Oppdatering med omtale av PDF-bøkene

Det er slik at jeg har et ønske om at flest mulig laster ned og leser de bøkene jeg lenker til på siden Bøker i PDF-format. Årsaken er såre enkel, det er såvidt meg bekjent de viktigste bøkene vi har om den viktigste delen av vår historie. Har man ikke den bakgrunnskunnskapen som disse bøkene gir leserne, mangler man mye av det grunnleggende for å kunne forstå det som skjer i verden i dag. Nå har jeg gitt alle disse bøkene en kort forhåndsomtale, og håper det kan friste flere til å la sin nysgjerrighet om historien ta overhånd. Her er en av illustrasjonene i Gihle Raddums bok, og jeg håper det bildet frister overmåte, slik at flest mulige kan få lært seg opp om denne delen av vårt lands historie.

3 thoughts on “Oppdatering med omtale av PDF-bøkene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

%d bloggere liker dette: