Nok en bløff avslørt om Pulse Club-svindelen i Orlando

De fraktet “ofre” feil vei

Det er tydelig at Obama-administrasjonen er villige til å gjøre hva som helst for å forsøke ta våpnene fra innbyggerne i USA. Det er jo det dette dreier seg om. De produserer det ene skuespillet etter det andre, får full støtte fra De presstituerte, som bare gjør jobben sin, å svindle sitt publikum, og voila!, Barry Marshall Obama, hele USAs superhomse nummer én, innehaveren av VIP-medlemskort i det mest fasjonable homsehorehuset i Chicago, har utført sin del av skuespillerjobben.

Obamas foreldre

Hvorfor ble “ofrene” for terroren båret fra sikkerhet mot stedet for terroren?

Vi må ta en titt på noen bilder fra området rundt 1912 S Orange Ave, Orlando, Florida, USA slik Google gatevisning gir oss mulighet til. Jeg skal gjøre dette så enkelt som jeg bare klarer. To forskjellige “ofre” blir båret i retning av det TV-seerne nok antok var sikkerhet. Spiren la ut en Youtube-video som viser et “offer” som blir båret i sikkerhet, og som avslører at da de har passert kamerastedet der de med ansvar for regien for svindelen mente det burde stå, var det plutselig ikke noe galt med “offeret” lenger, og han begynte å gå på egne bein. Ta en titt på den filmen, og legg merke til huset i bakgrunnen, det med reklame i tre linjer oppe på veggen:

Her er et skjermbilde som viser bygningen:

Feil vei Pulse Club Orlando

Reklamen på bildet over er for noen som driver med et røntgen-institutt (takk til Fredrik som korrigerte dette i kommentar under). “Offeret” på bildet og de to medsammensvorne kommer sørfra, og går i 100 % nordlig retning, mot Pulse Club! Her er skjermbilder fra Google Earth:

På vei MOT Pulse Club i Orlando Florida

Google Earth Pulse Club i Orlando Florida

Dette minner oss om nøyaktig den samme måte å skape inntrykk av kaos og mengder med sårede som vi så i forbindelse med Boston-“bomben”. I liket med Boston-svindelen, har også Pulse Club-bløffen sin store amerikanske helt. Dere vet, de dytter på dem noe patriotisk ræl, så som alt som minner om Stars and Stripes.

Boston Bombing superhelt 1
Superhelt og rodeoklovn fra Boston Marathon-“bomben”. Superpatriot og “folk blødde for flagget”-svindler.

Pulse Club Orlando superhelt
Nok en superhelt med Stars and Strips-symbolikken i orden. Selvfølgelig intet annet enn en kriminell svindler.

La oss ta en titt på denne homse-helten, skuespilleren som har fått medalje for tappert utført svindel. Han heter Chris Hansen, og ble superhelt fordi han også bar et “offer”, ikke vekk fra Pulse Club, men mot den! Dette kan sees 9:27 ut i denne Youtube-videoen:

Her er et skjermbilde som viser Chris Hansen som utfører sin heltedåd:

Chris Hansen Pulse Club

Jepp. Filmet av det samme kriseøvelsefilmteamet som filmet når den andre “pasienten” plutselig ble frisk, og begge “ofrene” ble båret mot Pulse Club.

9 thoughts on “Nok en bløff avslørt om Pulse Club-svindelen i Orlando

 • 3. juli 2016 at 14:41
  Permalink

  Hvis noen føler at de har kapasitet til å se nærmere på det “sikkerhets”firmaet Omar Mateen hadde som arbeidsgiver, så sett i gang. Jeg mistenker at det vil være nok å henge fingrene i bare en først har begynt. Her er hjemmesiden deres med en overskrift fra november 2015:

  http://local.g4s.us/in-the-news/going-beyond-the-focus-on-active-shooter-drills/

  Jeg antar at å gå videre/gå bak active shooter drills, er omtrent det som skjedde i forbindelse med skuespill-fadesen ved Pulse Club.

 • 3. juli 2016 at 17:23
  Permalink

  Ad notam: Standup MRI er et røntgen institutt.

  Takk, Fredrik. Skal rette det. 😉

 • 3. juli 2016 at 21:30
  Permalink

  Utrolig bra observasjon! Ja hvorfor flyktet «ofrene» tilbake til massaker-området?

  Hvor er de uredde og granskende reporterne fra Dagbladet/VG/NRK i denne humbug-saken? Husker at jeg ble foret med skrøner om at media var «Den fjerde statsmakt» da jeg gikk på gymnaset. Maken til piss!

 • 3. juli 2016 at 21:55
  Permalink

  Hvor er de uredde og granskende reporterne fra Dagbladet/VG/NRK i denne humbug-saken?

  Det er nesten ikke journalister igjen, Knut, og de som finnes, er alle nøye plukket ut. Det finnes noen gamle E-tjenestefolk i «journalist»yrket fortsatt, og en hel haug med gamle rødstrømper i diverse topposisjoner.

  Husker at jeg ble foret med skrøner om at media var «Den fjerde statsmakt» da jeg gikk på gymnaset.

  Ja, det har vært viktig for dem å få flest mulig til å tro på den regelrette løgnen der. Hvis nordmenn skulle være sinte på noen for det som skjer nå, så er det «pressen». Hadde folk flest visst sannheten om dem, ville hele sosiopatkorthuset klappet sammen på et blunk.

 • 3. juli 2016 at 23:42
  Permalink

  Jeg tror det er svært viktig å få satt søkelys på disse «sikkerhetsselskapene». Jeg har desverre ikke kapasitet til å gjøre det, men jeg har omtalt noen interessante saker her: http://www.jostemikk.com/vi-m-feie-for-egen-dr-frst-sionistene-er-mektige-i-vrt-land/#comment-10590

  G4S var i virksomhet (bl.a som sikkerhetskontraktør på Oslo Lufthavne Gardermoen) i Norge frem til minst April 2013, hvor de så ble oppkjøpt av NOKAS. Jeg har ikke dokumentasjon tilgjengelig, men mener å ha lest flere steder at G4S er et Israelsk selskap. Av Jostemikk har vi tidligere fått informasjon om at ICTS (et selskap startet av Shin Bet) i dag har samarbeid som sikkerhetskontraktør sammens med NOKAS på Oslo Lufthavn Gardermoen. Hva har vi da? Jo da har vi vel et israelsk kontrollert sikkerhetsselskap NOKAS i samarbeid med et annet israelsk kontrollert sikkerhetsselskap ICTS med «ansvar for sikkerheten» på Oslo Lufthavn Gardermoen.

  En annen merkelig sak: G4S fremstår som et multinasjonalt selskap. Vi vet jo at disse aktørene kun ønsker å vokse seg så store som mulig, så hvorfor i all verden skulle dem ønske å legge ned den norske avdelingen, hvorfor las seg kjøpe opp av NOKAS?

  Det er sikkert mye å finne i WayBackMachine om G4S aktiviteter i Norge før de ble oppkjøpt: https://web.archive.org/web/20130416010437/http://www.g4s.no/nb-NO/

  Da jeg ved tidligere anledning sjekket ut den internasjonale hovednettsiden dems, kom jeg også over opplysninger om de hadde/har samarbeid med ICTS også ved Brussel flyplass og Schipnol. Kom også over informasjon om at de har drevet stort i barnevernsbusinessen i England, men at de hadde solgt seg ut. (Antakelig fordi det i England de siste år har kommet økt fokus på denne barnekidnapperindustrien som i England er hundregangen værre enn det er i Norge. Disse «sikkerhetsselskapene» driver altså med svært mye forkjellig rart det må være lurt av oss alle å se nærmere på. Det største edderkoppselskapet av denne sorten er Serco, her presentert av Abby Martin: https://www.youtube.com/watch?v=ulP0QdvexFg

 • 4. juli 2016 at 00:02
  Permalink

  Mer om Serco. Disse selskapene vet tydeligvis hvordan de skal posisjonere seg for å kunne forgripe seg mot alt som har puls, og alt som har mistet pulsen. Toppsjefen heter visst Rupert Somes og er barnebarn av Winston Churchill https://www.youtube.com/watch?v=V5AOgsjSSwE

 • 12. august 2016 at 09:43
  Permalink

  Det er mye som tyder på at denne mannen har arbeidet med og for myndighetene ganske lenge, Spiren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: