Fredsprisvinner Obama forsøkte akkurat å starte en utslettende krig

Ingen lenker. Ingen sitater. Alle har fått med seg nedskytingen av det russiske jagerflyet over Syria rett ved Tyrkias grense. Tyrkia er medlem av NATO. NATO er fullstendig styrt og kontrollert av USA. Ikke pokker om Tyrkia handlet på egenhånd og skjøt ned det russiske jagerflyet på eget initiativ. Tyrkia og USA/Vesten/Israel har gjort alt som står i deres makt for å bygge opp og finansiere terrorgrupperinger for å bli kvitt Assad, og Putin har satt dem i et grelt lys ved å vise verden hvor enkelt det er å tilintetgjøre “verdens farligste og mektigste terrorister”, altså den skapte gruppen IS/ISIL/ISIS. Det rette navnet på sistnevnte bør alle forstå er Israeli Secret Intelligence Service.

Nå har NATO/USA/Obama bestemt at de skal kaste hele verden ut i en superkonflikt, gjennom å gjennomføre en regelrett krigshandling mot Russland. Det finnes et eneste håp, og det er at Putin og Russland nok en gang utviser kløkt, og ikke setter i gang med en brutal gjengjeldelse, hvilket er akkurat det Barack Obama og de andre sosiopatene ønsker.

27 thoughts on “Fredsprisvinner Obama forsøkte akkurat å starte en utslettende krig

 • 24. november 2015 at 21:18
  Permalink

  Jeg tenker at verden har kommet inn i en uvant historisk situasjon hvor det for «første» gang
  i en storkonflikt kan se ut som det er den «gode» og smarte mot de onde. Historien eksempelvis de siste hundre år viser at det vanligvis er de onde som styrer og kontrollerer begge/»alle» sider når det går i retning krig?

 • 24. november 2015 at 21:28
  Permalink

  En skarp observasjon, 2Q11, og jeg håper du har rett. Selv har jeg advart mot at alt er et spill, inkludert Putin, men intelligente og kunnskapsrike mennesker har forsøkt overbevise meg om at Putin har brutt avtalen med sosiopatene, og spiller sitt eget spill. Dette spillet ser ut til å være «godt», og således har du rett, at det vi ser utspille seg nå, er noe så sjelden som to faktiske motpoler som kan føre til en verden i brann. Vi får se, og jeg håper at mine meningsmotstandere har rett, og at dette vil kunne føre til noe godt, ikke krig. Eller, det er jo allerede krig. Det skjer bare ikke rundt husveggene til Kari og Ola, som selvgode går til sengs kveld etter kveld.

 • 24. november 2015 at 21:57
  Permalink

  Jostemikk, la det bli med forsøket deres. Som du sier: alt er et spill, inkludert Putin. Jeg tror det fortsatt er lurt å lese litt Øvrebotten:
  «Russland er bare militært alliert med Syria i krig, og jo flere bombetokter som Russland gjennomfører i Syria, og her brukes gamle bomber som rammer sivile hardt, desto flere syrere må flykte.

  Russland kan bare trappe opp flytransporten av flyktende syrere i takt med bombetoktene over Syria, og deretter frakte dem nordover og bombe Norge med stadig flere innvandrere gjennom hullet i grensen som Jonas Gahr Støre laget inn til eget land. Norge blir angrepet fra både sør og nord, og når Sverige kollapser, også med stor tyngde fra øst.

  Vi sitter i en god gammel knipetang.

  Slik går det i et land med politikere som har lojaliteten et helt annet sted enn hos egen befolkning. Vi er ikke herre i eget hus og har ikke vært det siden 1935.»

 • 24. november 2015 at 22:03
  Permalink

  Det skjer bare ikke rundt husveggene.

  Åh jo Det sker lige rundt husveggene.
  Hver eneste dag hører de om og ser flygtningene/innvandrene.

  Hva med alle de stakkels flygtingene der rejste til Palestina under 2 verdenskrig.
  Europa er på vei til at blive et nytt Palestina.

  Kari og Ola har mistet den logiske tankegang. Den vi alle fikk som fødselgave.

 • 24. november 2015 at 23:10
  Permalink

  Ikke mist av syne hva som skjer rundt om.

  Kommentar på den utmerkede websiden http://thesaker.is/ (bør leses hver dag!)
  http://thesaker.is/turkey-attacks-russia-in-syria-sitrep-by-scott/comment-page-1/#comment-178663
  «I think this now casts a new light on the Friday the 13th attacks in Paris. I think in light of the downing of this Russian fighter we can safely say this was in fact a NATO operation Gladio style attack on the French in order to get Hollande to invoke article 5 of the NATO defence charter, and having failed in that and getting ever more desperate they then turned to the tin pot would be dictator Erdogan.
  This can only get worse before it gets better, if ever. In the meanwhile not one peep out of the EU donkeys and Merkel appears to have vanished off the face of the earth.
  Someone in NATO aka the “one indispensable nation” is desperately seeking an excuse for open war with Russia. Be very careful what you wish for……….»

  Med andre ord: Fredag 13. November skjedde det noe i Paris. Det vil si, neppe det samme som norske aviser har framstilt. Det var en Gladio-aksjon for å få NATO-landet Frankrike til å påkalle NATOs artikkel 5, dvs. NATO-krig mot Syria, det vil si NATO-krig mot Russland. Dette bakfyrte, og Holland ble heller enig med Russland og Putin om å sammen bekjempe IS i Syria. Reaksjonen på dette var at NATO-landet Tyrkia skjøt ned et russisk jagerfly over Syria, etter at Russland hadde langt på vei eliminert Erdogans sønns smugling av stjålet olje fra Syria, noe som kastet av seg milliarder.

  Tyrkia er nå eksponert som støttespiller til IS, sammen med USA. NATO ser ut til å rakne, hvorfor har Merkel gravd seg ned? Hun er kanskje ikke helt enig med krigshisserne i USA?

 • 24. november 2015 at 23:33
  Permalink

  Jeg har diskutert dette med Russland og Putin med Norulv mange ganger, og vi er uenige. Mitt ståsted etter å ha studert historien er at det aldri fantes noen reell øst/vest-konflikt. Jødiske bankoligarker finansierte bolsjevismen og kommunismen, altså revolusjonen i Russland, samtidig som de hadde full kontroll over alle vestens nasjoner. Norulv mener at verdens svøpe er kommunister. Jeg mener at verdens svøpe er de som fant opp kommunismen. Det er ganske enkelt å forholde seg til.

  Makten bak makten har plukket ut ulydige statsledere etter behag, hvilket historien er full av eksempler på. Med «plukket ut», mener jeg myrdet. Putin lever fortsatt. Dette er et historisk paradoks ingen av de jeg har debattert Putins og Russlands rolle har forsøkt svare på. Hvorfor skal han være det første menneske som klarer stå i mot denne motbydelige allmakten?

 • 24. november 2015 at 23:49
  Permalink

  Prøver å poste et svar her, tror det har havnet i spam-boksen….

 • 25. november 2015 at 00:00
  Permalink

  Ja, det havnet i spam-boksen. Kan virke som om WordPress-tillegget som tar seg av spam reagerte på nettstedet du lenket til. Bra du sa fra, og dette er noe jeg må minne alle om. Det er slikt som skjer, og jeg er ikke særlig flinkt til å følge med på spam-boksen.

 • 25. november 2015 at 00:03
  Permalink

  Meget interessant, Amatør1, og med det jeg vet fra tidligere, ser dette ut til å henge på greip. Angående Merkel, så har hun kanskje selv (Tyskland) blitt utsatt for et aldri så lite terrorangrep det siste året? Tror det begynte med Stuxnet-terroren til Mossad, og fortsatte med sprengingen av noen tusen VW-biler i Kina, hvorpå resten av Vesten plutselig fant ut at de skulle knekke tysk industri gjennom å «avsløre» utslipps-juks. Eller?

 • 25. november 2015 at 00:15
  Permalink

  Ja, Tyskland er under press det er sikkert. Det er frontal-angrep på tysk bilindustri, og som du sier har nok Stuxnet-historien en rolle. I Tianjin ble det to fluer i en smekk for terroristene i Pentagon, dvs. både en tysk og en kinesisk «flue».

  Disse ekstreme handlingene i det siste peker i retning av panikk. Noen vil for enhver pris ha krig med Russland. Sjefen for NATO støtter Tyrkia, det bør vi legge merke til.

 • 25. november 2015 at 12:08
  Permalink

  Sjefen for NATO støtter Tyrkia, det bør vi legge merke til.

  Ja, det bør vi legge merke til. Sjefen for NATO var en hardbarket krigsforbryter allerede før han ble NATO-sjef. Først var det meningen han skulle bli en slags verdensleder for klimaet, men etter 22. juli 2011 ble oligarkene så fornøyd med hans innsats, at han endte som verdensleder for krigsministeriet i stedet. De to nevnte stillingene er ikke særlig forskjellige.

  Litt av en type. Eller rettere, det er hele typen … Om handlinger som er begått er rette eller gale spiller ingen rolle, Stoltenberg er stappfull av entusiasme og lagånd. Det er kanskje rett før han sender en SMS til Jonas igjen, der de blir enige om at Norge skal forsøke bombe Russland sønder og sammen? Jeg mener, de hadde jo så stor suksess i Libya. Slikt kan man bli fartsblind av.

  Tyrkias ledere ville ikke og kunne ikke ta en slik avgjørelse på egenhånd. Ikke snakk om at de skyter ned et russisk jagerfly uten at avgjørelsen er tatt i samarbeid med USA. Og i USA, hva ønsket republikaner og mangeårige senator Lindsey Graham å gjøre med Russlands jagerfly? Enkelt og greit, han uttrykte ønske om å skyte dem ned. Årsak til blodtørsten? Fordi russiske jagerfly bombet terrorister støttet av USA (og Tyrkia). Fra et radiointervju fredag 13. november, før Paristerroren:

 • 25. november 2015 at 21:26
  Permalink

  Video fra ANNA news hevder å vise at raketten fra det Tyrkiske F16 flyet ble avfyrt over Syrisk territorium. Med andre ord: det var det Tyrkiske NATO-flyet som krenket Surias luftrom og som samtidig skjøt ned det russiske SU 24-flyet. Sannheten er alltid det motsatte av hva som hevdes offentlig av de som hevder å være våre ‘ledere’. Skriv dette på CVen din, Stoltenberg.

 • 25. november 2015 at 22:11
  Permalink

  Tenk så fint at vi har NrK: http://www.nrk.no/nyheter/1.12672848

  «25. november 2015 kl. 21:37 Tyrkia forklarte seg for Russland
  Tyrkias militære sier det har vært i møte med russiske diplomater og forklart hvorfor et russisk kampfly ble skutt ned da det ikke svarte på advarsler. Tyrkia sier de gjorde en stor innsats for å finne pilotene og at var inviterte til samarbeid. «

  NrK glemte å si at de forsøkte å finne pilotene med blykuler. De fant den ene.
  https://www.youtube.com/watch?v=ka4wwP2lKas

  Dette er «de moderate opprørene» som støttes av USA, Tyrkia, Qatar, Saudi Arabia, Israel og NATO forøvrig.

 • 25. november 2015 at 22:24
  Permalink

  Tyrkia, Jens Stoltenberg, NATO og De presstituerte juger så det renner av dem, Amatør1. Nå viser det seg å være slik du nevnte, men begynnelsen til Stoltenberg/NATO/Tyrkia var ikke særlig vellykket den heller. Først påsto Tyrkia at de advarte den russiske jagerflypiloten gjentatte ganger over et tidsrom på over fem minutter, og det er jaggu godt gjort, med tanke på at de samtidig sier at flyet befant seg over Tyrkia i kun 17 sekunder! Selv om intelligensen til de ansatte hos De presstituerte ligger på et faretruende lavt nivå, må de vel ha tilgang til en enkel kalkulator? Tallene betyr også at flyet fløy i underkant av 400 km/t. Videre må disse 17 sekundene ha vært tilstrekkelig til at flyet ble observert, og ordre gitt, hvorpå det nærmeste tyrkiske jagerflyet ble satt på saken. 17 sekunder? Virkelig? Og i 5 minutter av disse 17 sekundene ble den russiske piloten advart. Skal vi le eller gråte? Og alt dette blir støttet av Jens Stoltenberg, og hvorfor ikke? Han har ikke forholdt seg til sannheten en eneste gang de siste 20 årene, og det har han tjent stort på.

  Alt er iscenesatt av de sedvanlige yrkeskriminelle, og alt er et skuespill som handler om kun én ting, den krigen oligarkene lenge har ønsket seg. Jeg skrev om dette på Klimaforskning.

  En storkrig har allerede meldt sin ankomst

 • 25. november 2015 at 23:37
  Permalink

  Video-intervju med den russiske navigatøren som overlevde nedskytingen av SU24-flyet:

  The Air-Navigator of the SU-24
  http://southfront.org/the-air-navigator-of-the-su-24/

  «Today at the Latakia air base Konstantin Murakhtin, an air navigator of the Russian SU-24 frontline bomber which was shot down by the Turks, gave his first interview with Russian media, in which he stated that there is no way that his plane violated Turkish airspace. No. It is not possible, not even for one second. Especially because we were flying at around6.000 meters, the weather was clear, as we say in our jargon a day in a million, our whole flight up to the moment that the rocket hit us was completely under my control. I saw the border and our exact location perfectly both on the map and on the surroundings. There was not even the threat of crossing over into Turkey – he told reporters. We have carried out combat missions there many times, we know the area inside out, we perform combat missions and return on the reverse route to the air base. As the navigator, I know practically every elevation over there. I can even navigate without instruments – he said.»

 • 26. november 2015 at 17:40
  Permalink

  Det som er verdt å notere er hvordan Putin veldig raskt fikk til en avtale med Israel før de begynnte bombe i Syria. Er det egentlig realistisk å tro at han ikke er helt avhengig av sine jødiske oligarkkamrater?

  Som vanlig er begge sider egentlig bare to hoder på samme drage.

 • 26. november 2015 at 18:03
  Permalink

  Jeg frykter at du har rett, richiie. Det er en makt bak makten, og det er de som tjener penger på å starte og opprettholde konflikter. De har aldri noe å frykte, for de setter aldri seg selv i fare. De er 100 % psykopater, og har kontroll over alle nasjonene som er implisert i denne krigen. Alt er et skuespill. Dette til tross, er jeg nesten nødt til å håpe at jeg tar feil, og at det finnes fornuftige maktmennesker, i dette tilfellet Putin. Historiens realiteter forteller meg at jeg er blåøyd. Den forteller meg også at visse personer begynte å flytte sine verdier langt østover for noen år siden, og den nasjonen nevnes omtrent ikke i den blodige farsen vi ser utspille seg. At makten bak makten i all hovedsak befinner seg i et par nasjoner, betyr ikke at de har noe forhold til denne. Disse karikaturene av mennesker er som de store gresshoppesvermene. Når intet levende er tilbake der de har sugd opp all næring, drar de bare til et nytt sted. The Gang Banksters har full kontroll over pengesystemet. De samme familiene eier omtrent alt av verdi. De styrer den teknologiske utvikling, og de har full kontroll over utdanningssystemet i Vesten. Disse kreftene trenger verken presidenter, statsledere eller andre gallionsfigurer annet enn for å narre befolkningen til å tro at de lever i demokratier.

 • 26. november 2015 at 19:20
  Permalink

  Jeg ser ingen fakta som støtter en slik tolkning, richiie666.

  Russerne (ikke bare ‘Putin’) har vært svært konsekvente på å etablere kontakter med alle som ville, for å unngå unødige konfrontasjoner. I motsetning til United States of Aggression og Tyrkia, opptrer russerne rasjonelt. Først når de blir utsatt for klare provokasjoner i form av uprovosert nedskyting fra NATO, med påfølgende støtte fra NATOs generalsekretær (med trykk på sekretær) og han som kaller seg president i USA, da reagerer russerne med å øke defensive krefter (S-400) og kutte miliære kontakter med Tyrkia. Det er naturlig all den tid Tyrkia eksplisitt hevder å ville gjenta forbrytelsen.

  Russerne har nå etablert de fakto ‘no fly zone’ over Syria.

 • 4. desember 2015 at 10:59
  Permalink

  Russia versus NATO’s Gladio 2.0: Turkish jihad from China to Syria
  http://www.sott.net/article/307515-Russia-versus-NATOs-Gladio-2-0-Turkish-jihad-from-China-to-Syria

  Takk for den linken, Spiren!

  Noen ganger lurer jeg på om folk virkelig forstår hvilken farlig institusjon CIA i virkeligheten er, og hvordan den har påvirket verden i en svært negativ retning siden den ble etablert i 1947 som arvtaker av Office of Strategic Services (OSS). Deres hovedkvarter heter, svært passende, George Bush Center for Intelligence
  Langley
  . Verden er styrt gjennom en ondskap som er nærmest umulig å fatte for normale mennesker.

  Det står faktisk en del opplysninger om CIA på Wikipedia, bl.a. mange av de kupp de har stått bak. Det er ganske imponerende at Syria har klart å holde stand i så mange år. Allerede tilbake i 1949 forsøkte CIA sitt første kupp mot landet. Det er mye arbeid og svært tidskrevende å gå tilbake i historien for derfra å følge denne ondskapen fram til i dag. Det er også ganske deprimerende, for de har tilranet seg slik en ufattelig makt gjennom det siste århundret («de» (som gruppe) som for 70 år siden sto bak oppbyggingen av CIA).

 • 5. desember 2015 at 10:24
  Permalink

  For lesere av denne bloggen (samt alle andre) er artikkelen linket til under obligatorisk:

  The U.S. empire’s roadmap to world domination: The major maneuvers of 2015 and beyond

  Artikkelen gir et skremmende overblikk over de seinere års stats-terror og hvorfor dette har skjedd og hva vi står overfor. Det er en lang artikkel og det er nytteløst å sitere mindre avsnitt fra den, det er det store bildet som er viktig å få med seg. Spre den til kjente!

 • 5. desember 2015 at 11:19
  Permalink

  Den Sott-artikkelen var en god oppsummering av det som har skjedd. PNAC nevnes, og jeg tviler på at noen som helst vil være i stand til å forstå noe av særlig betydning uten at de setter seg inn i stoffet som ble presentert i deres rapport. Like viktig som innholdet er det å se på personene som står listet opp som initiativtakere. Over er også nevnt CIA, og en skal ha rimelig digre skylapper hvis en ikke ser sammenhengen mellom dette klandestine oligarkmonsteret og den reelle makten bak PNAC. Det vi kan trekke av slutninger ved hjelp av det vi vet om disse hendelsene, er at det står reel makt bak de uttrykte ønskene. Det er jo nettopp dette som gjør det så alvorlig. De utgjør en trussel mot menneskeheten nettopp fordi de representerer reell, brutal makt. Var de bare noen hvilke som helst ekstremister kunne vi trukket på skuldrene av dem, men sannheten er den motsatte.

  Jeg gjorde akkurat noen forsøk på å finne reelle søketreff på «PNAC» ved hjelp av søkefeltet til VG og Dagbladet. Det ser ikke ut til at De presstituerte har tillatelse til å nevne dette monsteret. Noen få debattanter har nevnt prosjektet i kommentarfeltene. Et søk i arkivet til Nasjonalbiblioteket (NB.no) ga null treff. Forskning.no presenterer det reneste sludder når de skal gi leserne stoff om «krigsfare» og utenrikspolitisk «virkelighet. De har aldri nevnt PNAC. Norsk Utenrikspolitisk Institutt (NUPI.no) gir null treff via deres egen søkefunksjon.

  Det finnes mengder av godt og relevant stoff om det som har skjedd og stadig skjer på verdensscenen, men det vet ikke folk flest noe som helst om, for de leser løgnene og avsporingene til De presstituerte.

 • 5. desember 2015 at 17:28
  Permalink

  PNAC står for «Project for the New American Century» og denne ekstremistiske tenketanken er ganske riktig et helt sentral i det som har foregått siden 1990-tallet. Denne tenketanken var et verktøy for å virkeliggjøre drømmen om USAs verdenshegemoni. De mente at det som skulle til for å få dette til var såpass ekstremt at det ville være vanskelig å få folks støtte, med mindre en ny hendelse lignende Pearl harbor fant sted. Dette står eksplisitt i PNAC-rapporten «Rebuilding Americas Defences» som ble skrevet i September 2000, dvs. like før Bush jr. ble president og ca ett år før 11. September. De fikk det som de ville.

  John McCain er sentral i støtten bak IS idag.

  John McCain var en av de skjulte aktørene som etablerte PNAC. Se hvordan han svarer når han blir spurt om dette:
  https://www.youtube.com/watch?v=B89s5NgrIO0

  En av PNAC-medlemmene er Jeb Bush, president-kandidat ved neste valg.

 • 5. desember 2015 at 17:48
  Permalink

  Websiden til PNAC er nå stengt, og den originale linken til PNAC-rapporten fungerer derfor ikke. Men her er en link til en kopi REBUILDING AMERICA’S DEFENSES – Strategy, Forces and Resources For a New Century

  På side 51 finnes dette sitatet:

  Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor.

  I dokumentet vil du finne at Donald Kagan er «Project Co-Chairman». Donald Kagan er far til Robert Kagan, som igjen er gift med Victoria «Fuck the EU» Nuland, det var hun som hadde hovedansvaret for det USA-ledete statskuppet i Ukraina i Februar 2014. Det hele er helt etter PNAC-boka.

  Her er den orignale telefonsamtalen før statskuppet mellom Nuland og den amerikanske ambassadøren i Ukraina Geoffrey Pyatt der Nuland fikk sitt mellomnavn. Her utnevner Nuland Yatseinuk som statsminister-

 • 5. desember 2015 at 18:06
  Permalink

  Det står en del om dette i al-Qaida har aldri eksistert del 3, hvorfra jeg siterer fra Amatør1s innlegg på Klimaforskning.com:

  «June 3, 1997
  American foreign and defense policy is adrift. Conservatives have criticized the incoherent policies of the Clinton Administration. They have also resisted isolationist impulses from within their own ranks. But conservatives have not confidently advanced a strategic vision of America’s role in the world. They have not set forth guiding principles for American foreign policy. They have allowed differences over tactics to obscure potential agreement on strategic objectives. And they have not fought for a defense budget that would maintain American security and advance American interests in the new century.

  We aim to change this. We aim to make the case and rally support for American global leadership
  .
  […]
  Of course, the United States must be prudent in how it exercises its power. But we cannot safely avoid the responsibilities of global leadership or the costs that are associated with its exercise. America has a vital role in maintaining peace and security in Europe, Asia, and the Middle East. If we shirk our responsibilities, we invite challenges to our fundamental interests. The history of the 20th century should have taught us that it is important to shape circumstances before crises emerge, and to meet threats before they become dire. The history of this century should have taught us to embrace the cause of American leadership.»

  «Prinsippene» er underskrevet av en liste med personer, der mange navn lar seg gjenkjenne, selv for oss (mine uthevninger):

  Elliott Abrams    Gary Bauer    William J. Bennett    Jeb Bush
  Dick Cheney    Eliot A. Cohen    Midge Decter    Paula Dobriansky    Steve Forbes  Aaron Friedberg    Francis Fukuyama    Frank Gaffney    Fred C. Ikle
  Donald Kagan    Zalmay Khalilzad I. Lewis Libby    Norman Podhoretz
  Dan Quayle    Peter W. Rodman    Stephen P. Rosen    Henry S. Rowen

  Donald Rumsfeld
     Vin Weber    George Weigel   Paul Wolfowitz

  Da vi flere ganger har nevnt general Wesley Clarks uttalelser, legger jeg nok en gang ut link til videoen der han kommer med de oppsiktsvekkende påstandene om at alle krigene i Midtøsten allerede var bestemt flere år før de ble startet:

  “We’re going to take out 7 countries in 5 years: Iraq, Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan & Iran.”
  Wesley Clark

 • 6. desember 2015 at 22:07
  Permalink

  Noe er på gang i Ukraina nå, og «noe» heter fortsatt Nuland og Pyatt…. vi må regne med at de USA-ledete Nazistene i Kiev gjør et nytt forsøk på å knuse Donbass (Øst-Ukraina) militært nå når frosten har gjort søla hard igjen

  Følgende skjedde idag 6. Desember

  Nuland arrives in Kiev, spike in Minsk violations – Coincidence?
  http://fortruss.blogspot.no/2015/12/nuland-arrives-in-kiev-spike-in-minsk.html

  The U.S. assistant Secretary of state for Europe and Eurasian Affairs, Victoria Nuland, has arrived in Ukraine and traveled to the security Service of Ukraine, «Ukrinform» reported.

  «Nuland, accompanied by U.S. Ambassador to Ukraine Geoffrey Pyatt, at around 14:00 on Sunday went to the SBU building in Volodymyrska, – the website reported.

  Before that, the American diplomats visited the sculpture named «The Victorious Cossack». As a reminder, the U.S. Vice-President Joseph Biden, on December 8th, will speak in the Verkhovna Rada during his visit to Ukraine .

  Noen som lurer på hvem som bestemmer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: