Oppdatering med omtale av PDF-bøkene

Det er slik at jeg har et ønske om at flest mulig laster ned og leser de bøkene jeg lenker til på siden Bøker i PDF-format. Årsaken er såre enkel, det er såvidt meg bekjent de viktigste bøkene vi har om den viktigste delen av vår historie. Har man ikke den bakgrunnskunnskapen som disse bøkene gir leserne, mangler man mye av det grunnleggende for å kunne forstå det som skjer i verden i dag. Nå har jeg gitt alle disse bøkene en kort forhåndsomtale, og håper det kan friste flere til å la sin nysgjerrighet om historien ta overhånd. Her er en av illustrasjonene i Gihle Raddums bok, og jeg håper det bildet frister overmåte, slik at flest mulige kan få lært seg opp om denne delen av vårt lands historie.

7 thoughts on “Oppdatering med omtale av PDF-bøkene

 • 17. juni 2017 at 21:21
  Permalink

  Jepp, jeg har fulgt henne rimelig tett. Herland har forstått det meste. Takk for lenke.

 • 1. juli 2017 at 13:30
  Permalink

  Jeg ser en gammel krangel om å være feit blusser opp igjen. Har hennes uttalelser i Herland rapporten gjort at hun må jekkes ned noen hakk? 🙂

  http://www.vg.no/rampelys/kari-jaquesson/charter-hilde-og-kari-jaquessons-krangel-faar-nytt-liv-jeg-blir-saa-provosert/a/24085061/

  Jeg vil benytte anledningen til å gi et tips om søking på dette nettstedet, da jeg brukte denne metoden nå for å finne hvor jeg hadde kommentert om Jaquesson tidligere. Søket på dette nettstedet fungerer fint på artikler, men ikke i det hele tatt på kommentarer, er min opplevelse. Gå til google.no og skriv «site:jostemikk.com ‘søkeord'». Da får du søkt i kommentarfeltene også.

  Bloggen din er fortsatt indeksert Jostemikk, det er jo både positivt og uventet 🙂

 • 1. juli 2017 at 17:55
  Permalink

  Bloggen din er fortsatt indeksert Jostemikk, det er jo både positivt og uventet 🙂

  Google har uten tvil oppført seg bra. Det var en liten periode etter ca. et år, men etter det har de sluppet gjennom alt. Og ja, det er elendig å søke i søkefeltet på bloggen når det gjelder kommentarer. Har gjort det jeg kan for å få fiksa problemet, men uten hell. Som du sier så er Google løsningen..

 • 18. august 2017 at 11:52
  Permalink

  Den fungerer nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: