Kontakt

Kom gjerne med kommentarer og spørsmål.

* indicates required field

10 thoughts on “Kontakt

 • 11. desember 2015 at 14:23
  Permalink

  Usikker på hvor jeg skal poste det, men har en teori om opium og silkeveien. Symbolet på Irans flagg er etter min mening en opiumsvalmue, noe som forklarer noe av interessen for disse områdene som bl.a. Afgahnistan. (har bilder, men får ikke copy/paste.)

 • 11. desember 2015 at 14:29
  Permalink

  Hei Kent!

  En teori om opium og silkeveien er interessant, for mye av det som har skjedd i forbindelse med Iran, Irak og tidligere Jugoslavia har med opium/heroin å gjøre. Verdens nest største pengekran for oligarkene. Har du lyst til å lage et gjesteinnlegg om dette, kan du kontakte meg via kontaktskjemaet/-funksjonen. Som kommentator kan man legge inn bilder/bildelink, men det krever en fungerende nettadresse. Det finnes en del gratis-leverandører av slike bildedelingssider. Dette nevnt hvis du har en tidligere egnet tråd her du har lyst til å legge inn en kommentar i.

 • 11. desember 2015 at 14:33
  Permalink

  Hva har norske(vestlige) politikere lagt til rette for ved narkotikaforbudet.? Katastrofe.

 • 11. desember 2015 at 14:40
  Permalink

  Har lest litt om Bertram Dybwad Brochmann og på side 12 i «Det norske folks eksistens kamp mot ukjente fiender» står det første ordet, «værste» som etter min mening skal være «strev». Han var nok ikke særlig fornøyd med Haakon 7.

 • 5. september 2016 at 05:04
  Permalink

  angående iran og opium under kongen var det fritt for folket og plukke opium i iran og dær var det som å drikke te med noe oppi og folk fikk plukke fritt på fjellene og masse gikk til medisin så iran tror jeg kunne hatt en like omfattende opiumproduksjjon som de andre det er en hardfør plante og den nye gaten clinton , bondevik og bla t , stoltenberg vet jeg en del om.. de har bla gjærdet in et stort område hvor det til dags dato flyr daglige laster m div ikke bare opium innafor det gj er det bare topp sec usa og kanskje nato , skulle gjærne skrevet mere men mye redde folk. p,s jostemikk har du sett på noe av det von braun legacy avslørte etter hans død jeg mener nazist bernard v braun som drev m rakett forskning og jeg vet ikke om han var noe spes nazi ettersom han ble fenngslett for å sab rakettforskn ,men etter krigen kom han til usa dvs ga seg over til usa han sa allerede på tidlig 70 tallet at det allerede da var tull og fanteri men ikke høyt men han fikk sin sekretær til å holde foredrag for han. hva tror du har du sett på sakene?

 • 24. februar 2018 at 00:18
  Permalink

  Jostemikk.

  Takk. For en interessant blogg. Du verden. – Og din viten og høflighet.
  Jeg kom i kontakt med den/deg gjennom Ragnhild på derimot.no

  Det er ennå håp.

  Fortsett.

 • 15. mars 2018 at 03:47
  Permalink

  Etterat jeg ble pensjonist har jeg fått mer tid til å lese dine innlegg. Av det jeg hittil har lest må jeg si jeg har fått en aha opplevelse og som mesteparten av befolkningen ikke har den ringeste anelse om.
  Rene X-files. Takk for at du er til og vil dele denne galskapen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.