Zion Lærde Eldstes Protokoller i enkel utgave på norsk

slangen-og-stjerna

Ingrid og jeg hjalp hverandre litt for å få ut en enkel, søkbar, ryddig utgave av disse protokollene, og vi har forsøkt fornye språket så godt vi kan. Det finnes sikkert andre utgaver, og de som foretrekker dem kan bare overse denne versjonen. 🙂

Jostemikk.com/ZIONS LÆRDE ELDSTES PROTOKOLLER.pdf

 

13 thoughts on “Zion Lærde Eldstes Protokoller i enkel utgave på norsk

 • 10. oktober 2016 at 08:26
  Permalink

  Takk for flott jobb, begge to! Må oversettelsen finne veien til hvert et hjem i hele Norge. Viktig lesestoff!

 • Pingback: En daglig velbrukt hersketeknikk, oftest med DØDELIGE konsekvenser. Derfor må den stilles midt på torget med buksene nede, avsløres og taes fullstendig avstand fra! – Norgesaksjonen

 • 10. november 2016 at 20:45
  Permalink

  Noen tanker om hvordan dette kan komme fram til eks. andre nettsider. Jeg ser jo for meg at skulle jeg forsøke, så ville jeg bli dømt og utestengt på livstid der. Jeg har ikke lest alt, men skal manne meg opp å gjøre det. Det er som Soros (og du vet om resten av gjengen hans) holder på å le seg ihjel. Planen deres, via migranter – for ikke å snakke om våre spyttslikkende, smurte politikere samsvarer i uhyggelig grad med denne planen. Altså, hva synes du: Er det bare å ta en sjangse å spre lenken. Jeg tenker også på deg, og det er også en mur. Den største, jeg tenker individ vet du, IKKE sak – slik er det. Dette er så sterkt, håper du gir en liten tilbakemelding. Skal vi nøye oss med å spre dette til kjente. De ville vel også tro at konspirasjons-teorier har tatt over. HVA GJØR VI? Takk for et skrekkelig arbeide 😉 Seriøst; Tusen takk.

 • 10. november 2016 at 21:15
  Permalink

  Hei, Petra. Spørsmålene du stiller er vanskelige å gi gode svar på. Jeg antar at slikt som Protokollene bør leses av voksne mennesker, og da slike som selv har søkt etter sammenhenger i historien, og er genuint interesserte. Ingen voksne vil ha vondt av å få vite om dem, men jeg tviler sterkt på at det vil være mulig å få folk uten bakgrunnskunnskap til å ta dette innover seg på nyttig måte. Har ofte tenkt på Protokollene som en ren ABC i hva som virkelig har skjedd. En bruksanvisning. Jeg har studert denne delen av historien vår lenge, og vil derfor oppfatte dem på en annen måte enn noen som fortsatt tror blindt på Lamestreams versjon av all historie. Jeg tror altså at folk må få muligheten til å snuble over både Protokollene og annet stoff på egenhånd, fordi de allerede har kastet skylappene og er ute på selvstendig leting etter opprinnelsen. Alt annet vil føre til et akutt og alvorlig angrep av kognitiv dissonans, og det er som en brannmur på en PC. Det har som oppgave å holde alt uønsket på utsiden. Takk for takken. 🙂

 • 10. november 2016 at 21:50
  Permalink

  Og sannelig har de kommet langt. Oppskriften er fulgt punkt og prikke. Selv våre politikere er kuppet, innhentet av dem akkurat på samme måte som planen utbroderer kuppet. Jeg frykter at utviklingen ikke kan vendes, på tross av ny president i US. Noen uttaler seg så positivt om at nå sakker oligarkene akterut og svekkes i sine intensjoner. Men se, på Europas politikere: Våre egne norske er fast bestemt på at NWO skal gjennomføres.

  Paven, katolisismen … vet jeg ingenting om, men skjønner at her er der en del historikk å gjøre seg kjent med. Jeg tenker på document.no. Redaktøren har valgt (nylig?) og gå over til den religionen. Og konsensus der som andre steder er; Sionistkritikk er tabu. Ganske nylig tillots begrepet anglo-amerikanske oligarker – om man lenket til artikler. Men man skal trå forsiktig.. Du kjenner kanskje bloggen til anthropocene.live og peterkrabbe.wordpress.com – de beskjeftiger seg med nevnte oligarker. Kanskje har henvisninger til dem (seriøse og det kan bli vel avslørende å nekte å lenke til dem) lettet litt på PK-sløret.
  Vel, ikke så sammenhengende dette fra meg. Takk for tilbakemelding. Jeg lenker ikke denne siden, de får ramle over den selv.

  Protokollen hadde mange avsnitt, det var rent fristende å kopiere fra, det lot seg ikke gjøre via min PC. Evnt. får jeg skrive av. Det var som å gå rett inn i dagens begivenheter. For et skammen document. ….. Og får å avslutte slik: «DETTE er hva våre politikere har solgt seg til» – det er helt perverst, fullstendig sådant. GRØSS.

  Takk til deg.

 • 10. november 2016 at 22:02
  Permalink

  Klokt svar fra deg. Har du anledning så ta gjerne bort lenken til doc. med tilbehør. De to andre er seriøse og svært gode, behold dem. Kjenner du til stoffet til «Free Britain Now» som omhandler Fabian-nettverket. Utrolig viktig å ha kjennskap til, hører til samme område; zionistisk fundert agenda. Gi meg et lite vink og jeg poster lenken direkte derpå.
  Peterkrabbe, nevnt har nylig i 4 artikler laget en kortversjon, men originalen er høyst aktuell å ta til seg. Innvolverer bl.a. London School of Economic – studiested for økonomer med poltikerambisjoner. Jens Stoltenberg og mange flere har nok vært innom der, med eller uten engelske universiteter i tillegg.

 • 10. november 2016 at 22:02
  Permalink

  Og sannelig har de kommet langt. Oppskriften er fulgt punkt og prikke. Selv våre politikere er kuppet, innhentet av dem akkurat på samme måte som planen utbroderer kuppet. Jeg frykter at utviklingen ikke kan vendes, på tross av ny president i US. Noen uttaler seg så positivt om at nå sakker oligarkene akterut og svekkes i sine intensjoner. Men se, på Europas politikere: Våre egne norske er fast bestemt på at NWO skal gjennomføres.

  Jeg er dessverre helt enig i alt det siterte, Petra. PDF-en med Protokollene er både enkel og markere/kopiere, og printe. Kan det være et Adobe Acrobat-problem? Fint hvis andre sjekker dette og gir tilbakemelding.

 • 10. november 2016 at 22:05
  Permalink

  Takk for tips om nettsider, Petra. Skal ta en titt.

 • 10. november 2016 at 22:18
  Permalink

  Her er siste:
  http://www.freebritainnow.org/0/fabiansociety.htm

  Innehaverne av de to andre bloggene har begge skrevet 10 artikler (anthropocene gjennom ultimo februar og ut mars i år, samt kommer stadig tilbake til dem). Han bruker sin egen kunnskap i disse artiklene om de anglo-amerikanskje oligarker. peterkrabbe tar utgangspunkt i en bestemt forfatter av bok.Du utfyller deres stoff.

  Jeg må oppdatere pc´en generelt, og få på plass Adobe acrobat. Ha en god kveld, og takk igjen.

 • 7. mai 2017 at 11:56
  Permalink

  Dette må være en av de topp 10 viktigste videoene jeg har sett. Her tror jeg en stor del av puslespillet legges på plass:

 • 7. mai 2017 at 12:02
  Permalink

  Saken er gitt lenker og omtale andre steder her på bloggen det siste døgnet. Anbefaler at alle ser og hører hva Bernard har å fortelle, og så ta det derfra for en svært kritisk gjennomgang.

 • 7. mai 2017 at 13:35
  Permalink

  Kanskje denne går «viral» og får millioner til å stille spørmål ved hva 8-9000 individer foretar seg? Så lenge det er liv er det håp. Jeg tror intervjuet er ganske nytt men likevel er den temmelig tilgjengelig på Internett allerede. Her er en som har gått litt kritisk til verks og har lite eller ingenting å utsette på det som sies i intervjuet:

  https://paulmaupome.wordpress.com/2017/05/01/ronald-bernard-fact-or-fiction/

 • 7. mai 2017 at 15:34
  Permalink

  Stargazer,

  Jeg vil ikke være festbremsen her, men…

  Prices vary and can start as low as $0.02 a word!

  (prices change based on workload, eg. research, finding quotations, etc.)

  15% discounts are offered for bringing a paying customer!

  (discounts do not accumulate)

  Your 10th essay is on the house!

  https://paulmaupome.wordpress.com/prices/

  Jeg vil her tilføye at jeg innser at jeg selv har vært for ukritisk før, for unyansert, slurvete, ja at jeg til og med har jeg vært rent kontraproduktiv i min iver etter å «avsløre sannheten». Lett etter linker høyt og lavt som bekrefter mine antagelser. Jeg har på følelsen at hele vår side vil bli forsøkt undergravet i tiden fremover med nye metoder slik som denne «pizzagate»-historien som Jostemikk advarte oss mot. Det var for godt til å være sant og ingen solide bevis fantes annet enn «uavhengige bloggere» med patreon- og paypalkontoer som satt og snakket substansløst i timesvis på youtube.

  Vi sannhetssøkere må legge om løpet i 2017, eller gå under. Folk husker ikke de 9 gangene vi hadde rett, de husker den ene gangen som vi var helt på jordet og faktisk spredte (plantede) falske nyheter. Jeg har merket et værskifte før og etter pizzagate. Et nytt moto for den nye fasen vi nå går inn i må være «Kill your darlings».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Optionally add an image (JPEG only)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: