Sandy Hook – FEMA hadde øvelse samme dag

FEMAs øvelse gikk ut på massedrap av skolebarn før drapsmannen begikk selvmord

Og datoen? 14. desember 2012, samme dag som De presstituerte eksploderte med stoff om svindelen. Dette er en gjenganger. De hadde øvelser med tilsvarende scenario 11. september 2001, London-bombingen 7. juli 2005, Breiviksaken 22. juli 2011, Sandy Hook 14. desember 2012, og Boston maraton 15. april 2013.

Federal Emergency Management Agency, heretter FEMA, har skremt mennesker helt siden de ble startet opp. Sammen med Departement of Homeland Security, (DHS) utgjør FEMA i dag kanskje den største trusselen overfor den delen av USAs innbyggere som forsøker holde seg oppdatert om virkeligheten. Dette innlegget vil vise at det er all mulig grunn til å frykte dette sionistmonsteret som har fått vokse seg stort og mektig.

FEMAs egen rapport 2012

Alt jeg kopierer inn i dette avsnittet er hentet fra FEMA-rapporten. Første side:

http://jostemikk.com/PDF/Fema_Sandy_Hook_øvelse.pdf

FEMA-rapporten Sandy Hook 2012 1

Exercise Plan, Mass Casualty Drill, og  Emergency Response For Mass Casualties Involving Children. Dato for øvelsen, 14. desember 2012.

Den neste er fra kapittel 1, generell informasjon, side 2:

FEMA-rapporten Sandy Hook 2012 2

Det er liten tvil om at innbyggerne i de vestlige “demokratier” har pådratt seg et forferdelig problem. Det problemet heter myndighetene.

 • Mass Death of Children at a School by Firearms
 • Suicide or Apprehension of Unknown Shooter
 • Use of Media for Evaluation
 • Use of Media for Information Distribution

Det får ikke blitt særlig mye styggere, og svineriet fører med seg et livsnødvendig spørsmål. Hvordan skal vi få stoppet denne organiserte kriminaliteten?

6 thoughts on “Sandy Hook – FEMA hadde øvelse samme dag

 • 25. april 2015 at 10:42
  Permalink

  Takk for viktig informasjon. Vi som har fulgt disse tingene litt nærmere enn hva de fleste gjør, kjenner etter hvert igjen det mønsteret de følger. Egentlig er det så fryktelig, det er så ille, at jeg kan forstå at folk ønsker å fortrenge virkeligheten. Kanskje det finnes en grense for hvor mye ondskap det enkelte menneske kan ta inn over seg uten å føle seg ødelagt. Det er lettere å leve i en illusjon. Vi har virkelighet og vi har «virkelighet», og valget må gjøres av hver enkelt.

 • 25. april 2015 at 11:02
  Permalink

  Det er tøffe greier, Ingrid. Jeg tror alt som har med avsløringen av denne ondskapen dreier seg om bare én ting. Ønsker menneskeheten i framtiden å være tilstede i virkeligheten? Jeg ser mørkt på muligheten. Menn blir gjort til kvinner, og kvinner er forvandlet til noe verre enn menn. Ingen er i stand til å tenke selvstendige tanker. Myndighetene, oligarkene og De presstituerte kjører på med knallhard lydighetstrening skjult som «antihat» og «stopp rasisme nå» osv, mens det egentlig dreier seg om noe helt annet. Et forsøk på å hjernevaske befolkningen til å bli tafatte puslinger som ikke er istand til å kritisere myndighetene/autoritetene. Folk skjønner rett og slett ikke bæra av noe som helst, og trives med det av den grunn at de ikke vet bedre.

 • 29. juli 2015 at 09:22
  Permalink

  Dette er horribelt.

  Men ett spørsmål sitter jeg igjen med her: Hvor OFTE holdes egentlig slike type øvelser – både når det gjelder FEMA og her i Norge med henblikk på Breivik-saken? Jeg tenker statistisk sannsynlighet.

 • 1. august 2015 at 20:22
  Permalink

  Gode spørsmål, Northolsen, og jeg beklager at jeg ikke har kunnet svare deg før nå. Har vært opptatt i området rett nord for Schleswig-Holstein ei drøy uke. Jeg skal gi deg et fyldig svar i morgen, og resten av denne kommentaren bærer preg av det. I Norge har jeg ikke kunnskap om et eneste tilsvarende tilfelle annet enn øvelsen den 22. juli 2011. Heldig vis. I USA og andre land har jeg mengder av eksempler. Også noen jeg aldri har skrevet om. Tar dette i morgen, men titter du innom før den tid, kan du jo undersøke selv hva som skjedde i forbindelse med den såkalte kirkeskytinga en liten tid tilbake.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Charleston_church_shooting

  FEMA hadde øvelse om det samme som skjedde, og nå har de blitt så dårlige til å jukse, at selv en bakfull hamster vil kunne avsløre deres idiotiske svindel. Ta en titt, og den oppfordringen gjelder selvfølgelig alle andre også.

 • 22. januar 2016 at 23:01
  Permalink

  Police respond to ‘serious incident’ in Canada school amid reports of shooting.

  «Parents and community members are asked to not attend the Dene High School at this time due to the active, ongoing incident.

  The elementary school is also under a lock down which will not be lifted until we hear that it is safe from the La Loche RCMP. We will not be allowing anyone in or out until we have a clear idea of what is going on.

  https://www.rt.com/news/329864-school-shooting-saskatchewan-canada/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: