Kaos og litt til og fra på bloggen

Mange har vel fått med seg at Jostemikk-bloggen har skiftet utseende, og jeg beklager at denne prosessen ennå ikke er ved veis ende. Håper problemene dette medfører ikke er til altfor stor irritasjon, og jeg håper å være ferdig iløpet av morgendagen. Dette har dessverre tatt litt tid, men jeg har noen tanker bak det jeg gjør, og krysser fingrene for at det blir bra tilslutt. Når det hele er oppe og går, er planen at det er slik den skal se ut i årene som kommer, med det lille forbeholdet at det er vanskelig å spå, særlig om framtiden.

Slik så bloggen ut de første månedene etter oppstarten i 2014.
Slik så bloggen ut de første månedene etter oppstarten i 2014.

3 thoughts on “Kaos og litt til og fra på bloggen

 • 24. oktober 2016 at 19:05
  Permalink

  Foruten utseendeforandringen som alle ser, har jeg lagt til en del nye funksjoner. Samtidig har jeg beholdt det meste av det gamle for å gjøre overgangen litt enklere både for dere og meg selv. De gamle funksjonene i høyre kolonne vil gradvis forsvinne. Kanskje. 🙂

  Har lagt til en ny side i hovedmenyen, Viktige videoer, som jeg vil oppdatere med nye videoer bare jeg får tid. Alle videoer som legges ut der har jeg sett én eller flere ganger, så det er ikke noe jeg bare kaster inn for å fylle opp.

  Har også gjort det slik at den øverste menylinja, den med Hjem, Kontakt, Om meg osv, hele tiden synes øverst på skjermen, selv om en ruller langt nedover siden. Det er dessuten ei pil nederst til høyre, og den kan dere også klikke på for å komme til topps igjen.

  En annen ny funksjon er at høyre kolonne forsvinner når man leser sider eller innlegg. Dette er et forsøk på å gjøre opplevelsen så «ren» som mulig. Er dette mer til irritasjon enn nytte, så gi beskjed. Kanskje vil jeg være enig etter en periode med utprøving, og da vil jeg selvfølgelig vurdere det hele.

  Nå gjenstår snart bare å produsere noen innlegg …

 • 24. oktober 2016 at 20:33
  Permalink

  Dette er en test for å se om det fungerer å la deltakere i debatten legge ut bilder i kommentarene. Nå er det mulig å laste opp et bilde fra egen harddisk. Funksjonen har dukket opp under Publiser kommentar-knappen som Velg fil.

  Dette er en funksjon som er svært lett å misbruke, men fram til det skjer, en skal jo ikke ta sorgene på forskudd, håper jeg den kan fungere som et positivt tilskudd.

 • 24. oktober 2016 at 20:41
  Permalink

  Det fungerte, og bildet fra skjermdumpen hos JewishGen var bare et lite eksempelbilde jeg fant da jeg prøvde den nye funksjonen.

  Det er også mulig å legge ut Youtube- og Vimeo-videoer. De gjøres om til spillbare videoer i kommentarene av seg selv. Det er bare å kopiere adressen i nettleseren der dere ser på videoen dere ønsker å dele.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: