Nok en bedre og mer lettlest utgave av ei viktig bok!

Det er rart med det. Når en først kommer inn i en heldig stim, ser den ut til å vare ei stund. En av de styggeste lay-outene som finnes, den utrolig viktige boka THE SECRET WORLD GOVERNMENT OR “THE HIDDEN HAND” av Cherep-Spiridovich, har nå dukket opp i en ny og vesentlig mer lesbar versjon. Dette er mannen som var så høflig at han skrudde gassen av etter seg etter å ha begått selvmord på et hotell i New York. Boka burde vært pensum på grunnskolen.

http://ingridberg.com/filer/the_hidden_hand.pdf

 

2 thoughts on “Nok en bedre og mer lettlest utgave av ei viktig bok!

 • 22. februar 2016 at 00:25
  Permalink

  Det er helt rått hvordan du greier å lete frem og presentere alt dette «Jostemikk»!!!

  Du er norges beste, mest krystallisert intelligente og aller mest relevante på sannhets-tema i Norge. Altså alene den jobben hele VG og DB og store deler av Aftenposten burde ha greid.

  Det kommer store og gode ting din veg snart.

 • 22. februar 2016 at 21:02
  Permalink

  Takk Annan, men denne gang var det enkelt, for ei lita mus hvisket meg i øret. Og takk en gang til, men jeg frykter at du tar vel hardt i. 😉 Er enig med deg i at dette burde vært jobben til De presstituerte, i det minste utfra hva folk tror de representerer og har representert. Saken er jo, som vi vet, at det aldri vil skje. De gjør nemlig jobben sin, men den dreier seg ikke om fakta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: