Sjåføren av bombebilen var barhodet

Sjåføren av bombebilen var ikke bare barhodet, han bar på et hvitt ark eller et dokument i høyre hånd. Han var mørkhåret, lav, og ser ut til å ha gått med en form for lang kortbukse.

Før noen tar mer av dette alvorlig, husk at analysemateriellet jeg har lagt til grunn er av dårlig kvalitet. Og det er egentlig ganske mildt sagt. Glem det jeg nevnte over. Eller forsøk å glemme det. Se på dette med friske øyne. Hva ser dere?

Vi ser den hvite gjenstanden ganske godt. Et ark eller et dokument eller ei mappe er like sannsynlig som noe annet. Det er ikke snakk om at han har en Delta-hjelm på hodet, og noen slik kan en ikke se at han bærer på heller. Helt på slutten, rett før han forsvinner ut av bildet, ser vi et lyst, muligens rundt merke på skulderen. Det ser ikke ut som om han har smale refleksbånd rundt leggen. Ser dere nøye på de lyse feltene under knærne hans, ser det ut som om det er ei lang kortbukse, og at buksebeina danser opp og ned når han går, og med dette følger større og smalere lyse felt på leggen fra bilde til bilde. Men dette var min analyse, kanskje dere ser noe annet. Ser dere Anders Behring Breivik?

Denne buksa med smale refleksstriper hadde ABB på seg da han ble arrestert på Utøya.

Vaktførstebetjenten beskrev først sjåføren av bombebilen som mørk, kanskje fra Midtøsten, men allikevel lys. 170 cm høy, bærende på et dokument. Han nevnte ikke noe om noen hjelm. Hvordan kunne han, for han hadde jo nevnt hårfargen til sjåføren! Det han derimot fortalte politiet var at han trodde at sjåføren kanskje var vekter i NOKAS fordi han hadde et rundt merke på skuldra som minnet ham om logoen til NOKAS.

Har vi annet steds sett noen med høyvannsbukser, eller på godkjent norsk, en slags lang kortbukse, mørke klær, og med mørkt hår? Vi har det, men det betyr ikke at det er samme person. Da har han enten skiftet til lavere fottøy, eller sklidd sokkene nedover anklene. Kanskje. Videomaterialet har for dårlig kvalitet til å konkludere sikkert, men noen Delta-hjelm er ikke synlig, og det ser ikke ut som en høy blond mann. Det kan også ha vært ei langbukse han hadde på seg, romslig rundt leggene som buksa på politiets bilde av ABBs klær, og refleksbåndet kan ha hoppet opp og ned, og dessuten gitt gjenskinn som gjør at det ser mye bredere ut enn det i virkeligheten er. Allikevel tyder noen av disse observasjonene på at vaktførstebetjentens første beskrivelse av sjåføren var rimelig korrekt. Hva kan ha fått ham til å forandre mening senere? Ikke denne filmen i hvert fall. Hvis dette virkelig var Anders Behring Breivik, hvorfor kan de ikke publisere hele filmen i fullt format, og gi oss levende film av resten av hans ferd oppover Grubbegata? Disse kameraene filmer jo krystallklart når det er annet de vil vise.

11 thoughts on “Sjåføren av bombebilen var barhodet

 • 8. juni 2017 at 14:21
  Permalink

  Jeg sitter og ser og ser på personen som går ut av bilen. Han er vel engang beskrevet som ca 170 cm høy. Jeg tenker at dersom vi kjente målene på bilen kunne vi bruke photoshop og finne ut hvor mange pixler høy personen er og hvor mange pixler noe på bilen vi vet målet på er. Kan jo ikke bli nøyaktig siden bildet er så uklart, men det hadde vært artig å se hva man fant..

 • 8. juni 2017 at 14:39
  Permalink

  To sjeler, samme tanke, hetda. Jeg lastet ned alle ytre mål på bilen for et par år siden og forsøkte den øvelsen, men fant at usikkerheten i en sånn måling er så stor at det er umulig å fastslå noe sikkert. Sjåføren er i hvert fall ikke 190, og jeg tviler på at han var lavere enn 170, og mellom der har vi både ABB og «en vekter med mørkt hår på ca. 170». Jeg dannet meg et inntrykk den gang allikevel, og det er at sjåføren sannsynligvis er rundt 170 – 175 cm høy. Men de ti centimeterne derfra og opp til ABBs 185 cm er for liten. Data med store feilmarginer er noe herk.

 • 8. juni 2017 at 16:02
  Permalink

  Her er noen opplysninger om bilens ytre mål.

  https://regnr.info/BR99834

  https://www.the-blueprints.com/modules/vectordrawings/preview-wm/2006_volkswagen_crafter_combi_cr35_cr50_lwb.jpg

  null

  270 cm delte jeg rått og brutalt inn i tre deler. Hodet til sjåføren når ikke opp til 180 cm-streken, noe ABB som er 185 cm ville gjort, uansett avstand til bilen og høydeforskjellen mellom kameraet og bilen. Tror jeg. Har noen lyst til å rene på dette på en ordentlig måte, så si fra. Jeg kan rote fram bilder av kameraet som filmet dette og en del annet småtteri.

  null

 • 8. juni 2017 at 16:07
  Permalink

  Bare en påminnelse. Ikke ta den illustrasjonen i kommentaren over på alvor. Det var bare ment som ei grovskisse så en har noe å sammenligne med. Som jeg nevnte i min første kommentar om dette så er disse «målingene» mildt sagt unøyaktige. Sånn sett minner det om det meste annet man må forholde seg til av bilder og filmer med elendig kvalitet.

 • 8. juni 2017 at 23:35
  Permalink

  Bombebilen rått og brutalt delt inn i tre deler. Det symboliserer for meg at
  djevelen finner vi i detaljene. På nederste nivå. En helt nødvendig jobb Jostemikk
  overbevisende har tatt på seg.

  Hans granskning underbygger det midterste nivå, nemlig
  oversikten over alle detaljer i vår sanseverden, at alt henger sammen. Jostemikk
  befinner seg også der, eksempelvis i form av innlegget
  http://www.jostemikk.com/zion-laerde-eldstes-protokoller-i-enkel-utgave-pa-norsk/

  Den øverste delen kan Riksavisen oppført som en av favorittsidene hans representere:
  -Det nye Jerusalem er jo i hodene til folk. «Mitt rike er ikke av denne verden», sa mannen. Det er en åndelig tilstand, et åndelig ‘rike’ Det er en bevissthetstilstand. En bevissthetstilstand hvor kuler og krutt ikke er noe alternativ i det hele tatt (sitat j.j. Riksavisen dott no)

  Vedlagte bilde er ment å vise detaljer, kanskje en sammenheng, uten å bevise noe..

 • 9. juni 2017 at 00:12
  Permalink

  Sannheten har alltid vært det de som ønsker å skjule den ønsker at den skal oppfattes som, 2Q11. Den eneste motvekten er noen få som ønsker at sannheten skal være det som har skjedd, om det dreier seg om hendelser 12.000 år tilbake, eller om det er noe som skjedde i går. De sistnevnte har trange kår, ergo sitter sannheten i klemma. Ikke fordi de med makt er så smarte, for det er de ikke. De er stort sett bare en gjeng bøller. Sannheten sitter fast nedi en trang bergsprekk fordi folk flest, den store majoriteten, synes at det er der den hører hjemme. Ikke fordi de er dumme, men fordi de er så ufattelig feige. De er avhengige av autoriteter, og lar disse autoritetene bestemme hvem de skal få lov å ha som autoriteter.

  Det er menneskenaturen, og bøllene på toppen vet hvordan de skal spille på menneskenaturens strenger. Det er derfor de sitter på toppen. Det er dette som er den babylonske magien. Kunnskap om mennesket og alt annet som minner om naturvitenskap, og denne kunnskapen var mye lenger fremme for 6000 år siden enn de små og ynkelige rester av den som grekerne er gitt æren for. De var bare noen ynkelige tyver som stort sett rappa med seg det de fant på sine studieturer østover.

  Og de som leter etter sannheten, hva med de? Her tør jeg bare snakke for meg selv, og det med bedrøvelse jeg må melde at jeg ser svart på det. To skritt fram og et tilbake er en svært god dag i sannhetens tjeneste. De dagene er i mindretall. Livet til det enkelte mennesket er ikke langt nok og begrenses av alle misoppfatninger. Husk dette med at den enkleste personen å lure i hele verden er seg selv. Jeg har vært klar over dette lenge, men det hjelper ikke, for det er nærmest uunngåelig fenomen dette med å narre seg selv.

  Sannheten? Joda, den finnes, men ti forskjellige mennesker som opplever samme hendelse samtidig vil garantert fortelle ti forskjellige versjoner av den. Sannheten er en subjektiv oppfattelse, en individuell følelse, og det rare er at alle er helt sikre på at deres egen versjon av den er den mest korrekte.

  Vi som leter etter sannheten kan bare gjøre det så godt vi kan. Så får vi heller trøste hverandre med et klapp på skuldra de gangene vi trår feil, krumme vår lille kollektive nakke og gyve løs på monsteret igjen. Og ingen bryr seg egentlig. Selv ikke sosiopatene på toppen, for når det kommer til stykket har de alle midler de behøver for å ufarliggjøre oss.

  Jeg antar at det evinnelige søket etter dette uoppnåelige vi mener er sannheten må dreie seg om gleden ved selve reisen. Det er en personlig utvikling vi er pliktige til å ta så langt vi bare kan. Er det ikke det som definerer oss som mennesker, at vi ønsker å lære hele tiden? Så får vi bare akseptere at vi blir reisesyke fra tid til annen. Det er derfor alle sannhetssøkere bør ha en spypose på baklomma. Det er mye å bli kvalm av, og da er det beste å spy til man har gjort seg ferdig.

 • 9. juni 2017 at 20:03
  Permalink

  Eg synes hele filmen er falsk eg. Ser man den lengre versjonen så ser det ut som «abb» svever over bakken som ett spøkelse av og til i stedenfor å gå normalt. Pluss all kuttinga i filmen.

  Trur dere det finst mektige folk som jobber for å forbedre verden for alle mennesker? Nesten slik som i spill serien assensin creed☺️? Eg trur det. At det finst organsjoner som motarbeider makta bak makta. Visst ikke så hadde vell dei hatt fullstendig makt nå?.

  Mvh Radiv

 • 9. juni 2017 at 23:11
  Permalink

  Trur dere det finst mektige folk som jobber for å forbedre verden for alle mennesker?

  Det har jeg tenkt litt over fra tid til annen, og dessuten diskutert det med folk privat. Det eneste jeg kan si er at jeg håper at det er slik. Jeg finner dem ikke, jeg har lett, men må bare krysse fingrene for at det finnes annet enn råttenskap på toppen, og at de gjemmer seg der ute et sted.

 • 12. juni 2017 at 15:10
  Permalink

  Jostemikk: Det har jeg tenkt litt over fra tid til annen, og dessuten diskutert det med folk privat. Det eneste jeg kan si er at jeg håper at det er slik. Jeg finner dem ikke, jeg har lett, men må bare krysse fingrene for at det finnes annet enn råttenskap på toppen, og at de gjemmer seg der ute et sted.

  Ja vi får håpe det. Eller kansje det er folkemassene som må våkne før det skjer noe. Men ser skummelt ut synes eg. Ser i avisene at land som ikke hedrer falske terror saker når dei skal spille fotballkamp blir
  snakket negativt om..Nå sist Saudi Arabia som ikke ville holde ett minutt stillhet for Zionist terror avdeling Westminster.

 • 12. juni 2017 at 15:27
  Permalink

  Ser i avisene at land som ikke hedrer falske terror saker når dei skal spille fotballkamp blir
  snakket negativt om.

  Et godt poeng, og dokumentasjon på hvordan De presstituerte hjelper til med å stigmatisere de som er uenige med partilinja. Partilinja er linja til de yrkeskriminelle. Jeg tror veien ut av dette er det motsatte av hva de yrkeskriminelle har bygget opp. Den enkelte må finne seg selv. Jeg antar at alle har det i seg, men at det blir som å rense en virus- og trojaner-infisert PC. Det skjer ikke av seg selv. Det blir jo en slags kollektiv oppvåkning eller de-programmering om du vil, men på individuell basis. Leste et sted at alle har programvaren som er nødvendig for å finne «nord på kompasset», men at vi selv må bryte ned den falske programvaren vi har blitt fora med for å få den ekte til å begynne å virke igjen.

 • 18. juni 2017 at 03:54
  Permalink

  Så enig med din siste kommentar jostemikk. Det er rett og slett bare trist og forjævlig hvordan folk «sover» men håper det kommer seg ☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

%d bloggere liker dette: