Skutt av en gal muslimsk fundamentalist med AK-47?

En advarsel er på sin plass. Innholdet i filmsnutten under viser tilsynelatende henrettelsen av et menneske. Ikke at det ikke har blitt dagligdags i dagens syke nyhetsverden. Innholdet er hentet fra en film som viser en påstått henrettelse av en politimann i forbindelse med det som skjer i Paris nå om dagen. Filmen er blant de raskest slettede på Youtube:

Youtubes slettede film fra Paris

Avisene er fulle av stoff om hendelsene, og de ansatte i nyhetsredaksjonene på riksfjernsynskanalene her i Norge har knapt rukket trekke pusten det siste døgnet.

De kan fortelle at terroristene benyttet den russiske lillebroren til AG3-kalibret 7,62x51mm, en russisk Kalashnikov, eller AK-47, kaliber 7,62x39mm.

Jeg forstår godt at filmen er slettet, men med en helt annen begrunnelse for den forståelsen.

9 thoughts on “Skutt av en gal muslimsk fundamentalist med AK-47?

 • 10. januar 2015 at 00:07
  Permalink

  Når det gjelder analysedelen av skuddsekvensen, antar jeg at det finnes få med særlig mye mer erfaring av skuddeffekter.

  Våpenet på filmen skyter ikke skarp ammunisjon. Det hele er en bløff. En iscenesatt svindel. Jeg oppfordrer på det sterkeste alle med noenlunde uinfisert sinn å se med kritisk blikk på hele denne saken vi ser utspille seg i Frankrike. Det er den dårligst gjennomførte falske flagg-operasjonen fram til nå, og det sier ikke så lite.

  Noen er helt desperate etter å få verdens befolkning til å akseptere to ting. En demonisering og utradering av muslimske nasjoner, samt å gjennomføre en innføring av strenge overvåkingsregimer i den vestlige verdens nasjoner.

  Det er ikke veldig vanskelig å forstå hvem som står bak, er det vel?

 • 10. januar 2015 at 16:47
  Permalink

  Hei Jostemikk, se denne artikkelen fra avisen Le Parisien ifra 15. Juli 2009

  http://www.leparisien.fr/grigny-91350/amedi-27-ans-rencontre-sarkozy-cet-apres-midi-15-07-2009-580211.php

  Artikkelen er på fransk, men oversettelse via Google kan får her

  Til norsk:
  https://translate.google.com/translate?sl=fr&tl=no&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.leparisien.fr%2Fgrigny-91350%2Famedi-27-ans-rencontre-sarkozy-cet-apres-midi-15-07-2009-580211.php&edit-text=&act=url

  Til engelsk
  https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fr&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.leparisien.fr%2Fgrigny-91350%2Famedi-27-ans-rencontre-sarkozy-cet-apres-midi-15-07-2009-580211.php

  Artikkelen handler om at Amedi Coulibaly, dengang 27 år gammel, besøkte i egen person daværende president Nicolas Sarkozy i selveste Elysee-palasset den 15. Juli 2009 om ettermiddagen.

  Fra VG om Amedi Coulibaly

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorangrepet-mot-charlie-hebdo/fbi-inn-i-jakten-paa-terroristens-kone/a/23371042/

 • 10. januar 2015 at 22:02
  Permalink

  Jeg blir for tiden nektet å bruke Google Translate, Amatør1, men jeg skjønner tegninga utfra hva du skriver. Dette er interessant, og lignende noe som har skjedd i forbindelse med annen «terror». Dette får jeg eventuelt komme tilbake til.

  Den øvelsen som vises på filmen jeg la ut påståes å være spilt inn et helt annet sted enn i Paris. Hvis det er hold i denne påstanden, kommer jeg tilbake med mer om det. Akkurat nå går forresten filmen The Matrix på TV2 Sebra…

 • 11. januar 2015 at 19:08
  Permalink

  Takk for innlegget og en interessant link, Amatør1. Jeg har lyst til å kommentere noe som ligger ørlite utenfor de direkte hendelsene i Paris, selv om det så absolutt henger sammen med det som har skjedd fra og med 11. september 2001 og fram til Paris-hendelsene.

  Statsminister Erna Solberg la ned blomster utenfor den franske ambassaden i Oslo, og hun og utenriksminister Børge Brende var inne og skrev under i sørgeprotokollen.

  http://www.dagsavisen.no/innenriks/solberg-og-brende-signerte-kondolanse-protokoll-1.309663

  Tar man alle de hundretusener av liv som har gått tapt i franske, norske, amerikanske osv. krigshandlinger mot muslimske nasjoner i betraktning, er dette hårreisende. Det er liten tvil om hvem som er de egentlige terroristene i disse vanvittige tider. At 60 statsledere nå har samlet seg i Paris for å vise sin avsky overfor svindelen vi har sett utspille seg, der de nevnte statsledere selv har et stort ansvar for galskapen, kan jeg ikke konkludere annerledes enn å si at det begynner å gjøre vondt å være norsk og tilhøre den “rette” siden.

  Det som har skjedd de siste drøye 100 årene tok virkelig sats i og med svindelen til Bush-regimet, CIA, Mossad og alt av vestlig e-tjenester den 11. september 2001. Før nyttår skrev jeg at jeg så Mordors skyer trekke inn over verden, og at 2015 kom til å bli et spennende år. Det har i hvertfall begynt spennende nok.

 • 11. januar 2015 at 22:37
  Permalink

  Når det gjelder det jeg nevnte om at stedet politimannen ble “skutt” ikke var i Paris, så er dette feil. Stedet er funnet ved hjelp av Google Streetview. Her tar Gordon Duff/Veterans Today feil så det singler, men slik jeg kjenner ham bør ingen forvente noen innrømmelse. Ta en titt her:

  https://kauilapele.wordpress.com/2015/01/10/okay-i-was-incorrect-i-am-posting-one-more-about-the-paris-ff-false-flag-location-does-show-up-in-google-maps/

  Rett skal være rett.

 • 11. januar 2015 at 22:56
  Permalink

  Da er de allerede i gang med å utnytte Paris-saken til å sensurere internett. Ikke overraskende er det “hat”meldinger og antisemittisk kritikk som skal fjernes fra nettet.

  http://www.reuters.com/article/2015/01/11/us-france-shooting-security-idUSKBN0KK0DR20150111

  White House to hold global security summit Feb 18: U.S. official

  (Reuters) – U.S. President Barack Obama will invite allies to a Feb. 18 security summit in Washington to try and prevent violent extremism, U.S. Attorney General Eric Holder said on Sunday after meeting his European counterparts in Paris.

  The gathering of justice and interior chiefs came as Francemourned 17 victims of Islamist gunmen this week in the worst assault on its homeland security in decades.

  «We will bring together all of our allies to discuss ways in which we can counteract this violent extremism that exists around the world,» Holder told reporters.

  French Interior Minister Bernard Cazeneuve said after the meeting that European interior ministers had agreed to boost cooperation in an effort to thwart further jihadist attacks.

  Cazeneuve said the Internet needs to remain a space for free expression, but that Europe should fight against abusive use of the web to spread hate speech, anti-Semitic messages and the recruiting vulnerable young people for violence.

  «We need to work more closely with Internet companies to guarantee the reporting and if possible removal of all content that amounts to an apology of terrorism or calls for violence and hatred,» he said.

  Cazeneuve said EU interior and justice ministers planned to meet soon to discuss further action. A European source said the meeting could take place next week in Brussels.

 • 11. januar 2015 at 23:50
  Permalink

  Det verste landet på anti-semittisme som jeg vet om, må være Israel, tatt i betraktning at palestinerne er semitter. Det finnes vel ikke mange semittiske jøder tilbake. Flertallet av jøder, rundt 80 % (75 % iflg. jødene selv) er askenasier, en folkerase som i beste fall har ekstremt lite semittisk blod i årene, om noe (det er imidlertid ikke noe uvanlig i at folk får barn på kryss av rase og kultur). Det rare er at de israelske askenasiene synes å se på de palestinske (semittiske) jødene som mindreverdige, og mange av dem lever i fattigdom. En merkelig verden vi lever i!

  Men bortsett fra det, er jeg fullstendig uenig i at det skal være politisk korrekt at det er helt i orden å nedverdige og krenke spesielle folk på grunnlag av deres tro. Jeg er en sterkt motstander av at folk skal krangle seg i mellom, når vi har langt farligere krefter å slåss mot. Det vi ser nå, er at det gamle begrepet «splitt og hersk» enda en gang blir brukt på verdens befolkning. Hvor lenge skal folk danse etter elitens piper? Rene slangedansen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: