Noen minutter før fullmåne

Nok en syklus er til ende, selv om bildet av månen denne gang ble tatt ørlite før den var full. Muligens. Hadde jeg hatt rødvin i huset, skulle jeg tatt meg nok til å være “småfull” sammen med den. I skrivende stund er det i det minste rett dato for fullmåne. Ingen nye kratre det jeg klarer se. Mulig den har vridd seg ørlite med klokka siden forrige gang, men slikt kan andre mer om enn meg. Kanskje jeg bare hadde skjevt oppstilt stativ.

Månen 1. juli

Ved neste fullmåne fyller denne bloggen ett år, uten at jeg tror at Isis (månen) bryr seg nevneverdig om akkurat det. Tenk det, dere. Bildet viser jomfru Maria. Kjenner dere en prest eller biskop, kan dere jo sende vedkommende en SMS og dele det lykkelige budskap. “Jeg har sett jomfru Maria på himmelen!”

4 thoughts on “Noen minutter før fullmåne

 • 2. juli 2015 at 15:39
  Permalink

  Ser det mangler ørlite nede til venstre, ca. klokka ti over halv åtte, som på bildet mitt, Pål. Ørlite før full. 🙂

 • 2. juli 2015 at 16:12
  Permalink

  Bildet mitt er tatt kl. 00.56, ditt er tatt kl. 23.54 ser jeg. Såfremt klokkene på kameraene er i riktig tidssone…

 • 2. juli 2015 at 16:27
  Permalink

  Stemmer det, og da var månen din fullere enn månen min, men bare med en shot …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: