Nye opplysninger fører ABB-familien enda mer inn i losje-røysa

Frimurer- og e-tjeneste-forbindelsene florerer når det gjelder Anders Behring Breivik og 22. juli-saken. Nå er det ikke så merkelig at det er akkurat de to, for de henger sammen, men når man i tillegg tar med norske soldaters utenlandstjeneste for FN i Libanon, og slenger en kunstnersamboer med slik bakgrunn inn i Jens David Breiviks pensjonistbolig i Frankrike, begynner det å bli interessant. Når deres bosted i tillegg er voktet av et hemmelig brorskap med røtter helt ned i pavens scrotum, blir det simpelthen så mye av det gode, eventuelt onde, at det må skrives om.

Opplysningene som har forårsaket denne saken dukket opp i en annen tråd da Geir i en kommentar kom inn på konglesymbolet som bumerke på gjerdestolpene rundt landsbyen i Frankrike der ABBs far bor. Via andre kommentarer har vi til nå dette, at  Jens David Breivik flyttet dit sommeren 2011, og tok med seg sin samboer Wanda Hareim, som er kunstner, og helt tydelig har alle nødvendige forbindelser i orden for å bli anerkjent og solgt, for ikke å si bli tildelt priser. Hun har fått en fransk utmerkelse for sin kunst, og et minst like stort klapp på kunstnerskulderen i og med at et av hennes malerier henger på statsministerens kontor her i Norge. Alt dette ble nevnt av 2Q11, Sannhetssøker og undertegnede. Det er nå overført hit for videre debatt og graving.

Gladio-organisasjonen er en ekstrem-kriminell og hemmelig avdeling under NATO

Det er mange som har gått denne svært voldelige mafia-organisasjonen nærmere etter i sømmene, men det ligger i sakens natur at det kan være vanskelig å finne dokumentasjon om en organisasjon som har vært holdt hemmelig i flere tiår. Da ballongen endelig sprakk, var det i forbindelse med drap og terror-bomber i Italia. Saken spredde seg til de andre europeiske nasjonene, og de fikk raskt skylden for, eller ble sterkt mistenkt for, å ha stått bak en mengde kriminelle handlinger etter 2. verdenskrig, så som drap og terror-bomber, der de sistnevnte ble gjennomført for å legge skylden på det som var den tids uttalte hovedfiende, den ekstreme venstresiden. Jeg kommer ikke til å gå særlig mer detaljert inn på dette komplekset denne gang, for jeg ønsker heller å rette søkelyset på sammenhengen mellom de vestlige nasjoners hemmelige tjenester, domstoler og politi, Forsvaret, bank- og finans-oligarkene, frimurer-losjene, De presstituerte og dagens terror-hendelser og andre forbrytelser mot menneskeheten, så som de endeløse krigene i Midtøsten. Det må dessuten med litt om Stay Behind/Gladio her i Norge i forbindelse med Israel og sionist-sympatisørene i norsk politikk. Ble Mossad bygget opp som ikke bare en Israelsk etterretnings- og terror-organisasjon, men også som førende organ for vårt lands hemmelige tjenester?

Wanda Hareim, Jens David Breivik, Anders Behring Breivik, konglekjertelen, Gladio, frimurerlosjen, paven og Torgeir Hagen.

Vi begynner med kuppet i Iran i 1979. Det har de senere år kommet fram at USA og Israel sto bak dette kuppet der de kastet Sjahen og innsatte prestestyret med Khomeini. Iran var før dette nesten som en del av Vesten å regne, men slikt skaper ikke motstykker, uenighet og strid. Man trengte noe bygge opp en konflikt, og det gjorde man. Begge sider av den. Jeg siterer fra Fire år siden Norge ble gjort til æresmedlem av krigen mot terror:

Hele saken stinker av Operation Gladio

Rettsvesenet i Norge har vært dominert av “gutta på skauen”-gjengen, som senere etablerte Stay Behind, eller Operation Gladio i Norge. De startet også opp et medlemsblad til hjelp for sine lyssky handlinger, og dette medlemsbladet er på alltungemålet kjent under navnet Verdens Gang. Historien forteller oss at bankene, e-tjenestene, enkeltnasjonenes rettsvesen, og i mange tilfeller frimureriet, er ett og samme. Disse samfunnsinstitusjonene må de ha full kontroll over for å kunne gjennomføre sine handlinger og styre samfunnet og menneskeheten i den retningen de ønsker. Riksmediene og universitetene like så. Det som forsterker disse antakelsene, eller påstandene om du vil, er en hel rekke av “tilfeldigheter” vi ser i forbindelse med 22. juli-saken.

Lederen av e-tjenesten i 2011 var Torgeir Hagen

Han var dessuten frimurer av tiende grad. Finn alle frimurere på Archive.org – Norske Frimurere. Når du er leder av e-tjenesten og samtidig tiendegrads frimurer, blir du ikke særlig mer e-tjeneste eller frimurer. Det interessante er at Torgeir Hagen var plassert i Teheran i Iran i forbindelse med revolusjonen der på 70-tallet, og at en av hans kolleger var David Breivik, faren til ABB.Til tross for, eller muligens på grunn av, denne integritetsmessige frontkollisjonen, ble Torgeir Hagen plukket ut som medlem av 22. juli-kommisjonen. En kommisjon nedsatt av regjeringen Stoltenberg for å granske alt annet enn det som skjedde. Lederen av kommisjonen, Alexandra Bech Gjørv, tilhører vår tidligere statsministers nærmeste sosiale nettverk.

Generalmajor og sjef for e-tjenesten, Torgeir Hagen, ble forøvrig satt til å lede nok en terroretterforskning, det påståtte angrepet på det norske Statoil-anlegget i Algerie i 2013.

Tidligere kolleger i UD, Torgeir Hagen og Jens David Breivik.

Er det ikke litt merkelig da, at de helt tydelig motstridende interessene i forbindelse med at Torgeir Hagen var tidligere kollega av tiltaltes far, en tiltalt han selv ble satt til å granske av vår statsminister, ikke ble nevnt med et ord? Hvordan kunne dette skje? Både Hagen og ABB var dessuten frimurere.

Sitat slutt.

 

Jeg legger som kortest til at en av de etterlyste terroristene fra Statoil-terroren av utenlandsk media har fått tilnavnet The Tall Blonde Norwegian. Dette nevnt fordi vi i 22. juli-saken har en som passer denne beskrivelsen svært godt, den såkalte Garderobemannen, eller Den høye, blonde nordmannen.

Så har vi dette at Torgeir Hagens øverste leder innen frimurerorganisasjonen, daværende stormester Ivar A. Skar ikke bare befant seg i Oslo da bomba smalt, men at han og kona bare et par timer senere satt på terrassen på hytta ved Tyrifjorden med utsyn til Utøya mens de hørte skuddene.

Israel og Israel

Ordspillet gjelder den daværende rykende ferske staten Israel og deres oppbygging av terror-organisasjoner/hemmelige tjenester her i Norge, og det faktum at sionistenes leder her i landet når det gjaldt denne styrkeoppbyggingen het Israel Krupp. Ronald Bye og Ramm & Setsaas har skrevet en del om dette, og hvordan de to nasjonenes hemmelige tjenester, Operation Gladio/Stay Behind og Mossad/Forsvarets og politiets hemmelige tjenester nærmest vokste opp og fram sammen i tiårene etter krigen. Krupp og de hemmelige tjenestene var så absolutt implisert i Lillehammersaken i 1973.

Wanda Hareims maleri smykker veggen på statsministerens kontor.

Dette leder oppmerksomheten mot noe annet som sto i en av de nevnte bøkene, dette at Mossad holdt en real vervekampanje blant norsk FN-personell i Libanon. Dette kan være viktig, for det er mange personer på lista over tidligere FN-soldater blant de som er identifisert i regjeringskvartalet i minuttene etter eksplosjonen den 22. juli 2011. At Jens David Breivik har to hebraiske fornavn er så sin sak, at han var såkalt diplomat en helt annen. Han var ambassaderåd i Teheran samtidig med at Torgeir Hagen befant seg der under revolusjonen/kuppet på slutten av 70-tallet. Hvilke forbindelse han hadde med utenlandske hemmelige tjenester kan vi bare spekulere i, men som utdannet spion må vi kunne anta at det var den viktigste delen av hans arbeide. Så viser det seg nå, om det har reell betydning eller ikke, at han bor sammen med en tidligere fenrik i FN-bataljonen i Libanon, Wanda Hareim. Jens David Breivik flyttet fra Odalen til det som ser ut til å være en Gladio- og frimurerbeskyttet Vatikan-del av en pensjonistlandsby i Frankrike. Med seg har han denne Hareim, som helt tydelig har fått all den hjelp som skal til for å slå gjennom som kunstner. Her er illustrasjonsbildet som 2Q11 lagde, og klikk på den for full størrelse, han har fått med seg mye interessant:

Her er det bare å grave videre. Jeg skulle ha skrevet mer, men gikk aldeles tom for futt. Noen stikkord for videre granskning er at onkel-Behring var frimurer, og fikk nevø ABB inn i en av losjene. Det finnes andre Behring-folk også, som jeg pr. nå ikke har presentert. Tenk litt på den avdelingen som ble lagt ned og som det ble så mye oppstyr rundt i 2010 og 2011. Anders Askeladd har det blitt skrevet mye om. Kanskje vi må begynne å fortelle om Per og Pål også?

http://www.jostemikk.com/horus-ye-neida-det-er-vrt/
https://en.wikipedia.org/wiki/Pineal_gland
https://en.wikipedia.org/wiki/Eye_of_Horus
http://www.jostemikk.com/fire-r-siden-norge-ble-gjort-til-resmedlem-av-krigen-mot-terror/
http://www.jostemikk.com/arntzen-og-lyng-historien-gjentar-seg/
http://www.jostemikk.com/hvem-er-terroristene/
http://ingridberg.com/filer/g_gate_ny.pdf
https://en.wikipedia.org/wiki/Pigna_(rione_of_Rome)
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio
https://en.wikipedia.org/wiki/Vincenzo_Vinciguerra
https://www.amazon.com/NATOs-Secret-Armies-Operation-Contemporary/dp/0714685003
https://www.amazon.com/Operation-Gladio-Alliance-between-Vatican/dp/1616149744
http://www.vol.no/nyheter/article472707.ece
https://no.wikipedia.org/wiki/Torgeir_Hagen
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/gisseldramaet-i-algerie/in-amenas-granskningen-flere-hendelser-burde-foert-til-at-alarmklokkene-ringte/a/10126241/
http://www.independent.co.uk/news/world/africa/terror-in-north-africa-are-westerners-pulling-the-strings-8460832.html

16 thoughts on “Nye opplysninger fører ABB-familien enda mer inn i losje-røysa

 • 30. juni 2017 at 00:51
  Permalink

  Det er bare å bildegoogle Wanda Hareim så ser en at hun er sammensatt, for å si det på den måten.
  Her satt sammen flere inntrykk å grave i:

 • 30. juni 2017 at 23:41
  Permalink

  Millitær registrert kjøretøy veldig synlig.

  Hva var det som fantes igjen på gården som krevde deres oppmerksomhet, og vi vet jo fra før at det var forsvarspersonell i Oslo også.

  Det er et godt spørsmål, og det eneste jeg vet er at bildet av den store Mercedes kassebilen, hvis det er den du mener, må ha blitt tatt en av de nærmeste dagene etter 22. juli. Det skjedde en del tull, og først gikk det på folkemunne at de hadde funnet mengder av ferdig blandet anfo på Vålstua, og ikke før vi hadde hørt dette, fyrte de av ei salve der nede. Ble en del spetakkel, for ingen hadde varslet naboene om denne eksplosjonen. Hva som egentlig skjedde, og hva de sprengte, vil vi nok aldri få vite.

 • 1. juli 2017 at 14:35
  Permalink

  Kassevognen ja.

  Det er uansett så mange aspekter med 22 juli som står ubesvart at dess mer man ripper i overflaten, dess mer står det offisielle narrativet frem som en disneyfortelling..

 • 2. juli 2017 at 11:02
  Permalink

  Oi, her var det mye som var trukket i overkant langt. Sullballatulllball, som min bestemor i Manchester ville sagt på engelsknorsk. Hører man nok tull, tror man på det til slutt. Ser dere er kommet dit allerede..

 • 2. juli 2017 at 11:09
  Permalink

  Hei, Stian. Hva er det som er tull i artikkelen?

 • 2. juli 2017 at 12:06
  Permalink

  Artikkelen er oppdatert med en del lenker til diverse kilder. Dette skulle vært gjort før artikkelen ble publisert, men nå er det i hvert fall på plass. Foruten å være arbeidssky for tiden, har jeg det med å glemme at det fra tid til annen dukker opp nye lesere som ikke allerede er inneforstått med betydningen av diverse hendelser og symboler.

 • 2. juli 2017 at 20:15
  Permalink

  Det finnes andre Behring-folk også, som jeg pr. nå ikke har presentert. Tenk litt på den avdelingen som ble lagt ned og som det ble så mye oppstyr rundt i 2010 og 2011. Anders Askeladd har det blitt skrevet mye om. Kanskje vi må begynne å fortelle om Per og Pål også?

  Ja, jeg tror flere i slekta antakelig har gjort seg fortjent til litt mer granskende oppmerksomhet, så snart som mulig, helst i går.

 • 2. juli 2017 at 23:25
  Permalink

  Den franske forbindelsen…

  Ola Kaldager ble trent opp av fransk etterretning i Libanon og ble senere sjef for E14. Idag har vi altså i Norge et hemmelig søster&brorskap av karismatiske sosiopater som tidligere har jobbet med å rigge falseflag operasjoner, spionasje, og gudvethva av kriminelle uloveligheter i land som globalist-bilderbergerne har blinket ut for plyndring under påskudd av «humanitære intervensjoner».

  Vi vet at: 1. Gro Harlem bor også i en inngjerdet «landsby» et sted i Frankrike i likhet med flere andre nordmenn. 2. Alle de senere terroroperasjonene på fransk jord bærer preg av å ha vært rigget av deres egen sikkerhetstjeneste.

  https://www.nrk.no/norge/tidligere-e14-sjef_-vi-kan-ikke-bekjempe-terror-1.12878087

 • 2. juli 2017 at 23:43
  Permalink

  Ola Kaldager ble trent opp av fransk etterretning i Libanon og ble senere sjef for E14. Idag har vi altså i Norge et hemmelig søster&brorskap av karismatiske sosiopater som tidligere har jobbet med å rigge falseflag operasjoner, spionasje, og gudvethva av kriminelle uloveligheter i land som globalist-bilderbergerne har blinket ut for plyndring under påskudd av «humanitære intervensjoner».

  Dette er viktig stoff, Knut, men det er litt vanskelig for meg å skrive så mye mer om det slik situasjonen er nå. Som regel pleier jeg å sno meg rundt hindringer, men enkelte ganger blir det rett og slett for kronglete lende. Jeg har allerede «snodd meg» i denne artikkelen, og så får det være opp til den enkelte om de ønsker å finne ut av hvor jeg gjorde det, og eventuelt grave videre i stoffet på egenhånd. Personlig synes jeg mye av dette er fordømt vanskelig. Ikke så vanskelig når det gjelder å finne ut av og å forstå, men vanskelig fordi mange hensyn må tas.

 • 7. juli 2017 at 03:11
  Permalink

  Ser dere er kommet dit allerede.. (Stian van der Krug
  2. juli 2017 at 11:02)

  Det første møtet mitt med Jostemikkbloggen var alt annet enn idioti:
  http://www.jostemikk.com/semittene-har-historisk-base-i-midtsten-khazarene-var-et-mongolsk-krigerfolk/

  En lang argumentasjonsrekke bestående av to bokstaver oppført annen hver gang:
  https://giabo.wordpress.com/2012/09/16/ms-thorbjorn-og-auf-leder-eskil-pedersen-en-gjennomgang-av-blogger-roy-vega/?replytocom=1853#respond

  Her har vi altså å gjøre med en ikke uvitende identitet, men en nervøs. Med god grunn, krugjug.jpg:

 • 8. juli 2017 at 01:51
  Permalink

  HaHa, freelance, partyløve og F-kjendis! Fin den 2Q11 🙂

 • 8. juli 2017 at 15:01
  Permalink

  Bra du følger med, 2Q11. Jeg setter ikke særlig pris på kommentarer av den typen Stian kom med, for det er klassisk trolling. Ingen argumenter eller forklaringer om hvorfor han er uenig. Generelt stilles det større krav til de som er uenige, for de enige kan med en kort og positiv kommentar slippe unna med det fordi de er enige med argumentene jeg har lagt til grunn. Er på samme måten som dommerne i Høyesterett i forbindelse med ankesaker. De som er enige med første dommer og også flertallet, kan bare skrive likeså, mens den/de som er uenige må begrunne hvorfor.

 • 1. august 2017 at 22:42
  Permalink

  Dette er nok litt off topic; men hvordan biter fisken/abboren på dine trakter nå i sommer?

  Eller er du rett og slett blitt for sidrumpa til å svinge stanga Jostemikk? Hahahaha;)

 • 1. august 2017 at 22:56
  Permalink

  Dette er nok litt off topic; men hvordan biter fisken/abboren på dine trakter nå i sommer?

  Eller er du rett og slett blitt for sidrumpa til å svinge stanga Jostemikk? Hahahaha;)

  Tre siste dager har det blitt mye fisk, men ikke noe med særlig størrelse med unntak av ei gjedde rundt seks kilo. Har blitt mort, abbor, laue, flire, gjedde, sørv og brasme. Kom akkurat hjem fra en tur. Ikke noe fisk som er noe å skryte av, men så tre hegrer, en hare, seks rådyr hvorav tre var brunst-stressa bukker, samt fem elg. Dessuten er jeg ikke sidrumpa, jeg voksen-sagger! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: