Et imponerende stykke arbeide av Pål på NA

Jeg anbefaler alle å få med seg den svært detaljerte tidslinjen som Pål har laget og publisert på Norgesaksjonen – Maktelitens bruk av falsk flagg-terror de siste 100 år. Da han oppfordrer til deling ved hjelp av embed-kode, legger jeg den også ut her. Minner om at den er under stadig utvikling, og at han ber om hjelp til å fylle den videre opp med saker han har oversett/ikke har fått med seg, og til å korrigere feil.

3 thoughts on “Et imponerende stykke arbeide av Pål på NA

 • 13. oktober 2016 at 10:43
  Permalink

  Vil bare gjøre oppmerksom på at tidslinja gjør seg desidert best i fullt format, så klikk på boksen med pilene oppe i høyre hjørne.

 • 24. oktober 2016 at 11:14
  Permalink

  Mange takk Jostemikk, for godord og deling av tidslinja. Noen syns slik informasjon like godt kan listes i en artikkel, mens for andre kan det bli lettere å se og forstå betydningen av slik informasjon når det blir presentert i en slik tidslinje. Uansett, en slik rekke av historiske bedrag og historisk ondskap bør inspirere de fleste til å kikke nærmere på «terroraksjoner» i nyere tid. Svært lite er som det blir presentert i «den offisielle historie».

 • 24. oktober 2016 at 12:35
  Permalink

  Uansett, en slik rekke av historiske bedrag og historisk ondskap bør inspirere de fleste til å kikke nærmere på «terroraksjoner» i nyere tid. Svært lite er som det blir presentert i «den offisielle historie».

  Det er en helt korrekt konklusjon om tingenes tilstand, Pål, og egentlig den eneste årsaken til at det er behov for blogger av vår type.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: