Jeg støtter tankegangen til Charlie Hebdo-redaksjonen

Bitende satire som våpen for å styrke ytringsfriheten er noe jeg er for, og som redaksjonen i Charlie Hebdo synes jeg bitende skarpe tegninger er en god måte å få fram poengene om verdens galskap på. Derfor starter jeg denne tråden som vil bli oppdatert fra tid til annen. Dessverre er mine kunstneriske evner med blyant og kullstift fullstendig fraværende, så jeg må hente illustrasjonene fra andre. Til gjengjeld får de en fortjent link til nettsiden sin.

https://gazanews.wordpress.com/cartoons/

media-zionist

5 thoughts on “Jeg støtter tankegangen til Charlie Hebdo-redaksjonen

 • 26. februar 2015 at 18:18
  Permalink

  Jeg har aldri forstått dette med at vi kan kritisere de fleste, bortsett fra en bestemt gruppe. Får de det som de vil, blir det vel totalforbud mot absolutt all kritikk – og også satire – når det gjelder Israel og sionister. Det gjør det jo tydelig hvem det er som sitter med den virkelige makten – for de skal jo ikke kritiseres 😉

 • 2. mars 2015 at 19:34
  Permalink

  Nok et eksempel til støtte for Charlie Hebdo-redaksjonen, bare for virkelig å vise hvor hjertevarmt satirisk det er mulig å lage en karikaturtegning (eller to). Verden bare bli et bedre sted å bo av dette. Nestekjærligheten tar fullstendig av.

 • 13. mars 2015 at 14:09
  Permalink

  Nok et morsomt karikaturbilde til støtte for Charlie Hebdo. I likhet med dem forsøker jeg gjøre verden til et bedre sted.


  Bilde: Ukjent opphav.

 • 23. april 2015 at 08:33
  Permalink

  Jeg fortsetter med min moralske støtte til Charlie Hebdo-askenasiene. Skal det være humor, så skal det være humor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: