Freak-showet i USA

De presstituerte kaller det valgkamp, men det som skjer i USA om dagen har ikke noe med valg eller politikk å gjøre. Det er et freak-show, et nøye regissert reality-program, der deltakerne er like uvirkelige som trollene i Asbjørnsen og Moes eventyr. Det siste nå er Donald Ducks elegante formulering om å gripe kvinnfolk i fitta. Fullstendig uinteressant, selvfølgelig, men gjort til en gigantisk sak av De pressituertes bladsmørere, så som På Axel Giæver. Han kaller den banale uttalelsen for en politisk bombe.

http://www.vg.no/nyheter/meninger/usas-presidentvalg-2016/en-politisk-bombe/a/23815110/

grab-them-by-the-pussy

Å skryte av å ha funnet den rette metoden for å hanke inn kviner på, altså ved å gripe tak i deres kjønnsorgan, gjør en person politisk død. Man kan ikke være politiker når man sier slikt. Men å skryte av å ha deltatt i massedrap på mennesker, så som vår nåværende forsvarsminister gjorde da hun skamroste Norges innsats for å ødelegge et land, det fører ikke til krav om avgang.

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/norsk-luftmakt-som-en-relevant-og-effekt/id750997/

null

Operasjonen i Libya var på mange måter svært godt gjennomført. I Norge er vi med god grunn stolte av vår innsats. Luftforsvaret demonstrerte høy grad av profesjonalitet og reaksjonsevne.

Skryter man av at man har klådd på damene, er man ferdig. Skryter man av å ha vært del av massedrap og nasjonsødeleggelser, som Ine Eriksen Søreide gjorde, kan man fortsette i stillingen som Norges forsvarsminister. Det er nemlig ingen politisk bombe, det er tvert imot slikt man kan vente seg fra yrkeskriminelle sosiopater, og således helt greit.

Jeg kondolerer.

5 thoughts on “Freak-showet i USA

 • 8. oktober 2016 at 21:45
  Permalink

  Mens de ler av Trump, skjønner de ikke ( overser?) at Wikileaks offentliggjorde, samme dag som garerobe avsløringene’, avsløringer som kvalifiserer til ‘Den elektriske stol’ forræderi av Clintons
  – De har solgt USA til høystbydende!

  – men neida, det er mer viktig å reagere på ett 11 år gammelt skjult opptak fra et garderobe tulleprat!

  https://wikileaks.org/podesta-emails/press-release#

  og litt mer folkelig link:

  https://conservativedailypost.com/breaking-julian-assange-finally-releases-october-surprise-u-s-rights-sold-on-international-market/?utm_source=Push&utm_campaign=07_September_1605&utm_medium=OneSignal

 • 9. oktober 2016 at 00:51
  Permalink

  Hei, Even! Det er et spill alt sammen. De vanlige bakmennene, de som bestemmer og trekker i absolutt alle tråder, har forlengst sikret seg. For dem spiller det ingen rolle hvem som vinner valget. Slik har det vært i USA i minst 100 år. De samme kreftene støtter alltid alle kandidatene. Det er et av kravene for at de i det hele tatt skal kunne bli kandidater. 🙂

 • 9. oktober 2016 at 10:02
  Permalink

  Super deprimerende.
  Jeg har resignert.
  Her hjemme orker jeg ikke tanken engang på å gå og stemme til Valget.
  Lystløgnere hele bunten.
  Jeg vil ikke være medskyldig(!) i destruksjonen av nasjonen vår konkret og Vesten generelt.

 • 9. oktober 2016 at 13:56
  Permalink

  Jeg ser ikke lysere på det enn deg, Even.

  En generell kommentar om denne saken. Donald Trump er en elendig karakter, og det han sier og gjør er, for å si det forsiktig, en smule vanskelig å forsvare. Det er ikke det dette dreier seg om, det er overreaksjonen på hans idioti det er noe galt med. Representantene for De presstituerte sliter fælt med å sette ting i sitt rette perspektiv. Ikke bare dem, forresten, for alt som kan krype og gå av mer eller mindre utfreaka kjendiser kommer nå med sine meninger om Trump, så som Robert De Niro, som har sagt og gjort mye stygt på film de siste 40 årene.

  null

  Han føler seg forurettet av en klovn av en sleivkjeft, etter å selv har drept, pult, knulla, baksnakka, grisesnakka og plassert junior mot ansiktet til sin film-svigersønn osv, osv. Ingen som så filmen 1900 vil noen gang glemme scenen der De Niro og hans kollega Depardieu fikk en solid dose runk av en lønnet skuespillerinne.

  null

  Jeg tror at vi vil få se en diger kul i panna til Robert De Niro neste gang noen publiserer ferske bilder av ham. Den er i så fall etter steinen som traff ham da den spratt tilbake fra glassveggen.

 • 9. oktober 2016 at 23:29
  Permalink

  Jeg lurer på hvis han hadde sagt «vagina» i steden for «pussy»- hadde det utgjort noen vesensforskjell? Det blir litt som bruken av «abort» i steden for «fosterdrap». Uten sammenligning for øvrig.
  Han sa jo heller ikke f**** som Jostemikk hevder, det skulle vel heller tilsvare c*** i så tilfelle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: