Påtalemyndigheten har ikke lagt fram et eneste bevis for at ABB var i Oslo 22. juli 2011

Dette er et stort problem for myndighetene. De har ikke lagt fram et eneste bevis for at Anders Behring Breivik faktisk befant seg i Oslo den 22. juli 2011. Allikevel skriver De presstituerte om dette som om det er dokumentert til fulle, og det samme gjør påtalemyndigheten i både tiltale og dom. Det kan hende at de har et slikt bevis, men de har altså ikke presentert dette beviset for de de arbeider for, oss, folket. Innbyggerne i dette landet. Jeg ble tilsendt en link til foto”bevis” nå i dag, og har tatt en titt på disse.

ABC Nyheter skrev om disse såkalte bevisene her. De skrev blant annet:

Vi publiserer også eksklusive bilder tatt av Anders Behring Brevik i regjeringskvartalet.

Nei, dere gjør ikke det, ABC Nyheter. Dere har publisert bilder av en ugjenkjennelig person. Jeg legger ut alle deres ekslusive bilder, så kan dere se om dere finner bevis for at det er Anders Behring Breivik vi ser.

bilde1bilde2bilde3bilde4bilde5bilde6

bilde07bilde08bilde09bilde10bilde11bilde12

Med en påtalemyndighet og aviser som kaller disse fotografiene for bevis for at ABB var i Oslo, at det var han som ble filmet av overvåkingskameraene, bør vi alle være bekymret. Det eneste jeg ser er en ugjenkjennelig person med hjelm med visir. Det kan godt hende at personen på bildene er Anders Behring Breivik, men bildene beviser ikke at det er ham. Det er merkelig at de ikke legger fram bevis, for de er nødt til å ha denne personens ansikt på film. De har vist oss et klipp fra da bombebilen blir parkert, blant annet ser vi den blir zoomet inn på for å se bilnummeret. Men delene der vi kunne sett sjåføren på nært hold da han går ut av bilen, de har de ikke villet dele med oss. Hvorfor ikke? Hvorfor har de ikke redigert filmen av selve eksplosjonen slik at synlige ofre blir tatt bort, men latt det være tilbake nok slik at vi har fått se selve detonasjonsøyeblikket? De har ikke engang klart å bevise for oss at det befant seg noen bombe i selve bilen. Nok en gang, det er godt mulig at det fantes ei slik bombe i bilen, men hvorfor har de ikke lagt fram bevis på dette? Kjemiske prøver som viser at det ble nyttet ANFO som sprengstoff, har dere sett disse? Jeg klarer ikke å finne dem. Dette kan jo ikke være noe å hemmeligholde, så lenge de beskriver i grusomste detalj hvilken innvirkning kulene hadde på ofrene på Utøya.

Jeg tror ikke helt at myndighetene har forstått hva bevis innebærer, langt mindre hvordan de skal presentere disse for å få slutt på alle spekulasjoner.

23 thoughts on “Påtalemyndigheten har ikke lagt fram et eneste bevis for at ABB var i Oslo 22. juli 2011

 • 10. september 2015 at 20:23
  Permalink

  Du har helt rett, dette er ikke bevis på at ABB var i regjeringskvartalet 22. Juli 2011. Om noen kjenner til eksistensen av slike bevis, er det helt klart av interesse. Ble det noensinne ført slike bevis under rettssaken? En evt. tilståelse fra ABB om dette er som kjent ikke bevis.

 • 10. september 2015 at 20:42
  Permalink

  Vet ikke om det ble lagt fram slike bevis under rettssaken, men det tviler jeg sterkt på. Hadde de sittet på slike bevis, eller kun et slikt, ville de presentert det for verden forlengst. Du har rett i at en tilståelse ikke er et bevis. Det er mange som tilstår både det ene og det andre, men skulle alt bli regnet for bevis, måtte vi bygget mange nye fengsler for å få plass til dem.

 • 12. september 2015 at 11:23
  Permalink

  Vet ikke om det ble lagt fram slike bevis under rettssaken, men det tviler jeg sterkt på. Hadde de sittet på slike bevis, eller kun et slikt, ville de presentert det for verden forlengst.

  Det er jeg 100% enig i, og dermed er jeg tilbøyelig til å tro at noe slikt bevis faktisk ikke finnes.

  Implikasjonene er ikke lystelige, vi har å gjøre med et grunnleggende inkompetent rettssystem (dom uten bevisføring), eller noe som er enda mindre lystelig.

 • 12. september 2015 at 12:02
  Permalink

  Det er jeg 100% enig i, og dermed er jeg tilbøyelig til å tro at noe slikt bevis faktisk ikke finnes.

  Implikasjonene er ikke lystelige, vi har å gjøre med et grunnleggende inkompetent rettssystem (dom uten bevisføring), eller noe som er enda mindre lystelig.

  Det skjer hele tiden. Bevis er hva staten ønsker det skal være. Verken mer eller mindre. Finnes ingen, ser de bort fra beviskravet. Klarer de produsere et falskt bevis, blir det slått stort opp gjennom mediene. Det finnes ingen rettsstat i Norge. Det er i likhet med alt annet de har begått av forbrytelser de siste hundre årene bare en illusjon. En rettsstat henger nært knyttet til et demokrati. Vi har ikke det heller. Noe demokrati, altså. Det ene kan ikke fungere uten det andre, så det er faktisk en selvfølgelighet at vi ikke har noen av de to fundamentene for et fritt, demokratisk samfunn.

 • 16. september 2015 at 19:29
  Permalink

  Her ser det ut til å være noen fornuftige mennesker som diskuterer med åpenhet på en nøktern nettside på rett spor. Håper at noen kan se at jeg har noe å bidra med, slik at kunnskapsnivået om hva som foregår høynes. Det jeg kommer med passer best på et slikt sted. I bunnen må ligge en bevissthet om at vi blir lurt trill rundt, i hvert fall uten selvstendig tenkning. At omfanget er svært. At infiltrasjon foregår på alle plan i samfunnet. At et viktig redskap er personer med multiple identiteter og oppgaver i nettverk som tilsier full kontroll i eksempelvis en konflikt. En konflikt som skapes av de samme, gjerne fra og i media som de styrer. Falske vitner florerer. Glem aldri det okkulte og sataniske perspektivet og konseptet chutzpah.Og kontrollerende opposisjon i nesten alle sammenhenger.
  Det vi her inne vet er at Boston Maraton og Sandy Hook er stjerneeksempler på ovennevnte. 22. juli inngår her og likhetene er større enn konspirasjonstenkerne tør tenke. La oss begynne et sted angående 22.juli-bedraget. Jeg har ment og sagt det lenge, ta det ikke for gitt at tallet 77 drepte er riktig, er det nær null? Finner du en bløff i nevnte hoaxer, så vær sikker på at det er flere. Det som er sagt og bevitnet angående ABB-bevegelser er uten verdi dersom ingen annen verifikasjon eksisterer.
  «jernmannen», hard core evidence, fra 22.7:
  sluttsekvensen fra»Eksplosjonen inne i Kunnskapsdepartementet bilde for bilde», soldaten nede i høyre hjørne, de beste bildene fra brennpunkt (NRK).
  http://s23.postimg.org/x5tzbznyz/svartmhjelm.jpg
  Legg merke til at både hjelm og uniform med ”vest” matcher..
  2Q11 sier:
  16. 05. 2012, kl. 00:58
  Logisk at denne personen som ikke er ABB, skal stå ganske nær når det smeller, og har i oppdrag å koble fra kablene nærmest ”ground zero”. Ingen andre gode grunner til en slik kraftig hjelm/skjerm.
  • 2Q11 04. 09. 2013 klokken 21:55
  • Personen beveger seg resolutt i en retning tross smellet sekundene i forveien.
  Hvem andre enn en godt forberedt og utrustet agent/soldat ville gjort det?
  http://s10.postimg.org/4s91jpubd/svartmhjelmrefleks.jpg
  Nyhetsspeilet er ”nedgradert” slik at ikke linker til kommentarer der fungerer..

  ” The Fake Injuries of Norway Shooting Hoaxer Ina Rangones Libak
  It is absolutely the case that regarding the Norway massacre hoax associate, Ina Rangones Libak, her injuries are fake. Proving her injuries as fabricated has vast implications. It means that all the injuries, as well as deaths, acclaimed in relation to an actual Breivik shooting and bombing rampage are phonies.”
  http://nodisinfo.com/fake-injuries-norway-shooting-hoaxer-ina-rangones-libak/
  Dette fører oss direkte inn i falskneriet og rottereiret AUF. Derfra er ikke veien lang til det norske ”gisselet” i Syria. https://en.wikipedia.org/wiki/Dominion_%28TV_series%29 ..
  Gro og Putin sirkles også inn..

 • 16. september 2015 at 21:46
  Permalink

  Hei, 2Q11, og takk for innspill. Skal se nærmere på dette i morgen, men kan nevne at jeg ikke helt forstår bildene av sjåføren på den såkalte bombebilen i forbindelse med tilstedeværelse etter at bomba gikk av. Overvåkingskameraet som filmet personen viser et klokkeslett ca. syv og et halvt minutt før det smalt. Har jeg misforstått noe, får du gi beskjed.

 • 16. september 2015 at 23:55
  Permalink

  Ja hei, det er viktig å forstå at dette er en bildemontasje som sammenfatter og indikerer at samme personen som forlater «bombebilen» minutter før eks(im?)plosjonen er tilstede i området (Y-blokka) når selve smellet foregår. Fanget på overvåkingsvideo, men er ikke lett å oppdage i siste sekund av filmen. Fra Hammersborg torg kan han ha kommet seg enkelt tilbake til Yblokka innen smellet. Opplysninger fra politi og myndigheter vet vi at ikke er til å stole på..
  http://postimg.org/image/v3eho4w15/

 • 18. september 2015 at 14:39
  Permalink

  Endelig flere som ser det samme som meg. For meg ser denne personen ut som hvilken som helst annen terrorpoliti.

 • 18. september 2015 at 15:18
  Permalink

  Tore Svendsen sier:

  18. september 2015, 14:39

  Endelig flere som ser det samme som meg. For meg ser denne personen ut som hvilken som helst annen terrorpoliti.

  Terrorpoliti eller Deltagruppa. Du har helt rett. Uniformen sjåføren i bombebilen hadde ser helt identisk ut. Her er noen bilder av disse lovens forsvarere:

  Så har vi altså sjåføren gående bortover Grubbegata, og han så slik ut, samt at jeg tar med det politiet selv påstår er ABBs hjelm da han parkerte bilen i Grubbegata:

  Så bør vi tenke litt på de første lekkasjene politiet kom med etter at avhørene av ABB hadde startet. ABB sa at det ikke var han som hadde sprengt bomba i Oslo, for det var det en av de to andre terrorcellene i nettverket som hadde gjort. Noe er riv, ruskende galt.

 • 18. september 2015 at 15:33
  Permalink

  Her er en link til en sak der VG beskrev dette med at ABB ikke var i Oslo fordi hans oppgave var Utøya, det var andre som var i Oslo og sprengte bomba.

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/terrorangrepet-22-juli-anders-behring-breivik/breivik-til-politiet-paa-utoeya-vi-er-broedre/a/10090394/

  Truet med flere celler

  Den terrorsiktede 32-åringen skal også ha fortalt tjenestemennene fra beredskapstroppen at han var en av tre celler.

  Etter det VG Nett får opplyst, skal Breivik ha forklart polititjenestemennene at én av cellene stod bak bomben i Regjeringskvartalet, mens han selv hadde ansvar for massakren på Utøya.

 • 18. september 2015 at 18:07
  Permalink

  2Q11 sier:

  16. september 2015, 19:29

  I bunnen må ligge en bevissthet om at vi blir lurt trill rundt, i hvert fall uten selvstendig tenkning. At omfanget er svært. At infiltrasjon foregår på alle plan i samfunnet. At et viktig redskap er personer med multiple identiteter og oppgaver i nettverk som tilsier full kontroll i eksempelvis en konflikt. En konflikt som skapes av de samme, gjerne fra og i media som de styrer. Falske vitner florerer. Glem aldri det okkulte og sataniske perspektivet og konseptet chutzpah.Og kontrollerende opposisjon i nesten alle sammenhenger.

  Her er du inne på vesentlige punkter om det som driver illusjonen folk dessverre tror er virkelighet. Og nei, jeg glemmer aldri det okkulte i dette. Selv om folk flest sikkert vil nekte å tro det (også), så har vi et “skeptiker”miljø i Norge som driver med astroturfing og trolling og bombardement på Wikipedia, og dette miljøet er så okkult som noe kan bli. Det er det samme miljøet som fikk folk til å bli “glad i dyr og mennesker”, altså de såkalte humanetikerne. De har balkongplass som talerør for sin sak i NRK og hos De presstituerte forøvrig. I en av losjene i Frankrike ble det produsert et super-avkom for de okkulte. Faren er O høye helt blant humanetikerne. Barnet ble mor til et forferdelig reir med ormeyngel i USA. Jeg nevnte dette vagt på Gammelforumet en gang, men har aldri tatt det videre. Har tatt det for gitt at folk ikke vil forstå det, og derfor ikke tro på det, og derfor har jeg kviet meg og heller valgt å fokusere på annet som er mer håndgripelig. Stort sett, i hvertfall. Men jeg følger som sagt med, og jeg tror at det jeg kan aller mest om, hvis jeg kan noe i det hele tatt, da, er den historiske bakgrunnen til de som styrer verden. Folk klarer dessverre ikke å se at makten er tvers igjennom organisert. Det må den jo være, og enhver som tar seg litt tid til å fundere over dette vil forstå det. Allikevel når det ikke gjennom. Det gjør for vondt. De vil med en gang se hva dette betyr, og de vil forstå hvem som er ondskapen. Det er dette de vil nekte for. Det er nemlig stikk motsatt av hva de ble fortalt av mamma og pappa, på skolen og i avisene, på fjernsynet, i filmer og bøker. Folk er ikke dumme, de er altfor snille, og er så forbasket enkle å hjernevaske. Derfor har de okkulte kreftene hatt lett spill.

  Jeg har forsøkt sette et navn på disse kreftene, og fordi jeg ønsker at folk selv skal undersøke det som er viktigst å kunne noe om i verden, har jeg kalt det babylonsk magi. Jeg frykter at min strategi ikke har vært aldeles vellykket. Denne magien ble allmektig i og med opprettelsen av Federal Reserve System i 1913. Den hadde vært mektig lenge før det, bevares, men den fullstendig makt over alle nasjoner fikk de ikke før sosiopatene var ferdig med møtet på Jekyll Island. Det er de samme okkulte kreftene som står bak alle False Flag-operasjoner, revolusjoner, kriger og såkalte finanskriser. Babylonsk magi, enkelt og greit.

 • 18. september 2015 at 20:24
  Permalink

  Det er først når en er kommet opp på ditt nivå Jostemikk, at en kan klare mer. For det er mer crazyness. Mentalt må en instille seg på at Kennedy-«drapet» (JFK) var fiksjon. Med popstjerner, skuespillere og royale i hovedrollene («Hollywood»-vitner). Akkurat det samme med 22/7. Believe it or not..
  En viktig lærdom er at i disse familiene er det ytterst sjelden «avhoppere» blir drept eller slipper til i media(alternative inkludert). Det samme med CIA «avhoppere.» Og popstjerner.. Fake, fake, fake. They styrer som kjent begge sider..

 • 18. september 2015 at 21:53
  Permalink

  Det virker som om du har forstått en god del selv, 2Q11. Ja, de styrer begge sider, og vel så det. Har opplevd å våkne midt på natta, aldeles fortvilt og i panikk over at ingen forstår:

  The best way to control the opposition is to lead it ourselves.
  V. Lenin

  Jeg tror at alle forstår teksten. Den er jo enkel å lese. Problemet er at kun et fåtall, skal jeg være optimistisk vil jeg si 1 av 100, forstår hva disse ordene innebærer. Norge har blitt styrt fullstendig etter Lenins prinsipper. Vi bor i et av de styggeste land som har eksistert, men folk tror at fredsprisutdelende Norge er en god og snill nasjon. Femmila i Holmenkollen, Hjallis, Kuppern, Fredsprisutdeling og innsamlingsaksjoner som går de til de som har skapt problemene, ikke til de som lider på grunn av det. Og bakom synger ikke skogene. Bakom knegger Færseth, Gulen et al. Trist. Forferdelig trist.

 • 18. september 2015 at 23:12
  Permalink

  Vet noen av dere hvor Stoltenberg var etter angrepet 22 juli?

 • 19. september 2015 at 09:14
  Permalink

  Offisielt satt han og arbeidet i kjelleren i statsministerboligen. Mer vet jeg ikke.

 • 19. september 2015 at 21:27
  Permalink

  En ting å legge merke til er at forvrengningene i omrisset på mannen med visir + pistol er vesentlig større enn for brosteinene runt. Det kan muligens forklares med bevegelsesuskarphet, men likevel. Toppen av hjelmen ser litt flat ut.

 • 19. september 2015 at 22:00
  Permalink

  Et meget godt poeng, Amatør1. Jeg gjør for sikkerhets skyld oppmerksom for alle at mannen på bildet over er han som politiet påstår gikk ut av den påståtte bombebilen og bortover Grubbegata og videre til den parkerte fluktbilen på Hammersborg torg. Han er gjort bevisst uklar. Annen forklaring finnes ikke, for brosteinene er som du skrev mye klarere. Det er verre enn som så, for på det andre bildet som de har presentert, var vel ABC Nyheter som var kilden, har de sladdet halve glassvisiret/ansiktet. Også her har de manipulert bildet med voldsomme forvrengninger på personen. Fæle greier.

 • 3. juni 2017 at 14:20
  Permalink

  Jostemikk, vedr. bildet du poster i ovenstående kommentar. Har vi tilgang til den overvåkningsvideoen bildet er hentet fra? Hvis ikke kan vi kanskje ha blitt presentert renspikkede bildeforfalskninger. Figuren er svært utydelig, kanskje nettopp fordi figuren kan være manipulert inn i bildet, og så gjordt utydelig for å skjule selve bildemanipulasjonen. Det er fullt mulig å lage en serie slike bilder, med «ekte» skygger, skalere størrelse osv., og med helt vanlige bildemanipuleringsprogram tilgjengelig for almenheten (Gimp/Adobe Photoshop etc).

 • 3. juni 2017 at 14:25
  Permalink

  Kvinnen som går bak «ABB», hun som ser ut som om hun bærer på noe som likner på en sort bærepose/bag i hver hånd. Hun må jo ha sett denne skikkelsen i delta-utstyr. Har hun avgitt vitnemål om sine observasjoner?

 • 3. juni 2017 at 15:55
  Permalink

  Har vi tilgang til den overvåkningsvideoen bildet er hentet fra? Hvis ikke kan vi kanskje ha blitt presentert renspikkede bildeforfalskninger.

  Nei, har ikke tilgang til filmen, og ja, det er høyst sannsynlig en forfalskning. En dårlig forfalskning.

  Kvinnen som går bak «ABB», hun som ser ut som om hun bærer på noe som likner på en sort bærepose/bag i hver hånd. Hun må jo ha sett denne skikkelsen i delta-utstyr. Har hun avgitt vitnemål om sine observasjoner?

  Et godt spørsmål som jeg ikke har svar på. Politiet har kun lekket det de ville skulle ut, og det ble mer og mer slik at de tilpasset hendelsene til en forhåndsdefinert «sannhet». Det er ofte klokt å legge merke til de første opplysningene som kommer ut etter slike hendelser, for det skjer gjerne ukontrollert i forhold til det som skjer senere under etterforskningen. Vaktsjefen i DSS uttalte iløpet av de første dagene, eller det kom fram av hans kontakt med politiet, at han så en mørkhåret kar på rundt 170 cm som gikk ut av bilen, og han hadde et ark i den ene hånden. Han forsvant ut av syne, men vaktsjefen hadde trodd at han gikk rundt hjørnet mellom Høyblokka og Y-blokka.

  Det er helt ufattelig at så mange ikke har reagert med sinne over at politiet ikke har lagt fram et snev av dokumentasjon på at ABB i det hele tatt var i nærheten av regjeringskvartalet den dagen. Her som ellers i «etterforskningen» har de bare kommet med løse påstander, og det holder ikke i en sak som er så viktig for nasjonen som denne. Det er en skam. En skam nesten like stor som at De presstituerte nesten ukritisk har hjulpet til med å spre løgnene.

 • 3. juni 2017 at 16:05
  Permalink

  Det sies at for å finne de skyldige skal man lete etter de som tjener mest på ugjerningen. Særlig høyere på samfunnsstigen enn som Nato-sjef er det ikke lett å komme for en nordmann.

  null

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: