Hvem kunne vel ant? Fransk”jødiske” økonomiske interesser medskyldige i Vestens terror mot Libya

Som vanlig er, ønsker man å finne ut hvem som står bak, så følg pengene. Dette pengesporet er så bloddryppende vått og enkelt å få øye på der det ligger åpent for alle å se helt fra Khazaria til City of London, Wall Street og Løvebakken, at de som ikke er i stand til å se det, sporenstreks bør skaffe seg førerhund med luktesans.

Noen ganger dukker det opp opplysninger som en ren bonus i forbindelse med ikke-relaterte hendelser. Så skjedde muligens da de famøse E-postene til Hillary Clinton delvis måtte frigis etter press i forbindelse med en FOIA (Freedom of Information Act). Jeg skriver muligens, for dette kan også dreie seg om en lekket del av disse e-postene en tid tilbake. Jeg har ikke funnet tilgang til disse e-postene, så jeg er ikke sikker. E-postene jeg siterer fra i dette innlegget er fra tidligere president Bill Clintons rådgiver Sidney (Sid) Blumenthal, en mann som forøvrig ble nektet å være rådgiver for Hillary da hun satt som utenriksminister i Obama-regjeringen, noe Hillary tydeligvis blåste en lang marsj. Sidney Blumenthal er like kjent som aktivist som politisk rådgiver og journalist.

Fra en jødisk politisk rådgiver til en annen

Sidney Blumenthal
Aktivist og politisk rådgiver Sidney
Blumenthal sendte oppsiktsvekkende
e-poster til Hillary Clinton

Om disse e-postene dette innlegget omhandler er hacket/lekket eller blant FOIA-mailene spiller ingen rolle, bare de er reelle. Nevner at selve FOIA-akten dreide seg om en terrorhandling begått av amerikanske myndigheter og deres kriminelle samarbeidspartnere, det såkalte Benghazi-angrepet på “amerikansk” eiendom i Libya i 2012. Legg merke til datoen, 11. september.

Hillary Clinton
Hillary Rodham Clinton, USAs
utenriksminister 2009-2013

Mossad/CIA og de to respektive nasjoners myndigheter har hele tiden vært mistenkt for å stå bak angrepet selv, som ledd i den endeløse rekken av False Flag- og Covert Operations de vestlige nasjoner terroriserer verden med. Denne gang dreide det seg sannsynligvis om et forsøk på å skjule hvordan USA forsøkte kanalisere om strømmen av våpen og de terrorgrupper de og andre vestlige nasjoners e-tjenester hadde bygget opp for å knekke Gaddafi, fordi de nå mente de ville gjøre større nytte i neste nasjon som oligarkene ønsket ødelegge, nemlig Syria.

Før vi går videre må nevnes at Hillarys tidligere ektemann Bill Clinton, så vidt vites satt ny rekord i antall “jøder” i sin administrasjon da han var president. Da Hillary ble utenriksminister arvet hun rett og slett et stykk sionistisk aktivist. Fra Wikipedia:

Bill og Sid

E-poster fra Blumenthal til Hillary Clinton om Frankrikes rolle i forbrytelsene mot Libya

I forbindelse med frigivelsen av noen av e-postene Hillary Clinton sendte og mottok som utenriksminister i Obama-administrasjonen i perioden 21. januar 2009 – 1. februar 2013, dukket det opp noen som omhandlet Nicolas Sarkozy og Frankrikes militære og økonomiske ønsker som lønn for deres innsats i slaktingen av en ny nasjon. Ikke overraskende har Sarkozy “jødiske” forfedre.

Nicolas Sarkozy
Nicolas Sarkozy, Frankrikes
president 2007-2012

Sarkozy så ødeleggelsen av Libya som en mulighet til å få Frankrike til å igjen framstå som en militær stormakt, og han krevde franske økonomiske krefters kontroll over deler av Libyas oljeindustri og andre viktige markeder på vegne av franske sionistisk-økonomiske krefter, i dette tilfellet ledet av den såkalte filosofen Bernard Henry-Levy, som Sarkozy knyttet til seg som rådgiver da han satt som president.

Den andre jødiske politiske rådgiveren

Noen kaller slike mennesker for lobbyister og rådgivere, mens andre kaller dem for trojanske hester. De er i realiteten lite annet enn kriminelle tåkefyrster som tjener helt andre krefter enn de de etter sigende tjener. Alt peker bestandig i retning av Israel, så også for Bernard Henry-Levy. Denne mannen er også karakterisert som en aktivist, og med tanke på at han er sionist og “jøde”, vet vi allerede hvor hans lojalitet ligger. Men hvordan havner slike som han hele tiden i rådgivende stillinger for de vestlige nasjoners statsledere og ministre?

Bernard Henry-Lev
Bernard Henry-Lévy, personlig rådgiver
for daværende president Nicolas Sarkozy

Jeg siterer/limer inn fra den opprinnelige kilden, den franske nettsiden Bourg Socialisme Avenir – Libya: Sarkozys andre krig , men gjør oppmerksom på at jeg først ble kjent med dette stoffet på Veterans Today – Hillary Clinton emails reveal: How the French destroyed Libya.

Mails_Blums_1

Mails_Blums_2

Mails_Blums_3

Mails_Blums_4

Mails_Blums_5

Mails_Blums_6

Mails_Blums_7

Det fransk-“jødiske” samfunnet har vært med på å bygge opp væpnede motstandsgrupper i Libya:

Mails_Blums_8

Mails_Blums_9

Sarkozy og Cameron forventer å få fordelaktige kontrakter i forbindelse med ranet av Libyske energi- og oljeselskaper:

Mails_Blums_10

Mails_Blums_11

At “politikere” med dobbeltroller ønsket kontrollere alle nåværende og framtidige økonomiske verdier i en nasjon de har bombet og skutt i slintrer føyer seg bare inn i en endeløs rekke med tilsvarende. Frankrike var selvfølgelig ikke alene om dette. Syria-krigen var ikke annet enn et tragisk og drepende skuespill der sosiopatiske oligarker ønsket kontroll over olje, gull og alle andre verdier, og samtidig kvitte seg med en brysom hodepine. I realiteten spiller det ingen rolle om det er Frankrike, Israel, Storbritannia, USA eller underdanige undersåtter av disse, så som Norge. Noen er servile spyttslikkere som lever etter mottoet om at regner det på presten, ja da drypper det sannsynligvis litt på klokkeren.

Det er ikke noe av dette som er vanskelig å forstå. Det er ikke noe av det som skiller seg fra resten av den tragiske historien disse kreftene har kontrollert så altfor lenge. Det som er vanskelig å forstå er hvorfor allverdens Kari og Ola stemmer på dem.

3 thoughts on “Hvem kunne vel ant? Fransk”jødiske” økonomiske interesser medskyldige i Vestens terror mot Libya

 • 29. juni 2015 at 23:41
  Permalink

  Da den lille kinaputten smalt i Oslo tenkte jeg faktisk at det var en hilsen fra Muammar Abu Minyar al-Gaddafi og ikke noen «radikale» muslimers spinnville påfunn.

  Øye for øye tenkte jeg nøkternt og lente meg tilbake mens jeg fortsatte mitt kontorarbeide uanfektet. Stoltenberg hadde jo på dette tidpunktet klart å gjøre oss sivile nordmenn til legitime terrormål etter massedrapene som våre jagerflyvere hadde utført i Tripoli. Det er jo ikke uten grunn at Stoltenberg på folkemunne har fått tilnavnet Slakteren av Tripoli.

  Det som er mer betenkelig er at flere norske kvinner faktisk synes Jens er en kjekk kar. Ja de ser faktisk opp til menn med ultimat makt, såkalte alfaer. Dette er meget tankevekkende.

 • 30. juni 2015 at 10:53
  Permalink

  Hei, og takk for kommentaren!

  Stoltenberg hadde jo på dette tidpunktet klart å gjøre oss sivile nordmenn til legitime terrormål etter massedrapene som våre jagerflyvere hadde utført i Tripoli.

  Dette med legitimitet er verdt å tenke litt over. Det er også noe som heter personlig, moralsk legitimitet. Et tenkt scenario er en gutt i slutten av tenårene som mistet familien og vennene sine etter bombingen i Libya. Han utvikler et nesten desperat hat etter det forferdelige tapet av alle han var glad i. Dette gjør ham til et enkelt mål for de forskjellige organisasjoner som blir bygget opp, finansiert og utstyrt med våpen av blodiglene som arbeider for oligarkene, og han blir rekruttert av en av gruppene. Hatet blir ytterligere styrket gjennom propaganda og religiøs indoktrinering, og gutten blir et perfekt eksempel på “en gal muslimsk fundamentalist” som sosiopatene kan bruke etter behag. En såkalt selvmordsbomber er født. Har denne “gale fundamentalisten” moralsk sett mindre rett til å sprenge seg selv og vestlige turister i lufta, enn det Kari og Ola Nordmann hadde til å stilltiende samtykke i Stoltenbergs avgjørelse om å la Norge delta i bombingen av guttungens hjemland? De skaper monstre, de gjør det med vilje, og de videreutvikler noen av dem for å gjennomføre utåder som stjeler avisoverskriftene i Vesten for noen dager.

  Det som er mer betenkelig er at flere norske kvinner faktisk synes Jens er en kjekk kar. Ja de ser faktisk opp til menn med ultimat makt, såkalte alfaer.

  Dette ble raskt et av deres sterkeste våpen da personfokuseringen og idoloppbyggingen startet da media og musikkbransjen prostituerte seg omtrent samtidig. Ingen av oligarkenes forskere på menneskelig adferd kunne la denne kunnskapen gå upåaktet hen når det gjaldt å sløve ned folket og skape nye helter og fiender. De som har sett kvinner rive håret av seg selv (og hverandre) mens tårene spruter og de hyler hysterisk under en av 60- og 70-tallets Elvis- eller Beatleskonserter, vet automatisk hvordan dette fungerer. Det eneste en trenger gjøre er å regne litt på prosentandelen av velgermassen. Menns respons på propaganda viser egentlig en enda større dysfunksjonalitet, men det får jeg heller skrive et innlegg om en dag lysten melder seg.

 • 1. juli 2015 at 21:38
  Permalink

  Leste akkurat en artikkel om krigsforbrytelsene Norge og de vestlige allierte ved hjelp av NATO begikk i Libya. Jeg kan ikke gå god for alt i artikkelen, men en del av stoffet som presenteres har jeg studert lenge, og dette kunne jeg derfor nikke gjenkjennende til. Jeg vet det er noen av mine lesere som tidligere har pekt på enkelte av opplysningene i denne saken, og dere bør finne den spesielt interessant.

  Sott.net – NATO Slaughter: James and Joanne Moriarty expose the truth about what happened in Libya

  Lost in a Roman wilderness of pain
  And all the children are insane
  The End, The Doors

  It goes without saying that we rarely get an accurate representation of reality in the corporate media, which is, after all, what independent media exists for. Last Sunday Joe Quinn and I interviewed a very ordinary couple with a very extraordinary tale: businesspeople James and Joanne Moriarty and how they escaped from capture by Al Qaeda terrorists during the 2011 ‘Libyan revolution’. Listening to James and Joanne tell their story, it was impossible not to be struck by the significance, for every human being on this planet, of the problem of psychopaths in positions of power.
  The Moriartys present three powerful motivating factors for the destruction of Libya by Western powers and their internationalist financiers:

  • thwarting Gaddafi’s plan to establish a gold-backed currency, to ultimately serve as a pan-African currency and thereby economically unite African nations and free them from Western imperialism;
  • the US desire to establish AFRICOM (military control of Africa to ward off Chinese investment)
  • an alleged $7 trillion lawsuit, on behalf of all participating African countries, at Gaddafi’s instigation, to sue for damages incurred from broken treaties with European countries during their «colonial era».

  So far from «freeing the Libyan people from a dictator», the NATO bombardment of Libya in 2011 was about the maintenance of US and EU domination over Africa.

  Les resten ved å klikke på linken over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: