Norske presstituerte er til syvende og sist kontrollert og sensurert av CIA

Lørdag den 17. september 2016 drepte USA 60 syriske soldater. Dette skjedde under en våpenhvile, og viser på perfekt måte hva som er USAs intensjoner i et land der de ikke har rett til å oppholde seg med soldater, jagerfly eller annet krigsmateriell. Assad er Syrias lovlig valgte leder, og har absolutt ikke invitert USA inn i konflikten eller landet han er leder for.

Først nektet amerikanske myndigheter for hendelsen. Deretter forsøkte de skylde på andre, før de til slutt ble tvunget til å innrømme terrorhandlingen. Hendelsen ble nevnt av De presstituerte her i Norge, men skikkelig i farta kom de ikke før det noen timer senere kom en hendelse de kunne benytte for å rette fokus vekk fra USAs Syria-terror. Da var det Breaking News for alle penga. Ei rørbombe hadde eksplodert på Manhattan i New York.

Etter The Patriot Act og uforholdsmessig mye makt gitt det elendige Homeland Security etter 11. september 2001-svineriet i USA, skjedde det noe folk flest ikke vet noe som helst om. De store avisene har hatt sine plantede fra de hemmelige tjenester hele tiden, vårt lands største avis ble til og med startet av og drevet av en, men plutselig ble det enda verre, for CIA endte opp som offisiell sensor-organ for alle skrevne artikler i USA. Intet blir publisert av Lamestream Media/The Presstitutes i USA før det har fått klarsignal fra organisasjonen, en organisasjon startet av styrtrike bankoligarker. Det rælet som kommer ut, så som om den såkalte terror-rørbomben på Manhattan noen timer etter USAs terrorangrep i Syria, har blitt oversatt og presentert fullstendig ukritisk av De presstituerte i Norge. Dette betyr i klartekst at det de norske presstituerte skriver om hendelser i USA, uten unntak er sensurerte versjoner fra CIA. Er det ikke herlig hvordan verden har blitt? Her er et eksempel fra 22. desember 2006 da NYT ønsket publisere litt kritisk stoff om Iran-/Midtøsten-konflikten. Dette er lagt ut offentlig av avisen, og de ønsker nok sympati fra sine lesere, samt forståelse for hvorfor de aldri forteller sannheten om noe som helst:

http://www.nytimes.com/2006/12/22/opinion/22leverett.html

Eksempel fra New York Times på CIA-sensur av amerikanske avisartikler.
Eksempel fra New York Times på CIA-sensur av amerikanske avisartikler.

Samme dag publiserte avisen en forklarende artikkel om hva som hadde skjedd i forbindelse med de amerikanske terrormyndighetenes sensur av artikkelen. Jeg siterer deler fra artikkelen som kan leses her.

At journalistyrket er iferd med å dø ut raskere enn en sprøytenarkoman gjør klar det første skuddet etter å ha stukket av fra avvenning, er det ikke så godt å si noe om hva gjelder om det er negativt eller positivt. I årevis har jo de samme journalistene bøyd nakken for den redaksjonelle linjen, ei linje som i realiteten dreier seg om fullstendig flatlegging overfor de økonomiske kreftene som styrer verdenssamfunnet. Det kan virke som om oligarkene bare kutter ut et fordyrende mellomlegg. Resultatet av dette er ferdigproduserte løgner på samlebånd fra de store nyhetsbyråene. Selv det «vitenskapelige» forskning.no lar NTB serieprodusere klimastoff for dem, bare nevnt som et eksempel. Et spørsmål alle bør stille seg er hva som ha skjedd i forbindelse med 22. juli 2011-saken i Norge. Hvem tror dere sporenstreks tok over 100 % av kontrollen over hva som skulle komme fram hos De rikspresstituerte?

Dette går da aldeles ad undas, gjør det ikke?

11 thoughts on “Norske presstituerte er til syvende og sist kontrollert og sensurert av CIA

 • 19. september 2016 at 15:10
  Permalink

  Takk for enda et godt og viktig innlegg! Dette med hvem som styrer våre nyheter er det veldig viktig at folk forstår. Dessverre har det bare blitt verre og verre med årene, også i Norge. Jeg har lest noen bøker i det siste som omtaler disse problemene, tilbake til godt før 2. verdenskrig, det samme gjør den boka jeg nå leser. Det kan virke som om mange av de som skrev for noen tiår siden fremdeles hadde en klar hjerne og kunne gjennomskue disse tingene, men det var ikke alltid like lett å få bøkene utgitt – sensuren var voldsom, siden pengene bestemmer!

  Når det gjelder USAs angrep på Syria:

  Pålitelige kilder sier at det var 62 drepte, og rundt 100 sårede syriske soldater. NRK påstår at det var 90 som ble drept, men så bruker jo NRK kilder som SOHR (som også blir brukt av de store nyhetsbyråene, derfor ser man flere steder tallet 90, kanskje for å høyne moralen hos terroristene?).
  Det var også to danske F-16-fly med i angrepet. Det naturlige spørsmålet vil da bli: Deltok også Norge?

  Jeg så på NRK-nyhetene kl. 14. Så ufattelig det enn høres ut så nevnte de ikke den farlige hendelsen i Syria med ett ord! Kanskje de venter på beskjed om hva de kan få lov til å skrive? (Det er såvidt nevnt på NRK Tekst-TV.) Men hendelsen på Manhattan hadde de god tid til å omtale – de hadde vel fått beskjed «fra høyeste hold».

 • 19. september 2016 at 21:12
  Permalink

  Jeg har lest noen bøker i det siste som omtaler disse problemene, tilbake til godt før 2. verdenskrig.

  Problemet har plaget menneskeheten i århundrer, men for meg er det uforståelig at selv «folk flest» finner seg i dette nå i opplysningsalderens gyldne tid. Tidligere forsøkte de (journalister, redaktører, medier) i det minste å late som om de var den fjerde statsmakt. I dag gidder de ikke engang late som. Det er ikke nødvendig, for befolkningen er fullstendig passive og hjelpeløst blinde for realitetene.

  Jeg så på NRK-nyhetene kl. 14. Så ufattelig det enn høres ut så nevnte de ikke den farlige hendelsen i Syria med ett ord!

  Det er ikke deres oppgave. Fakta skal tilsløres, og publikum skal bombarderes med personlige tragedier og annet direkte føleri, mens virkeligheten er en så truende fiende for dem at de aldri vil nærme seg den. Gjør de det, sager de over den greina de sitter på. De presstituerte er ikke til for å fortelle folk sannheten, de er til for å lage en alternativ virkelighet som gir de yrkeskriminelle samfunnslederne ryggdekning.

 • 19. september 2016 at 21:33
  Permalink

  Også forsvaret venter på beskjed om hva de kan få lov til å skrive.
  http://www2.forsvaret.dk/nyheder/intops/Pages/TEST.aspx

  Tør vi anta at deres arbeidslyst på ferden mot å avsløre sannheten kommer til å være svært lager, Spiren? Det er merkelige greier. USA, Norge og Danmark – ingen av disse eller andre nasjoner har lov til å være der. Det er en krigsforbrytelse i seg selv. Altså: Forbrytelsen har allerede skjedd. Russland og Iran er vel de eneste som har tilbudt sin hjelp og fått ja fra den syriske regjeringen. Slik går det når man forsøker gjennomføre sionistenes klissvåte drøm om et Stor-Israel. Jeg tenker med gru på general Wesley Clarks vitnemål:

  “We’re going to take out 7 countries in 5 years: Iraq, Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan & Iran.”

 • 20. september 2016 at 11:07
  Permalink

  Jeg tror de fleste vil ha godt av å tenke nøye gjennom både den fullstendige sensuren av vestlig media (de vestpresstituerte) og angrepet på syriske styrker. Det siste først. Det var en direkte krigshandling. Et angrep på en nasjons væpnede styrker innenfor grensene til en nasjon der de i utgangspunktet ikke har rett til å oppholde seg. Så til de forskjellige rikspresstituerte representantene. En kan jo spekulere litt over hva De vestpresstituerte ville skrevet hvis det ikke var amerikanske og europeiske jagerfly på ulovlig oppdrag i Syria, men russiske og nordkoreanske jagerfly som angrep militære mål i Belgia. Den pågående forbrytelsen mot Syria minner meg på Ine Eriksen Søreides grusomme uttalelser om hva Norge gjorde i Libya i 2011:

  https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/norsk-luftmakt-som-en-relevant-og-effekt/id750997/

  null

  Operasjonen i Libya var på mange måter svært godt gjennomført. I Norge er vi med god grunn stolte av vår innsats. Luftforsvaret demonstrerte høy grad av profesjonalitet og reaksjonsevne.

  Snakk om en verden som har gått av hengslene. Vi har en forsvarsminister som er stolt over å ha vært med på å ødelegge en nasjon som aldri hadde gjort Norge noe vondt det jeg er klar over. Hvorfor sitter ikke Ine Eriksen Søreide og hennes medforbrytere i fengsel for livstid, en rettferdig straff, forbrytelsen tatt i betraktning? Hvorfor skjedde det motsatte for en av de norske hovedpersonene bak ødeleggelsen av Libya, Jens Stoltenberg? Han ble forfremmet! Millioner av mennesker har de siste tiårene blitt drept eller fått sine liv ødelagt av disse forbryterne, som ikke angrer noen ting! Tidligere SV-leder Kristin Halvorsen i sine memoarer om krigen i Libya:

  Men jeg angrer ikke på at vi deltok.

  Selvfølgelig angrer du ikke, Kristin Halvorsen. Sosiopater og psykopater angrer aldri på ondskapen de har begått mot andre. Tvert imot, de er, som Ine Eriksen Søreide forteller med et bredt smil om munnen, stolte over det de bidro med av drap og ødeleggelser. Alt dette til tross, og det finnes nesten uendelig mange tilsvarende eksempler opp gjennom historien, sliter folk flest med å forstå at disse sinnslidende forbryterne med et skuldertrekk kan beordre direkte overgrep mot egen befolkning, så som den økende mengden av falske flagg-operasjoner. Det det i realiteten er snakk om, er maktmennesker som vokser og trives når andre mennesker lider. Toppolitikken er ikke overrepresentert av psykopater, den er fullstendig okkupert av dem.

 • 21. september 2016 at 00:28
  Permalink

  Fikk noen med seg Ludvig Løkholm Lewin utmerkede fremstilling av «journaliststanden» i P3? Tematikken er gørrkjedelig «islam-blablabla» som man bare må ignorere, …men det som er artig å se er hvordan Ludvig får fram hvordan gruppepsykologien til disse såkalte «journalistene» på Marienlyst fungerer.

  http://p3.no/dokumentar/ut-av-ekkokammeret/

  Deres høyeste ønske her i verden er å leve i en konformitetsboble sammen med sine karakterløse kolleger. Ludvig utvikler en heftig kognitiv dissonans i denne patetiske «redaksjonen» og det hele er faktisk meget fornøyelig å bivåne etterhvert som Ludvig går lenger og lenger inn i sin selvpålagte «radikaliseringsprosess».

  Det største inntrykket som jeg dog sitter igjen med er Ludvigs referanse til kollegenes (hånlige) «smil» om munnen under seansen som utspilte seg i møtet der ledelsen tar opp hva man kan poste på facebook veggen sin når man er «journalist» i P3.

  Under dette redaksjonsmøte får man virkelig innblikk i et ekkokammer fylt med av mennesker uten egenskaper. Pk-zombiene.

 • 21. september 2016 at 11:10
  Permalink

  Ordet Pk-zombier er virkelig et begrep som passer, ikke bare på journalister, men også en stor andel av vår befolkning.
  Det er en dårlig elev, som alltid forblir trofast mot sin lærer. – Nietzsche

 • 24. september 2016 at 02:19
  Permalink

  Men i dag har de repetert gang på gang at tallett stiger fra morgen til kveld men det startet på 90 og steg til 90 så de har fått det til å stige fra 90 til 90 hvorfor ikke legge seg litt lavere da og skrive 89 den 1 gangen og de repeterer at syria ikke har vært nede fra lufta i det hele tatt og det er jo ikke så rart ettersom usa\nato bommer»jo alltid på målet av en eller annen grunn !

 • 24. september 2016 at 22:57
  Permalink

  Man skulle kunnet skrevet til menneskerettighetsdomstolen og sendt in underskrifter og det har vært noen som man har skrevet under på andmeldelser av stortingets krigshandlinger og kreve de dømt , men nei de fører jo ikke fram og det samme av salg av Norges naturressurser men de blir ikke vurdert engang er jeg sikker på . Men de værste av psykopatene er beskyttet med imunitet . Det er ikke noe tvil om at når jesuittene,jødene og frimurerne ble mange nok fjernet fremmedloven\ jesuittloven. må på plass igjen på en eller annen måte det er jo de som har fjernet den og man skulle ærlig talt bare utvist svineriet og da kanskje man kunne fått noe demokrati med folkeavstemminger osv. ole mic thommesen sier det er ikke noe problem » Nei for den fyren er det ikke noe problem , men for nesten alle andre er det et av hovedproblemene om ikke det værste!

 • 26. september 2016 at 22:47
  Permalink

  Det med at cia har kontroll på pressen er også blitt en tradisjon allerede under Kennedy da han ville fjærne alle hemmelige samfunn\frimurere og fjerne cia som hadde løpt løpsk for lenge siden og hvis man ser på cia og washington er nært knyttet sammen ja de fungerer som alibi da cia under G W Busk senior 1977 knærtet den tidl utenriksminnister i chile med sin Amerikanske kolega i sammarbeid med chilenske myndigheter da bilen de kjørte eksploderte operation condhor het den da skrev w,post at cia var en uskyldig som tilfeldighvis var i nærheten da? og bush \busk er jo altid dær det skjer noe fandenskap el koordinerer dvs var går ut fra han har gitt seg nå , men under deres nye Pressident \\muslimsk vel å mærke og det er ikke populært å spørre om hans fortid og det er ikke noe hemmelighet at folk har blitt utsatt for dødelige ulykker for å grave i hans fortid. han er vel den som har kontrolert pressen mest av alle usa,s presidenter.hvorfor ikke iman bama den beste presidenten de saudi ,wahabi kan kjøpe han sa jo som student at han kunne tenke seg å bli president i djackarta eller fillipinene så hvor mange statsborgerskap har kjelltringen? Og han som fikk han dit 1 av dem i hværtfall er i gang med å bruke en halv billion for å få in flere muslimer til vesten.

 • 26. september 2016 at 23:52
  Permalink

  Bush senior har mange CIA-svin på skogen, Jan. Skrev litt om det i dette innlegget, der jeg linker til mer omfattende gravearbeid jeg publiserte på et annet nettsted.

  http://www.jostemikk.com/hillary-bill-om-grave-i-det-som-allerede-er-et-av-de-dypeste-svarte-hull-i-verden/

  CIA som krigshissende massedrapsorganisasjon og storsmugler av kokain og annen narkotika

  Skal en forstå hva dette dreier seg om, må en se på historien bak denne organisasjonen. En må ta en titt på folkene bak, og ikke minst de kreftene de har representert og fortsatt representerer.

  Tidligere er det nevnt her på bloggen at Henry Kissinger fikk plassert George H. W. Bush i direktørstillingen i CIA. Dette gjorde Kissinger samtidig som han var både utenriksminister og sikkerhetsrådgiver for president Gerald Ford i 1974. Bush hadde allerede i mange år vært nært tilknyttet CIA, og for en grundigere innføring i hva dette dreier seg om anbefaler jeg Familien Bush del II – fra Grisebukta til 11.09.2001, (Zapata, Bush, CIA og Grisebukta) som kan leses her:

  http://klimaforskning.com/forum/index.php/topic,797.msg14656.html#msg14656

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: