En takk til dere som deler

Den skjulte slekt og de hviskede navn – Gro Brynolf Brundtland Harlem Sandberg Ohlin er et av innleggene som trengte redigering etter omlegging til annet WordPress-tema. Jeg har hele tiden vært klar over at det har vært det mest leste her på bloggen, men fikk meg en liten overraskelse da jeg hadde redigert det ferdig, og fikk øye på deleknappen til Facebook. Her i forstørret utgave:

facebook-delinger-jostemikk

Mer enn tusen stykker har delt denne artikkelen på Facebook. Dette fikk meg til å sjekke statistikken over hvor folk har klikket på ei lenke til bloggen:

klikk-fra-facebook-jostemikk

For andre bloggere er slike tall sikkert noe som dukker opp ukentlig, men for meg er dette positivt.

Takk til alle som deler. Uten dere hadde bloggen bare gått rundt i den samme bakevja til den sank. 🙂

14 thoughts on “En takk til dere som deler

 • 26. oktober 2016 at 21:46
  Permalink

  Noe rart her, får kun opp< DELE og SKRIV UT, som kommer opp på FB, ingen tekst.

 • 26. oktober 2016 at 21:55
  Permalink

  Har hørt andre nevne det også, Cate. Kanskje flere kan prøve, og så gi beskjed? Husk for all del å avbryt, for dette innlegget er internt for oss på bloggen, og har ikke noe ute i den store verden å gjøre. 😉

  Haha! Kanskje det er derfor det er så mange delinger, fordi noen har forsøkt om og om igjen? 🙂 🙂

 • 27. oktober 2016 at 15:22
  Permalink

  «Med fokus på det mainstream media ikke skriver om.»

  Ut fra forsidebildet å dømme så er visst «flat jord» – Flat Earth» – et ikke-tema for Jostemikk, like lite som for MSM. Synd i så fall.

 • 28. oktober 2016 at 02:16
  Permalink

  Gratulerer!!

  Jeg har delt denne artikkelen tidligere, og sjekket knappen nå på denne artikkelen.

  Får ikke opp noe utskrift som Cate nevner, men legger seg som publiserbart innlegg på FB slik det skal. Da fra nettlesern på iphone.

  Sjekket også fra imac med Safari, Google Chrome og Firefox. Disse var også brukandes på aktivere del på facebook knappen.

  Hvilken nettleser bruker du Cate?

  Kan det være noe merkverdig med selve delingsnappen på den opprinnelige artikkelen? Jeg går inn på den og prøver også.

 • 28. oktober 2016 at 02:30
  Permalink

  Sjekket knappen på opprinnelige artiklen nå med iphone og imac med: Safari, Chrome og Firefox. FB deling virker slik som det skal med alle disse.

  Jeg tviler på at det blir oppført som en deling, uten at delingen kommer helt igjennom og postes på FB. Så jeg stemmer for at du har over 1000 delinger 🙂

 • 28. oktober 2016 at 20:07
  Permalink

  Takk for tilbakemeldingene, Fredrik!

  Når det gjelder dette med utskrift, så får jeg den rett opp, men det er i PDF-print. Kanskje har jeg valgt en print-app som bare fungerer for de som har Adobe Acrobat eller andre PDF-lesere?

 • 28. oktober 2016 at 20:18
  Permalink

  Ut fra forsidebildet å dømme så er visst «flat jord» – Flat Earth» – et ikke-tema for Jostemikk, like lite som for MSM. Synd i så fall.

  Hei, Roger! Nei, det er ikke et tema for meg, rett og slett fordi jeg tror at jorda er rund, så akkurat dette temaet må alle dere som er interesserte i gå til andre nettsider for å lese om og kommentere. 🙂

 • 28. oktober 2016 at 21:24
  Permalink

  Ja, du TROR at jorda er rund – du VET ikke. Enda godt. 😉
  Kanskje du en gang du har tid kunne skrive en artikkel om hva som nettopp gjør at en bør kunne slå seg til ro med en rund Jord. Det vil si, den er nå erklært pæreformet av Dr. Neil deGrasse Tyson!

 • 28. oktober 2016 at 21:30
  Permalink

  Saken er den, Roger, at det er så tidkrevende det jeg holder på med, hvilket er stoff som jeg mener er viktig for å finne igjen vår opprinnelse og historie, at jeg ikke har tid til å skrive om noe jeg ikke har lyst til å skrive om. Jeg holder dessuten en diskusjon i gang med flere via personlig korrespondanse. Alle har hvert sitt tema de brenner for og tydeligvis bruker omtrent all ledig tid på. Ett tema. Har du tittet på hvor mange tema-baller jeg holder i lufta? Forsøker jeg meg på flere nå, kommer bare alle til å falle til bakken. Dessuten er det vel greit om jeg selv velger temaer jeg ønsker belyst her på min egen blogg? 🙂

 • 29. oktober 2016 at 11:20
  Permalink

  Ja det er jo DIN blogg Jostemikk, og du tar selvfølgelig opp de emner som behager deg og som du synes er mest interessante. Men det kan hende du med ditt motto «Med fokus på det mainstream media ikke skriver om» og med den økende skare av folk som faktisk interesserer seg for Flat Jord temaet, rent popularitetsmessig kunne være tjent med å ta opp dette emnet i iallefall EN artikkel. Det er faktisk folk som helt ærlig går rundt og plages av dette spørsmålet om at Jorda ikke er så rund eller pæreformet som vitenskapen hevder – eller at den roterer med en fart på 66 000 miles pr/time, eller at den har en akse-helning på 66,6 grader i forhold til vertikalplanet. Eller at horisonten stiger i takt med observasjonspunktet i et oppstigende fly, når vi på en kule vel måtte forvente at horisonten sank med stigende høyde.

  Jeg kjenner ikke til noen andre norske blogger eller nettsteder som tar opp dette temaet på en seriøs måte. Du kunne bli den første. Ellers takk for en fin blogg med mye interessant stoff.

 • 29. oktober 2016 at 11:34
  Permalink

  Takk for gode ord, Roger! Angående flatjord-hypotesen: Hadde jeg vært dobbelt så smart, fem ganger så arbeidsøkonomisk, og hadde hatt femti fingre til å fly over flere tastaturer samtidig, kunne jeg tatt meg tid til å lage en omfattende og svært detaljert artikkel om hvorfor jorda ikke er flat. Hvis påstanden om at jorda er flat hadde kommet fra mainstream akademikere gjennom deres portvoktervåpen fagfellevurdering og publisering i «de fremste forskningsmagasinene», hadde saken stilt seg annerledes. Jeg publiserer jo artikler i rekke og rad der jeg retter et kritisk søkelys mot nettopp disse og annet som er såkalt mainstream. Har du selv lyst til å lære litt om fysikken bak sfæreformer, kan et godt utgangspunkt være å ta en titt på historien til Nittedal patronfabrikk. Hvordan produserte de hagl til sine haglpatroner? Du trenger ikke fortelle om hva din gransking av dette fører til, det er kun ment som et tips fra meg til deg. Det kan være at tipset er dårlig, men da har jeg i det minste forsøkt. 🙂

 • 30. oktober 2016 at 23:27
  Permalink

  Det var da det minste jeg kunne bidra med 🙂

  Jeg tror det skal være en innstilling i wordpress menyen vedr formater, om jeg ikke husker feil. Jeg har brukt noen eksterne templates der som skapte et salig rot. Men Akrobatiske Adobe, er jo ikke akkurat kjent for å gjøre livet lett for noen uansett 🙂

  Når det gjelder Flat jord, skal jeg dra igjen glidelåsen på den store kjeften min…hehehe. Det temaet syntes jeg er verdt å bruke like mye tid på som CERN ritualer :)))

  Egyptisk-norrøne koblinger er derimot helt sjef. Hørte et foredrag av en irsk mysterieskoleinnehaver fra Egypt. Ptha er forløpern til Patrick visstnok. Meget interessant kobling.

  Har mekket sammen en facebook gruppe for å samle den store meme samlingen min forøvrig. Velkommen for å stjele og dele: https://www.facebook.com/groups/1181232451956058/

  God ny uke!

 • 3. november 2016 at 01:42
  Permalink

  kunne delt men gjorde det ikke . men har noen peiling på disse som kalles » supersoldiers som er knyttet til forskjellige safehouse værden over knyttet til rottechild,rokkefeller, bush family og noen flere sinclair siden og. de er dær fra de barn og i forbindelse m leiemord osv oppfostrett v mk ultra safehouse vistnok? har bare vært borti det så smått , noen som vet?

 • 4. november 2016 at 20:25
  Permalink

  Jan & Jostemikk:
  «Supersoldiers» er et meget interessant tema. Jeg har fulgt med på dette fenomenet i snart to år, og det er spektakulært.

  Etter mitt syn burde dette være interessant for Jostemikk, i forhold til arbeidene som er gjort på bloggen her om Falsk Flagg. Konklusjoner skal ikke jeg trekke her og nå, men kommer tilbake med noen gode spor videre hvis koblingen på dette plukkes opp.

  Det er veldig mye stoff om SS. En god start kan være dette intervjuet med Max Spiers: https://www.youtube.com/shared?ci=zQj8Kef5KCY

  Men, størst av alt er kjærligheten.

  God helg til alle Jostemikkere :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: