4 thoughts on “Morsomme navn

 • 13. desember 2015 at 20:35
  Permalink

  Mange herlige der, Jostemikk! 🙂 Og fra det hjemlige plan, hva med ‘Randi Øveråss fra Fokus Bank’ som blir ropt opp over callingen på Logan International Airport?

 • 13. desember 2015 at 20:42
  Permalink

  Hei Brandulph! Ja, det er en del navn som ikke passer så godt fra språk til språk. Da jeg begynte å spille bowling for hundre år siden, var det store internasjonale navnet av en type som gjør at jeg håper ingen flytter fra en engelskspråklig nasjon til Norge med en guttunge som skal begynne på norsk skole.

 • 2. april 2016 at 12:39
  Permalink

  Ettersom jeg i hele mitt liv har elsket ordspill og å vrenge og vri på ord og navn, og dessuten trenger litt avreagering fra galskapen i regi av verdens statsledere (de yrkeskriminelle), passer det bra med en ny kommentar i denne tråden.

  Det er mange morsomme navn på de internasjonale vinteridrettsutøverne, og kanskje særlig hvis man kombinerer noen av dem. Tyskerne har to gode skihoppere som heter Richard Freitag og Andreas Wank, og Sveits har en kvinnelig langrennsløper som heter Serena Boner. I engelskspråklige nasjoner ender mange Richarder å bli kalt Dick til daglig. Kombinasjonen av disse navnene er ganske morsom for folk med like syk humoristisk sans som meg. Dick Wank Boner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: