merke seg. Jakka er meget spesiell, og ser nærmest polstret ut enkelte steder. Så bærer han på noe som holdes skjult på bildene over. Se på hans venstre skulder. Det ligner på en hjelm.

1

2

3

4

5

6

Det siste bildet er et forstørret utsnitt. Hva slags jakke er dette, og hva har han på skuldra og i høyre hånd?

7

62 thoughts on “De to jakkemennene

 • 13. oktober 2015 at 17:48
  Permalink

  Vi må ta en grundigere titt på han som har på seg det som minner om ei eksplosjonsvernsjakke og bærer hjelm på skuldra. Han har noe annet på skuldra også, noe som ligner på ei hempe for tilkobling av ekstra utstyr. Han ser dessuten ikke ut til å ha noe i høyre hånd som jeg spurte om. Det ser ut som om han har en lang gjenstand stukket inn under jakkeermet. Også kraven på jakka ser ut som om noe fra profesjonelt verneutstyr.

 • 13. oktober 2015 at 20:20
  Permalink

  Hvis det skulle være en hjelm, så har jeg problemer med å skjønne hvor den var i de øverste bildene der nummer to er sett mer forfra. Underlig «bever» på skulderen, muligens et jakkeslag? Mange gikk med mobiltelefon i hånden den dagen, kan det være det han har i høyre hånd?

 • 13. oktober 2015 at 20:35
  Permalink

  Alt er mulig, Amatør1, men er alt like sannsynlig? Jakka har visse likheter med vadejakka jeg har, så kanskje han kom fra en fluefisketur i Akerselva?

 • 13. oktober 2015 at 23:37
  Permalink

  Jeg er kjent med de fleste bombedraktene som finnes på det åpne markedet, 2Q11, men jeg klarer ikke helt å koble disse til berusede sosietetsunger.

 • 14. oktober 2015 at 09:55
  Permalink

  Når det gjelder jakkemann nr. 2 innbiller jeg meg at han er skadet. Han har blod på jakka, og den merkelig måten han holder høyrehånda på kan være fordi den er spjelket, og at denne «hjelmen» er en slags festeanordning for å holde hånda på plass for å hindre blodtilstrømning. Venstrehånda bruker han muligens til å holde noen dokumenter på plass under høyrearmen.

  Er nesten sikker på at jeg har sett nr. 2 i en annen film som jeg ikke finner igjen. Han sto der i samtale med VG-redaktør Hanne Skartveit. Kanskje en VG-journalist? Han krysser jo også Akersgata over mot VG-siden i det han forsvinner ut av bildet.

 • 14. oktober 2015 at 13:02
  Permalink

  Det er en del hendelser som er viktige å få med seg i forbindelse med det bildene i hovedinnlegget viser. Vi må sette ting i sammenheng. Hvorfor ble det plutselig så stor aktivitet iløpet av noen få sekunder? Damen med rødt hår og briller dukker opp og begynner å gi ordrer. Det som er ut som en kvinne blir enten lagt varsomt i bakken fordi hun var skadd/i sjokk, eller hun blir tatt hånd om av andre årsaker. Joda, det hele vises på bildene. Mannen i blå olabukser, lys skjorte, og hvite sko ser ut til å være den samme mannen som like før eller like etter går sammen med de to uniformerte mennene ved Y-blokka, presentert i Ny video avslører mer om terroren i Oslo den 22. juli 2011. Sixpencemanne, som jeg på langt nær er ferdig med angående hans identitet, kommer plutselig sigende fra midten av Akersgata og går imellom fotografen og de to mennene i jakker. La oss ta en titt på det ene bildet igjen.

  Sixpencemannen (1) kommer gående inn fra Akersgata og mellom fotografen og de to jakkemennene (3 og 5) akkurat i det de to er som nærmest. Flere mulige bilder av hva som skjedde ble derfor forhindret. Vi ser de to mennene som lager et svare oppstyr/blikkfang med en tredje person som for en kort stund ender opp liggende på fortauet (2). Damen i en slags uniform, hun med det røde håret (4), holder på med sitt med høy kommanderende stemme, og har således vært e både iøyne- og iørefallende distraksjon i noen få sekunder, kanskje viktige sekunder. Alle dyktige illusjonister kan alt om dette. Hvis det er noe de ikke ønsker at publikum skal se, lager de bare en distraksjon. Om det er dette som skjedde i løpet av dette intensive tidsrommet på Johan Nygaardsvolds plass den 22. juli 2011 er jeg ikke sikker på, men det ville være dumt å ikke ta det med i betraktningen. For mange “tilfeldigheter” synes å skje samtidig.

  Det neste bildet viser mannen i lys skjorte, hvite joggesko og blå bukse mens han går sammen med de to uniformerte ved hjørnet av Y-blokka, rett utenfor de to overvåkningskameraene. Begge disse uniformerte, hvorav han ene ser svært godt polstret ut, ser ut til å bære hodeplagg. Han polstrede har på seg en Delta-lignende hjelm.

  Det er disse to som forsøker jage bort en fotograf, og siden begynner å rygge da de blir konfrontert av politimannen som senere var med på å bære ut Mirakeljenta. Dette ble vist i samme innlegg som linket til i begynnelsen av denne kommentaren, og hendelsen kan sees på dette utdraget fra filmen:

  To mulige terrorister ved enden av Y-blokka from Jostemikk on Vimeo.

  Alt dette skjer etter at mannen i den hvite genseren har konfrontert den andre bombemannen, og deretter funnet skadde/omkomne i området der de til slutt bar ut Mirakeljenta. I andre innlegg, kanskje særlig i kommentarene under, er det dokumentert via bilder, film og logikk det som ser ut til å være et koordinert opplegg for å få alle ut av området. Med alle mener jeg ikke folk flest, men de som sto bak terroren.

  Etter disse hendelsene forsvinner både sixpencemannen, den autoritære rødhårede, og begge de to jakkemennene. Jeg vil gjerne se bilder av dem sammen eller hver for seg på et senere punkt i tidslinja.

  Jeg trenger også hjelp til å forklare hvordan jakkemann nummer to fra det ene sekundet til det andre plutselig har et stort objekt som dekker høyre skulder. Av alle objekter vi har sett i forbindelse med personer i området i løpet av disse viktige minuttene etter eksplosjonen, er det kun noe lignende en Delta-hjelm som kan forklare farge, form og det vi kan anta er en forholdsvis blank/hard overflate. Dette betyr ikke at det er en hjelm, men hva er det hvis det ikke er det?

 • 14. oktober 2015 at 16:20
  Permalink

  Jeg tror det er en hjelm ja. Koblet til en pusteslange som går gjennom ermet(«spjelkingen»)? Det ser ut til å være mye beskyttelsesutstyr som fraktes ut av området så diskret som mulig. Jakkemann nr2
  har i første fotosekvens det meste bak ryggen (henger noe ned på baken også?) men velger å krysse foran fotografen og samtidig forflytte utstyret over på sin høyre side bort fra fotografen. Bare nesten vellykket..
  http://postimg.org/image/50a2jalmh/

  Når det gjelder videoen -To mulige terrorister ved enden av Y-blokka- så får jeg ikke tanken bort fra at det arrangeres for fotoopptak etter at folk er jaget bort. De medvirkende handler på signal fra en regissør? Og med politimann mener du Jostemikk en kvinnelig polis (kvinnestemme) som jager bort personene på enden av Y?

 • 14. oktober 2015 at 17:26
  Permalink

  Jeg tror du kom med en god analyse av utstyret, 2Q11. De som som blir konfrontert blir det av han som var med på å bære ut Mirakeljenta, og som dukket opp tidlig på Johan Nygaardsvolds plass. Tror ikke det var en del av noe som ikke skjedde i virkeligheten i forhold til tidslinja, men det er en annen hendelse jeg mistenker å være trikset med. Kommer kanskje tilbake til dette.

 • 14. oktober 2015 at 18:11
  Permalink

  Nok et flott funn, Lars! Jeg vet ikke hva dette innebærer, men det må jo være en dokumentasjon på et eller annet. Northolsen husket med andre ord helt rett. Godt gjort!

  Legger til at Lars har sendt flere kommentarer som av ukjent årsak har blitt kastet rett i søppelbingen av Aksimet-programmet jeg og omtrent alle andre som har WordPress-blogger bruker for å hindre spam. Hans kommentarer er alt annet en spam, så hvorfor dette har skjedd vet jeg ikke. Han kontaktet meg, og etter en stund falt tiøringen på plass, slik at jeg fant ut av dette. Jeg nevner dette fordi det kan være andre som har opplevd det samme. I så fall må dere gi beskjed gjennom kontaktmuligheten på bloggen. Det er nemlig ikke bare-bare å finne disse forkastede kommentarene, for det dundrer inn hundrevis av dem fra folk som skal selge viagra, parfyme, joggesko og annet. Er stort sett et asiatisk-lokalisert problem. Her gjør programmet altså svært god nytte for seg, og sparer meg for flere timer med opprydding av spam. Det er allikevel ikke noe trivelig hvis vennligsinnede kommentarer forsvinner, så gi beskjed hvis dette skjer med deg/dere.

 • 14. oktober 2015 at 22:56
  Permalink

  Vennligst studer denne:

  http://postimg.org/image/jp7xksl35/

  Den neste montasjen beviser ingen ting, men vi er på sporet av en sammenheng:

  http://postimg.org/image/h2hj5w5fj/

  «Sadly, the Khazarians continued their evil ways, robbing and murdering those from surrounding countries who traveled through Khazaria. Khazarian robbers often attempted to assume their identities after they murdered these visitors, and became masters of disguises and false identities — a practice they have continued even to this very day, along with their child-sacrifice occult ceremonies, which are actually ancient Baal Worship.»
  http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

 • 15. oktober 2015 at 10:51
  Permalink

  Når jeg tenker på det så er det et helt fantastisk samarbeid vi ser her mellom Northolsen som ser forbindelsen mellom jakkemann2 og VG. Deretter Lars som finner klippet og sist men ikke minst Jostemikk som nå har avslørt hvilken åpenbar organisert virksomhet som har foregått etter smellet regjeringskvartalet. Jeg regner med at han har mer materiale om «han som bar på et papir» og hvilken runde det har hatt i regjeringskvartalene.
  Sagt litt pompøst: Folket har her lagt fram sterke indikasjoner på at Skartveit (og dermed VG og dermed mediene) og politi har ført folket bak lyset i 22.juli saken. For de som ikke visste det fra før..
  Finner vi ut om jakkemann2 er journalist i VG? For meg, av egen gravererfaring, er det helt etter oppskriften at en og samme person i forskjellige identiteter er Mossad-agent, journalist og medlem av sosieteten. Gjerne i forskjellige land.

 • 15. oktober 2015 at 10:56
  Permalink

  Veldig bra Lars. Som jeg skriver over: -Det ser ut til å være mye beskyttelsesutstyr som fraktes ut av området så diskret som mulig. Bergans jakker kan skjule så mangt..

 • 15. oktober 2015 at 11:01
  Permalink

  Ja sant det. jobber med og finne navnet hans nå. For jeg skal til bunns i saken. Det er godt det er flere mennesker her som jobber for det samme resultatet. Stå på. Det er bedre og komme med ting som evt kan avkreftes enn og ikke nevne noe.

 • 15. oktober 2015 at 11:06
  Permalink

  Interessant. Så mye for en eventuelt skadd høyre arm og beskyttelsesjakke, Lars. Må ha vært beskyttelse mot regn i så fall. Jeg nevnte jo likhet med den vadejakka jeg har.

  Jakkemann to kommer gående oppover fortauet langs Akersgata og bærer på en bunke dokumenter som jakkemann én kan se ut til å være interessert i fordi han helt tydelig strekker ut armen. Ikke så lenge etter dette overrekker jakkemann to dokumentene til en politimann utenfor VG-huset. Sistnevnte er tjenestemann i Politiets utlendingsenhet. Det var politimannen som var ansatt som sikkerhetsvakt på Utøya den dagen også.

  http://www.nrk.no/227/fakta/dodsofre/

  Trond Berntsen
  Alder: 51 år
  Bosted: Øvre Eiker
  Politimannen Trond Berntsen fra Hokksund i Øvre Eiker var på Utøya som vaktmann. Han jobbet i Politiets utlendingsenhet i Oslo. Sønnen på ti år, som også var på øya, overlevde.
  Han var i området mellom Informasjonshuset og brygga på Utøya.

  Han som får dokumentene utenfor VG-huset mistet en kollega senere samme dag, drept av samme mann som sto bak bomba (den offisielle forklaringen), og som var hovedårsaken til at det i det hele tatt var en forsamling å filme utenfor Akersgata 45. Jeg tror vi hele tiden bør ta i betraktning at Norge er et lite land, men allikevel ikke glemme å ta en nøye titt på alle tilsynelatende merkelige sammentreff. Det er eneste måten.

 • 15. oktober 2015 at 11:28
  Permalink

  Har skrevet en oppdatering øverst i hovedinnlegget.

 • 15. oktober 2015 at 11:48
  Permalink

  Kan den sølvgrå bilen med registreringsnummer DL 50838 muligens tilhøre jakkemann nr. 1?

  Første observasjon av denne bilen ser for meg ut til å samsvare med første observasjon av jakkemann 1. Vet ikke om andre observasjoner av jakkemann nr. 1 i denne aller andre filmer, men han kan jo bare simpelthen ha satt seg inn i bilen rett etter denne «overleveringen», ventet litt og så kjørt ut av området etter endt oppdrag.

  Finner igjen den sølvgrå bilen kjøre UT av Regjeringskvartalet, forbi VG-huset, på denne filmen, som er et opptak fra NRK, nemlig på 04:24:

 • 15. oktober 2015 at 13:53
  Permalink

  Takk, men det var din observasjon som ledet til det. Hadde funnet det ,men har sparte tid når du nevnte du hadde sett han med Hanne Skartveit.

 • 15. oktober 2015 at 14:23
  Permalink

  Den sølvgrå bilen virker å ha kommet såpass seint til at den må ha kjørt gjennom sperringene, eventuelt siksakket forbi ambulanser og andre sjokkparkerte kjøretøyer, noe som kunne indikere at bilføreren har hatt politimyndighet. Jakkemann 1 står da også såpass bredbeint og støtt at han virker til å ha all rett til å være der, selv om han verken selv er skadet, eller hjelper andre skadde – eller venter på bussen…

 • 15. oktober 2015 at 19:51
  Permalink

  Har sjekka, og du har dette korrekt, 2Q11. Det var en politikvinne, ikke en -mann.

 • 16. oktober 2015 at 09:29
  Permalink

  Utrolige funn du har, men vi må evt klare og bevise det. Litt plastikk operasjon kan fikse det meste. Jeg setter av hele søndagen til å jobbe videre med å finne bevis. Håper det kanskje har dukket opp noe nytt til da som jeg kan jobbe videre med. Og er det sant er det utrolig trist.

 • 16. oktober 2015 at 10:37
  Permalink

  Jakkemann 1 minner meg om Erik Albin Schjenken, ambulansesjåføren som ble anklaget for rasisme. Han er nå seniorrådgiver innen offentlig sikkerhet.

  http://i61.tinypic.com/29gmqrt.jpg

  Hodeformen passer kanskje ikke helt, men det gjør merittlisten hans.

 • 16. oktober 2015 at 11:38
  Permalink

  Det var et blinkskudd, Northolsen. En sikkerhetssjef som ser ut til å henvende seg til en terroransvarlig nyhetsredaktør. Dette gir oss mye å tenke på.

 • 16. oktober 2015 at 14:46
  Permalink

  Blinkskudd ja, og takk for den Northolsen. Vi ser et utall rasisme-hoax rundt om i verden iscenesatt av de vi vet, finnes åpenbart også i Norge. Orwellske tider som du skrev et sted Jostemikk. 1984 er her for lengst..

 • 16. oktober 2015 at 18:33
  Permalink

  2Q11: Jeg skjønner ikke hvor du vil med de linkene. Dette virker som støy om du ikke kan være litt mer konkret. Kan du eventuelt forklare med ord hva du prøver å fortelle?

 • 18. oktober 2015 at 00:36
  Permalink

  Amatør1 sier:
  16. oktober 2015, 18:33

  2Q11: Jeg skjønner ikke hvor du vil med de linkene. Dette virker som støy om du ikke kan være litt mer konkret. Kan du eventuelt forklare med ord hva du prøver å fortelle?

  Amatør1, takk for at du spør. Jeg forstår at jeg må legge mer arbeid i forståelsen av utgangspunktet og enklere bilder.
  Men det kan bli omfattende. Et bilde kan fortelle mer enn tusen ord. En bildemontasje enda mer. Jeg innser at det ikke er lett å forstå selv om en tar seg god tid. Men jeg kan love deg at innsiderne forstår. For å slippe litt lettvint unna har jeg nylig skrevet dette i denne tråden:
  ” Khazarian robbers often attempted to assume their identities after they murdered these visitors, and became masters of disguises and false identities — a practice they have continued even to this very day”
  Og
  “For meg, av egen gravererfaring, er det helt etter oppskriften at en og samme person i forskjellige identiteter er Mossad-agent, journalist og medlem av sosieteten. Gjerne i forskjellige land.”
  Konkret ønsket jeg ved hjelp av en rekke med indisier å vise at hypotesen i første link høyst sannsynlig er riktig. Selv om mange vil si at den viser åpenbart to forskjellige personer. Men når familie/nettverk/venner til de respektive også ser ganske like ut (de vil jo forsøke å gjøre endringer i utseende for ikke å bli gjenkjent) så øker sannsynligheten for at vi er på rett spor. Vi snakker her om personer som er på filmen og tilstede i de første minuttene etter smellet sammenlignet med vedkommendes omgangskrets ” på hjemmebane”, i dette tilfellet i hovedsak London.
  Det blir for omfattende for meg her å gjennomgå alle virkemidler som brukes for ikke å bli oppdaget i identitetsjuks.

  – er det tillatt og mulig å vokse opp i en familie i eksempelvis tre forskjellige land med tre forskjellige språk og identiteter? Og reise mellom landene og noen ganger å skifte identitet på grensen, andre ganger ikke? Vi må innse at det er slik det gjøres i visse kretser(Khazarian). Norske forhold: Hvor mange dager det siste året har Jostein Gaarder opptrådt offentlig synlig live som Jostein Gaarder? Kjell Inge Røkke? Kong Harald? Har de tid til å «jobbe» i andre roller og identiteter? Massevis, spør du meg. ”Multiple identiteter”, her er det bare å venne seg til begrepet.
  For å korte ned, stikkord problemkomplekset identitetsjuks:
  – vektøkning-reduksjon- innlegg på kroppen, tykk- tynn
  -skoinnlegg, falsk isse med hår innenfor, høy-lav
  -masker (high tech)
  -maskering, silikon-latex osv
  -fototekniske grep
  -photoshop
  -Dobbeltgjengere (to relativt like personer (ofte slektninger) jobber sammen om en rekke identiteter for å forvirre, sjekk forskjellige bilder av Tetlie på Google og sammenhold med bilder av jakkemann2, er det samme person? Det er lett å påstå at det må være minst tre forskjellige, men samtidig KAN det være en. Hva med ABB?)
  Håper dette forsøket er bedre, alt i ett, alt henger sammen. Studeres til forståelse. Hver enkelt personrelasjon og anatomi kan granskes nærmere og bare spør på nytt, klikk en gang for større bilde eller last ned på egen disk:
  RoyalUK227.jpg http://postimg.org/image/75g2ceua5/

 • 20. oktober 2015 at 10:34
  Permalink

  Etter 1.15 så er det et bilde med Tetlie og dokumentmappen. Hvis han hadde med seg en hjelm så må han ha kvittet seg med denne på de 100-150 m fra der vi har bilder av han i regjeringskvartalet til Krysset Akersgata/Apotekergata/høyesterettsplass

 • 22. oktober 2015 at 06:28
  Permalink

  Nok en gang godt funnet, Lars. Når det gjelder de bildene jeg har lagt ut som viser noe hjelmlignende, så tror jeg det beste er å anta at det er skulderstykket på jakka som har formet seg slik. Med det bildematerialet jeg la til grunn, virker min spekulasjon å være brygget på spikersuppe.

 • 22. oktober 2015 at 08:36
  Permalink

  Jeg tror det er hetten på jakken som lurer deg. Ser ut som sort for og at hetten ligger mot hans høyre skulder. Jeg kan ta feil ,men det er min teori.

 • 22. oktober 2015 at 09:30
  Permalink

  Føler meg rimelig sikker på at du har rett, Lars.

 • 22. oktober 2015 at 16:32
  Permalink

  Så det viktige er dokumentmappen han skjuler på vei ned fra regjeringskvartalet og senere gir til en politibetjent Hvor kom den i fra og hva den inneholdt blir verre og finne ut av.

 • 22. oktober 2015 at 17:28
  Permalink

  Det er kanskje like interessant at en terror-ansvarlig redaktør og en (anti)terrorsjef så ut til å søke hverandre på åstedet for en terrorhandling minutter etter at det smalt? Det var mange såkalte antiterrorfolk og -handlinger til stede i forbindelse med både i New York og London i 2001 og 2005. Hva de to gjorde der får vi kanskje aldri vite, men vi bør ta med i betraktningen at minst en av dem befant seg rett ved siden av arbeidsplassen sin. At han kom vandrende med en bunke papirer som han leverte til politiet rett etter smellen, kan det også finnes en enkel og god forklaring på. De to hadde nok avtalt dette flere dager i forveien, og å komme bærende med en slik bunke papirer uten beskyttelse på en regnværsdag skjer sikkert hele tiden.

 • 22. oktober 2015 at 19:56
  Permalink

  ja det er mange ubesvarte spørsmål. skal prøve og gå igjennom ting jeg har linker til i løpet av helgen. Jeg sitter på en del informasjon som jeg må kontrollsjekke før jeg legger det ut på internett.

 • 22. oktober 2015 at 20:48
  Permalink

  Ditt funn Lars i samlingsfilmen over ga meg en viktig bekreftelse på det jeg personlig mener er et rett spor: VGproterror227.jpg http://postimg.org/image/cs7vjhoy9/
  Brødrene(?) ser samme vei og ender opp samme sted et kvartal lenger ned og rundt et hjørne(VG).
  Helt enig i at det er en bagatell om han skjuler noe i jakken. Forklaringsproblemet til Tetlie, Skartveit og politiet blir ikke noe mindre av den grunn.

 • 23. oktober 2015 at 19:42
  Permalink

  Takk Lars. Det gir meg en fin anledning til å demonstrere multiple identiteter. I dette tilfellet hjemmehørende i Norge, Italia og UK. Det mest pedagogiske er at dere gjør noen oppdagelser selv.
  Her er oppskriften på hvordan du og andre interesserte kan gå fram:
  Åpne tre separate vinduer alle med Google BILDEsøk oppe og plasser alle tre ved siden av hverandre(fordel med bred skjerm). Med utgangspunkt i billedlinken min over her skriv i første søkefelt: Tatler-(ikke Tetlie)-Wilfred Frost. I andre søkefelt skrives Lynum (etter opplysning fra deg).
  I tredje, og da jukser vi litt som E.Hovig sier, og skriver Rosario (ikke Carlo) Carello. Søk opp og sammenhold utseende på aktuelle funn av begge kjønn. Det er luksus å få opp resultater så lettvint på Google, men ikke gå i fellen. Dette er en dobbelt hjelp i så måte:
  https://realfrp.files.wordpress.com/2014/12/b0tdrqgcuai1fyv.jpg?w=225&h=300
  Fint om du eller noen andre kan sette opp en bildemontasje og presentere den her. Lykke til.

 • 23. oktober 2015 at 19:46
  Permalink

  Jeg trodde kommentaren min for et øyeblikk siden kom nederst på siden her, ta det i betraktning..

 • 23. oktober 2015 at 21:37
  Permalink

  2Q11, du åpnet hele 22. juli-saken hva gjelder det som skjedde ved regjeringsbygningene, og det har jeg takket deg for. Disse fotomontasjene dine i ettertid som du mener viser at mennesker spiller multiple roller setter jeg mindre pris på. De støyer ned en ellers viktig sak, og du har ikke vist noe interessant. Fram til du gjør det, altså eventuelt finner noe med hold i, håper jeg du kan la være.

 • 24. oktober 2015 at 23:12
  Permalink

  Her et oppsett på Tetlies bevegelser. Jeg måtte ha klarhet i hvor geografisk han befant seg i hovedfilmen glimtvis rundt 3.59. Det ser ut som fotografen har beveget seg like mye i sekundene etterpå. Si fra om noen ser feil her.
  http://postimg.org/image/a3sqy3val/
  En kan spekulere i om sixpencemannen bare meter unna, som ser ut til å følge situasjonen nøye, avlyser overleveringen av dokumentmappen til Schjenken i siste øyeblikk. I så fall pga pågående filming? Tetlie ser ned på sin mobiltelefon?

 • 25. oktober 2015 at 16:39
  Permalink

  Artikkel med Tetlie. Hvor han sier han stod inne i Vg bygget og tok seg et glass vann når bomben gikk av. Han sier han også begynnte å grine. Så er spørsmålet om dette stemmer. Kunne han ha kommet seg ut i regjeringskvartalet på kort tid tatt på seg jakken sin. tatt med en bunke dokumenter og evakuert seg ut av Vg huset. i tillegg skal han først ha kommet seg et stykke opp i regjeringskvartalet og snudd igjen. Da vi har bilder av når han er på vei ned igjen.

  http://www.mediummagazin.de/archiv/2012-2/ausgabe-092012/dann-kamen-die-therapeuten/

 • 25. oktober 2015 at 17:31
  Permalink

  På min tidslinje har jeg 04:40 etter smellet til «overleveringen» skjer mellom Tetlie og Schjenken. Det virker knapt i forhold til alle de kaotiske inntrykk han må ha fått i løpet av denne tiden.

 • 25. oktober 2015 at 17:56
  Permalink

  Lars og Northolsen, dere er inne på noe viktig. Han står og drikker vann, det smeller, han begynner å gråte. Deretter tar han sannsynligvis på seg allværsjakka, går bortover Akersgata, minst så langt som til der DHS-bilen står. Dette gjør han uten at vi ser ham på film eller foto, hvilket er mulig, men så dukker han opp med en bunke papirer. Schjenken strekker armen ut mot ham når Tetlie passerer ham der han står omtrent ved enden av alleen fra Akersgata til Høyblokkas inngang, og det neste vi vet er at en dokumentbunke overleveres til politiet utenfor inngangen til VG-huset. Hva som skjedde vet vi ikke, men mye tyder på at tårer og et glass vann ikke var alt Tetlie kunne fortalt om de første kaotiske minuttene etter eksplosjonen.

 • 25. oktober 2015 at 18:54
  Permalink

  Hvis han evakuerte via baksiden på vg bygget så tar det også lengre tid å komme seg til Akersgata. Det er fortsatt mange ubesvarte spørsmål og jobbe med.

 • 25. oktober 2015 at 18:55
  Permalink

  Ser at 2Q11 har lokalisert overleveringen av dokumentene til politiet på «baksiden» av VG-bygget, i Munchs Gate vis a vis Tinghuset (blå ring). VG-ansatte har muligens også en inngang (eller fluktvei) fra denne siden?
  http://postimg.org/image/a3sqy3val/

 • 25. oktober 2015 at 19:04
  Permalink

  Ja er en inngang på den siden også man måtte gå opp 1 etg for og komme til Vg resepsjonen som lå på bakkenivå med Akersgata. Ligger en pub og rimi butikk ved inngangen på baksiden.

 • 25. oktober 2015 at 23:18
  Permalink

  La det være sagt med en gang. Vi kommer til å støte på flere skrøner. Fra ”vitner”. Taktikken er å være offer slik at vi feiger ut i evt kritikk som Jostemikk er inne på. Først vedrørende regjeringskvartalet, dernest Utøya. Det ene drar det andre med seg.
  «Øystein Kløvstad Langberg var i nabobygget til VG da det smalt.»
  – Jeg satt i bygget rett over veien. Her er rutene intakte, men det ristet kraftig i bygningen. Det var skremmende. Jeg skjønte raskt at det var en bombe eller noe. Det var et smell jeg aldri har opplevd maken til. Det ligger masse knust glass i veien her, det lukter svidd og politiet jager folk unna, sier han.
  adressa.no/nyheter/iriks/article5014689.snd (skriv www punktum først)
  generelt interessant, men legg merke til ”Summer Intern
  Schibsted ASA
  juni 2011 – august 2011 (3 måneder)Oslo-området, Norge”
  https://no.linkedin.com/pub/%C3%B8ystein-kl%C3%B8vstad-langberg/36/536/953?domainCountryName=Norge&csrfToken=guest_token&domainCountryCode=no

  Lars har lagt ut flere linker til kretsen rundt Tetlie (linkedin)
  Her noen i en utvidet krets verdt å sjekke, jeg kan ikke påstå at de har noe med saken å gjøre:
  Forsvaret, foto, fotoshop..
  https://no.linkedin.com/in/evenschjenken
  mer militært ++..
  https://no.linkedin.com/pub/knut-vidar-schjenken/65/93/238

  Et viktig moment oppi det hele er filming som er gjort etter smellen og som er lagt ut på nettet.
  Jeg tror at noe er forhåndsplanlagt. For å kompromittere. Skaper justis. De på toppen som har organisert det hele har sørget for at dersom noen i etterkant snakker for mye, blir de avslørt av nevnte filmopptak. Klassisk taktikk at ikke alle vet alt, de får sine oppgaver isolert og belønning deretter. Men er ikke forberedt på filming som avslører, ikke for mye, ikke for lite.
  Et soleklart eksempel er jo nettopp dette innlegget jeg skriver under.

  Et annet godt eksempel er fra Grubbegata der soldater tilsynelatende kobler fra kabler i følge opptak fra TV2 kun 3-4 minutter etter smellen. Grubbegata er i henhold til filmen folketom, men samtidig kan en på frosne sekvenser i filmen skimte en ambulanse i andre enden av krysset, nemlig krysset mellom Akersgata, Høyesterettsplass og Apotekergata. Denne ambulansen må være plantet inn i filmen. Dersom en studerer forskjellige filmopptak er det helt umulig at en folketom Grubbegata kan kobles til en ambulanse på nevnte kryss. Filmen er å finne på Youtube, foreløpig har jeg ikke hørt at noen har sett klippet på TV2 sending 22.juli eller senere.

  Her har de overordnede planleggerne sørget for TV2 og ”Forsvaret” sin tilstedeværelse. Men ingen av dem visste at de kom til å kompromittere hverandre. For ikke å gjøre saken for opplagt, har noen manipulert inn en ambulanse som reelt ikke var tilstede før etter ca 10minutter. De første gule bilene som ankom var ikke rene ambulanser. http://postimg.org/image/d0i9l15il/
  ”Forklaring” eller rettere sagt skrøner fra de påståtte berørte soldatene ble lagt ut i soldaten.no/soldatnytt/, men er ikke tilgjengelig nå. Dette er ting som jeg tror Jostemikk kommer tilbake til.
  Tidligere omtalte ”Filming for a Bachelorparty when the Oslo-bomb went off”, er også en film som en skal ”vokte seg for”. Den finnes i flere utgaver og kvaliteter. Manipulerte versjoner?
  I det hele tatt, i denne saken er det mye lureri, feller er også lagt ut for ”etterforskere” som oss.

 • 26. oktober 2015 at 08:31
  Permalink

  Flere viktige poenger, 2Q11. Du har også rett i at jeg kommer tilbake til deler av dette. Hadde jeg bare hatt ti hender og fem hoder ville deler av dette allerede vært skrevet om. For tiden har jeg et halvt hode og knappe fem fingre, så ting tar litt tid. Fram til så skjer vil det være av verdi om flere tar en titt på den tidslinja vi begynner å kjenne så godt angående hendelsene rundt regjeringskvartalet de første minuttene etter at det smalt. Er de filmene vi har benyttet så mye sammenhengende, eller er de klippet?

  Det ble stilt spørsmål om de to gul-svarte refleksene på containeren som sees i bakgrunnen når Mirakeljenta blir båret ut. Jeg brukte to dager på å bekrefte at refleksene var der både før og etter, de synes bare ikke på noen av bildene fra filmen vi har brukt så mye for å granske det som skjedde. Vi må av denne og flere grunner være skeptiske til både farge og form på sekvenser vi fryser og legger ut som bilder. Med det mener jeg ikke at vi ikke skal fortsette å legge ut slike, bare at vi må ta enkelte «bevis» med ei klype salt. Ta et par ting jeg har «sett» som eksempel på akkurat dette.

 • 27. oktober 2015 at 19:36
  Permalink

  Erik Schjenken Har også en bakgrunn som Nato soldat dette bildet er fra våren 1994.
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153273924770692&set=a.462974500691.271845.649160691&type=3&theater

  En annen ting er at han i 2011 meldte seg inn i Frp. kanskje en tilfeldighet. Og han er nå Vararepresentant i Oslo bystyre
  http://www.dagbladet.no/2015/09/23/nyheter/politiske_partier/valg/politikk/41203310/

  Han har også blandet seg inn i Ferge saken i fra Utøya.

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/terrorangrepet-22-juli-politikk-og-samfunn/vil-granske-auf-fergen/a/10015210/

 • 28. oktober 2015 at 09:09
  Permalink

  Det var flere lightversjoner av Carl Hamilton i regjeringskvartalet i de nære minuttene før og etter smellen, Lars. Har samlet mye stoff om dette/disse, men det er en del ting å vise hensyn. For det første, for å være ørlite egoistisk, kan det være taktisk uintelligent å erte på seg mennesker som har vært delaktige. Vi snakker om folk som har gjennomført ekstreme handlinger. For det andre, kan det bare være snakk om personer som grunnet flere tilfeldigheter, og tilfeldigheter skjer hele tiden, ikke har gjort seg skyldig i annet enn at de er glad i fedrelandet, og i tankene salutterer flagget hver morgen. Dette skal ikke hindre oss i å fortsette søket etter hva som skjedde den 22. juli 2011, for myndighetenes versjon av hendelsene er gal fra A til Å. Vi må imidlertid huske på at alle og ingen er mistenkt av de vi dokumenterer oppholdt seg i området. Det synes jeg du har gjort på en fin måte, og fortsett å komme med dine interessante funn. Det er den eneste veien vi har å gå, men vi får huske å minne hverandre på dette med antatt uskyld osv. Både du og andre forstår hva jeg mener.

 • 28. oktober 2015 at 19:52
  Permalink

  Vi har avdekket løgn og skrønehistorier i denne saken. De som har studert filmer fra regjeringskvartalet kan med sikkerhet si at forklaringen til Espen Naumann er uriktig med overlegg.
  Hvem skal vi melde fra til i håp om at det blir aksjonert? Politi, politikere, advokater/justisvesenet/departement, pressen, eller kongen? Andre forslag?

  Helt til innrømmelser foreligger tror jeg at hver og en som har et ønske om å rydde opp, må bidra med sitt. Vi må dessverre gjøre politiets jobb selv, det består blant annet i å gå de mistenkte nærmere etter i sømmene selv om det kan føles utrivelig.
  Dersom skadeomfang og til og med antall drepte er uriktig, så drar det med seg mang en konsekvens.
  Enten det er i etterkant av Sandy Hook eller 227, normalt er det at rettsmedisinere signerer død og dødsårsak til syvende og sist. Det betyr at de aktuelle må undersøkes, i førstnevnte sak er det åpenbart bløffet, foreløpig uten konsekvens for falsknerne.

  I forbindelse med etterforskning av denne mannen
  http://www.nrk.no/227/artikler/rettsmedisiner-svarte-leserne-1.8122517
  trenger jeg hjelp av dere lesere til å vurdere om følgende funn viser noe unormalt i det hele tatt, jeg stusset på dette(alle steiner skal bli snudd):
  resultater med samme profilbilde og med overhyppighet av navnet Ingvar?
  http://postimg.org/image/uzl57j77z/
  Vennligst gå inn her: https://plus.google.com/108161930134375575971/posts
  Gå deretter inn ”I kretsene til vedkommende
  339 personer” og skriv i søkefeltet: Ingvar
  Prøv gjerne med mer vanlige skandinaviske navn og sammenlign antall treff.

 • 28. oktober 2015 at 22:14
  Permalink

  2Q11 sier:

  28. oktober 2015, 19:52

  Vi har avdekket løgn og skrønehistorier i denne saken. De som har studert filmer fra regjeringskvartalet kan med sikkerhet si at forklaringen til Espen Naumann er uriktig med overlegg.
  Hvem skal vi melde fra til i håp om at det blir aksjonert? Politi, politikere, advokater/justisvesenet/departement, pressen, eller kongen? Andre forslag?

  Nei, jeg har ingen andre forslag når det gjelder de som skulle ha tatt affære men aldri kommer til å gjøre det. Det er opp til oss som bor i Norge å gjøre noe med dette til tross for myndighetene og De presstituerte. Vi får det landet vi fortjener, og når man ser på flertallsmeningene, ser det ikke ut til at vi kommer til å fortjene allverden. Det finnes jo alltids en mulighet, og det er prinsippet om at Rom ikke ble bygget på én dag. Det spørs bare hvor mange dager vi har på oss.

 • 4. november 2015 at 00:29
  Permalink

  Etter å ha studert bilder og film i timevis med henblikk på Espen Naumanns beretning, så ser det ut som han i stor grad har sitt på det tørre. Bortsett fra at det hele ser veldig arrangert ut. Kommer tilbake til det i en annen kommentar.
  I forhold til at en myndighet kan ta affære og drive bedragerne bort fra scenen: det som gjør en pessimist er eksempelvis uttalelser sagt i bisetninger på NRK nyhetene om at krigen i Irak ble startet på falsk grunnlag. Tiden leger alle sår? Ingen løfter ett øyenbryn. Samme vil skje med Norges bombing av Libya? Men noen ser sammenhengen med dagens flyktningstrømmer. Da vil i manges øyne ABB framstå som den nye Olav den hellige? Drepte for en god sak. .(?)
  Et annet ferskt eksempel på utspekulert spredning av Stockholmsyndrom er kombinasjonen klimabløff og Volkswagen avgassjuks. Klarer vi å holde moralen oppe med profesjonelle psykopolariserende krefter rundt oss hele tiden? Hva er egentlig rett og galt? De samme kreftene har helt åpenbart overtatt styringen av statskirken og undersåtter. Tenk om propagandaen overfor folket var fokusert like mye på ærlighet som på homofili? At det å være ærlig i det minste er ok..
  Det som kan gjøre meg optimist er tanken på at hele maktpyramiden kanskje bare er et lett og svært korthus. I all beskjedenhet antyder jeg at ”Ingvar-funnet” i kommentaren over er hyperviktig. Det er bare for hvem som helst å knekke koden. Min intuisjon sier at her er noe universelt som gjør at korthuset faller om koden knekkes. Legg merke til at Kamprad familien inngår i ”Ingvar kretsen” på 339 personer. ”Oppkomlingene” Kamprad, Thon, Kjos, Gates, Jobs, Trump er etter min erfaring Rothschilds og Rockefellers. Ment som ”bevis” for folk flest at det går an for mannen i gata å nå til topps..

  Et sammentreff:
  “The name Ingvar is an Norse first name for males, common in Scandinavia, meaning protected by Ing (i.e. Freyr). Many notable Scandinavians have had this name, for example Ingvar Kamprad, and the legendary Swedish king Ingvar.”

  -www.1881.no/person/oslo/grefsen/espen-naumann_9982743S2/Espen Naumann fra Grefsen, Oslo.. Adresse, Lettvintveien 33 D, 0487 Oslo.
  Firmaer(1) på dette stedet
  Sønnavindpedagogen Hege Eika Frey
  • Lettvintveien 33D0487 Oslo

  -I tillegg viser det seg at han (Naumann) har en navnesøster i USA som også pusler litt med sikkerhet og terror på høyt plan.
  Naumann, Neumann og Newman er nesten samme sak.
  http://postimg.org/image/5achhuc8p/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: