Har du lyst til å drepe en sionist?

drep-en-nazist-tryneboka-2
Bilde fra annonse på Facebook

Tryneboka, eller Facebook, som er det engelske navnet på nettstedet, er kjent for å sensurere i øst og vest. Friskest i minnet sitter debatten om nakenhet, eksemplifisert ved det ikoniske bildet av den vietnamesiske jenta som løper naken nedover gata etter å ha fått store brannskader av USAs napalmbomber. Da norske politikere og forfattere hadde kastet seg inn i debatten med full tyngde, blant annet ved hjelp av statsministeren, bøyde Tryneboka av. Nettstedet er oppfunnet, driftet og eid av jødiske interesser, og skiller seg således ikke ut fra Internetts andre store selskaper. De har beviselig ikke noe problem med å tjene penger på sexannonser, dårlig kamuflert som kontaktannonser. Andre annonser er også av tvilsom karakter, men hva gjør man ikke for å tjene penger?

Er det greit hvis man spør folk om de liker å drepe en Facebook-gründer? Bilde: Annonse på Facebook
Er det greit hvis man spør folk om de liker å drepe en Facebook-gründer? Bilde: Annonse på Facebook

Vi kan jo tenke oss hvordan ramaskriket ville knust desibelskalaen hvis noen oppfordret gjennom bilder og tekst til at vi skulle skyte sionister. Jeg mener, det har jo vært mer eller mindre ulovlig å rette noen som helst form for saklig kritikk mot sionistene de siste hundre årene, så vi kan jo bare tenke oss hvordan det ville endt hvis noen i en annonse uttrykte et ønske om å skyte dem som underholdning. Og ja, det er underholdning det som fikk meg til å stusse. Ingen reell oppfordring til å drepe ekte mennesker, men dog. Er dette spillet som annonseres på Tryneboka ørlite over streken?

Jeg har dokumentert i utallige innlegg her på bloggen hvordan sionistene har stått bak revolusjoner, kriger og industrialisert massedrap. Jeg har aldri oppfordret noen til å drepe sionister eller deres sympatisører av den grunn. Jeg ser derfor ingen legitim grunn til at noen skal oppfordre andre til å synes at det er underholdning å drepe nasjonalsosialister. Det er greit, det er bare et spill, men hva om noen laget et spill der hensikten var å drepe sionister, og markedsførte spillet ved å spørre folk om de føler for å drepe sionister? Er det et spill og en annonse som hadde kommet gjennom sensuren til Tryneboka? Hvordan hadde nordmenn flest reagert, eller andre nasjoners innbyggere for den saks skyld, hvis noen produserte et slikt spill? Alle vet at det ville endt med et ramaskrik av store dimensjoner, og De presstituerte ville overfylt propagandanettsidene på både Internett og i papirutgaver om hvor forkastelig en slik oppførsel var. Med de politisk kjøpte og betalte ville det vært det samme. De ville hylt samstemt for å få et slikt spill forbudt.

Det er ekle tanker som melder seg når en funderer over denne tenkte forskjellsbehandlingen. Den er jo ikke bare tenkt, for vi ser jo eksempler fra virkeligheten som ikke skiller seg nevneverdig fra et slikt tenkt eksempel jeg har skrevet om her.

Kverk en Facebook-gründer. Fotokilde, minus de innlimte siktemidlene: Wikipedia
Kverk en Facebook-gründer. Fotokilde, minus de innlimte siktemidlene: Wikipedia

11 thoughts on “Har du lyst til å drepe en sionist?

 • 20. oktober 2016 at 21:43
  Permalink

  Husk at vi må bukke og neie og senke blikket overfor våre eiere. De sier jo at de er av enn høyere rase enn oss. Vi er jo bare deres kveg.
  Bortsett fra det: Det er helt ufattelig at en slik annonse kan godkjennes! Jeg har ikke selv sett den, men jeg har med årene blitt fullstendig immun mot all reklame og annonser.

 • 21. oktober 2016 at 12:30
  Permalink

  Vi er jo bare deres kveg.

  Kveg er født med evnen til å stange, så de skal ikke føle seg altfor trygge.

 • 21. oktober 2016 at 20:45
  Permalink

  Jeg ble «presset» til å opprette en facebook konto engang «fordi det var så enkelt å gi beskjeder der» ifølge «gjengen». Den første annonsen som jeg fikk opp på skjermen var om jeg ville kutte ballene av meg (!) og den neste annonsen ville ha meg til å kjøpe (betakaroten) selvbruningskrem. Facebook listet også opp en haug med folk som jeg kjente «fra gamle dager». De hadde tydeligvis mye info om meg.

  Mitt liv som facebookavartar ble heldigvis kortvarig.

 • Pingback: Det nye Israelske anti-semittismepolitiet – FACEBOOK – oppfordrer nå til å drepe nazister! – Norgesaksjonen

 • 20. november 2016 at 22:01
  Permalink

  Du jostemikk: Anthropocene.live har en intressant artikkel idag 20.11.16 – Han gjør oss oppmerksom på en kanskje overdrevet bruk av begrepet zionister, og dertil det negative som så gjerne kommer til; sluhet, egoisme, arroganse, kontrollmentalitet, maktkåte m.m. Likeså slår han fast det faktum at jødisk etnisitet har frambrakt mange både kunstnere og vitenskapsmenn av høy klasse. Så har vi dem – også, som har utmerket seg i forretningslivet, hvor kløkt, men i tillegg også skruppelløshet har dominert. Og her har vi f.eks. de anglo-amerikanske oligarkene, som står bak idéen om verdensherredømme.
  Fint om du leser hele nevnte artikkel, og deler noen ord om dette.

 • 20. november 2016 at 23:02
  Permalink

  Legger til min kommentar 20.11. at 22:01.
  Jeg innser at deres blogger har ulike utgangspunkt og ståsted. Viktig blir det for meg å ha i mente det du selv sier et sted:

  «Dette gjelder ikke fredelige jøder, som selv er ofre for de samme som omtales her på siden (fritt gjengitt av meg).

  Jostemikk: Jeg kunne visst spart meg kommentaren. Med utgangspunkt i anthropocene sine utlegging om oligarkene vet jeg nok til å mestre ta inn dine bidrag. De er utfyllende. Takk. Ja, det handler om folk som misbruker sin dyktighet (det er IKKE å ta vare på sin genetiske arv som jeg ser det). De går langt utover sitt samfunnsmandat i sin søken på kontroll og makt. DET kan ikke unnskyldes. DET er kriminelt, og det har det jo vist seg å være. Deres framferd kan knapt stoppes, men vi får leve i håpet … de er jo ikke de eneste med høyt IQ. Om ikke blant norske politikere, knapt heller europeiske.

  .

 • 20. november 2016 at 23:48
  Permalink

  Det er ikke så enkelt dette her, Ragnhild. Ta det fra en som gjerne avslutter dagen med Gershwin. Jeg har noen ganger nevnt at jødene, eller «jødene» om du vil, selv må gripe fatt i problemet. Så er det det med hvor vanskelig akkurat dette er. Diskuterte denne problemstillingen med en fra Havforskningsinstituttet da jeg holdt på med klimasaken, og vi to, som befant oss på hver vår side av forskningen/debatten, fant ut at det var nesten umulig å kritisere de som støttet oss, eller var på vår side. Dette gjaldt samme hvor elendige argumenter de hadde. Samme hvor irriterende arrogante og kunnskapsløse de var. Jeg antar at vi har et stykke å gå før verden kommer på hengsler …

 • 23. november 2016 at 14:59
  Permalink

  Hvordan det er i det norsk media vet jeg ikke, men i Tyskland er det tilnærmet ikke en dag hvor alle de «jødisk» eide/kontrollerte tv-kanaler og aviser gir folket en eller flere doser med ‘hitler-nazi-folkemord’. Mengde og frekvens er avhengig av omfanget på forestående eller allered utførte grusomme handlinger av Israel og/eller USA, som jo er underlagt Israelsk (sionistisk) kontroll. Og, med Angela Merkels (født av «jødisk» mor) påminnelser til det tyske folk om at dagens tyske befolkning har et ‘stort, spesielt og betydlig ansvar’ overfor ‘Israel og den jødiske befolkning’, så er det stygge skudd som dagens tyskere er utsatt for. Ja, Jostemikk, det er ille. Det har lenge vært ille, og det blir stadig værre. Takk for en god artikkel!

 • 23. november 2016 at 16:04
  Permalink

  Når man først snakker om sionister, så kom jeg i dag over en wikipediaside som omtaler deres «Israeli nationality law». Jeg har søkt litt etter informasjon om doble statsborgerskap, fordi jeg undret meg over hvorfor sionister i USA er tillatt statsborgerskap med både USA og Israel. Jeg har vel ikke klart å finne noen offisiell god årsak til det, men antar de først var statsborgere av USA, og så skaffet de seg statsborgerskap av Israel. Meksikanere har f.eks. ingen rett til et slikt dobbelt statsborgerskap, og det vil nok gjelde for mange andre. Nok om det. På siden deres om «Israeli nationality law» fant jeg ut hvem deres svorne fiender er:

  A 2008 amendment to the Nationality Law of 1952 designated nine countries as enemy states: Afghanistan, Iran, Iraq, Lebanon, Libya, Pakistan, Sudan, Syria, and Yemen, as well as the State of Palestine.

  Da er det jo lett å forstå tilstanden i disse landene, man spøker ikke med sionister!

  https://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_nationality_law

 • 23. november 2016 at 16:28
  Permalink

  Hvordan det er i det norsk media vet jeg ikke, men i Tyskland er det tilnærmet ikke en dag hvor alle de «jødisk» eide/kontrollerte tv-kanaler og aviser gir folket en eller flere doser med ‘hitler-nazi-folkemord’.

  Det er nøyaktig slik med norsk media også, Brandulph, og det henger som oftest sammen med det du nevnte, at jo verre de oppfører seg mot befolkningen i nasjoner de ønsker slette fra kartet, jo mer holocaust-gnål og fortellinger om stakkars jøder dukker det opp i avisene. Det er til å spy av, og det er ikke et uttrykk jeg bruker i mangel av noe bedre. De gjør meg rett og slett kvalm. Det du nevner om tyskland og tyskerne er et bedrøvelig kapittel i historieboka. De har blitt manipulert til å legge seg flate, og annet er vel ikke å vente etter tiår med hardcore propaganda som har fortalt dem hvor slemme de har vært. Sånn er det forresten med alle vestlige nasjoners innbyggere. De har bygget opp en kollektivt dårlig samvittighet for handlinger som enten ikke skjedde, eller som ingen av oss i dag kan lastes for.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: