WTC7 – Fritt Fall

Vi har tidligere minnet om at det foregår en Ny evaluering av tilfellet WTC7, den tredje bygningen som falt til jorden i på Manhattan 11. September 2001. Bygningen var på 47 etasjer og ble ikke truffet av fly. Allikevel falt den pladask med en  hastighet svarende til fritt fall.

Dette er noe folk ikke glemmer så lett, for det betyr at det var en forberedt og villet handling.  En ny video har blitt publisert om temaet for at de som stod bak ikke skal slippe unna så lett.

19 thoughts on “WTC7 – Fritt Fall

 • 26. februar 2016 at 01:52
  Permalink

  Amatør1!!!

  Jeg har lest veldig mange av kommentarene dine på Jostemikk, og de har vært virkelig gode.

  Helt supert, den første bloggposten jeg ser at du har lagt inn. Denne youtuben som du skriver om, har jeg ikke sett før. Den er helt eminent.

  Den kan lett sendes til min mor, den kan med enkelhet vises til mine musikkinteresserte venner – så er veien fra en sullende suggesiv-fantasi til å undersøke litt mer selv, enda kortere.

  Tusen hjertelig takk for opplysende bloggpost Amatør1 🙂

 • 26. februar 2016 at 17:24
  Permalink

  Takk skal du ha AnnanTheNordic, det var en hyggelig tilbakemelding å få. Ja, det var blant annet med tanke på at dette egner seg til å videresende til folk som ikke kjenner detaljene, og som kanskje trenger en rask og sannferdig innføring i temaet, at jeg la dette ut. Send det absolutt til venner og kjente!

 • 26. februar 2016 at 17:30
  Permalink

  Dette er noe folk ikke glemmer så lett, for det betyr at det var en forberedt og villet handling.

  Helt riktig, og når WT7 var en forberedt og villet handling, var også alt annet som skjedde den dagen villet og forberedt. Vi vet jo også at De presstituerte (CNN og BBC) fikk forhåndsvarsel om at den skulle klappe sammen. Supert at du tar opp dette igjen, Amatør1, for dette kan vi aldri få gjentatt ofte nok. Har ikke rukket å se filmen ennå, men, men det skal jeg gjøre i kveld.

 • 15. mars 2016 at 21:59
  Permalink

  Kevin Barret har en sak om Larry Silverstein og WTC7 hos Veterans Today nå i dag. Hvis dette stemmer, altså at det ikke er en forsnakkelse gjennom å huske feil år, ser det ut til at Silverstein planla det nye WTC7 gjennom plantegninger allerede i april 2000.

  http://www.veteranstoday.com/2016/03/15/bombshell-larry/

  BOMBSHELL! Larry Silverstein designed NEW WTC-7 in April of 2000

  «Lucky Larry» STILL bragging about his crimes of 9/11/2001 – shows no fear of impending arrest, execution

  He may just be a Silver-stein. But “Lucky Larry” sets the gold standard for chutzpah.

  Latest example: In the above video, Silverstein says of the new WTC-7, which replaced the one he famously confessed to demolishing on 9/11/01:

  We got the designs.  And the first design meeting was in April of 2000. And construction began shortly thereafter, in 2002.

  One slight problem: If he hadn’t been planning the illegal, un-permitted, homicidal demolitions of WTC-7 and the entire World Trade Center complex that took place on September 11th, 2001, there would have been no point to any such design meeting back in April, 2000 … and no opportunity for beginning construction of a new WTC-7 in 2002.

 • 16. april 2016 at 20:14
  Permalink

  Dette er meget interessant, men det fører med seg et problem som jeg har tatt opp tidligere, og det er nær uløselig hvis det ikke er for én ting jeg har nevnt tidligere, og vil nevne denne gang også. Først fra rapporten:

  And just to be clear, I am not saying that micro nukes were solely responsible for bringing down the towers — and IMO were likely only used at the base of Towers 1 and 2 and possible the base of building 7 and were strategically placed 50 feet below street level, somewhere in the basements of the buildings or subway access tunnels.

  Dette betyr at hvert eneste minutt med film som ble presentert i nyhetssendingene den 11. september 2001, og alt som tidligere er lagt fram, var forhåndsprodusert i et studio. Alle de filmene vi har viser jo motsatt hendelsesforløp, nemlig at de to tårnene smuldrer fra toppen og nedover. Kollapsen starter altså ikke i underetasjene. Men som nevnt over og tidligere, er vi nå nødt til å holde mulighetene åpne for at absolutt alle filmene og fotografiene som viser at tårnene smuldrer/forstøves fra toppen og nedover er falskt forhåndsprodusert materiale. Jeg la ut mengder av stillfoto fra filmer allerede på gammelforumet hvor jeg viste flere garanterte forfalskninger, men tror ikke noen reagerte positivt på det den gangen.

  Når det gjelder WT7 stiller saken seg annerledes. De filmene vi har av den viser alle at kollapsen starter i innvendige og laverestående bærende konstruksjoner.

  Hvis tritium-målingene er korrekte, betyr det utfra kjent fysikk at en slags kjernefysisk prosess ble igangsatt i New York den 11. september 2001. Det er jo interessant i seg selv. Hva er korrekt traff for de som sto bak et kjernefysisk angrep mot egen befolkning? Eller for De presstituerte som har servert den ene løgnen etter den andre om et angrep planlagt av huleboere i et eller annet fjell i Afghanistan?

  Vi lever i interessante tider, men jeg tror at den eneste forskjellen nå og tidligere er tilgangen til kunnskap. Studerer man tidligere historiske hendelser, ser det nemlig ut til at tidligere tider også var «interessante». Egentlig ser absolutt hele virkeligheten ut som en illusjon. Må være det som heter Babylonsk magi …

 • 16. april 2016 at 20:21
  Permalink

  Et annet spørsmål vi både må stille og finne svar på er hvordan det kunne detoneres kjernefysiske våpen i bunnen av tårnene så lenge «badekaret» tårnene sto i ikke var skadd og en eneste liter vann rant inn fra Hudson-elva, og ikke minst hvordan etasjene over, blant annet butikken under den ene lobbyen, nesten var uskadd etter kollapsen. Har de funnet opp ei atombombe som er i stand til å hoppe over en etasje eller to?

 • 16. april 2016 at 22:03
  Permalink

  Her skal vi være forsiktige med å konkludere absolutt. Jeg er enig i at det er mange åpne spørsmål fortsatt, og det er ikke sikkert at scenariet som omtales er korrekt. Det vi skal legge merke til og som er den store nyheten i denne sammenhengen er at saken diskuteres på Zero Hedge, det er nesten som om det skulle vært MSM. Det er en meget stor sak.

  Dessuten: Saudi Arabia Threatens To Liquidate Its Treasury Holdings If Congress Probes Its Role In Sept 11 Attacks

  Altså: Hvis USAs kongress våger å rote i Saudi Ariabias rolle (i praksis alliert med Israel) i forbindelse med 11. September, så truer Saudi Arabia med å selge Amerikanske verdipapirer i størrelsesorden hundrevis av milliarder dollar.

  Hva forteller dette om noens rolle 11. september? Videre er det neppe sannsynlig at truselen blir realisert, men om så skulle skje betyr det en enorm tilstrømming av dollar i kontante penger til markedet. Da snakker vi hyperinflasjon og slutten på petrodollaren, kort sagt slutten på et imperium.

 • 17. april 2016 at 20:21
  Permalink

  Beklager at jeg ikke har fulgt opp dette. Har hatt andre ting å henge fingrene i, bokstavelig talt. Jeg husker de første rapportene om tritium, og den første forskningsrapporten jeg leste konkluderte med at det økede tritiuminnholdet i vann og vrakrester rundt WTC skyldtes nødutgangsskiltene på flyene som krasjet inn i tårnene.

  https://e-reports-ext.llnl.gov/pdf/241096.pdf

  De skyldte dessuten på «våpen som var lagret i regi myndighetene i bygningene (WT7?) og blablabla, for en annen kilde var nødvendig for å nå såpass forhøyede verdier. En typisk hvitvasking i regi de yrkeskriminelle som sto bak.

  Hvis en form for kjernefysikk ble brukt for å pulverisere tilsammen 800 meter med stålbygninger den dagen, tror jeg vi må se etter en annen form enn de som medfører detonasjoner. At vi havner ned på molekyl- og atomnivå ser ut til å være uunngåelig samme hvilke våpentype som ble brukt.

  Jeg skal gjøre det jeg kan for å følge opp denne saken framover. Den er så fordømt viktig, for verdens galskap tok liksom ikke skikkelig gjenger før den forferdelige dagen i 2001. Fra og med hendelsen har de nærmest brent lysene i begge ender, og vi skal være uhyre oppmerksomme på alt som skjer de nærmeste uker og måneder.

 • 17. april 2016 at 20:46
  Permalink

  Spiren 16. april 2016 at 22:13
  Var 1993 bombingen en øvelse eller en forberedelse til 2001?
  February 26 1993 World Trade Center.
  http://www.nytimes.com/learning/general/onthisday/big/0226.html

  Hei Spiren! Det er ikke tvil om at det som skjedde i 1993 var et varsku om hva som skulle komme, og allerede den gang så vi amerikanske myndigheter så infiltrert og styrende i den ondskapen som skjedde at det i ettertid egentlig er vanskelig å forstå hvorfor ikke det amerikanske folket ga klar beskjed om hva de mente. Dessverre er ikke herr og fru USA-hvermannsen bedre enn andre hvermannsener, og deres unnlatelsesynd har kostet forferdelig mange mennesker livet. Det er akkurat som om menneskeheten har råtnet på rot.

 • 17. april 2016 at 21:45
  Permalink

  Både WTC bombingen i 1993 og Oklahoma-bomben i 1995 var forpostfektinger til 2001. Oklahoma-bomben hadde også en betydelig likhet med 22. Juli-bomben i Oslo, da begge hevdes å ha vært såkalte ANFO bomber, men lite tyder på at dette var tilfelle noen av stedene.

 • 19. april 2016 at 17:53
  Permalink

  Med tanke på oljen så passer det kanskje godt for flere at USA kriger litt i Saudi Arabia fremover?

 • 19. april 2016 at 19:24
  Permalink

  Med tanke på oljen så passer det kanskje godt for flere at USA kriger litt i Saudi Arabia fremover?

  Kommer ikke til å skje. Alt som skjer og kommer til å skje er i nært samarbeid mellom de tre nasjonene Israel, USA og Saudi-Arabia.

  Enda flere tegn til at 11. September er en stadig varmere potet, nå også i den amerikanske presidentvalgkampen:
  Trump: Classified Part of 9/11 Report Shows ‘Very Profound’ Saudi Role
  Det er meget mulig dette er en avledningsmanøver, men i såfall vil den bakfyre.

  Dette medfører null logikk. Å avsløre Saudi-Arabias rolle 11. september 2001, vil være å avsløre USA og Israel samtidig, og ikke å forglemme alle vestlige hemmelige tjenester og De presstituerte. Hvis noen i høye posisjoner i USA ønsker avsløre Saudi-Arabias rolle, er de like mye ute etter å avsløre Bush-regjeringen. Blir den avslørt, faller USA. Jeg kan ikke tenke meg at Israel pr. dags dato vil være istand til å eksistere uten USA, og dermed faller også den nasjonen. Ingen presidentkandidat i USA vil sette igang med noe slikt, så hva pokker er det som skjer?

 • 20. april 2016 at 16:32
  Permalink

  Dette med de gjentatte påstandene om at Saudi-Arabias ansvar for 11. september 2001-galskapen minner ikke så rent lite om historien om de to store skolebøllene som blir enige om å legge skylda for melkepengeranet på den lille sveklingen som de ved trusler om truserøsk hver dag resten av skoleåret, truet til å stjele dem. Det er rett nok en viss forskjell. Saudi-Arabia er også en stor pøbel, ingen truserøsklivredd liten drittunge. Deres økonomiske og åndelige forbindelser til regimet i Israel er noe flest mulige bør grave dypest mulig i.

 • 20. april 2016 at 23:48
  Permalink

  Dette med de gjentatte påstandene om at Saudi-Arabias ansvar for 11. september 2001-galskapen minner ikke så rent lite om historien om de to store skolebøllene som blir enige om å legge skylda for melkepengeranet på den lille sveklingen som de ved trusler om truserøsk hver dag resten av skoleåret, truet til å stjele dem.

  Jada, trikset «det var han som gjorde det» er eldgammelt, men like lett gjennomskuelig. Hovedpoenget i denne sammenhengen er dog uansett anvledningsmanøvre at det begynner å bli umulig å ikke diskutere hvem som stod bak 11. September, og det er nytt.

  Forøvrig et interessant bilde av et uskadet WTC7 ved siden av 2 brennende tvillingtårn i linken under.
  Guess Who? US Lawmaker Joins Pro-Saudi Chorus Against 9/11 Families

 • 24. mai 2016 at 20:12
  Permalink

  Jostemikk sa

  Å avsløre Saudi-Arabias rolle 11. september 2001, vil være å avsløre USA og Israel samtidig, og ikke å forglemme alle vestlige hemmelige tjenester og De presstituerte. Hvis noen i høye posisjoner i USA ønsker avsløre Saudi-Arabias rolle, er de like mye ute etter å avsløre Bush-regjeringen. Blir den avslørt, faller USA.

  Her er muligens noe interessant:
  Article In Saudi Daily: U.S. Planned, Carried Out 9/11 Attacks – But Blames Others For Them

  The JASTA bill, which was passed by the Senate on May 17, 2016, triggered fury in Saudi Arabia, expressed both in statements by the Saudi foreign minister and in scathing attacks on the U.S. in the Saudi press.[2] On April 28, 2016, the London-based Saudi daily Al-Hayat published an exceptionally harsh article on this topic by Saudi legal expert Katib Al-Shammari, who argued that the U.S. itself had planned and carried out 9/11, while placing the blame on a shifting series of others – first Al-Qaeda and the Taliban, then Saddam Hussein’s regime in Iraq, and now Saudi Arabia. He wrote that American threats to reveal documents that supposedly point to Saudi involvement in 9/11 are part of standard U.S. policy of exposing archival documents to use as leverage against various countries – which he calls «victory by means of archives.»

  og videre

  «Those who follow American policy see that it is built upon the principle of advance planning and future probabilities. This is because it occasionally presents a certain topic to a country that it does not wish [to bring up] at that time but [that it is] reserving in its archives as an ace to play [at a later date] in order to pressure that country. Anyone revisiting… [statements by] George H.W. Bush regarding Operation Desert Storm might find that he acknowledged that the U.S. Army could have invaded Iraq in the 1990s, but that [the Americans] had preferred to keep Saddam Hussein around as a bargaining chip for [use against] other Gulf states. However, once the Shi’ite wave began to advance, the Americans wanted to get rid of Saddam Hussein, since they no longer saw him as an ace up their sleeve.

  «September 11 is one of winning cards in the American archives, because all the wise people in the world who are experts on American policy and who analyze the images and the videos [of 9/11] agree unanimously that what happened in the [Twin] Towers was a purely American action, planned and carried out within the U.S. Proof of this is the sequence of continuous explosions that dramatically ripped through both buildings… Expert structural engineers demolished them with explosives, while the planes crashing [into them] only gave the green light for the detonation – they were not the reason for the collapse. But the U.S. still spreads blame in all directions. [This policy] can be dubbed ‘victory by means of archives.’

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: