En kort oppdatering om Stockholm-terroren

I en kommentar under en annen artikkel skrev Knut:

Jeg tror dette er snakk om en 50/50 operasjon. Altså en del er sant, men resten er «dikt og forbannet løgn», for å sitere en kjent norsk dramatiker.

Jeg svarte at han muligens hadde rett, men jeg var tvilende. Nå har jeg funnet dokumentasjon som absolutt peker i retning av at Knut hadde rett. Det blir mer om dette i morgen, og da skal vi følge lastebilens ferd fra og med krysset Kungsgatan/Drottninggatan der et meget mulig offer omkom, og hele veien sørover Drottninggatan og inn i Åhlén City-bygget. Når det gjelder de siste meterne av denne ferden, blir det også en oppdatering, men den får ingen egen artikkel, men dukker opp i saken om lastebilen. Jeg vil gi beskjed om denne oppdateringen når den er publisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

%d bloggere liker dette: