4 thoughts on “Godt hjul!

 • 23. desember 2016 at 19:45
  Permalink

  God Jul

 • 23. desember 2016 at 22:53
  Permalink

  Godt hjul til alle ekte sannhetssøkere, fra en gledesdreper, forhåpentlig først og fremst overfor bandittene..
  Stoltenbergs hjul?:
  https://goo.gl/wguxUF
  landetsverigefinnsinte.wordpress.com/2011/12/25/jens-stoltenberg-anders-fogh-rasmussen-hashim-thaci-afghan-heroin-nato-carl-bildt-reinfeldt/

  Noe fornuft kan en finne på overraskende steder:
  -Hvorfor gjøre et nummer ut av det?
  Mange feirer jul selv om de vet at julen har hedensk bakgrunn og mangler støtte i Bibelen. De spør kanskje: Hvorfor ta et så upopulært standpunkt? Hvorfor gjøre et nummer ut av det?
  Bibelen oppfordrer oss til å tenke selv, til å bruke ‘vår fornuft’. (Romerne 12:1, 2) Den lærer oss å være opptatt av hva som er sant. (Johannes 4:23, 24) Så selv om vi bryr oss om hvordan andre ser på oss, følger vi Bibelens prinsipper, også når det betyr at vi blir upopulære.
  jw.org/no/jehovas-vitner/faq/hvorfor-ikke-feire-jul/

  Flerfoldige timers julelektyre:
  m.christmasisalie.com/site/webs_22364609/home?url=http%3A%2F%2Fwww.christmasisalie.com%2Fintro.htm&dm_package=1#2212

 • 23. desember 2016 at 23:02
  Permalink

  God HHHHjul Jostemikk, og god HHHHjul alle andre som så godt de kan arbeider for å avsløre, avvæpne og parkere arkitektene og agentene som står bak den falske illusoriske «virkeligheten» som styrer våre liv og våre samfunn. Må det nye året bli året hvor menneskeheten som helhet våkner opp til disse svindlerne og undertrykkere, samler dem sammen og sender dem til en øde planet hvor de kan mishandle, utnytte, svindle, undertrykke, torturere, drepe og spise HVERANDRE. God Hjul!

  Jostemikk, takk for din uvurderlige fantastiske gode innsats i å opplyse oss alle i året som har gått. Alltid en fryd å lese din blogg. Og mange takk de mange andre som har bidratt med så mange innholdsrike kommentarer jeg har lært mye av. Jostemikks blogg er nr. 1 i Norge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: