Om linkene i blogrollen min

Ei stund nå har jeg hatt dårlig samvittighet fordi jeg ikke har fått nevnt hvor stor pris jeg setter på de som står bak disse forskjellige nettsidene. Det er en grunn til at jeg har valgt dem ut, og alle er fulle av interessant og spennende stoff, med svært mye å lære for de som søker etter menneskets historie. Et par av dem har en del morsomme saker også. Hadde tenkt å plukke ut enkelte av mine favoritter og lenke direkte til dem for hver nettsides del, men tror det er like lurt at alle finner sine egne. Det kryr av godbiter!

Jeg kunne sikkert tatt med mange flere, og det vil komme flere bare jeg får sortert tankene mine om dette, og kanskje fått noen tips fra dere. Enighet i ett og alt er intet kriterium. Det dreier seg om å lete etter fakta der dette er å finne, og å gjøre denne jobben så godt en kan.

7 thoughts on “Om linkene i blogrollen min

 • 28. november 2015 at 22:44
  Permalink

  Boken «Det nye pengesystemet» av Margrit Kennedy er en klassiker som trygt kan anbefales folk flest. Den handler om hvordan man kan lage en pengeøkonomi uten renter og dermed ta makten fra FED & sosiopatene som styrer verden ut i endeløse kriger og selvlagde «finanskriser».

  Blir budskapet formidlet for hardcore, rygger vanlige folk unna er min erfaring så derfor er denne boken en fin døråpner som tilbyr konkrete forslag på hvordan vi kan komme oss ut av denne smørja.

  http://www.nb.no/nbsok/nb/6b385603cb0cdec3b2f5fe735398723e#0

 • 29. november 2015 at 00:17
  Permalink

  Takk for tipset, Knut. Har ikke lest henne, bare om boka du lenket til. Nok ei bok på ønske lista!

 • 10. juni 2017 at 22:58
  Permalink

  Jeg var ikke så heldig med siste link jeg postet her, det ser ut som nettsiden døde før den kom i gang. Jeg så frem til å følge ham på annet enn supersosiale medier. Men Google er nok rette sted å følge denne personen. Jeg rekker ikke over halvparten av det han skriver, men har nok fått med meg hovedpoenget i budskapet. Ikke sikkert det er innertier, men det er viktig at denne stemmen legges merke til mener jeg. Jeg scrollet meg en gang ned til starten av innleggene. Det var på dagen 2 mnd etter 22/7/2011. Jeg tolket det som en handling av respekt for ofrene, å vent to mnd før han begynte å fyre løs. Det var han som gjorde meg obs på Jostemikk via artikkelen om de manglende tomhylsene på Utøya, og også Youtube videoen Decade of Deception, som jeg fant meget interessant. I sine to siste innlegg har Norulv skrudd til noen knepp virker det som. Han er direkte og «plump». Jeg tror mange vil hate det han skriver. Det er store ord men jeg kan ikke annet enn å like det han skriver. Han er dyktig på å uttrykke seg. Som en annen jeg har respekt for sa, han er ei Perle.

  https://plus.google.com/107328434592456953099/posts/RTTNKv6p8VF
  https://plus.google.com/107328434592456953099/posts/YPAQs5pN9zY

 • 10. juni 2017 at 23:11
  Permalink

  I sine to siste innlegg har Norulv skrudd til noen knepp virker det som.

  Det er ei lenke til Google-bloggen til Norulv sammen med de andre. Han er en stemme i eteren, og den bruker han så høyt han kan. Jeg er omtrent like enig og uenig med Norulv som jeg er med meg selv, men et viktig poeng må jeg få med her, de gangene vi har diskutert noen av de temaene vi er realt uenige i, har han alltid vært høflig. En rar hendelse var da jeg fikk beskjed på E-post om at han hadde flyktet til Israel. Og det er vel omtrent der vår uenighet oppstår. Normalt sett ville jeg vært uhyre skeptisk til alle som må rømme til Israel for å redde livet. Jeg kan ikke rømme til Israel hvis jeg havner i knipa. Betydningen av dette er noe jeg må vektlegge når det gjelder mye, men jeg liker hans stemme i natten, og siden han ikke er noen dumsau, tvert imot, lytter jeg nøye. Så er det litt artig å ha holdt en høflig tone med en som har et stikk motsatt forhold til Israel enn det jeg har. Han er en fin type, og det er bra at han står på og at det går bra med ham, samme hvor han bor.

 • 10. juni 2017 at 23:40
  Permalink

  Jeg håper han trives der og har det bra. Israel høres uansett mer eksotisk ut en Førde. Og jeg håper han kjører på over samme lest. Forresten, sikker på du ikke har fått plantet en Trojaner helt inn i det aller helligste nå, Jostemikk? 🙂

 • 10. juni 2017 at 23:51
  Permalink

  Forresten, sikker på du ikke har fått plantet en Trojaner helt inn i det aller helligste nå, Jostemikk?

  Er aldri sikker på noen ting, men akkurat det spiller liten rolle. Jeg er den jeg er, og jeg har fått kontakt med mange bra folk. Så får de være de de er. De fleste mener de gjør en god jobb for et eller annet, og det er kanskje det viktigste, samme hvilken side de står på?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: