Overveldet av ondskapen

Det er forskjellige måter å tilnærme seg de forskjellige hendelsene som De presstituerte ser på som en mulighet til hemningsløse og endeløse rekker av svindler, der målet er å lure sine lesere trill rundt. 11. september 2001 og 22. juli 2011 er to slike hendelser, og personlig har jeg lagt ned mer tid på å forstå disse enn folk flest bruker på å forstå noe som helst fra vugge til grav. Det er forsåvidt greit nok, og det er frivillig, eller under frivillig tvang, at jeg gjør dette. Problemet er allikevel stort, for det virker som en håpløs aktivitet å skulle nedlegge så mye arbeid for deretter å presentere stoff om sakene til de få andre menneskene i vårt samfunn som allerede har forstått at det myndighetene konkluderer med i sine endeløse rekker av “granskinger” ikke henger på sannhets-greip. De presstituertes dekning av sakene er til å gråte over for alle som forlengst har skjønt at De presstituertes oppgave alltid har vært å mislede sine lesere. Alle de andre, de som ikke forsøker sette seg inn i noe som helst, tar De presstituertes ord for god fisk. Slik er det, og det er lite å gjøre med det.

Eksplosjonsartet økning i eksplosjoner

Det smeller over alt nå om dagen. De arresterer “terrorister”, og sakene blir dekket av varslede journalister som står på rekke og rad for å dekke hendelsene, alt mens kvinner og barn går gjennom og forbi aksjonsstedet som om ingen ting spesielt skulle være på ferde. Vi har sett dette skje i Belgia de siste dagene, der de har arrestert “lederen” bak Paris-terroren, og vi har blitt servert såkalt ISIS- og kurder-terror i Tyrkia på løpende bånd.

Det siste er fra en av sionistenes høyborger, Brussel. Der har det vært “terror”-bomber på flyplassen Zavantem, sannsynligvis står Stay Behind/Operasjon Gladio bak deler av denne hendelsen også. Vi snakker nærmest om organisasjonens hovedstad i Europa, med NATO-hovedkvarter og EU-parlament liggende i sentrum for hendelsen. Det skjer så raskt nå i 2016, og ser ikke ut til å bremse hastigheten. Alle som har fulgt med på denne bloggen har vett nok til å forstå at det er umulig å holde tritt med faenskapet. Døgnet har bare 24 timer, jeg er bare en person, og rundt juletider slo det meg at ikke noe jeg eller andre gjør i denne forbindelse spiller noen rolle. Vi få vet jo hva som skjer, mens det store flertallet ikke ønsker forstå noe som helst.

Johan Tandberg – fra regjeringskvartalet i 2011 til Zaventem-flyplassen i Brussel 2016

Ved hjelp av over gjennomsnittet observante lesere er det presentert mengder av stoff om hva som egentlig hendte i Oslo 22. juli 2011. En av de mest interessante figurene som dukket opp var denne Tandberg, han som presenterte seg som fra Innsatsstyrken, og som gikk rundt og filmet med mobiltelefonen, og løy om hvem han var og hva han hadde gjort. De som ikke husker dette så godt, eller ikke har lest det tidligere, kan sette seg inn i dette med Tandberg i hovedinnlegg og kommentarer her:

http://www.jostemikk.com/?s=tandberg

http://www.jostemikk.com/category/22-juli-saken/

Nå har Johan Tandberg dukket opp på et nytt åsted, den blodferske bombe-hendelsen i Brussel.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/belgia/noen-skrek-bombe-og-da-loep-hele-flyplassen/a/23644170/

Norske Johan Tandberg var på flyplassen i Brussel da det eksploderte.

Minst 13 mennesker skal være drept etter at to selvmordsbomber gikk av på flyplassen Zaventem i Brussel tirsdag morgen. Midt i kaoset befant norske Johan Tandberg seg. Han var på vei hjem fra jobb i Vest-Afrika, og mellomlandet i Brussel denne morgenen.

– Folk løper rundt og vet ikke hva som skjer, sa Tandberg til VG i 08.15-tiden

Tandberg bilde fra regjeringskvartalet

 

– Noen skrek «bombe», og da løp hele flyplassen. Etter fem minutter begynte man å løpe andre veien, sa Tandberg til VG klokken 08.25.

– Folk forholder seg relativt rolig, noen snakker i telefonen mens andre gråter.

Han har hverken hørt smell eller sett røyk.

De kyndige kan jo sette igang med sannsynlighetsberegning. Jeg antar at de fleste raskt vil komme til et rimelig klart svar. Det vi ser skje nå i 2016 er at de yrkeskriminelle har fått panikk over ting de har har mistet kontrollen over, og at de forsøker bøte på dette gjennom et raskt økende antall falske flagg-operasjoner for å ved hjelp av De presstituerte rette folks fokus vekk fra hva som egentlig skjer. Denne Tandberg ser ut til, foruten å være leder av «Innsatsstyrken», ikke overraskende også å drive innen «sikkerhet»:

http://www.proff.no/rolle/johan-christian-tandberg/oslo/1224946/

Terrorist-lederen bak Paris-terroren arrestert i Belgia

Et nøye regissert og tilrettelagt skuespill ble servert oss av De presstituerte for få dager siden da de fleste “journalister” i den vestlige pressen helt tydelig var invitert og stilt opp på strategiske steder for å bivåne det hele. Alle med snev av vett i skallen forstår jo at ingen journalister eller andre utenforstående ville blitt tillatt å nærme seg et operasjonssted av et slikt kaliber, der mengder av tungt bevæpnet personell flyr rundt og skyter og gjennomfører en dramatisk arrestasjon av en av verdens mest ettersøkte terrorister, den pizza-elskende Salah Abaaoud, som rett og slett bestilte så mye pizza til sitt skjulested i Belgia at politiet fattet mistanke og raskt forsto at det måtte være en terrorist som sto bak et så gigantisk inntak av den italienske retten. Selve symbolet på falskhet og fullstendig hjernedød illustreres perfekt av VGs “journalist” på stedet. Det holder å ta en rask titt på bildet av “journalisten”:

VGs terrordekning belgia 2016

 

VG-“journalister og ledere av “Innsatsstyrken” i Norge dukker helt tilfeldig opp gang etter gang, midt i sentrum for dramatisk terror. For en aldeles bortkastet tidsalder vi lever i. De som ønsker forstå hvem som står bak trenger ikke mer enn å lese seg opp her på bloggen, og stikkord er Federal Reserve Act, Den russiske revolusjon, 1. og 2. verdenskrig, etableringen av Folkeforbundet og senere FN, NATO, Balfour-erklæringen og de felles-trekkene alt dette har som bakenforliggende drivkraft. Noen ønsker ødelegge oss, og har dere lyst på en mer direkte beskrivelse av ondskapen bak, anbefaler jeg å lese Ingrids oversettelse av Douglas Reeds bok Kontroversen om Zion. Første kapittel er her:

http://www.ingridberg.com/2016/03/kontroversen-kapittel-1/

54 thoughts on “Overveldet av ondskapen

 • 22. mars 2016 at 14:29
  Permalink

  Hva er oddsen for at han helt tilfeldig kan være på 2 store terroraksjoner i Europa med 5 års mellomrom. Lukter råtten fisk. Lover at jeg skal komme til bunns i denne drittsekkens liv. Snart dukker det vel opp bilder av Marius Tetlie i Brussel også.

 • 22. mars 2016 at 14:51
  Permalink

  Den oddsen er så skyhøy at ingen betting-selskaper ville tatt imot veddemål, Lars. Slike odds kan ta knekken på dem. Tror vi har en del av svaret på «gåten» Tandberg i det han selv presenterer seg som i videoen han filmet, nemlig innsatsleder. Vi trenger bare finne ut av hva/hvem han var innsatsleder for, hvilket jeg vet, men ikke har skrevet om. Så kan vi deretter ta en titt på historien bak denne organisasjonen, og de dramatiske beslutningene som ble tatt i 2010 om å nedlegge en viss avdeling. Skal se om jeg får somlet meg til å få laget en sak om dette, så kan vi ta det videre i kommentarfeltet der. Lover ikke noe, for det første fordi dette er utrivelig stoff å avsløre, jeg vet ikke hva jeg kan skrive om, og for det andre fordi jeg i tillegg til generell skrivesperre har klart å bli syk i disse påsketider.

  For at du og andre skal få en mulighet til å titte litt på denne saken uten annen påvirkning fra meg enn det jeg har skrevet, anbefales denne saken:

  http://www.jostemikk.com/aldri-mer/

  Videre denne:

  https://no.wikipedia.org/wiki/HV-016#Nedleggelse

 • 22. mars 2016 at 23:25
  Permalink

  Syntes det er foruroligende, pussig og litt for «lettvint » at det kun timer etter enhver «terroraksjon» blir gjort en razzia i en eller annen bolig, hvor bevis blir funnet hver gang… Hvordan finner myndighetene frem til disse lokasjonene når alle bevis og gjerningsmenn er blåst bort, bokstavelig talt? Tissig pulfelle

 • 22. mars 2016 at 23:34
  Permalink

  22. Juli omtales på Veterans Today idag
  http://www.veteranstoday.com/2016/03/22/brussels-terror-attacks-israel-again-targets-europe/

  «Similarly, on July 22, 2011, the twin terror-attacks in Oslo, Norway, killed 80 persons. The Norwegian man Anders Behring Breivik, a right-wing fundamentalist Christian, who admitted these attacks was obsessed with what he saw as the Muslim immigration—left behind a detailed online manifesto, calling for a Christian war to defend Europe against the threat of Muslim domination. In this regard, Kevin Barrett disclosed on October 14, 2015 through Veterans Today, “The official story claims that Anders Breivik acted alone…but survivors of the massacre on Utoya Island, which annihilated the anti-Zionist leadership of the youth wing of the Norwegian Labor Party, reported there were multiple gunmen…as in dozens of other false flag terror operations. The purpose was to punish Norway and its Labor Party for two policy breaches: Refusing to join NATO’s war on Libya, and moving toward a full boycott of Israel.”»

 • 22. mars 2016 at 23:53
  Permalink

  http://www.sott.net/article/315020-Who-is-Bombing-European-Civilians

  «Note that the airport is just a couple of kms from NATO HQ. But the jihadists apparently weren’t interested…

  Note also that within a 200m range of Maalbeek metro station, the jihadists had a choice of targeting the US embassy, the European Parliament, the European Council building, and any number of European Commission buildings. But again, the jihadists apparently weren’t interested, and preferred to attack civilians, which included (no doubt) Muslims. Remember, this is NATO and EU headquarters, the two organisations under which the bombing of Iraq, Afghanistan, Libya and Syria have taken place. «

 • 23. mars 2016 at 09:30
  Permalink

  Syntes det er foruroligende, pussig og litt for «lettvint » at det kun timer etter enhver «terroraksjon» blir gjort en razzia i en eller annen bolig, hvor bevis blir funnet hver gang… Hvordan finner myndighetene frem til disse lokasjonene når alle bevis og gjerningsmenn er blåst bort, bokstavelig talt? Tissig pulfelle.

  Svært pussige tilfeller, Crowley. Alt dukker liksom bare opp som ved babylonsk magi. En gjerningsmann glemmer passet sitt på passasjersetet i bilen han brukte under aksjonen, mens et annet pass dukker opp som fugl føniks midt i vrakrestene etter to 400 meter høye pulveriserte skyskrapere. Ingen arkivskap eksisterte lenger, ingen stoler, kontorbord, kaffetraktere eller kropper. Bare et eneste pass. Passet til en muslimsk terrorist og flykaprer.

 • 23. mars 2016 at 09:32
  Permalink

  http://www.sott.net/article/315020-Who-is-Bombing-European-Civilians

  «Note that the airport is just a couple of kms from NATO HQ. But the jihadists apparently weren’t interested…

  Note also that within a 200m range of Maalbeek metro station, the jihadists had a choice of targeting the US embassy, the European Parliament, the European Council building, and any number of European Commission buildings. But again, the jihadists apparently weren’t interested, and preferred to attack civilians, which included (no doubt) Muslims. Remember, this is NATO and EU headquarters, the two organisations under which the bombing of Iraq, Afghanistan, Libya and Syria have taken place. «

  Dette er selvfølgelig et viktig poeng, og jeg tror vi enkelt og greit slår fast at det hele skyldes at de yrkeskriminelle ikke ønsker skade seg selv eller hverandre. De enkleste forklaringene er ofte de beste.

 • 23. mars 2016 at 09:37
  Permalink

  Og hva er oddsen her ?

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorangrepet-i-brussel/foerst-boston-saa-paris-naa-ble-mason-19-saaret-i-brussel/a/23644878/

  Samme som i Frankrike. En av de som mirakuløst overlevde på WTC i 2001, slapp like mirakuløst unna kulene i Paris.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153334976732725&set=ecnf.701907724&type=3&theater

  Tandberg har vært i Vest Afrika. Jobber for FN.

  Både innsatslederen og statsministeren har steget i gradene etter 22. juli-terroren. Det er jo bra at noen tjener på galskapen.

 • 23. mars 2016 at 19:46
  Permalink

  Det er mange som har sett et mønster i det tallmaterialet som dukker opp etter nesten alle disse hendelsene, Stargazer. Med god grunn. Tallet 3. Tall som gjentar seg to, tre eller flere ganger. 9, 11, 22, 33. Har ofte tenkt på at før slapp de alltid unna, for folk kunne umulig vite. Nå i opplysningsalderen er det enda verre, for folk kan vite, men de yrkeskriminelle gir pokker.

 • 23. mars 2016 at 21:55
  Permalink

  Helt utrolig, Lars.

 • 23. mars 2016 at 22:40
  Permalink

  Jens Stoltenberg ruslet akkurat rundt på flytog terminalen på oslo s. 4 livvakter på slep. Jeg klarte ikke å holde kjeft. Sa det rett til han at sannheten om hans liv kommer for en dag. Det er ikke alle som er naive. Sprutrød vandret han videre.

 • 24. mars 2016 at 00:37
  Permalink

  Purim faller i år på den 24 mars. Nå har de iallefall noe å feire og sprette champis over. Dette blir vel ikke årets siste lille chutzpah fra den kanten, snarere en forsmak Lurer noen forøvrig på hvilket selskap som er involvert i vaktholdet på Brussel flyhavn?

  http://www.ictseurope.com/global-locations/belgium

  «By way of deception, thou shalt do war»

 • 24. mars 2016 at 09:59
  Permalink

  Purim faller i år på den 24 mars. Nå har de iallefall noe å feire og sprette champis over. Dette blir vel ikke årets siste lille chutzpah fra den kanten, snarere en forsmak Lurer noen forøvrig på hvilket selskap som er involvert i vaktholdet på Brussel flyhavn?

  http://www.ictseurope.com/global-locations/belgium

  «By way of deception, thou shalt do war»

  En svært viktig observasjon, Knut. For de som ikke har satt seg inn i dette med Israels/Mossads dominans over “sikkerheten” i de vestlige samfunn, er viktig kunnskap å finne i Vi må feie for egen dør først – sionistene er mektige i vårt land og Påls kommentar i samme tråd.

  Selvfølgelig har Israel full kontroll også på dette terror-gjerningsstedet, som de hadde det på Fukushima-anlegget, på Shipol flyplass i forbindelse med Malaysian Airlines MH17 og flere andre. I USA var de også ansvarlige for de offentlige kommisjonene som skulle granske terroren den 11. september 2001. Dette “sikkerhets”firmaet ICTS, ble etablert av Shin Bet-personell:

  Shin Bet etablerte et sikkerhetsfirma ved navn ICTS International

  http://en.wikipedia.org/wiki/ICTS_International

  ICTS International is an Israeli firm based in the Netherlands that develops products and provides consulting and personnel services in the field of aviation and general security. It was established in 1982, by former members of the Shin Bet, Israel’s internal security agency, and El Al airline security agents.

  Noen har lurt oss ut i ei hengemyr, og vi er lurt til å betale for ammunisjonen nå som de har begynt å plukke oss som sitting ducks. Vi må virkelig ta en nærmere titt på de stortingspolitikerne som støtter forræderiet.

 • 24. mars 2016 at 19:38
  Permalink

  Hei Asbjørn, og takk for link til en artikkel som bygger på funderingene til Katharine Frisk.

  http://www.veteranstoday.com/2016/01/20/where-does-evil-come-from/

  Jeg er ikke aldeles enig med henne angående dette temaet, og det samme kan sies om mye annet hun skriver om. Det virker som om hun er ivrig, men ikke helt har opplevd at proppen som sitter og tetter kunnskaps-røret har blitt fjernet. Det er min subjektive oppfatning, dog bygget på år med forsøk på objektiv forståelse av ondskaps-fenomenet. Ettersom du allerede er kjent med Veterans Today-siden, vil jeg på det varmeste og sterkeste anbefale deg en annen skribent på den siden, og han har virkelig forstått de aller fleste sammenhenger. Han kaller seg Jack Heart. Dessverre har mye av hans stoff blitt slettet derfra. Han avslører mer enn sunt er for de fleste som forsøker holde ei Internett-side igang. Han har en egen blogg, og hans to serier Behind The Bush og Black Sun Rising er et must.

  Behind the Bush Part I
  Behind the Bush: Aleister Crowley, Yeats, the Anti Christ & Armageddon

  Black Sun Rising

  Ondskapen stopper vi den dag enkeltmennesket har nådd et så høyt personlig nivå i sin utvikling at vi som helhet ikke lenger finner oss i den. Muligheten for at dette skal skje har ført til høy stressfaktor hos oligark-satanistene, og som et resultat av dette ser vi i dag den eksplosive økningen i “terror” fra muslimer og enslige kristne (hvite) ulver, eller forsøket på å lure verden til å tro på svindelen. Alt kun et skuespill satt i scene av oligark-satanistene. Enn så lenge er problemet at folk flest er så stikk motsatt av onde, at de ikke er i stand  til å se total ondskap hos de som dyrker den. Folk flest er fulle av feil og gjør mye rart og dumt, ting de angrer på og forhåpentlig lærer av. De grusomme få suger energi og liv ut av mennesker de bløgger for blod. Hundrevis av millioner av “folk flest” ligger igjen på slagmarken på grunn av disse sosiopatene med abramaittisk opphav. De som kaller seg Gud, og de idiotene som støtter dem må stilles til ansvar.

  Romerne dyrket Jupiter. Jupiter spiste sin egen sønn. Jødene (og kristen-sionistene) ønsket å spise/drepe de førstefødte sønner. Vatikanet ble bygget på restene av Jupiters tempel. Prestene stapper Jesu legeme inn i munnen på naive idioter, og de samme ødelagte sjelene drikker sin frelsers blod. Folk har blitt narret og drept av den samme ondskapens entitet i mange tusen år. Om en kaller den Satan, Judaisme, Talmudisme, katolisisme eller Gro Harlem Brundtland spiller ingen rolle.

 • 24. mars 2016 at 19:55
  Permalink

  Det er interessant å se hvordan Dagbladets journalister (og redaktør?) bevisst velger å juge når det gjelder Johan Christian Tandbergs status.

  http://www.dagbladet.no/2011/07/27/nyheter/terror/innenriks/regjeringskvartalet/terror_i_oslo/17473825/

  På videoen som den forbipasserende tilskueren Johan Christian Tandberg filmet med mobilen sin

  De er fullstendig klar over at Tandberg ikke er en hvilken som helst sivil som dukket tilfeldig opp på åstedet for forbrytelsen. En kan muligens unnskylde dem med at å avsløre ham ville være å publisere graderte opplysninger, men da nærmest tvang de seg selv til å juge ved å i det hele tatt nevne ham og videoen hans.

 • 25. mars 2016 at 09:13
  Permalink

  Det var et omfattende stykke arbeid, Hans. Takk! Har lest det to ganger tidligere, og bet meg merke i dette fotografiet med undertekst:


  To sorte helikoptre fotografert i lufta over Utøya mens massakren pågikk

  Er det sikkert at dette bildet ble tatt mens skytingen skjedde? Det intervjuet med vitnet som fortalte om helikoptrene har så dårlig lydkvalitet på grunn av vinden at jeg ikke hører om han forteller at de passerte over mens terroren pågikk.

 • 25. mars 2016 at 19:26
  Permalink

  Språket er et hinder, men det ser ut til at de holdt en stor katastrofeøvelse i Antwerpen, noen mil nord for flyplassen i Brussel. Ikke den 22. mars, men den 21., og med avslutning klokka 22.00.

  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=no&u=http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/2015-2016/oefening-sportpaleis&usg=ALkJrhj2JKmhDRiy91f4yJkq1NnPaQnfQw

  Noen språkkyndige kan kanskje rote fram litt om dette, og om det skjedde mer i denne forbindelse? Kort utdrag fra Google Translate:

  Mandag 21 mars vil du se at det er mye som skjer på Sportpaleis.
  Ikke bekymre deg: det er en øvelse!

  Den natten holde Sports Palace Group, beredskap avdeling av City of Antwerpen og beredskap avdelingen av den føderale tjenester guvernøren Antwerpen en storstilt evakuering trening i Sportpaleis.

 • 26. mars 2016 at 11:46
  Permalink

  Noen ser ut til å få en bedre påske enn andre, Knut.

 • 26. mars 2016 at 11:48
  Permalink

  Jens Stoltenberg ruslet akkurat rundt på flytog terminalen på oslo s. 4 livvakter på slep. Jeg klarte ikke å holde kjeft. Sa det rett til han at sannheten om hans liv kommer for en dag. Det er ikke alle som er naive. Sprutrød vandret han videre.

  Kanskje han umiddelbart og instinktivt tenkte på situasjonen som gjorde at han følte seg presset til å bli Bulke-Jens? Lurer på hvem han hadde besøkt i det området midt i arbeidstiden?

 • 26. mars 2016 at 14:49
  Permalink

  Selve symbolet på falskhet og fullstendig hjernedød illustreres perfekt av VGs “journalist” på stedet. Det holder å ta en rask titt på bildet av “journalisten”:

  Du gjør en mer nyttig innsats enn du gir inntrykk av her Jostemikk. Det er riktig å krumme nakken. DE begynner åpenbart å gå tom for nye og gode kort i kortstokken når de kommer opp med «tilfeldige»gamle kjenninger og latterlige forvridde bilder (multippel identitet gjenkjennelses problematikk). Alle journalister signert under artiklene og alle vitner bør ikke føle seg beskyttet mot søkelys:
  https://goo.gl/VTZxIp
  https://goo.gl/n82Oud
  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorangrepet-i-brussel/var-vitne-til-hjerteskjaerende-scener/a/23644439/
  https://be.linkedin.com/in/dag-asbjørnsen-6bb4a949
  https://uk.linkedin.com/in/dave-haslam-20570a8b
  Tema Tandberg:
  https://royalrealityblog.wordpress.com/?p=34&preview=true

 • 26. mars 2016 at 21:55
  Permalink

  Veterans Today har en interessant sak om hvordan man kan følge det sionistiske blodsporet fra Paris til Brussel. En del av innholdet i artikkelen kan jeg gå god for, mens annet er forholdsvis nytt for meg. Les alt med kritisk blikk, og min personlige kommentar oom det nevnte blodsporet er at det ikke er så mye blod i det, men at sporet er en kilometer bredt og fylt med slim. Her er et utdrag, men les for all del hele artikkelen:

  http://www.veteranstoday.com/2016/03/26/paris2brussels/

  Bloody tracks from Paris to Brussels

  By Kevin Barrett on March 26, 2016

  Same Israeli propaganda team involved in both attacks?


  Did the perpetrators smear a blood heart on the floor of the Bataclan as a sign pointing to their
  next target: The Brussels airport?

  Who painted a big, bloody heart on the corpse-strewn floor of the Bataclan theater, and why? Who took the famous picture? Who released it – illegally – to the public? Why hasn’t the owner of that extremely valuable photograph stepped forward to claim it … and to sue me for using it, without anybody’s permission, on the cover of the book ANOTHER French False Flag?

  We now have tentative answers to some of these questions.

  The Project for a New American Century (PNAC), the brainchild of Zionists and neo-conservatives, threatens to enslave humanity. The state of Israel is at the heart of this project. For the state of Israel is perhaps the world’s most globalized state, with powerful branches operating in Europe and the United States, registered as lobbies but functioning as de factoshadow governments.  Israel is a state but not a country. It has no official borders. It is a global imperial work-in-progress. The war on terror is a creation of Zionism. It is the tool with which Zion seeks to divide and conquer “the nations” (goyim) through takfiri proxy armies who mimic the Assassins of the Middle Ages, clearing the ground for the expansion of Zionist hegemony in the Middle East. Daesh and Al Qaeda are and always have been the foreign legions of the Zionist entity.

  The Gaza concentration camp is a microcosm of the world to come, for the entire global policy of Zionism is attempting to reduce man to the status of a refugee, an outlaw, a terrorist. The troops on our streets and surveillance in our skies, far from temporary measures designed to protect civilians from terrorism, represent the encroaching Gaza-fication of the world. All of the gains of centuries of class struggle are being taken away by an increasingly organised and globalized oligarchy, acutely conscious of its class interests.”

 • 26. mars 2016 at 22:01
  Permalink

  Sott.net har to faste innslag i Dagens bilde og Dagens sitat. I dag var begge så gode at flest mulig bør se dem.

  Når det gjelder det siste, altså sitatet, er det av største viktighet at så mange som mulig lærer om dette svineriet som også har infisert vårt eget land i 70 år. Dette er slett ikke fjernt fra det såkalte Heimevernet, og sistnevnte håper jeg å komme tilbake til angående 22. juli 2011-terroren.

 • 26. mars 2016 at 22:11
  Permalink

  Du gjør en mer nyttig innsats enn du gir inntrykk av her Jostemikk. Det er riktig å krumme nakken. DE begynner åpenbart å gå tom for nye og gode kort i kortstokken når de kommer opp med «tilfeldige»gamle kjenninger og latterlige forvridde bilder (multippel identitet gjenkjennelses problematikk). Alle journalister signert under artiklene og alle vitner bør ikke føle seg beskyttet mot søkelys:
  https://goo.gl/VTZxIp
  https://goo.gl/n82Oud
  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorangrepet-i-brussel/var-vitne-til-hjerteskjaerende-scener/a/23644439/
  https://be.linkedin.com/in/dag-asbjørnsen-6bb4a949
  https://uk.linkedin.com/in/dave-haslam-20570a8b
  Tema Tandberg:
  https://royalrealityblog.wordpress.com/?p=34&preview=true

  Interessant med Asbjørnsen, 2Q11, men link nummer to ender dødt, og jeg forstår ikke hva du mener med denne Haslam, så det må du gjerne fortelle litt om.

 • 27. mars 2016 at 11:48
  Permalink

  Hei Lars.

  Finnes det en link som ikke krever Facebook (hva nå enn det er)? Jeg kommer bare til en slags sikkerhetssjekk når jeg følger denne linken og jeg mener bestemt at jeg ikke har gjort noe galt.

 • 27. mars 2016 at 11:54
  Permalink

  Jeg har ikke Trynebok-konto, men kan allikevel lese det som står bak linken Lars la ut. Her er noe interessant, og det er en kommentar fra en Tim Mosholt. Han forteller, med henvisninger til avisartikler, hvordan de to brødrene ble arrestert, den ene skutt i beinet, av Belgisk anti-terror-politi flere dager før hendelsen på flyplassen.

  Tim Mosholt So I have a question (ole you might wamt verify)

  (These links may not be up for long, cause this contradicts official story)

  According to the independent, and a few other mainstream News, the suicide bombers in Brussels were photographed by cctv (for some reason, no video is released). They were brothers, and accompanied by a third man, who apparently left the airport, before the brothers blew themselves up. Here’s the article
  ://www.independent.co.uk/…/brussels-attacks-what…

  In the article the brothers are identified as el-bakraoui. Quick to identify…But the official answer is, apparently because they had been picked up before, but not on terror related matters…just…in the system. Fine…

  But then we get to this article, written March 16th. It describes the Belgium special forces operation against suspected jihadists from the Paris attack. From what I gather, it’s written/published by some think tank institute, who chose to link to Express in UK, that covered this story on the same day.

  ://www.centerforsecuritypolicy.org/…/shootout-turns…/

  So here’s the thing. During that operation, they caught the el-bakraoui brothers! One was shot in the leg. Went to hospital and arrested. All confirmed by Belgium prosecutor and media.

  So here’s the question; why is the media blaming these brothers, when they were verifiably arrested last week and one was shot in the leg? It’s a bit far stretched to call it misplaced identity. And if they were released (by the way, the msm stories don’t say when or how long ago they were detained related to the *other activities*) then how big of a failure is that by intelligence services??

  You tell me…

 • 27. mars 2016 at 13:02
  Permalink

  Jeg kom gjennom, når det viste seg at jeg ville det. Men hvordan legger jeg inn bilder i kommentarfeltet Jostemikk. Det ser ut som at jeg bare kan skrive tekst? Har det også med sikkerhetsinnstillinger i nettleser eller er det noe som har forandret seg?

  Uansett, dette er det jeg vil frem til: https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/203306930-Does-CloudFlare-block-Tor-

  https://www.facebook.com/hashtag/rampoefening?hc_location=ufi

  Det er jo slett ikke enkelt å skrive det som kommer opp i boksen der 🙂

 • 27. mars 2016 at 13:20
  Permalink

  Men hvordan legger jeg inn bilder i kommentarfeltet Jostemikk. Det ser ut som at jeg bare kan skrive tekst? Har det også med sikkerhetsinnstillinger i nettleser eller er det noe som har forandret seg?

  Det er ikke noe galt med sikkerhetsinnstillingene dine, Stargazer, for de som kommenterer kan ikke legge ut bilder. Det som derimot kan gjøres er som f.eks Lars har gjort, å laste opp bildene til en slik tjeneste, og så lime inn bildeadressen i kommentaren. Det er flere slike gratistjenester, og du kan jo ta en titt på den Lars benytter seg av:

  http://imgur.com/

  Jeg kan gå inn i etterkant og gjøre bildene synlige i kommentaren hvis jeg ønsker det, noe jeg kanskje vil gjøre med de bildene Lars linket til bare jeg får tid til å se på dem.

 • 27. mars 2016 at 15:40
  Permalink

  Stargazer, du kan selvfølgelig også bare lime inn bildeadressen direkte fra hvilken som helst nettside. Å benytte en tjeneste som imgur.com er greit når det gjelder bilder en har samlet på egen PC/disk, eller en ønsker å kopiere ting en frykter skal forsvinne fra De presstituerte.

 • 27. mars 2016 at 17:00
  Permalink

  Takker for oppklaringen Jostemikk. Jeg prøver å surfe mest mulig anonymt og da opplever jeg at feks tjenester som «imgur» (jeg får ikke sett mange av bildene til 2Q11) og mange andre tjenester som inviterer til sentral lagring og deling av informasjon sier stopp. Jeg er angrepet av en grad av paranoia (hvilken grad er meningsløst å disktutere men den stiger gjerne ved lesing av din blogg 🙂 ) Jeg ønsker å takke deg Jostemikk, for alt arbeidet du nedlegger. Jeg har ingen annen måte å takke deg på enn det jeg gjør nå, også kommer det kanskje en kommentar under et eller annet innlegg, med link til en Rocka video, og noe som beskriver at jeg liker det du gjør. Det kommer nok i dag. En kommentar som jeg begynte på for en stund siden. En av disse som klinger så meget bedre når du har tatt «en lille en».

 • 27. mars 2016 at 17:24
  Permalink

  Ok, og selv takk, Stargazer. 🙂

 • 28. mars 2016 at 01:07
  Permalink

  Interessant med Asbjørnsen, 2Q11, men link nummer to ender dødt, og jeg forstår ikke hva du mener med denne Haslam, så det må du gjerne fortelle litt om.

  Den døde linken over var bare ment å vise et forvrengt bilde fra artikkelen i verdens undergang av et falskt «norsk»(globalist) vitne. (se galleri til slutt).
  «Ekstremisten» Jostemikk starter sin blogg der folk flest får kognitiv dissonans. Min blogg starter der Jostemikk og alle andre får det, eller.. ? Jeg har for lengst forstått at det som er opplagt for meg, ikke er det for noen andre. Men det er viktig at de som er med på bedraget forstår at minst en utenforstående forstår..
  ekstremttåpelig.jpg
  http://postimg.org/image/tevifjwmv/
  Min enkle påstand er at dag-asbjørnsen= dave-haslam= Colin Vearncombe, forøvrig helt I tråd med tilsvarende funn gjeldende andre personer og identiteter I Norge vs utlandet. Obs bla for BBC- og popstjerneinfiltrasjon i Norge..
  be.linkedin.com/in/dag-asbjørnsen-6bb4a949
  uk.linkedin.com/in/dave-haslam-20570a8b
  en.wikipedia.org/wiki/Black_(singer) (Colin Vearncombe og nok et falskt dødsfall)

  -1938
  Originally Posted by The Times, November 22nd, 1938
  Mass emigration of Jews to Palestine for two years and the formation of a Jewish national assembly was advocated by Sir John Haslam, M.P., in a message which he sent to a public meeting at the Kingsway Hall last night held by the New Zionist Organization. The message stated that the problem now involved some 6,000,000 Jews.
  radioislam.org/islam/english/revision/six_million_myth.htm

  -I must go back to my second great grandmother, Ida Haslam, married name, for my Jewish connection. She was born approximately 1833
  jewishcurrents.org/follow-going-viral-ashkenazic-name-origins-24440 (i kommentar)

  Haslam-familiemedlemmer under alternative norske identiteter er infiltrert i Norge, blant annet i Tandberg relaterte bedrifter ifølge egen granskning. Mer om det senere på egen blogg.

  HASbjørnsenLAM.jpg, Astadgriehsel.jpg, HanssonGordon.jpg:
  http://postimg.org/gallery/1hf70fj7g/

  (-kan bare beklage postimg.org sin tåpelige reklame, og at noen ikke får opp bildene. Det er et bevisst valg å beholde størrelsen på montasjene for at alle skal kunne betrakte og bedømme detaljer. Husk muligheten for å klikke en gang på bildet for forstørret utgave. Last gjerne ned til egen PC og åpne i et bildebehandlingsprogram)

 • 30. mars 2016 at 22:58
  Permalink

  Den er grei, Stargazer. Det stemmer med offentlig tilgjengelige opplysninger, så da virker det å være samsvar.

 • 30. mars 2016 at 23:21
  Permalink

  Jeg har lastet ned og forstørret bildet i Gimp, og det ser ut som at det går ledninger dit, men om det er lys, kamera eller noe annet vet jeg ikke.

 • 30. mars 2016 at 23:23
  Permalink

  Vanskelig å si. Jeg heller til at det er ei lampe.

 • 30. mars 2016 at 23:31
  Permalink

  Det ser absolutt ut som en vanlig gatelampe, hvis det er den til høyre for bjørka litt over det grønne korset opp mot treet.

 • 30. mars 2016 at 23:44
  Permalink

  Heller fortsatt til at det er ei lampe, men det er umulig å si sikkert, så vi skal aldri si aldri. Her er forresten de to bildene:

 • 31. mars 2016 at 00:33
  Permalink

  De fleste blodigle-fotografene svermet rundt regjeringskvartalet. Ikke så merkelig, for det er nærme både vannhullet og arbeidsplassen til mange av dem.

 • 8. april 2016 at 01:51
  Permalink

  Ellers så har jeg kikket på resten av bildene hans fra Utøya og lurer på om det er et kamera helt til høyre i bildet, i midten oppe i treet der? http://niclashammarstrom.com/stories/utoya/#image-8

  Noterer at ingen av disse kroppsbildene med døde personer viser noe som helst form av blod?

 • 18. september 2018 at 11:36
  Permalink

  Takk for den, Lars. TV2 glemte sannelig å nevne hans FN-stilling. Ellers var det greit å endelig se en bekreftelse på at han er en Forsvars-mann, for da er det vel ikke så farlig hvis jeg gjør det samme? Har brukt mange omveier fram til nå angående dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: