Douglas Reeds bok “Kontroversen om Zion” er ferdig oversatt til Norsk!

Nå har Ingrid blitt ferdig med oversettelsen av Duglas Reeds bok Kontroversen om Zion. Alle kapitler er lagt ut på hennes blogg, men nå er de i tillegg å finne i en komplett bokutgave på PDF som kan lastes ned her. Takk for fenomenal innsats, Ingrid! Det er fantastisk at noen orker legge ned så mange timer med arbeide, og makan til individuell dugnadsinnsats opplever vi ikke ofte iløpet av et liv. Suverent!

douglas-reed

Noen personlige tanker om viktigheten av å lese og forstå Reeds bok

Mange sliter med tidsklemma, og til alle dere som velger å ha med barn, barnebarn, venner og annen familie å gjøre når dere endelig finner en ledig time eller to, og derfor prioriterer dette i stedet for å lese Reeds bok, har jeg dette å si:

Hvor mye jeg enn føler sympati og forståelse for deres prioritering, må jeg be dere tenke på at det slettes ikke er sikkert at det finnes verken barn, barnebarn, venner eller øvrig familie å ha samkvem med særlig lenge hvis ikke menneskeheten opplever en kollektiv “få ut finger’n-episode”.

Les også Ingrids innlegg om dette arbeidet i «KONTROVERSEN» – AVSLUTNING.

4 thoughts on “Douglas Reeds bok “Kontroversen om Zion” er ferdig oversatt til Norsk!

 • 21. april 2016 at 09:32
  Permalink

  Når man ser på kartet i Sebastians linker, og ser hvilke land det omfatter, er det lett å forstå alle urolighetene i området i løpet av de siste hundre årene. Jeg så dette kartet for noen dager siden, men jeg husker ikke hvor. Hvordan kan den vestlige verdens politikere la all denne ondskapen få utfolde seg? Det er ingen tvil om at Douglas Reed gir en svært god forklaring på dette problemet i sin bok, og hvordan presset på Vestens politikere har fått utvikle seg. Mens Vesten var på vei til å bli sivilisert, har disse østlige makt-«menneskene» brutt ned all sivilisasjon og all utvikling som kunne være god for normale mennesker. Det finnes en ondskap i verden, så enormt stor og mektig, at det er ubegripelig for det vanlige menneske, og derfor nekter så mange å tro at det kan være slik. Svært mange av de som har forsøkt å stå imot har blitt skremt og truet til taushet, og altfor mange har fått en plutselig død.

  Bør virkelig en «religion» som har vært en pest og en plage for den øvrige verdens befolkning, fortsette med å utøve sin makt over oss? Jeg kom over en liste over 109 steder/land som ikke klarte å eksistere sammen med utøvere av denne religionen, og til slutt så seg nødt til å kaste dem ut. Listen er hentet fra Biblebelievers. Artikkelen fant jeg på bloggen Digger for Truth.

 • 22. april 2016 at 17:26
  Permalink

  Jeg har ikke fått lest boka, men jeg skal ihvertfall grovlese den !
  og etter min mening- utfira all død, og krig, og djevelskap vi har notert i historien fra 1900 og frem til i dag, hvor man kan begynne å ane konturene av hva som egentlig har pågått, så faller det på sin egen urimelighet, at all respekt for uansett: kall det hva man vil ! : de som går over lik, for å bli sjefer over hele planeten må gjerne dra lenger enn til helvete ! Null respekt for disse svikerne / Virusene.

 • 25. april 2016 at 18:56
  Permalink

  Jeg forsøker hele tiden holde litt tilbake i mine karakteristikker av ondskapen John Eiliv, men skulle jeg forsøkt meg med en halvfrisk uttalelse, ville den lignet ganske mye på din. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: