Flere merkelige tilfeldigheter den 22. juli 2011

Tidligere har vi tatt en nærmere titt på merkelige hendelser og det som må kalles uforklarlige avvik fra normal oppførsel og sannsynlige hendelser i 22. juli 2011 – Ting å stusse over angående det som skjedde i Oslo etter bomba og Den uforståelige tilbakeholdelsen av ambulansepersonell. Nå skal vi se på flere tilfeldige pussigheter.

Jeg har tidligere skrevet om de blonde og blodige kvinnene, og det ser ut til å ha vært en stor overvekt av disse i Oslo den 22. juli 2011. Ingen med skadde klær, men alle med hodeskader. Her er et bilde fra 22. juli-kommisjonen:

https://www.regjeringen.no/contentassets/bb3dc76229c64735b4f6eb4dbfcdbfe8/no/pdfs/nou201220120014000dddpdfs.pdf

 

Det er to ting å legge merke til foruten hårfargen, og det pussige at kvinnen måtte bæres. Navnet på fotografen, Christopher Olssøn, og det fargerike, spraglete halstørkleet den blonde kvinnen har på seg. Vi tar det første først. Når en søker i rapporten til 22. juli-kommisjonen på Christopher Olssøn, dukker det opp 27 treff der han er kreditert som fotograf eller rettighetshaver(?) til bildene. De er av svært variert innhold, fra loggboken til MS Thorbjørn, fotografier fra politiets våpenbeslag, E-postutvekslingen mellom Tolldirektoratet, DSB og PST, til diverse bilder av hendelsene i Oslo etter bombeeksplosjonen.

Hvem er Christopher Olssøn?

Jeg har ikke undersøkt dette særlig, men i likhet med Erik Schjenken og Marius Tetlie, ser han ut til å være sysselsatt med å fortelle om eller motarbeide kriminalitet og terror.


Erik Schjenken og Marius Tetlie ca. fire og et halvt minutt etter eksplosjonen ved Høyblokka. Begge arbeidet med terror/terrorsikkerhet.

Her er kort fra Olssøns beskrivelse av seg selv på Twitter, og han har en kjent følger:

https://twitter.com/littleimagebank?lang=en

Christopher Olssøn

Angående halstørkleet nevnt over, var dette et plagg flere uniformerte og/eller skadde kvinner hadde på seg den dagen. En av dem var den såkalte Mirakeljenta.

Mirakeljenta Lund 2

En annen var hun som dukket opp på Johan Nygaardsvolds plass i en kort gjesteopptreden for det som vanskelig kan sees som annet enn en avledningsmanøver rett etter at den andre bombemannen ble konfrontert av de to vitnene.

Kvinnen tar oppmerksomheten fra fotografen

Fredrik og Espen Naumann ble nevnt i en kommentar (Fredrik), og i hovedinnlegget (Espen) i Et viktig vitnemål fra 22. juli 2011-terroren i Oslo. Det skjer noe interessant når man søker “Naumann” i 22. juli-kommisjonens rapport. Man får elleve treff i forbindelse med kreditering av fotografier benyttet i rapporten, ni for Fredrik, og to for Espen.

Når man gransker fotogalleriene de har publisert, ser man at de begge har deltatt på mengder av såkalte antiterror-øvelser, sammen med Delta, politiet, Forsvaret, eller der disse har avholdt øvelser sammen. De ser ut til å ha hatt en nær kontakt med disse miljøene (anti-terror/politiet/Forsvaret) i lang tid, og kan virke som om de er eller har vært “husfotografer”.

Unge kvinnelige ofre ble blåst ut av sitt eget fottøy

Akkurat hvordan dette skjedde, at man mistet skoene sine av å få glassbiter i hodet, er litt vanskelig å forklare. Det finnes mengder av nakne føtter etter andre såkalte terrorhandlinger, men enn så lenge får det holde at jeg viser noen eksempler fra Oslo. Her er fire eksempler, og hun som har mørkeblå jeans på seg på bilde nummer to under, er hun som tidligere befant seg utenfor inngangen til cafeen i VG-huset.

Nake føtter

34 thoughts on “Flere merkelige tilfeldigheter den 22. juli 2011

 • 21. desember 2015 at 13:29
  Permalink

  Figur 18.3 Er det ikke merkelig at damen blir båret den veien? Dette er Torggate, rett nord for Eldorado, og hun bæres mot Youngstorget. Nå vet ikke vi hvor hun var da hun ble skadet, men la oss anta at hun var i Grubbegata. Da er det rimelig krunglete og lang vei hun har blitt løftet. Samme også hvis hun var i Møllergata, for det er vel normalt å frakte mennesker UNNA hendelsesstedet? Nå kan det jo hende at de hadde fått beskjed om at det var ambulansepersonell på Youngstorget, men da hadde det vært naturlig å bære vedkommende ned Pløens gate, hvis hun befant seg i Møllergata. Hvis hun var i Grubbegata, var eneste naturlige vei ned til Youngstorget den lille stikkveien og ned Pløens gate. Om Stortorget er en veldig omvei, spesielt med et menneske å bære.

 • 21. desember 2015 at 22:43
  Permalink

  Vi bør nok ta høyde for muligheten av at det var gunstig for saken å bære og hjelpe noen barbeinte blondiner den dagen, Øystein, og da blir det enklere å forstå den manglende kvaliteten på stedsans og orienteringsevne. 😉

 • 29. desember 2015 at 18:23
  Permalink

  ”Hvem er Christopher Olssøn?”
  -Christopher Olssøn fikk den store jobben med å redigere bildene til rapporten fra 22. juli-kommisjonen
  http://gammel.fotojournalisten.no/2012/09/22-juli-kommisjonens-rapport-i-bilder/
  Det må være en sentral person som får i oppgave å styre bildematerialet i et så stort bedrag. Hva det innebærer av bildemanipulering kan en bare gjette seg til.
  http://www.klassekampen.no/article/20150722/ARTICLE/150729962
  Men for å komme videre med spørsmålet over, må vi først ta hensyn til nettopp bildemanipulering i presentasjonene av
  ”Christopher Olssøn”, i anførseltegn fordi denne(disse) personen(e) viser seg neppe offentlig mange dager i året i denne rollen.
  Bilder tilgjengelige av ansiktet og kroppsfigur er sparsommelig(kun tre stk som jeg har funnet). De viser dels forskjellige personer, dels manipulerte bilder.
  Jeg har satt opp i bildemontasjen foreliggende på nett tre versjoner av den angivelige Olssøn.
  Hvem av disse er mest Christopher Olssøn? Vi ser hele kroppen kun på ett bilde, da med et åpenbart påklistret fjes som antas å være forfalsket. Kroppen kan gjenkjennes og må sies å være personifiseringen av denne fantasiidentiteten. Linken viser til et galleri av bildemontasjer inkludert mulig avsløring av den omtalte redningen av en blondine:
  olssønss227.jpg
  http://postimg.org/image/cszhtmapd/
  brandrussel.jpg
  http://postimg.org/image/xxe4bkhg3/
  perrymayerusselphoto
  http://postimg.org/image/5x0jwhf55/
  Dette var bare en ytring, jeg kan ta feil, men samtidig forsikrer jeg at ting ikke blir tatt ut av løse luften.

 • 29. desember 2015 at 18:30
  Permalink

  Det er mye å undres over angående det som skjedde den 22. juli 2011, og at Monica Bøsei var daglig leder for Utøya AS og primus motor for Utøya-leiren i en årrekke, men fratrådte sin stilling seks dager før terroren, er nok et eksempel.

  http://w2.brreg.no/kunngjoring/hent_en.jsp?kid=20110000264040&sokeverdi=960253485

  Kunngjøring for:

  Organisasjonsnummer

  960 253 485 (UTØYA AS)

  Endring av daglig leder

  Foretaksnavn:  UTØYA AS

  Organisasjonsnummer:               960 253 485

  Forretningsadresse:      Utstranda 345

  3531 KROKKLEIVA

  Kommune:         HOLE

  Organisasjonsform:       Aksjeselskap

  Daglig leder:     

  Monica Elisabeth Bøsei

  Fratrådt

  Foretaksregisteret 16.07.2011

 • 29. desember 2015 at 20:11
  Permalink

  I innlegget De som lever i tåkeheimen skrev jeg følgende om den såkalte fergemannen (Jon Olsen), altså skipperen på MS Thorbjørn.

  Fergemannen på MS Thorbjørn så at samboeren ble skutt

  Han gjorde det, og han gjorde det ikke. Han har uttalt at han sto for langt unna, hørte skuddet, og først senere fikk vite at hun (Mor Utøya) var skutt, og han har fortalt at han hørte skuddet og så henne segne om. Han sto både for langt unna uten fri sikt, og nærme nok, uten hindringer i veien. Dessuten hadde han ei datter på Utøya den dagen. Nei forresten, han hadde to. Begge disse dro han fra og lot i stikken, for Eskil Pedersen ba ham om det. Alle andre fedre og samboere ville gitt Pedersen en rett på nesa, og gjort alt de kunne for å redde sine kjære, men ikke fergemannen på MS Thorbjørn. Han stakk med roret mellom beina. Sannsynlig oppførsel? Nei. Så hva pokker skjedde den dagen?

  Av mange logiske brister og selvmotsigelser som har kommet fram i forbindelse med hendelsene på Utøya, kan dette med Monica Bøseis (Mor Utøya) samboer og skipper på MS Thorbjørn være av det viktigste vi gransker nærmere. Her er et kort utdrag fra redaktørens(?) leder i Romerrikes Blad 28. oktober 2011:

  http://www.rb.no/ledere/verdigheten-ma-beholdes/s/1-95-5787461

  Kapteinen på fergen hadde minutter før med egne øyne sett sin kone bli kaldblodig likvidert. Hva annet var mer naturlig for ham enn å få med seg parets to døtre og komme seg i sikkerhet sammen med de andre som var om bord i båten?

  Dette strider fullstendig med både tidligere og senere vitnemål som det går an, der det blir nevnt at fergemannen etterlot én datter på Utøya da de stakk med MS Thorbjørn, en handling som virket absurd. Ingen far ville gjort noe slikt. Flere aviser påstår også at det kun var hans/parets ene datter som var på Utøya den dagen. Dette strider mot lederen i Romerrikes Blad, og det strider mot opplysningene i en Dagblad-artikkel den 24. juli 2011:

  http://www.dagbladet.no/2011/07/24/nyheter/utoya/martin_henriksen/arbeiderpartiet/auf/17439998/

  Et sted mellom fergeleiet og det såkalte hovedhuset ble både Monica Børsei og politimannen drept. Monica Bøseis ektemann var like i nærheten da hun ble skutt.

  Ekteparets to døtre var også på Utøya under dramaet. Begge berget livet.

  Ikke noe av dette hadde vært vanskelig å få korrekt hvis det ikke var for at noen forsøker skjule fakta om det som skjedde, og det er dette vi må forsøke finne ut av.

 • 30. desember 2015 at 16:51
  Permalink

  I tillegg til uregelmessigheten ved munnen, ser ut som Ch. O. har et arr i/over høyre øyenbryn. Han kan jo ha «tryna» på sykkel i unge dager..

 • 30. desember 2015 at 23:01
  Permalink

  Bra observert Hetda, en ulykke kan forklare øyenbryn arr, skjev nese og «hareskår». Det kan også være triks som brukes for å gi en identitet særpreg og nettopp identitet. Fototeknisk mistenker jeg bildemanipulasjon uten å kunne bevise det..

 • 30. desember 2015 at 23:19
  Permalink

  Et veldig godt eksempel på hvordan det bør graves. Når det er så mange mangler og uregelmessigheter i etterforskning og forklaringer må vi våge å gå inn i tilsynelatende tragiske skjebner. Fienden bruker, og har alltid brukt denne taktikken med å gjøre spørsmål så følsomme at ingen tør nærme seg de. Sagt rett ut Jostemikk så tyder denne opplysningen på forhåndskunnskap om Utøyahendelsen punktum

 • 13. januar 2016 at 22:18
  Permalink

  En annen tilfeldighet, eller «tilfeldighet», gjelder noen av de aktørene vi har funnet i og rundt regjeringskvartalet den 22. juli 2011. En rask undersøkelse viser at flere av dem har tjenestegjort som FN-soldater i Libanon, og/eller i NATO-regi, så som på Balkan. Dette gjelder både ansatte i DSS og andre. Dette bør undersøkes så langt det er mulig.

 • 17. januar 2016 at 17:56
  Permalink

  Her ber jeg dere se på følgende, så skal jeg knytte det til 227 i neste omgang:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Ralph_Percy,_12th_Duke_of_Northumberland

  -RALPH PERCY THE SYON DUKE
  https://www.youtube.com/watch?v=jb7LL9VjQxI

  -Set in 200 acres of parkland, Syon House used to be the site of a medieval abbey. Named after Mount Zion in the Holy Land, Syon House is the London home of the Duke of Northumberland, whose family have lived here for over 400 years.
  http://www.allinlondon.co.uk/syon-park-and-house.php

  AGENDA 21 percy russell sandy hook
  JUNGLE SURFER For 2 år siden som svar til Ben Thejrporter
  percy is a russel a montagu a scott a hamilton a gordon a lennox a lascelles all in last 4 gens impeccable as they say
  https://www.youtube.com/watch?v=T5AkKn64imE

  Cluff geothermal George Percy Ralph percy
  They Live you Sleep

 • 25. januar 2016 at 01:33
  Permalink

  Symbolikk og ritualer i regjeringskvartalet.
  1. 2.verdenskrig. Jostemikk har omtalt dette her:
  http://www.jostemikk.com/den-hye-blonde-nordmannen/#comment-9441
  min bildekommentar:
  http://postimg.org/image/7rml5v1ex/
  2. Unicorn:
  http://nodisinfo.com/staging-unicorn-head-spike-lady-norway-bombing-hoax/ (advarer mot sterke scener og påstander)
  https://www.google.no/search?q=unicorn+22.july+oslo&client=firefox-a&rls=org.mozilla:nb-NO:official&hl=no&biw=956&bih=851&site=imghp&tbm=vid&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiTpaLIzcPKAhWLWRQKHRVoBIkQ_AUICSgD&dpr=1#hl=no&tbm=vid&q=prince+william+and+the+unicorn
  3. De blødende og barfota blondinene som Jostemik har vist oss, kommer jeg tilbake til, – goddessdyrking.
  http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/matrix/matrix09.htm
  4. Tempelriddere og lignende.
  I første omgang, les gjerne om denne sympatiske dame:
  https://vestlandsjournalisten.wordpress.com/2010/08/26/fadervar-er-bona-mi/

 • 25. januar 2016 at 09:49
  Permalink

  Den PDF-en fra myndighetene i USA som er å finne bak linken til Nodisinfo.com-linken din, er svært viktig. Takk 2Q11! Jeg skal lage en sak om dette bare jeg klarer bryte ned en stadig sterkere motvilje mot å skrive noe som helst.

  Her er linken, og alle bør ta en titt på hvordan de har spesialisert seg på å lage falske skader:

  http://www.vdh.virginia.gov/OEMS/Files_Page/symposium/2012Presentations/PRE-005/PRE-005CasualtySimulation.pdf

  Håper de med evner og nok tid tar seg en nærmere titt på noen av de medisinske «hjelperne» som var til stede rundt regjeringsbygningene den 22. juli 2011. Deler av denne problematikken minner meg om noe som er skrevet om hvordan Israel holdt den rene vervingsfesten overfor norske FN-soldater i Libanon.

 • 3. mars 2016 at 01:21
  Permalink

  4. Tempelriddere og lignende.
  I første omgang, les gjerne om denne sympatiske dame:
  vestlandsjournalisten.wordpress.com/2010/08/26/fadervar-er-bona-mi/

  egebergingrid.jpg, percyscotch.jpg, Resten fjernet av Jostemikk på grunn av total avsporing fra både virkeligheten og trådens intensjon.

 • Pingback: 227 – royalrealityblog

 • 18. mars 2016 at 18:29
  Permalink

  2Q11 har startet en blogg der han kan presentere det stoffet jeg ikke satt så stor pris på som kommentarer her på bloggen:

  https://royalrealityblog.wordpress.com/2016/03/17/227/

  På tide, og lykke til! Og neida, du tok ikke plass, det ble bare så fjernt fra intensjonene i mine innlegg. Det eneste sted du har tatt (fått) stor plass er i mitt sannhetssøkende hjerte!

 • 29. september 2017 at 11:13
  Permalink

  Artig lesning. Særlig den kommentaren om at Christopher Olssøn er fiktiv og «viser seg neppe offentlig mange dager i året i denne rollen.» Men det skulle ikke forundre meg om Christopher – i likhet med meg selv – bare trenger å bli invitert på en øl for å bevise at vi finnes. Og så kan man få svar på noen av de andre spørsmålene man har tenkt litt for mye på.

 • 30. september 2017 at 12:26
  Permalink

  Hvorfor må spørsmålene besvares over en øl? Du kan vel berike oss med noen av svarene her? Merkelig at det var kommentaren om Cristopher som fanget din interesse når det er så mange andre gode spørsmål her. Fyr løs, Friedrich 🙂 https://no.m.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Naumann

 • 1. oktober 2017 at 23:40
  Permalink

  Mer bakgrunnstoff før svar:
  -Photojournalist Covering Rohingya Crisis for GEO Detained by Bangladeshi Authorities
  Photographer Minzayar Oo, who was reporting on the Rohingya crisis in Bangladesh on assignment for GEO magazine, was detained with his assistant Hkun Lat on September 7, ac-cording to Oo’s agency, Panos Pictures. The two men have been accused of espionage. Police say the journalists entered the country on tourist visas rather than journalist visas, and are charging the pair with “false impersonation” and providing false information, according to a report by the Daily Mail
  https://pdnpulse.pdnonline.com/2017/09/photojournalist-covering-rohingya-crisis-geo-detained-bangladeshi-authorities.html«>

  Adrian Evans, director of the Panos picture agency and a former jury member of the World Press Photo prize, said he was sure Mr. Hansen’s image was not a fake.
  «You can argue about it on aesthetic grounds but not on the veracity of what you are looking at in the picture, he said.»
  best-photograph-year-or-big-fake
  https://m.sunshinecoastdaily.com.au/news/best-photograph-year-or-big-fake/1868370/

 • 1. oktober 2017 at 23:43
  Permalink

  Further Fatemi’s success and relationship with his agency, Panos Pictures, should also be examined. Fatemi has successfully laundered his reputation and work through Panos. This project has been widely published and exhibited. Over the years dozens of grievances have been filed against Fatemi with Panos, including one from myself and one from one of his female subjects below. To this day all such complaints have been set aside or labeled as envoy while the agency continues to sell his work.
  https://medium.com/@RaminTalaie/2017-world-press-photo-awards-fake-news-3a807abd4f1f

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Panos_Pictures

  I neste kommentar kommer svaret..

 • 4. oktober 2017 at 01:56
  Permalink

  Og så kan man få svar på noen av de andre spørsmålene man har tenkt litt for mye på.

  At man ikke tenker for mye på spørsmål, hvem tjener mest på det tro?

  bare trenger å bli invitert på en øl for å bevise at vi finnes.

  her er min holdning til det, begrunnelse kommer senere:

 • 16. oktober 2017 at 01:03
  Permalink

  Over en øl har jeg tenkt litt for mye på dette, er alle her reelle hele tiden?

 • 1. november 2017 at 11:13
  Permalink

  Dette eventuelle møtet over et glass øl blir på min ufrivillige regning. Fortjent, muligens, men absolutt ikke planlagt. Jeg må tenke over hele måten å drive denne bloggen på, og en del av dette vil dreie seg om hvordan jeg skal behandle disse kommentarene til 2Q11. Som ledd i den tvingende nødvendige utviklingen slettet jeg dagens kommentar. Resten av det som må skje dreier seg i all hovedsak om hva jeg kan og ikke kan bruke av film- og foto-dokumentasjon. Fram til jeg klarer å finne ut av disse problemene på en god måte, blir det liten eller ingen aktivitet.

 • 2. november 2017 at 01:37
  Permalink

  For å holde din suverene blogg gående Jostemikk, bidrar jeg gjerne med å kutte alle bilder fra meg i framtiden. Jeg tror jeg forstår dine problemer, enten det gjelder dine eller andres bilder, og ikke minst mine montasjer. For egen del er jeg kompromissløs overfor bedragere som ikke kryper til korset og innrømmer narrespillet. For spesielt interesserte:
  https://royalrealityblog.wordpress.com/

 • 2. november 2017 at 08:23
  Permalink

  Ja, vi må alle tenke nøye gjennom dette med bildebruk, 2Q11. Problemet med dette er at det blir nesten umulig å holde på. Om alt annet skal koste penger, var det min hensikt at søken etter sannheten skulle være gratis. Det må jeg nå gjøre på en annen måte. Det var forøvrig jeg og ikke du som gikk fem på. Når det gjelder dine montasjer så vet du hvem jeg setter pris på, og hvem jeg ønsker at du ikke legger ut. Slik det ligger an nå, må du også være svært forsiktig med dem du vet jeg setter pris på.

 • 25. juni 2018 at 07:41
  Permalink

  Hva er det du egentlig insinuerer her? Mener dere virkelig at dette var en falsk flagg operasjon? Hva er motivet til noe slikt? Har dere ingen perspektiv på virkeligheten? Dere kan finne mennesker som var der den dagen, dette er ikke Jesus oppstandelse for 2000 år siden, du kan faktisk finne mennesker som vitnet alt dette som fortsatt er i live i dag. å sitte på datamaskinen sin og stille hypotetiske spørsmål er ikke en vei til sannheten.

 • 26. juni 2018 at 00:53
  Permalink

  Hei Dan.
  Når du har svarene på følgende to uhypotetiske spørsmål fra Jostemikk kan jeg gjerne kommentere kommentaren din grundigere:
  1.
  Hvem løy – AUFeren og Stormesteren, eller politiet?
  2.

  Når selvmotsigelsene blir så store som de er mellom det enhver ville kalt to karaktervitner, daværende Stormester i frimurerordenen og en fremadstormende ungdomspolitiker i Ap og tiltalebeslutningen og dommen i Oslo tingrett, er det overraskende at så og si ingen virker å være interessert i denne delen av 22. juli 2011-hendelsene. Vitnebeskrivelsene og politiets konklusjoner spriker så vidt at det melder seg et nytt spørsmål. Er noe som helst av det som ble påstått sant?

  http://www.jostemikk.com/hvem-loy-auferen-og-stormesteren-eller-politiet/

 • 13. juli 2018 at 23:32
  Permalink

  Hei, Dan, og takk for kommentaren.

  Hva er det du egentlig insinuerer her?

  Er du noenlunde lesekyndig, finner du sikkert ut av det på egenhånd.

  Mener dere virkelig at dette var en falsk flagg operasjon?

  Hva dere mener er jeg ikke på det rene med, men hvis du egentlig mente å spørre meg, så tror jeg Falsk flagg-aksjon er en litt unøyaktig beskrivelse i dette tilfellet.

  Har dere ingen perspektiv på virkeligheten? Dere kan finne mennesker som var der den dagen, dette er ikke Jesus oppstandelse for 2000 år siden, du kan faktisk finne mennesker som vitnet alt dette som fortsatt er i live i dag.

  Atter en gang så kan jeg bare svare for meg selv. Jo, jeg har forsøkt å holde rett perspektiv på virkeligheten. Det er på mange måter det alt dreier seg om. Ja selvfølgelig kan man finne mennesker som var der den dagen. Jeg tviler ikke på verken skadde eller omkomne, det er det «dere» som gjør. Nå kan du se hvor artig det er å bli tatt med i ei fellesregning du egentlig ikke har noe å gjøre med. Jesus oppstandelse føles irrelevant i denne sammenhengen, men tror du på den, finnes andre nettsider du vil trives bedre på fordi de nok vil beskrive den og andre hendelser i dagene etter korsfestelsen på en mye mer interessant måte enn jeg ville klart.

  Å sitte på datamaskinen sin og stille hypotetiske spørsmål er ikke en vei til sannheten.

  Så sitter jeg da heller ikke på datamaskinen.

 • 14. juli 2018 at 04:08
  Permalink

  Jeg får begynne med å beklage for en emosjonell respons. Det er lite konstruktivt for en diskusjon.

  Det jeg forsøkte på var å få bedre innsikt i hva argumentene uttrykt på denne siden egentlig er, siden alt er skrevet som hint til mulige problemer med den mainstream forklaringen som ble gitt for hva som skjedde den dagen. Hva er posisjonen til de som er skeptiske til den mainstreame forklaringen?

  Jeg spør om oppklaring, ikke fordi jeg ikke er i stand til å forstaa, men fordi jeg foretrekker å ikke gjøre antakelser angående andre folks holdninger og meninger. Og ut ifra hvordan du svarte på flere av mine spørsmaal så får jeg inntrykk av at de antakelsene jeg allerede hadde gjort ikke medførte sannhet.

  Du er selvfølgelig velkommen til å ikke spesifisere din holdning, siden du skylder meg ingen forklaring, din mening er privat og jeg er ok med det.

  Jeg er her kun for aa laere om alternative holdninger til 22.juli, og jeg annerkjenner at maaten jeg tilnaermet denne siden ikke reflekterte det.

 • 14. juli 2018 at 16:01
  Permalink

  Fint med en vesentlig bedre kommentar, Dan. Takk.

  Det jeg forsøkte på var å få bedre innsikt i hva argumentene uttrykt på denne siden egentlig er, siden alt er skrevet som hint til mulige problemer med den mainstream forklaringen som ble gitt for hva som skjedde den dagen. Hva er posisjonen til de som er skeptiske til den mainstreame forklaringen?

  Hvis du med denne siden mener det jeg selv har skrevet og ikke andres kommentarer, noe jeg antar du gjør, så har det aldri vært min mening å komme med hint. De gangene jeg uttrykker meg vagt, er det enten fordi jeg ikke har noe svar, men mener det er viktig å stille spørsmål, eller så kan det skyldes at jeg forsøker å verne både andre og meg selv. Begrepet andre gjelder ofre og pårørende, men også andre. Det som skjedde i Oslo er ikke særlig komplisert, mens det som skjedde på Utøya er aldeles uforståelig. Når det gjelder posisjonen til «de som er skeptiske til mainstream», er den av ymse type, og jeg er stort sett uenig i alt. For å være krystallklar, så er det altså skeptikerne jeg snakker om. Du kan gjerne kalle dem mainstream skeptikere.

  Jeg spør om oppklaring, ikke fordi jeg ikke er i stand til å forstå, men fordi jeg foretrekker å ikke gjøre antakelser angående andre folks holdninger og meninger. Og ut ifra hvordan du svarte på flere av mine spørsmål så får jeg inntrykk av at de antakelsene jeg allerede hadde gjort ikke medførte sannhet.

  Jeg vet sant og si ikke hva som er din mening om hva som skjedde den dagen. Hva jeg mener er enklere å finne ut av, for jeg har skrevet om nesten alt jeg vet. Beklager at det vil ta lang tid å sette seg inn i alt jeg har publisert. Jeg kan bare trøste deg med at det tok mye lenger tid å forfatte det.

  Du er selvfølgelig velkommen til å ikke spesifisere din holdning, siden du skylder meg ingen forklaring, din mening er privat og jeg er ok med det.

  Jeg har allerede spesifisert det så godt jeg kan i mengder av publiserte artikler. Jeg synes selv at mine forklaringer om hendelsene den 22. juli 2011 er gjort tilgjengelige for alle som ønsker å lese dem. Som allerede nevnt har jeg bare holdt tilbake litt, av hensyn beskrevet over.

  Jeg er her kun for å lære om alternative holdninger til 22.juli, og jeg anerkjenner at måten jeg tilnærmet denne siden ikke reflekterte det.

  Ikke noe problem, og jeg håper vi alle gjør så godt vi kan for å lære og å forstå.

 • 22. juli 2018 at 12:58
  Permalink

  Det er en kjempemessig utfordring å finne én overordnet forklaring på alle de merkelig «tilfeldighetene» rundt hendelsene 22. juli 2011. Det finnes mange likhetstrekk mellom 22. juli-hendelsene og de siste årenes falsk-flagg operasjoner, der få eller ingen har blitt drept. Men det er veldig vanskelig å tro at norske makthavere ville ha vært delaktige i drap på sine egne, uansett en mulig generalsekretærstilling i NATO, e.l. Har kommet til at forklaringen ikke kan være enkel, men «dobbelt-bunnet». Norske makthavere kan ha blitt forespeilet en operasjon der ingen skulle dø eller bli skadet. Agent og høyre-ekstrem-infiltrator ABB kan ha blitt forespeilet det samme. Da operasjonen gikk av stabelen kan de ha blitt bondefanget av sine «allierte»/»oppdragsgivere». I så fall var det nok en noe kraftigere eksplosjon i Regjeringskvartalet enn forespeilet, og ikke-avtalte drap ble begått på Utøya, av en annen gjerningsmann enn ABB. Mens amatøren ABB gikk rundt og skjøt med ikke-dødelige våpen som avtalt, skjøt den «andre skytteren», en profesjonell morder (Mossad?) med skarpe skudd. Han kan ha blitt fraktet til Utøya i varebilen fra Bislett Bilutleie. Ser for meg at han ble «solgt inn» som en slags backup eller medhjelper for ABB. Det forklarer hvorfor ABB spurte flere av ungdommene om de hadde «sett han». ABB lurte faktisk på hvor «den andre» var. Vi vet at ABB fikk kontinuerlige oppdateringer via øretelefon, og det ville den andre skytteren også ha fått. Med det samme han fikk vite at ABB var anholdt, kvittet han seg med våpen og utstyr, og kom seg bort fra øya. Da var tragedien et faktum, og Anders Behring Breivik hadde blitt Norges svar på Lee Harvey Oswald. Uansett satt Stoltenberg i saksa, og hadde samtidig blitt den perfekte kandidaten for lederstillingen i NATO. En kompromittert mann ligger alltid «trygt» i den globale maktelitens hule hånd. Bare se på Trump.

 • 18. september 2018 at 15:17
  Permalink

  Hei, Kim, og takk for en kommentar jeg dessverre glemte helt bort. Jeg kan forsikre deg om at det ikke var fordi den er uinteressant, for det motsatte er sannheten. Når det gjelder norske deltakere i 22. juli-terroren, om den ble det de var forespeilet eller ikke, om de selv representerte hovedkreftene bak planleggingen eller ikke, så er det én tanke jeg har grepet fatt i helt fra starten av. Fantes det en organisert gruppe i Norge som gjennom sitt strategiske virke gjennom mange år med rimelig enkelhet kunne stått bak? Var de så sterke og så godt organiserte at de kunne gjennomført et direkte og åpent statskupp hvis de ønsket? Svaret på begge spørsmålene er ja. Hadde de med tilhørighet til denne gruppen grunn til å føle seg sterkt forulempet av Arbeiderpartiet og andre politiske og byråkratiske krefter iløpet av det året som gikk forut for 22. juli-terroren? Svaret her er et absolutt ja. Jeg har nevnt dette på en eller annen måte i tidligere artikler og kommentarer, og gjør nå som tidligere ved å avslutte med at mer har jeg ikke lyst til å skrive om det.

  Det er publisert ting her på bloggen og som har dokumentert hendelser som enkeltvis og sammen viser nok til at hele 22. juli-etterforskningen med den avsluttende rettssaken i Oslo tingrett hører hjemme i søppelbøtta. Det er et stort problem for en nasjon som ønsker å karakterisere seg selv som noe annet enn en bananrepublikk. Det er politiet og domstolen som har presentert nullhypotesen. Den forteller at ABB var alene om å planlegge og gjennomføre 22. juli-terroren. Det holder å finne én alvorlig feil i denne, så ville myndighetene, sett at vi var i en såkalt normalsituasjon der rettssystemet, demokratiet og mediene fungerte, vært helt nødt til å starte en ny etterforskning. Vi vet dessverre at dette aldri vil kunne skje, for hvis sannheten om 22. juli-terroren kommer for en dag, vil Norge klappe fullstendig sammen. Ingen nasjon vil tåle noe slikt uten enorme omveltninger. Så slik går dagene. Vi lever i et samfunn der de som får gater og plasser oppkalt etter seg i det store og hele er kriminelle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: