Kan vi stole på såkalt levende bilder?

Kort fortalt, så nei. Med dagens teknologi kan alt forfalskes. Folk flest ser ikke en gang det de ser. Vi elsker dessuten å la oss narre av gode illusjonister.

To eksempler:

Ha dette i mente neste gang dere blir servert en “halshugging” i regi det såkalte ISIS, eller IS som de kaller det nå. En organisasjon ingen av dere hadde hørt om før MSM/Presstitutes kastet ut stoff om dem nå i 2014. Jeg anbefaler alle å ha litt IS i magen angående den nye verdenstrusselen de har skapt.

4 thoughts on “Kan vi stole på såkalt levende bilder?

 • 27. november 2014 at 15:09
  Permalink

  Ja, ingen tvil om at vi utsettes for propaganda og bevis fra ‘imperiets’ bakmenn, Jostemikk, og jeg poster her et par snutter som jeg finner å være eklatante eksempler på nettopp det.

  9/11 IN 5. MINUTES: https://www.youtube.com/watch?v=XDfxB9nUfDc
  Denne videosnutten summerer opp , på et glimmrende sett, hva some r presenter toss om 9/11, og som vi mener å ha sett, men som i realitet er en relativt vel regisert løgn om virkeligheten. Tja, igjen har vi den kjente uttalelsen om ”en stor løgn gjentatt ofte nok, blir en sannhet”… eller, ”du må se det for å tro det er sant”. 🙂
  9/11 PHOTOSHOP PLANE: 1) https://www.youtube.com/watch?v=LSDfbm8OhCg
  (På denne videosnutten forsvinner flyvingen bak byggningen som ligger bakenfor tårnet. Se frames 0:20-0:22 hvor vingen kommer fram igjan bak byggningen.
  2) https://www.youtube.com/watch?v=IKTT2_1mDwQ
  (Se på bildet ”2:05” på video 2) som tydelig viser ’photoshop’ arbeid, i.o.m. at høyre ving er ‘forsvunnet’ før flyet angivelig treffer. Forøvrig stemmer heller ikke projeksjonen fly/byggning med den påfølgende eksplosjon. Det hele er et produsert bevis på noe som ikke skjedde.)

 • 27. november 2014 at 15:34
  Permalink

  Takk for interessant svar, Brandulph. Jeg er kjent med de videoene du linket til. Dette og svært mye mer er noe som kommer her på bloggen etter hvert. Som du så rett skriver, var svært mye av de “levende” bildene MSM serverte 11. september 2001 stoff som var forfalsket, produsert i diverse studioer på forhånd. Ikke alt, men svært mye av det. Mesteparten var ikke engang godt laget. I en normalsituasjon er det slik at folk som er dårlige til å jukse raskt blir avslørt og sendt ut i skam. Dessverre er det ikke slik når stoffet er presentert av en av de største forfalskerne av alle, den vestlige verdens mainstream media.

  MSM er ikke til for å fortelle folk sannheten. MSM er til for å skjule sannheten og dyrke løgnen. Det er snakk om et hjernevaskingsforetak, eid og styrt av oligarkene.

 • 27. november 2014 at 16:12
  Permalink

  Jeg ser med spenning fram til poster som kommer, ikke bare om dette tema, men alle de høyst interessante temaer du legger fram på din blogg. Stå fram i manndom og villskap, min venn. 😉 (Jeg krafser nå litt i din ‘Gammel byggekunst’, som lenge har interessert meg, helt siden jeg så og la hånd på granitblokkene inne i ‘Cheops’ tidlig på syttitallet.)

 • 27. november 2014 at 22:02
  Permalink

  Brandulph skrev:

  Jeg krafser nå litt i din ‘Gammel byggekunst’, som lenge har interessert meg, helt siden jeg så og la hånd på granitblokkene inne i ‘Cheops’ tidlig på syttitallet.

  Der skulle jeg gjerne vært selv og tatt en titt, Brandulph. Det blir stoff om Giza-byggene utover vinteren. Enn så lenge kan vi jo tygge litt på denne saken, en borkjerne fra området:

  Exhibit 24. Core broken out of drilled hole.
  Material ~ Aswan pink granite.
  Location ~ University College London, the Petrie Museum. Discovered at Giza by William Flinders Petrie – 1881.

  Godt gjort at de kunne bore så perfekt i knallhard granitt for flere tusen år siden…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: