En kort oppdatering om Stockholm-terroren

I en kommentar under en annen artikkel skrev Knut:

Jeg tror dette er snakk om en 50/50 operasjon. Altså en del er sant, men resten er «dikt og forbannet løgn», for å sitere en kjent norsk dramatiker.

Jeg svarte at han muligens hadde rett, men jeg var tvilende. Nå har jeg funnet dokumentasjon som absolutt peker i retning av at Knut hadde rett. Det blir mer om dette i morgen, og da skal vi følge lastebilens ferd fra og med krysset Kungsgatan/Drottninggatan der et meget mulig offer omkom, og hele veien sørover Drottninggatan og inn i Åhlén City-bygget. Når det gjelder de siste meterne av denne ferden, blir det også en oppdatering, men den får ingen egen artikkel, men dukker opp i saken om lastebilen. Jeg vil gi beskjed om denne oppdateringen når den er publisert.

2 thoughts on “En kort oppdatering om Stockholm-terroren

 • 6. mai 2017 at 23:41
  Permalink

  De farlige «radikaliserte jihadistene» som truer «folkhemmet», …eller var det kanskje heller: Ring oss når De trenger en «araber», herr Svenson. Jeg siterer fra det anti-jihadistiske/pro-sionistiske nettstedet friord.no:

  Sommeren 1971: En gjeng palestinske ungdommer sparker fotball og leker på en strand i Gaza, da de oppdager en uventet fiskebåt med full fart mot stranden. Den kjører raskt inn i sanddynene, og flere bevæpnede palestinere hopper i land. Deretter kommer en motorbåt til syne i horisonten. Da den nærmer seg stranden ser de palestinske ungdommene flere israelske soldater stå på dekk. De skyter mot palestinerne som er kommet seg på land. Ungdommene vinker dem i sikkerhet. Da de israelske soldatene går i land er det ikke mulig for dem å finne palestinerne fra fiskebåten. De gir opp og drar til sjøs igjen.

  Senere på natten får palestinerne fra fiskebåten besøk av en ung mann med kalasjnikov-gevær. Han var varslet av ungdommene og kom for å sjekke. «Hvem er dere, brødre» spør han. De nyankomne palestinerne presenterer seg som medlemmer av PLFP (Popular Front for the Liberation of Palestine) fra flyktningeleiren Tyr i Libanon, sendt av deres leder Abu-Seif for å opprette forbindelse og samarbeid med organisasjonens avdeling i Gaza. «Marhaba», svarer den unge mannen. «Jeg skal ta dere med til vår leder».

  Det gjør han. Neste morgen blir de hentet av flere væpnede terrorister som eskorterer dem til et isolert hus på innsiden av Jabalia flyktningeleir. De blir geleidet inn i et rom og bedt om å sette seg ned ved et bord. Like etter kommer alle de ledende kommandørene i PFLPs avdeling på Gazastripen inn i rommet. De to gruppene gir hverandre varme klemmer og kyss på kinnene, etter vanlig arabisk skikk. Så setter de seg ned på hver sin side av bordet.

  «Er alle her nå? Kan vi begynne møtet», spør lederen for de nyankomne palestinerne. «Ja», blir det svart. Palestinerne fra fiskebåten reiser seg raskt opp, trekker sine våpen, og meier ned alle andre i rommet. Så forlater de huset og blander seg med den palestinske befolkningen. Senere kommer Meir Dagan og hans team med israelske spesialstyrker trygt tilbake til den israelske basen. Han var en soldat med både hjerne og baller.

  https://www.frieord.no/intervju/frieord-journalist-motte-hardtslaende-mossad-sjef/

 • 7. mai 2017 at 11:51
  Permalink

  Det der er en bedrøvelig bekreftelse på to ting, Knut. Det en er Mossads arbeidsmetoder og frie stilling i forhold til moral og respekt for det sionisttalmudistene karakteriserer som kveg og ville dyr. Det andre dreier seg om makten de har når det gjelder opplysningsarbeid og propaganda på Internett. Nesten alle de største «nye» mediene er kontrollert av de samme kreftene som kontrollerer De presstituerte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: