Den store satanistiske akseleratoren i Cern

Babylonsk satanisme som driver av fysikkprosjekt i Sveits?

Ofte benytter jeg frasen folk flest når jeg forsøker forklare uvitenheten hos den store majoriteten blant befolkningen. Når det gjelder det som skjer i Cern i Sveits angående prosjektet med den store partikkelakseleratoren (Large Hadron Collider), må jeg innrømme at jeg ikke skjønner allverdens jeg heller. En del har jeg riktig nok kunnskap til å forstå, men denne saken bryter så med all fornuft at selv en historie- og religionsgransker blir tvunget til å innse at Babels tilhengere rett og slett er for syke i hodet at det kan forklares med logikk. De gjør dette helt åpenlyst, og de krydrer det med de mest bisarre og okkult-satanistiske seremonier. Først et lite tilbakeblikk.

Ledelsen for prosjektet i Cern syntes det var en god idé å plassere en statue av «gudinnen» Kali, som representerer Babylonsk-hinduistisk satanisme og ondskap, mens hun tråkker livskiten ut av en annen «gud», Shiva.

Cern-områdets groteske bumerke, en statue av Kali (Isis, Astarte, Lilith etc), en av de satanister av babelsk herkomst ofrer mennesker til. På bildet ser vi en gjeng med såkalte forskere som ikke ser ut til å bry seg over galskapen rett bak ryggene deres.
Cern-områdets groteske bumerke, en statue av Kali (Isis, Astarte, Lilith etc), en av de satanister av babelsk herkomst ofrer mennesker til. På bildet ser vi en gjeng med såkalte forskere som ikke ser ut til å bry seg over galskapen rett bak ryggene deres.

Märtha Louise trives nok med denne entiteten, for hun tilber den, snakker med den, og ønsker lære andre om hvor fantastisk det er å ha svineriet som ledestjerne gjennom livet. Vi andre bør være mer skeptiske, særlig når vi ser hvordan de ansatte i LHC-prosjektet gjennomfører et rituale der en kvinne ofres for Kalis føtter.

Det er et par ting å merke seg når det gjelder hendelsen ved LHC/Cern. Dette er et strengt bevoktet område, så det er absolutt ingen grunn til å ta de «vettskremte forskerne» alvorlig da de uttalte seg om denne hendelsen til De presstituerte, så som til engelske Mirror:

http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/chilling-satanic-human-sacrifice-video-8655022

Chilling ‘satanic human sacrifice’ video spooks scientists working at world’s biggest particle accelerator CERN

09:42, 18 AUG 2016

UPDATED 11:05, 18 AUG 2016

BY KARA O’NEILL

WARNING: Disturbing footage. A group of cloaked figures appear to gather in the courtyard before a woman in white enters and kneels on the ground

This chilling mysterious video shows a group of ‘researchers’ at the CERN Large Hadron Collider staging a chilling ‘satanic human sacrifice’ ritual.

The footage shows a group of cloaked men gathering in a courtyard around a statue at the facility in Geneva, Switzerland.

But CERN has declared that the video is fake, and claims that the ritual was simply researchers and scientists coming to work at the facility ‘taking their sense of humour too far.’

The facility is home to the world’s largest and most powerful particle accelerator, known as the Large Hadron Collider.

De er både sjokkerte og en gjeng spøkefugler. Bare en morsom ting de fant på i farta på vei til jobb, uten at sikkerhetsvakter eller andre syntes det var noe å reagere over. Tørre akademikere, uten større fantasi enn at det akkurat holder til å forstå hvordan de skal få på seg klærne om morgenen, etter å ha strevd i to timer for å forstå hvordan blandebatteriet i dusjen virker? Det eneste som virker helt klart er at de gjorde dette, og at det mest sannsynlige er at videoen ble «lekket» med vilje. Om kvinnen var dopet og virkelig ble drept, eller om det var av mer uskyldig karakter kan vi umulig vite, men hele saken er motbydelig, hvilket bringer oss til dagens sak for betalende abonnenter hos de presstituertes i vårt lands underavdeling, på folkemunne kalt Dagbladet.

Dødsgudinnen Kali, en av favorittene til vår tidligere kronprinsesse, er også en favoritt hos folkene bak partikkelakselleratoren i Cern i Sveits. Bildet er hentet fra Dagbladet.
Dødsgudinnen Kali, en av favorittene til vår tidligere kronprinsesse, er også en favoritt hos folkene bak partikkelakselleratoren i Cern i Sveits. Bildet er hentet fra Dagbladet.

Folkene bak Cern-prosjektet og de ansatte der kan forsøke spøke bort saken så mye de vil, men de kommer ikke bort fra at noen i ledelsen faktisk har satt opp dette symbolet for ondskap innenfor gjerdene der de holder på med sitt arbeide. Det blir ikke bedre av at vi for ikke lenge siden så et annet bisart innslag fra Sveits i forbindelse med åpningen av en ny tunnel. Det var et rent satanistisk innslag, og de har i ettertid forsøkt unnskylde seg med at det var i beste sveitsiske folketradisjon, en slags lokal variant av Halloween. Problemet med den forklaringen, er at de forsøker slå det ene babylonsk-satanistiske ritualet ihjel med et annet, hvilket ikke forbedrer saken i nevneverdig grad.

Når det gjelder hinduismen, bør vi alle se nærmere på denne med et særdeles kritisk blikk. Kanskje lager jeg en sak om det en gang i fremtiden. Enn så lenge kan dere tygge litt på kastesystemet, og hvem som styrer denne butikken. Mahatma Gandhi var fra kasten som kontrollerer bank/finans og handel, og kom fra en styrtrik familie. I seg selv noe de færreste er klar over, men tenk heller over hvem denne kasten egentlig er. Hvem driver med bank/finans og handel, og bygger livet sitt opp rundt babylonsk satanisme?

7 thoughts on “Den store satanistiske akseleratoren i Cern

 • 28. september 2016 at 01:06
  Permalink

  Jeg har vel egentlig ikke håpet på denne anledningen Jostemikk, men her er den.

  Landskapet som her i artikkel omtales og vurderes er helt ukorrekt, i sin betydelighet.

 • 28. september 2016 at 01:11
  Permalink

  Fortsetter da den forrige autopubliserte.

  Svivvel om eldre åndstradisjoner burde du holde deg foruten å kimse om.

  Denne artikkelen du nå publiserer er et makkverk av en illusjon av tøys.

  Sett deg inn i dette.

 • 28. september 2016 at 10:24
  Permalink

  Svivvel om eldre åndstradisjoner burde du holde deg foruten å kimse om.

  Denne artikkelen du nå publiserer er et makkverk av en illusjon av tøys.

  Sett deg inn i dette.

  Du har fulgt såpass mye med på denne bloggen at du vet at jeg korrigerer dokumenterte feil, Fredrik. Det er imidlertid vanskelig etter kommentarene dine, for det er vrient å vite nøyaktig hva du mener er et makkverk. Du får nevne feil(ene) mer spesifikt, så skal jeg se på det, og selvfølgelig rette opp i eventuelle bommerter.

 • 9. oktober 2016 at 01:10
  Permalink

  Takk for link, Tom. Det virker mer og mer som om jo sykere handlinger/ritualer disse menneskene gjennomfører, jo vanskeligere har folk for å forstå noe som helst. Saken i forbindelse med tunnelåpningen er så bisarr som det er mulig å få dem. Etter gammel, absolutt ikke god, Sveitsisk folketradisjon. Det forteller oss i realiteten svært mye om Sveits. Det er forunderlig at ikke flere stiller seg selv og andre kritiske spørsmål om denne nasjonen og deres broderland Sverige. 🙂

 • 25. oktober 2016 at 04:30
  Permalink

  Ja, det har jeg gjort. Fulgt med på.

  Hvilken kunst av de store burde jeg bruke for å disputere deg feil?

  Ingen etablert forståelse har hittil presentert det du har gjort.

  Så hvor er disputten? 🙂

  Den har jeg underkyndige allerede presentert for deg, for hva som kan nu virke som en evighet siden.

  Sannheten er sann. Det eneste som fører til himmelens rike, er sannheten.

  To minimum, jeg garanterer at vi er enige om. Og mye mer!! 🙂

  Med ditt selvpålagte anonymitet, er min kommentar således helt innenfor. Belyst i hvilken kvalitetskvotiens alle dine tidligere artikler er – faller denne over og fra meg kommentert som et makkverk. Hvilket jeg tidlig ønsket å kaste ut en åre, for senere redning. Du er ❤️ Utover rekkevidde du nå kan forstå. Jeg kan forstå og respektere at du ikke ønsker å løpe først i toget med hva du har på hjertet og fra sjelen og fortelle – men disse som gjør det så nydelig og flott er levende mennesker: Ola Nordmann og Gunnar Håvik. Det de gjør er sannhet, det de gjør er den eneste vei til sannhet og det skal og burde støttes bredt opp om. Ingrid har fulgt dette, og mange flere. Jeg syntes nå at du også må ta bladet fra munnen og bli med, det fortjener hvert eneste levende menneske både her i Norge og ellers her på den flotte globusen vi svever flott i ringer mot det aller største skapende lyset. Dette er ikke smisking Jostemikk, det er levende tider :)))) Kom igjen og ta med fluefisker-rævva di ut og fortell sannhetene. Minimum som passer på deg er Kairo og meg :))) Speakers Corner – Oppmøte for livet. Foran stortinget hver lørdag 12-13. Me sjåast 🙂

 • 25. oktober 2016 at 16:26
  Permalink

  Det sto to statuer ved Speakers Corner, Fredrik. Rett inne i parken. Den ene var av en staselig mann, den andre av en formfullendt kvinne. Begge nakne. En dag dukket det plutselig opp en god fe, og med tryllestaven og et makt-ord gjorde hun begge to levende, hvoretter hun sa til dem: – Nå kan dere to gjøre det dere har hatt mest lyst til å gjøre sammen i alle de årene dere har stått her. De to jumpet ned av soklene og forsvant inn i parken, og det ble et svare leven, men etter en stund kom de svette tilbake med et salig uttrykk i øynene. – Var det så fort gjort? spurte den gode feen. – Siden jeg er i så godt lynne idag, kan dere få gjøre det en gang til. Da sa den mannlige statuen til den kvinnelige, – Denne gangen holder du duene, og så tar jeg meg av dritinga!

  Lykke til med oppmøtet, Fredrik.

  Vennlig hilsen Jostemikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: