Regjeringen ønsker å bekjempe USA med alle midler

Neida, det har ikke rablet for undertegnede, i hvertfall ikke når det gjelder dette. Vår nye regjering ønsker å bekjempe Det hvite hus, USAs kongress, og alle politiske ekstremister i de to nevnte institusjoner. De ønsker også å gjøre alt som står i deres makt for å hindre utviklingen i USA, der vi etter at The Federal Reserve-systemet ble gitt grønt lys i 1913, har sett en skremmende utvikling mot et rent oligarki, som jo er kjent som en av de største trusler mot demokrati. Utrolig nok ønsker de også å sette seg selv under etterforskning, sammen med medlemmene av flere av våre siste Storting som blant annet har gått til krig mot ikke-fiendtlige stater etter å ha konferert på mobiltelefon.

https://www.regjeringen.no/contentassets/c74e3bb8914f41abaad0ac713ac24983/handlingsplan-mot-radikalisering-og-voldelig-ekstremisme_2014.pdf

Jeg siterer fra rapporten til Justis- og beredskapsdepartementets Handlingsplan mot radikalisering og voldelig ekstremisme:

Kamp mot radikalisering

Dette er prisverdig av regjeringen, og en trenger ikke akkurat være rakettforsker for å skjønne hvilke politiske krefter de både beskriver og advarer mot her. De advarer mot seg selv og sine kollegaer i USA og Storbritannia.

5 thoughts on “Regjeringen ønsker å bekjempe USA med alle midler

 • 25. mars 2015 at 18:30
  Permalink

  Den tolkningen har jeg virkelig sansen for! 🙂

 • 25. mars 2015 at 18:38
  Permalink

  Her er det helt tydelig at politikerne har gått i seg selv, Ingrid. Det har til og med underskrevet tilståelsen.

 • 26. mars 2015 at 10:52
  Permalink

  Amatør1 sier:

  25. mars 2015 kl. 22:59 (Rediger)

  Godt poeng….

  Ting kommer langsomt fram. Her er et dansk TV-program om 11. September (!)
  https://www.dr.dk/tv/se/monte-carlo-pa-dr3/monte-carlo-pa-dr3-57#!/11:45

  Det er bra at noen blant Lamestream Media nevner noe av det som har med 11. september-hendelsene å gjøre. Dette er selve hovedhendelsen som gjør hovedinnlegget mitt aktuelt. Den 11. september 2001 startet kampen mot “terror”, og “voldelige ekstremistiske krefter” i de arabiske og muslimske nasjonene som Busch-administrasjonen og neo-konservative krefter i USA, Israel, Storbritannia, Norge og flere “fredelige” og “demokratiske” nasjoner forlengst hadde planlagt å angripe på det råeste, uten en eneste såkalt folkerettslig godkjent grunn. Uhørte forbrytelser mot menneskeheten fikk fritt spillerom fra den dagen, og var svært nøye planlagt.

  Jeg så filmen fra DR, og har lyst til å kommentere noe av det, uten at programlederne eller gjesten nødvendigvis påsto noe av det jeg nå kritiserer.

  Det er lite smart å nevne termitt i forbindelse med noe som handler om bygning 7. Det er fullt mulig å benytte termitt til å smelte stål, også de bærende stålsøylene i en skyskraper, som bygning 7 var. Det er imidlertid helt umulig å rive en slik skyskraper så synkront at den faller i sitt eget fotavtrykk ved hjelp av varmeutvikling på 2,500 °C. Det skjer ikke raskt nok, og det skjer ikke presist nok. Termitt fører heller ikke til eksplosjoner i seg selv gjennom varmeutvikling, til det er de termiske utvidelsene altfor langsomme.

  Noe annet er det hvis de benyttet termitt som del av en plan for å få toppene på tvillingtårnene til å starte en synlig kollaps, før man startet effekten som førte til pulveriseringen fra toppen og nedover. Pannekaketeorien var i så fall planlagt på forhånd, selv om alle med 5 % syn i behold forlengst har avslørt svindelen. Termittbruk i denne forbindelse kan forklare de store mengdene med metall-sfærer som ble funnet i støvprøvene i New York,  se Jones, Harrit et al 2009. Disse forskerne påstår at de har funnet spor av militær NANO-termitt, noe som kun har blitt utviklet og produsert hos en av hovedleverandørene til det amerikanske forsvaret.

  Det kan godt være at det ble brukt NANO-termitt den dagen, men det har ikke noe å gjøre med destruksjonene slik jeg har forklart det i flere innlegg, men muligens for å skape alibi for pannekaketeorien nevnt over. En annen forklaring på de store funnene av sfærer i mikrostørrelse gjort av Jones et al, kan skyldes at de er rester etter den molekylære reaksjonen de bærende stålbjelkene og –søylene ble utsatt for, en blanding av kjemiske reaksjoner og fysisk påvirkning. I så fall har forskerne funnet noe de aldri tidligere har sett, og da er det fort gjort å komme med gale konklusjoner.

  Det som skjedde den 11. september i New York kunne verken Jones et al eller andre mainstream forskere forstå utfra allmennkunnskap

  Folk vitnet om en varm følelse og vektløshet i forbindelse med tvillingtårnenes kollaps. Samme vektløshet ser vi resultatet av på alle de bilene som enten snudde seg på taket og gikk i delvis oppløsning. Særlig interessant her er alle de bilene som klenget og ble liggende oppå hverandre. Samme effekt er observert og filmet i forbindelse med kraftige tornadoer med tilhørende elektromagnetiske utladninger (lyn/torden). Dr. Judy Wood kaller dette fenomenet for Hutchison-effekten, hvilket jeg har skrevet en del om, og kan søkes på i søkefeltet oppe til høyre på denne bloggen. Hutchison har i sine eksperimenter benyttet elektromagnetiske lydbølger sammen med en Teslacoil han har laget selv. Effekten av en slik coil er lite annet enn menneskeskapte lyn, altså elektriske utladninger ved hjelp av svært høy spenning.

  Det er på tide at folk begynner lære seg om Nikola Tesla og den voldsomme trusselen han utgjorde mot oligarkenes inntjeningsmulighet, og hvilke krefter innen den såkalte forsvarsindustrien, som jo ikke er særlig annet enn en angrepsindustri, som ønsket benytte seg av hans forskning og derfor la et tjukt lokk av taushet over alt som hadde med Tesla å gjøre. Ingrid har ganske nylig skrevet et interessant innlegg om Tesla:

  http://www.ingridberg.com/2015/03/nikola-tesla/

  Dette med Nikola Tesla og John Hutchison er klare eksempler på hva jeg snakker om når jeg nevner at oligarkene ikke tillater allmuen mer kunnskap enn det de finner opportunt. Dette skjer av nøyaktig samme årsak som når Vatikanet forsøkte nekte Copernicus å fremme sin teori om heliosentrisme. Det hadde ikke noe som helst å gjøre med religion, hvis man ikke er blant dem som mener at makt- og pengetørst er en religion. Lederne innen den katolske kirke hadde mengder av kunnskap om hvordan solsystemet var bygget opp med sola i sentrum, men så på det som en trussel mot eget imperiekontroll at slik kunnskap skulle bli allment kjent.

  Verden har ikke forandret seg stort de siste hundreårene, har den vel? Skal vi bli kvitt sosiopatene må folk bryte ut av hjernevask og annet svineri, og et nødvendig skritt å ta for å klare det, er å finne tilbake til sin barnlige nysgjerrighet, der kun fantasien satte grenser for hva som var mulig. Menneskeheten er i dag trellbundet av regler. Disse reglene blir innprentet i barns sinn helt fra tidlig alder, og det er en tragedie det som skjer, men det forklarer i det minste hvorfor mange av de minst mentalt begavede jeg har truffet, nesten uten unntak har svært lang utdannelse.

  Jeg anbefaler alle å oppfinne kruttet på nytt. På egenhånd.

 • 26. mars 2015 at 12:48
  Permalink

  Takk for linken, Amatør1 🙂 Det er ikke verst at de kan nevne dette på TV-show på Dansk Radio. Jeg følger litt med på saken til dr. Niels Harrit. Han gikk jo til sak mot denne journalisten (v/redaktøren) i forbindelse med alle de kjente ordene journalisten brukte om ham. Rettssaken er nå overstått. Dommen skulle komme 9. april, men Harrit har nå fått beskjed om at dommen faller allerede i morgen (fredag 27.3.15). Skal bli veldig spennende å høre resultatet! Men jeg er forberedt på «det verste». Det positive er uansett at flere mennesker er blitt klar over bygning 7 gjennom TV-programmet. AE911 Truth har en fin artikkel om denne saken:
  http://www.ae911truth.org/news/207-news-media-events-danish-high-court-harrit.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: