7 thoughts on “Perlemorskyer som vakker inngang til jula

 • 23. desember 2014 at 19:10
  Permalink

  Dersom en maler hadde malt dette bildet av himmelen i går, ville muligens folk tro at han var under påvirkning av psykedeliske midler. Flott at vi har godt fotoutstyr i våre dager. Det var utrolig vakkert å se på, og jeg tror folk så det på begge sider av Oslofjorden.
  Takk for en flott innsats på bloggen! Ønsker deg og dine lesere en riktig god jul, og et godt nytt år der jeg håper på større åpenhet og mer sannhet, et år der det også verdens «vanlige» befolkning får betydning for eliten. Ja, jeg vet det er en urealistisk drøm, men så lenge det er liv er det håp 🙂

 • 23. desember 2014 at 20:19
  Permalink

  God jul til deg også, Ingrid, og alle andre!

 • 23. desember 2014 at 20:19
  Permalink

  Jada, jeg så samme skyene og jeg la spesielt merke til den intense blåfargen enkelte steder. Jeg har sett perlemorskyer mange ganger, men denne var spesielt fargekraftig.

  Det var jo en maler som malte dette motivet omtrent 1893, og han ble vel kalt både det ene og det andre. Kanskje var hans «ekspressionisme» i realiteten nærmere naturfaglig realisme?

  Riktig God Jul til dere! Jeg stemmer i ønsket om mer åpenhet og mer sannhet i 2015, men ser at vi enda kan oppleve enda mere nå når petrodollaren igjen står under seriøst press.

 • 23. desember 2014 at 20:24
  Permalink

  Takk for en flott innsats på bloggen!

  Ikke noe å takke for, men takk for takken! Det er ikke frivillig dette her, det er en tvangslidelse av dimensjoner. I filmen Shooter fra 2007 sa rollefiguren Charles F. Meachum i Nead Bettys skikkelse:

  There’s always a confused soul that thinks that one man can make a difference. And you have to kill him to convince him otherwise.

  Sånn er det med den saken.

 • 23. desember 2014 at 20:31
  Permalink

  Riktig God Jul til dere! Jeg stemmer i ønsket om mer åpenhet og mer sannhet i 2015, men ser at vi enda kan oppleve enda mere nå når petrodollaren igjen står under seriøst press.

  Kan hende blir 2015 vårt mest spennende år, Amatør1. Kanskje gårsdagens vakre perlemorskyer var et varsel om tiltykning i Mordor? Skal forsøke å mene det ekstra inderlig når jeg ønsker folk godt nytt år om ei drøy uke. Bank i bordet, salt over skuldra.

 • 23. desember 2014 at 23:23
  Permalink

  Også jeg vil takke deg Jostemikk for din innsats.

  Kanskje gårsdagens vakre perlemorskyer var et varsel om tiltykning i Mordor?

  Kanskje er jeg vel optimistisk; men jeg håper og ønsker varslet var.
  Det er alltid lys i enden av tunnelen. Ønsker har man vel lov å ha?

  Hermed ønsker jeg deg og dine lesere en riktig god jul, samt et godt nytt år.

 • 24. desember 2014 at 09:40
  Permalink

  Takk, Spiren. Det ligger noe grunnleggende optimistisk til grunn for det jeg holder på med her på bloggen. At en forandring til det bedre skal være mulig bare folk klarer forstå hvem og hva MSM representerer, hvordan den babylonske pengemagien styrer livet vårt, og at våre «valgte» ledere står for alt annet enn demokrati og rettferdighet.

  God jul til deg og dine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: