Forbrytelsen og noen av forbryterne i Stockholm

Det var min intensjon å kun oppdatere Westminster- og Stockholm-terroren. Det var planen fordi jeg ikke var helt på det rene med hva jeg orket av arbeide, og fordi jeg tenkte at det ville være greiest å få samlet alt i én sak. Da jeg begynte på den saken skrev jeg at jeg hadde samlet mye om Westminster-«terroren», men ikke så mye om Stockholm-hendelsene. Mesteparten til nå har handlet om Stockholm. Det er forferdelig det de har gjort der. Det er ikke bedre med London/Westminster, den er om mulig enda enklere å avsløre, men jeg har bestemt meg for å bruke tid og krefter på det som skjedde i Sverige. Denne oppdateringen skal jeg gjøre så enkel som mulig, men det er umulig å komme bort fra en mengde fotografier/bilder, hvorav mange er klippet ut fra videoer som folk har lastet opp på Internett.

Den lille brannbomba i lastebilen

Når og hvordan lastebilen ble plassert delvis inn i Åhlens-butikken vet jeg ikke. Derimot er det rimelig greit å finne ut av hva som skjedde i forbindelse med «terroren» da lastebilen begynte å brenne. En mengde vakter jaget tilfeldig passerende unna området fra der lastebilen sto. Noen blant menneskene i området ble litt oppskjørtet av hylingen og de voldsomme faktene fra disse «vaktene», men svært mange blant publikum gikk bare rundt og flirte. De hadde gjennomskuet det hele som en ikke-ekte aksjon. Da vaktene hadde gjort området rimelig tomt for mennesker, smalt de av ei lita brannbombe, sannsynligvis i lastebilens førerhus. Her er en videosnutt jeg har laget der den lille eksplosjonen gjentas tre ganger. Den originale filmen finner dere her. Se for all del hele filmen, og vær vennlige å si fra hvis den blir slettet fra Youtube, for den er lagret flere steder. Det er altså ikke tre eksplosjoner, det er en, men med to repriser for å få det så enkelt gjenkjennelig for hva det dreier seg som overhodet mulig.

Dette er svært problematisk med hensyn til påstanden fra etterforskende myndighet i Sverige, og ikke minst De presstituertes forbrytelser med å ikke gi sine lesere/seere et snev av sann dekning av denne forbrytelsen. Det eneste de har nevnt det jeg har klart å finne, er at politiet fant mulig sprengstoff i førerhytta på lastebilen etter at brannen var slukket, og at eventuelle smell/eksplosjoner som folk hørte fra området, skyldtes at lastebilens dekk eksploderte. På videoen over, den jeg har laget lenke til, ser vi vakter rydde området for mennesker, hvorpå mange snur seg og ser mot lastebilen like før den lille brannbomba eksploderer. Det er mulig å identifisere noen av disse «vaktene» på den originale videoen, og den har svært høy oppløsning/god kvalitet. Her er tre bilder fra hendelsen. Like før det smeller, fra selve eksplosjonen, og rett etter.

Ca. et sekund før eksplosjonen.
Selve eksplosjonen frosset fra videoen.
Ca. et sekund etter eksplosjonen.

 

Kvinnen med avslitt fot og hennes medhjelpere

En av «ofrene» var en engelskspråklig kvinne som hylte – My leg! My leg! De presstituertes beste beskrivelse av skaden var at den ene foten hennes kun hang fast til resten av beinet i ei skinnfille. Kvinnen og hennes nevnte hyl minnet meg på tilsvarende hendelser andre steder. Kvinner med rødblondt hår som hyler i smerte. Under terror-øvelser. Saken minnet også om den drittsekken som «mistet» beina under den såkalte Boston Marathon-saken. En gedigen bløff som De presstituerte fortsatt suger blod ut av for å sementere den forbrytelsen mot menneskeheten som de er delaktige i, men dessverre har klart å presentere som virkelighet for folk flest. Jeg velger å minne litt om et par av drittsekkene som spilte ofre i Boston, for det er svært viktig at flest mulig begynner å se at for eksempel Stockholm-saken kun er en ørliten variasjon i et velbrukt opplegg som har fungert for disse sosiopatene tidligere. Bildene er fra Potetmel og skuespill under Boston Marathon.

Hele kjøttstykket med bein og slintrer løsnet fra denne beinamputerte skuespillerens grep og falt delvis i bakken under denne fesjå-transporten ment for å synes best og mest mulig. Denne og andre videoer er forlengst slettet fra Youtube, men er det nødvendig, kan videoen legges fram på oppfordring.
Denne tullingen ravet og gikk fram og tilbake og i sirkler for å synes mest mulig slik at det ble dannet en illusjon av mengder av skadde etter kinaputten i målområdet for Boston Marathon. De eneste gangene han stoppet var for å ødelegge klærne enda litt mer. Dette finnes det også videodokumentasjon på. Det hjelper ikke bokbrennerne å slette alt som finnes på Youtube.

Så tilbake til den hylende kvinnen i Stockholm. Her er fra Svenska Dagbladet, en stolt representant for De presstituerte i en av verdens mest ødelagte nasjoner, vårt såkalte broderland Sverige:

https://www.svd.se/forst-skrek-hon-inte-sedan-skrek-hon-mina-ben-mina-ben

Legg spesielt merke til tre ting. Den blonde kvinnen med oppsatt år og lang mørk frakk/jakke, mangelen på synlig blod, og selve plasseringen der «offeret» ligger. «Offeret» har for kort tid siden fått hele foten kappet av, noe som ifølge medisinsk forskningen fra USAs militære som oftest fører til tap av bevissthet og død iløpet av de første 90 sekundene etter at skaden oppsto. Det finnes heller ikke synlig blod eller blodsprut på bilder fra andre steder dette «offeret» befant seg, så som mellom kameraet som filmet videoen allerede har lenket til og brukt over, og lastebilen med eksplosjonen noen titalls meter lenger bort. Dette bildet er fra samme video:

Her er «offeret», kvinnen med avrevet bein. Legg merke til den blonde kvinnen med oppsatt hår og lang mørk frakk/jakke. Her ligger hun et helt annet sted, og jeg tror dette var første sted hun dukket opp som hylende offer. Legg også merke til sikkerhetsvakten, som er legg gjenkjennelig på filmen, og som hyler og skriker for å jage folk unna.

Her er et annet bilde bilde fra samme posisjon:

Den hylende skuespilleren blør ikke en dråpe fra sitt nykappede bein.
Ikke en bloddråpe på fortauet, eller synlig blødning fra den livsfarlige skaden, eller «skaden».

Her er to bilder til som viser noen av de kriminelles ansikt mens de frakter rundt på «offeret». Den blonde kvinnen med oppsatt hår har nå lagt fra seg skjerfet oppå «offeret», og muligens fjernet ørepynt.

Det finnes flere å rette fokus mot, og mange andre hendelser, men dette bør være tilstrekkelig. Våre største fiender, de verste forræderne, finnes i ledelsen av alle de mektigste samfunnsinstitusjonene som har som oppgave å beskytte oss. Hvis jeg hadde vært religiøs, ville dette vært et godt tidspunkt å si Gud hjelpe oss alle.

 

 

13 thoughts on “Forbrytelsen og noen av forbryterne i Stockholm

 • 15. april 2017 at 11:59
  Permalink

  Får ikke postet denne til facebook,jeg har forsøktto ganger,men fb liker den kanskje ikke ?.

 • 15. april 2017 at 12:46
  Permalink

  Både myndighetene og Facebook har jo gått ut og erklært med streng stemme at de skal bekjempe falske nyheter, så det er godt mulig at dette blir tatt av sensuren, Jan. Jeg vet ikke.

 • 15. april 2017 at 18:20
  Permalink

  Statistikken forteller at denne artikkelen deles på Facebook, og at det har kommet ganske mange lesere derfra. Må ha vært noe annet som gjorde at du ikke fikk delt, Jan.

 • 16. april 2017 at 11:54
  Permalink

  Hei Jostemikk, takk nok en gang for tiden du legger ned i arbeidet ditt med og avsløre faen skapet som skjer rundt oss. Men jeg har et lite spørsmål som jeg håper du kan svare på. Nå når vi igjen opplever en fals flag operation på så nært hold, har jeg noen spørsmål ang kriseskuespillerne. Ta for eks hun lille jenta på 11 år som ble «drept» Det reversere en del bilder av hun i media og hun blir omtalt en del. Det jeg lurer på da, er at noen må da kjenne jenta, hvor oppholder hun seg nå som hun skal være død ? Va med hele familien hennes, dem kan da ikke ble flytte ut av landet og få en ny identitet osv ? Blir mye arbeid det for dem som vil holde skuespillet skjult fra den store offentligheten ? Så kan vi jo og ta for oss hun blonde dama som har satt håret opp og er med og bærer vekk hun engelske dama som fikk foten sin øddelagt! Hun må da ha familie rundt seg som vil spør og grave ang det som har skjedde ? Så lurer jeg og litt på va slike personer må tenke da dem ser i ettertid at «øvelsen» dem var med på blir brukt som en unnskylding til og snevre inn mer av vår frihet eller at det blir brukt som et påskud til å gå til krig mott en annet land

 • 16. april 2017 at 12:59
  Permalink

  Hei, Morten, og takk for kommentaren. Jeg kommer til noen av disse spørsmålene/problemstillingene bare jeg får tid, men jeg er ikke sikker på at jeg kan gi deg et godt svar på alt du lurer på. Litt kort om jenta, så ble hun privat etterlyst via en fra Bonnier-slekten. Men som sagt, jeg kommer tilbake med mer, jeg er bare ikke sikker på når.

 • 16. april 2017 at 13:03
  Permalink

  Flere og flere våkner – sakte men sikkert. 15. april hadde Paul Craig Roberts også en artikkel om Boston-saken, og kriseskuespillerne:

  The Boston Marathon Bombing After Four Years

  Det er mange kloke hoder som har vært med på å avsløre Boston-saken, men til tross for at alle som er interessert i fakta er klar over svindelen, fortsetter De presstituerte med å skvise blod ut av saken alt den er verdt når de finner det formålstjenlig. Det finnes trolig ingen god framtid for oss nordmenn før alle redaktørene i riksmedia sitter bak lås og slå for godt. Det betyr nok i realiteten at det ikke finnes noen god framtid for oss nordmenn.

 • 16. april 2017 at 13:52
  Permalink

  Det var en veldige god artikkel Jostemikk,
  -jeg har delet den på Facebook. Jeg er litt nysgjerrig dog; din avslutning «Gud hjelpe oss alle.» -Hvilken gud er det du vil vi skal påkalle?

  Rent ellers synes jeg det ville være genialt med en bønnekampanje slik du foreslår, jeg støtter den!

 • 16. april 2017 at 15:00
  Permalink

  Jeg er litt nysgjerrig dog; din avslutning «Gud hjelpe oss alle.» -Hvilken gud er det du vil vi skal påkalle?

  Rent ellers synes jeg det ville være genialt med en bønnekampanje slik du foreslår, jeg støtter den!

  Det er ikke så farlig, Kjell Erik, bare det ikke er den guden som heter Jøde/YHVH/Jahve. Kjør gjerne bønnekampanje. Det kan umulig hjelpe mindre enn det jeg holder på med, bruke dagene og livet på å avsløre sosiopatenes deltakelse i denne yrkeskriminaliteten. Folk flest er ikke mer interesserte i hvem våre samfunnsledere egentlig er enn en gris ønsker å vite navnet på slakteren.

 • 16. april 2017 at 17:35
  Permalink

  Rotery har tatt over Skandinavia. Tre nye konger. Tre kroner. Europafellesskapet EU blir med i overbygget, og til slutt blir vi en Forent Nasjon. En Konge.

  Se selv. Organisert etter Rotarysystemet. Sverige var representert i opprettelsen av FN med en Rotary. Hammarskjöld ledet FN som en losjebror. Rotary er soldater og utfører. De gamle losjene med de pedofile organiserer og kontrollerer Rotary. Det blir føydalismen med Adel og Distriktspolitikk – Se Rotarys organisering. Det blir adelsfascisme, rasisme, regler, reguleringer og en totalitær politistat. Det blir grensekontroll mellom Norge og Sverige. Hvorfor? Adelen har planlagt dette lenge. En nasjon, en konge, en pengeunion med FN-penger. Kanskje Bill Gates blir Fondsminister. Polio eksisterer ikke. Vi er venner Sverige, og vi kjemper sammen mot dette, vi som ikke har det rette blodet, eller er av ufin blanding. Royalister 2017? Tror ikke det….

  Takk for at du skriver og informerer!

  Vi vinner. Rotary blir griske og fokusert på profitt. Dette vinner vi av ren menneskelighet!

 • 16. april 2017 at 22:46
  Permalink

  Hei, Asbjørn, og takk for kommentaren. Joda, lukkede brorskap kan være noe svineri, men samme hva de heter, virker det meste å henge sammen. De forskjellige laug og losjer og NGOer ser ut til å være klistra til hverandre som spy på slips. Det neste å bruke litt tid på nå bør være å grave litt i hvorfor det er så mange fra Amnesty International på lista over døde og skadde i Oslo- og Stockholm-terroren.

 • 17. april 2017 at 11:27
  Permalink

  Jeg tror dette er snakk om en 50/50 operasjon. Altså en del er sant, men resten er «dikt og forbannet løgn», for å sitere en kjent norsk dramatiker.

  F.eks slik «pizzagate»-saken som ble plantet ut som dis-info som lett kunne «oppdages» av «konspirasjonsteoretikerne». En må nesten spørre seg selv når noe er for lett å avsløre om det har en dobbelt bunn. Pizzagate-saken får «alternativ media» til å se ut som klovner og støtter regimets narrativ om faren for «fakenews» og opprettelsen av sannhetsministerier som http://faktisk.no. Slik blir det når man setter opp en falsk ligning. Den som svarer «rett» blir klovnen som ikke forstod at utgangspunktet var bs.

  Disse operasjonene som i ulik grad er arrangerte OG ekte på en gang fungerer som ypperlige honytraps. Ved å blande ekte ofre og falske ofre blir det komplett kaos. Mannen i gata vil aldri forstå gråtoner og nyanser. Enten er noe sant eller usant, enten er noe rasistisk eller ikke rasistisk osv. Alt avgjøres med tommelen vendt enten opp eller ned.

  Jeg sitter igjen med et bildet som illustrer dette ypperlig.

  https://www.frieord.no/wp-content/uploads/2017/04/get.jpg

  Her ser man den naive middelaldrende damen som tror alt hun har sett vs den unge mannen som ler seg skakk og viser seiers-V tegnet etter å ha sett det reisende jackass-terror-cirkuset på nært hold.

 • 17. april 2017 at 12:52
  Permalink

  Det kan hende du har rett, Knut, og i så fall er 50/50-operasjon et godt navn på det som skjedde. Jeg har imidlertid ikke klart å finne snev av dokumentasjon på at det er slik. Det er ofte slik jeg begynner granskingen av slike saker, å finne bevis for at de er reelle, og at ofrene er ekte. Vi får se, dommeren er fortsatt på sitt kontor for å komme til en endelig dom. Det som imidlertid er dokumentert til fulle, er at myndighetene/politiet var med på dette, eller mer korrekt, sto bak hendelsen.

  Mange av de leende og smilende personene fra bilder og videoer fra Stockholm flirer sannsynligvis fordi de ikke har sett noe alvorlig. Noen er bare linselus som forsøker å være morsomme, mens andre helt tydelig har sett at alt er falskt, og gliser av den grunn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: