Søppeljournalistikk fra søppelhoder i en søppelbedrift

En sak som er slått opp med katastrofe-typer i Lamestream Media/De presstituerte i dag er det kollossale, enorme, gigantiske, forferdelige, dramatiske og i det hele tatt jævligste raset i norgeshistorien som har skjedd i Troms. Her er Heibergslektas versjon av hendelsen, altså Dagbladets. Jeg advarer mot meget sterke bilder:

http://www.dagbladet.no/2015/05/10/nyheter/innenriks/statens_vegvesen/39110897/

Deler av E6 raste ut i sjøen, flere hundre kilometer omkjøring i Nord-Troms

Du må nå gjennom Finland, for å komme deg forbi Sørkjosen.

La dere ikke lure av at veien ser ut til å være like hel. Synet bedrar nemlig. Se bare her:

E6 er stengt og et kilometerlangt område langs kysten i Sørkjosen i Nordreisa i Troms har blitt evakuert etter at det gikk et stort jordras ved småbåthavna i natt.

Fy flate! Det er imponerende når naturen går berserk på denne måten! Håper de klarer fly inn nødhjelp til innbyggerne der oppe.

10 thoughts on “Søppeljournalistikk fra søppelhoder i en søppelbedrift

 • 10. mai 2015 at 19:16
  Permalink

  Ingen nødhjelp til innbyggerne der oppe.
  Penger og fly er utlånt til andre land.

 • 10. mai 2015 at 19:21
  Permalink

  Da går det nok aldeles galt der oppe, Spiren. Hadde jeg bare kunnet komme på noe, så som kronerulling. Problemet er at kronene sammen med resten av kongejuggelet er innelåst i hvelvet hos en privatbank. Er den de har kalt Norges Bank. Hvis ikke skulle jeg gjerne rullet dem.

 • 12. mai 2015 at 10:04
  Permalink

  Dette er IKKE til å spøke med, i forrige uke hadde jeg et ras i kompostbingen min. Og det resulterte i flere cm2 med nedtrykt gress i utkant av denne. Jeg har ringt geologer og HazMat-team for å sjekke omfanget av katastrofen i hagen min. Mulig vi blir ejakulert… 😀

 • 12. mai 2015 at 12:41
  Permalink

  Angåendet det siste, Bård, vil det skje inn eller ut av rashullet?

 • 21. juli 2015 at 17:23
  Permalink

  Paul Craig Roberts til RT

  «… there is no longer a Western media. In the US, in the last years of the Clinton administration, what had been an independent and dispersed media was concentrated in six mega-companies. So the US media now consists of six big companies whose broadcast licenses are dependent on Washington and whose revenues are dependent on corporate advertising, primarily the military-security complex. So the media in the US no longer exists, it’s a propaganda ministry. And in Europe we have the former editor of [Frankfurter Allgemeine] Zeitung, the big German newspaper, who said there is no journalist anywhere in Europe of any significance who is not on the CIA payroll. This book is published in Germany, it’s a bestseller, it’s called ‘Bought Journalists’. You see, they follow whatever line the CIA gives them. That’s how you can see what Russia is up against – a massive propaganda machine and facts don’t matter.»

  ‘MH17 crash used by US to break Russia’s relationship with Europe’
  http://www.rt.com/op-edge/310103-mh17-russia-tribunal-media/

  Den som ikke har oppdaget at det ikke lengre eksisterer journalistikk i Norge har virkelig tungt for det. Som i USA er MSM transformert til et ‘Ministry Of Truth’ helt etter Orwell’s oppskrift.

  Det er ikke bare Russland som rammes av dette, men like mye vanlige folk her til lands. Vi kommer en dag til å ende opp som Hellas også her.

 • 21. juli 2015 at 18:34
  Permalink

  Det var viktig og riktig det som Udo Ulfkotte gjorde da han skrev den boken. Jeg har ikke lest den, for jeg drukner i lesestoff, men jeg bl.a. sett videoen nedenfor, og lest litt. De som ikke liker at sannhet fortelles, prøvde å ødelegge hans gode navn og rykte etter bokutgivelsen, men lyktes ikke helt. Det finnes mange mange videoer med ham på tysk, men det behersker jeg ikke godt nok til å dra særlig nytte av. Det er bare å søke på hans navn på Youtube. Her er en engelsk versjon:
  https://youtu.be/ylFGQrj9TMA

 • 21. juli 2015 at 18:35
  Permalink

  «Den som ikke har oppdaget at det ikke lengre eksisterer journalistikk i Norge har virkelig tungt for det.»

  Den kommentaren der er sikret hedersbetegnelsen Ukas visdomsord.

 • 22. juli 2015 at 05:06
  Permalink

  «Det er ikke bare Russland som rammes av dette, men like mye vanlige folk her til lands. Vi kommer en dag til å ende opp som Hellas også her.»

  Her er metoden det vil skje på:

  Norge mest utsatt for bolig­boble
  Ingen land i Europa har større risiko for boligboble, mener analysebyrå.
  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2015/07/21/194411462/norge-mest-utsatt-boligboble

  På samme måte som Hellas ble lurt til å sette seg i gjeld til over pipa, så har det samme skjedd på det personlige plan i Norge, gjennom en årelang og vanvittig låneboble på boligmarkedet. Jeg er kjent blant venner for i årevis å ha spådd et fatalt fall i boligprisene, kombinert med renteøkning på lån i bankene. Hittil har jeg blitt ledd ut.

  Det er ingen «risiko» for boligboble i Norge, boblen er her forlengst. Bare sett opp renten et par prosent og se hva som vil skje. Det er bare et tidsspørsmål om når boblen blir utløst og bankene uttsatt for «tap» som så skattebetalerne (som har mistet sine boliger til bankene) så må betale. Så finner de vel en «løsning» der oljefondet samtidig fordamper.

 • 22. juli 2015 at 10:53
  Permalink

  Det er jo lignende det som skjedde i USA under 1. verdenskrig. Bankoligarkene med Bernard Baruch i spissen utad gjennom hans posisjon i nemnda for krigsindustrien og finansiering av denne, sa til bøndene at de måtte produsere mer mat for å dekke behovet i en krigsrammet verden der soldatene måtte ha nok næring. For å klare å produsere nok til den økende etterspørselen ble de fortalt at de måtte utvide, og for å utvide måtte de ta lån. Billige lån. Krigslån. Det var jo verdensomspennende krise. Når krigen var over, stupte etterspørselen etter landbruksproduktene, renta steg, og elendigheten var et faktum. De benytter mer eller mindre de samme triksene hver eneste gang, og de eneste som blir rikere og rikere, er bankoligarkene, og de blir det på andres bekostning. Uten unntak. Deres formuer og makt har hele tiden blitt bygget på menneskers lidelse og død. Sentralbanksystemet i og med Federal Reserve i 1913 er sannsynlig vis deres største genistrek.

 • 22. juli 2015 at 11:01
  Permalink

  Jeg husker godt da lånerentene begynte å ta av på slutten av 1980-tallet og utover, til rentene begynte å gå nedover igjen i siste halvdel av 1990-tallet. Det var noe som virkelig sved! De som i dag anskaffer seg boliglån har neppe noen forståelse for hva som vil skje dersom rentene kommer opp på et tilsvarende nivå som den gangen. De vanvittige prisene vi i dag ser på boliger kan neppe fortsette sin oppgang. Folk som sitter med lån «oppunder pipa» vil få en smertelig opplevelse når bobla sprekker – for, som du sier, det er det sannsynligvis ikke til å unngå! 🙁

  Her er en oversikt over renteutviklingen gjennom de siste 25 årene:
  http://www.smartepenger.no/faktabank/lan/300-renten-de-siste-arene

  For folk som har kommet inn i en periode der inntektene ikke helt strekker til, kan de lese her om hva som er lovlige gebyr og renter:
  https://www.altinn.no/no/Starte-og-drive-bedrift/Drive/Regnskap-og-revisjon/Purring-og-inkasso/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: