Westminster-terroren i London – alt man trenger vite

Da jeg etter et par måneder med minimal innsats begynte å tråkke denne bloggen igang igjen i april, var det min hensikt å produsere stoff om både Westminster- og Stockholmterroren. Så ble det faktum at svenskene er vårt broderfolk utslagsgivende, og da jeg attpåtil har begrensninger angående hvor mye jeg klarer å skrive, tro det eller ei, ble Westminster-terroren liggende brakk. Jeg vet ikke hvilke nasjoner som er mest ødelagt av de skandinaviske eller de på de britiske øyer, men det spiller i realiteten liten rolle, da halvparten av elendigheten ville vært ødeleggende for dem alle.

Westminster-terroren får nå full dekning

Endelig skal jeg holde ord, og når jeg er ferdig med denne saken, skal det ikke være nødvendig å skrive mer om den.

Tre dager før terroren britiske myndigheter begikk for å narre egen befolkning til full lydighet, holdt London-politiet en terrorøvelse. Bildene av dama fra denne øvelsen er de fire som er innfelt i illustrasjonsbildet, der det hele foregikk i en turistbåt på Themsen rett nedstrøms Westminster. Det i midten er fra selve terroren, eller «terroren» tre døgn senere den 22. mars 2017, der hun spilte sjokkskadd kvinne som trengte hjelp av en fra politiet.

Ferdig.

4 thoughts on “Westminster-terroren i London – alt man trenger vite

 • 12. juni 2017 at 09:56
  Permalink

  Intet påfallende/Innlysende?

  Nei, jeg tror ikke det. Vi snakker nok kun om en generell drittsekk når det gjelder kriseskuespillerinnen. Når det gjelder det utskuddet av Rothschildslekta, derimot, så snakker vi ikke om en vanlig drittsekk. Han er en høyst uvanlig en. Hans gener er et sannsynlig resultat av gettogatemiks og eksperimentering innad i egen familie for å «foredle» seg selv, for deretter desperat å forsøke å rette opp i denne bommerten ved å slippe til litt friskt blod fra oss som er hatet. Dette ble ganske vellykket, for de kunne plutselig dukke opp hvor som helst som hva som helst, uten at noen kunne peke dem ut.

 • 22. juni 2017 at 18:12
  Permalink

  Alt bra jostemikk? Lenge siden det har vært aktivitet her. Mvh

 • 22. juni 2017 at 22:05
  Permalink

  Joda, alt er vel, Radiv. Takk som spør! Det er bare litt av sommerlufta som har gått ut av ballongen. Hadde tenkt jeg skulle vært ferdig med alt av oppsummering om 22. juli-saken forlengst, men det ene tok det andre, og nå ser det ut som om det bygger seg opp en ny sesong, for å si det sånn. Må bare samle litt pågangsmot. Er jo snart tiden for fluesopp, så før eller senere … 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

%d bloggere liker dette: