Aftenposten-sensur, Hanne Skartveit og Stay Behind

Det var mye dramatikk i det som skjedde i vårt land den 22. juli 2011, og jeg skal ikke påstå at denne saken belyser det tyngste og mest dramatiske. Den forteller oss allikevel noe, og det er om det sviket De presstituerte har begått overfor befolkningen i Norge. Hadde folk bare visst …

Da nesten alle deltakerne i terroraksjonen i Regjeringskvartalet hadde trukket seg ut av operasjonsområdet eller var i ferd med å gjøre det, dukket VGs politiske redaktør Hanne Skvartveit opp på Johan Nygaardsvolds plass. Hun kom lett trippende mot Akersgata, krysset denne, og fulgte fortauet bortover mot nummer 55.

Politisk redaktør i VG Hanne Skvartveit er i ferd med å krysse Akersgata den 22. juli 2011.

Det er litt rart dette med Hanne Skvartveit for meg, for hver gang jeg ser et bilde av henne får det meg til å tenke på ei kusine av meg. Ikke at de er så like, selv om begge er flotte typer, men fordi Skartveits mann Gerhard Helskog gikk på skole sammen med henne på videregående skole i Ski. Kusina mi var fra Enebakk, og der kom jo også OL-vinneren på tremila på Lillehammer fra, Thomas Alsgaard. Gerhard gjorde en tøff jobb når han forsøkte avsløre dopbruk i det norske langrennslandslaget under Lillehammer-OL, og det var ikke den eneste gangen han utviste mot. Han rettet blant annet et kritisk blikk mot Stay Behind-uvesenet i Norge. Jeg har nesten ikke sett på dokumentarproduksjoner her i landet etter at OL-dopsaken ble litt «drøy» for selvgode nordmenn, og Gerhard Helskog ble «forfremmet» og havnet i USA. Men Gerhard skrev altså om Stay Behind. Hadde temaet festet seg hos hans kone, ville hun kanskje lagt merke til to av de mennene hun gikk mellom sekundet tidligere i filmen bildet over er klippet ut fra. Hadde hun og hennes kolleger også gjort resten av jobben de burde ha gjort i forbindelse med 22. juli 2011-terroren, hadde denne bloggen trolig aldri sett dagens lys.

– Klippe! Klippe! sa redaktøren i Aftenposten

Hvis dere går til denne siden i Aftenposten fra 23. juli 2011, kun et døgn etter terroren i Oslo og på Utøya, finner dere en video drøye halvveis ned på siden. Det er den samme videoen jeg har benyttet så ofte, og er den samme jeg har klippet bildet av Skartveit ut av. Eller samme film og samme film fru Blom, for det er ikke helt korrekt å si, for den er klippet. Alt det viktige er fjernet. De klippet vekk hele delen av det aller viktigste der jakkemannen og han som dannet støttende baktropp jaget den andre bombemannen ut i bassenget på Johan Nygaardsvolds plass, etter at drittsekken forsøkte gjemme seg bak et tre i alleen. Og tror dere sannelig ikke at de klippet vekk det nest mest viktige innslaget i hele filmen, da Hanne Skartveits kollega og VGs terroransvarlige Marius Tetlie dukker opp på slagmarken og overrekker noe til Erik Schjenken. Allerede et døgn etter at bomben gikk av skjønte ansvarlig redaktør i Aftenposten at dette ikke måtte vises til Aftenpostens lesere. Hvordan var det dette fungerte, Harald Stanghelle, følte du deg skikkelig rampete da du fratok dine lesere muligheten til å få vite sannheten om hva som skjedde denne tragiske dagen i vårt lands historie? Forøvrig var også Stanghelle i Libanon, jeg mener det var på slutten av 70-tallet, og aldeles fritt for sionistiske sympatier under oppveksten var det ikke der i gården.

Det skal vanskelig la seg gjøre å finne bedre bevis for hva Aftenposten står for når det gjelder nyhetsdekningen enn denne sensurerte videoen. De klarte helt på egenhånd å dokumentere for befolkningen at de var villige til å gjøre hva som helst for ikke å fortelle sine lesere sannheten om hva som skjedde den 22. juli 2011.

3.3 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

21 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
lars
lars
30. mai 2017 14:57

På det nederste bildet ser vi den bilen jeg tror bombemannen med følge kan ha forsvunnet i. Dette er nok ikke den audien vi fant i youtube videon. Den parkerte i en annen vinkel. og da stod dhl bilen der denne sorte bilen stod parkert.

Pål
Admin
Pål
30. mai 2017 17:57

Slik sensurering som Aftenposten har gjort er en aktiv handling for å hindre sannheten om hvem som sto bak terroren den 22. juli 2011 i å komme frem. Det er ikke dårlig journalistikk, det er grov kriminalitet.

Nemlig! For vet vi jo så utmerket godt at disse «redaksjonene», tradisjonen tro, er gjennominfisert av etterretningstjenestene i samarbeid med kjøpte, betalte og korrumperte funksjonærer og eiere, som hele tiden har kontroll og styring med hva som publiseres og hvordan det publiseres, sensureres, maltrakteres, filtreres, forvrenges, , i mange tilfeller til det ugjenkjennelige og så langt vekk fra sannheten som de overhodet klarer å komme. De stakkarer som lever i forkvaklelsen om at Project Mockingbird ble nedlagt, disse bør snarest riste seg ut av ignorantland. De kan jo starte med å søke opp Udo Ulfkotte, og lese seg opp på Project Mockingbird og senere avsløringer, så burde det begredelige folkefiendlige situasjonsbilde tre klart nok frem.

lars
lars
30. mai 2017 18:37

1.20 ut i denne Telegraph-videoen dukker vår venn Tandberg opp igjen. Denne gang løfter han sperrebåndet sånn at en ambulanse kommer seg ut av området. Dette er nederst i Akersgata mot Grensen.

lars
lars
30. mai 2017 21:54

I følge wikipedia har Hanne Skartveit også en politisk bakgrunn i Auf og Sosialdemokratisk studentforbund.
Wikipedia: Hanne Skartveit

J.Johansen
31. mai 2017 02:47

HVORFOR forteller de ikke sannheten i media og HVORFOR 22/7? Jeg har oppdaget at vi kan alltid fokusere vår bevissthet ved å spørre HVORFOR (?). VG var jo MILORGS hofforgan, hele Schibstedt sådant. 22/7 er for Norge, som 9/11 var for Amerika, hvor den store transformasjonen av våre land og samfunn for alvor fikk fart på seg, ved ‘terror’ skal folk underlegge seg lederskapet «under rosen» for å gjennomføre Planen (PS: Planen, med stor ‘P’). Har ihvertfall ingen ting med Russere og KGB å gjøre som ateismens profet og sionismens apologet Øvrebottenismen påstår.. heller ikke har det noe med navne-‘bedraget’ å gjøre.. 🙂

Sionistisk overtagelse er vel det motiv som er nærmest sannheten som opsjon.. som kan dokumenteres med historiske fakta ihvertfall.. men hva skal en med fakta i lala land som mainstream media bygger av menneskers hjerner..

Mars 2011; Norske jøder «trenger hjelp utenfra» på grunn av all ‘anti-semittismen’ i Norge, sier Harvardprofessor i juss, Alan Dershowitz, «When it comes to its record on Israel and the Jews, Norway is the worst country in the world, he said. It is “on the wrong side of history, morality and democratic values» Kilde: lubavitch dot com (Artikkel: Mossad bak Utøya-terrorismen)

«Vi skulle bygge det nye Jerusalem“, sa Arbeiderpartiets grand ol’dad Håkon Lie om deres første prioritet etter andre verdenskrig til UiO’s studentavis Reflex (Waage), i verdenssosialismens nasjonalsosialistiske Israel. Nei, ateistene i Arbeiderpartiet har ikke blitt religiøs, det er den politiske religion, ideologi, de bekjenner seg til; Sionismen, sosialismens mening og mål; Sion, hvor denne politiske sosialistiske elite skal herske til evig tid, eie alle ressurser i verden, – alle andre skal være deres slaver.

Siden kristensionistene er i senter for verdenssosialismens utbredelse, er det også tyst fra den kanten om kristendommens avvikling i Norge, idet kognitiv dissonans oppstår og lojaliteten til sionist-sosialismen sin kommende verdenshersker vant over Kvitekrist i kampen om deres lojalitet.

Oddmund H. Hammerstad sier i boken “Oppgjør med maktspill og overgrep i De hemmelige tjenester”:

“Når så sterke krefter og store ressurser settes inn for å hindre at det historiske bilde blir tegnet fullt ut, er det nok dessverre grunn til å anta at det er fordi det er meget alvorlige feilgrep som er begått. Jens Chr. Hauge og Haakon Lie kniper munnen igjen. Den første mer enn den andre. En gang snerret Lie til en journalist: “Nærmer du deg Jens Chr. Hauge med spørsmål om hvilke spesielle kontakter han hadde i USA, vil han be deg å dra til H.!, og det gjør jeg også, dra til H.!” Haakon Lie skal i samme forbindelse ha uttalt: “Vi hadde en oppgave å løse“. Det er nærliggende å spørre: Hvilken oppgave hadde Haakon Lie og hans partifeller påtatt seg å løse? Og hvem var oppdragsgiveren? ”

NÅ VET VI DET ! (Tungtvann til Sion, blant annet). «Hauge løy om tungtvann.»

ABB; Et omen om religionskrigens komme (12.04.2012)
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/abb-et-omen-om-religionskrigens-komme/

J.Johansen
31. mai 2017 02:57

Oppfølgeren til 22/7, nå når ISIS (israeli Secret Intelligence Service) sine fotsoldater strømmer innover vårt land, ennå et resultat av 22/7… Hold folk opptatt med vikarierende problemer, mens Planen iverksettes.. og la ‘Folket’ være opptatt med ‘menneskerettigheter’, navnebedrag og busemenn fra ‘KGB’, så ser de en annen vei enn hvor terroren kommer fra..

ISIS is a US-Israeli Creation. Top Ten “Indications”
http://www.globalresearch.ca/isis-is-a-us-israeli-creation-top-ten-indications/5518627

lars
lars
31. mai 2017 11:24

Nesten alle videoene i fra den dagen har jo 1980 kvalitet. Har også noen jeg skulle ha sjekket nærmere. Jakten fortsetter.

J.Johansen
31. mai 2017 11:55

Hammerstad gjorde godt arbeid, visste nok mer enn han sa også..

Dere har nok løst rebusen her Jostemikk.. godt jobbet. Viktigst er det store bildet, som er bedre å få enn de små detaljene, noen av detaljene vi aldri kan finne ut av, og hva ‘under rosen’ (under the rose) betyr; Chatham Rule.

«Mars 2011; Norske jøder «trenger hjelp utenfra» på grunn av all ‘anti-semittismen’ i Norge, sier Harvardprofessor i juss, Alan Dershowitz, «When it comes to its record on Israel and the Jews, Norway is the worst country in the world, he said. It is “on the wrong side of history, morality and democratic values» Kilde: lubavitch dot com (Artikkel: Mossad bak Utøya-terrorismen)»

Når Dershowitz sier at norske jøder måtte få hjelp utenfra, mente han at Stoltenbergerne måtte få hjelp utenfra den 22/7?

Er Stoltenberg jøde?
http://www.riksavisen.no/er-stoltenberg-joede/

Radiv
Radiv
31. mai 2017 13:08

Hei jostemikk. Har du eller noen av dere andre som kommenterer her inne sett denne filmen? Wow sier eg. Det er jo ikke ett smell. Dette er jo sykt.. Se denne filmen er jo haugevis av militær folk der. Pluss stille bombe..?

https://m.youtube.com/watch?v=dkIymULy1NU

Filmen er fra en som kaller seg Utøya crew. Meget interessant film.

P. S Du gjør en meget god jobb med denne saken jostemikk. Håper du klarer å få bildene fra getty også.

Mvh Radiv

Radiv
Radiv
4. juni 2017 18:02

Hei jostemikk. Eg har ikke noe særlig greie på bomber/sprengstoff. Men det eg ville vise gjennom den filmen eg la ut, var at den originale filmen har ingen bombelyd på seg. Men versjonen media la ut så hadde dei lagt til ett falsk bombelyd. Husker du den filmen som ble sendt på tysk tv? Der og var det ett kolossalt smell. Men den ble kun visst en gang. Men det er ingen etter det eg vet som har sagt at dei hørte ett smell. Utenom avisene. Men eg har hørt at det finst stille bomber. Foreksempel en type skal være inne i en duk som står plassert rundt den bygningen som skal rives. Og på samme film som eg la ut så er det en duk/plast gjerde rundt noen av bygningene. Og i den ene filmen du har lagt ut den som viser brannstasjonen. Sjå nøye etter på brannstasjonen sine porter. Dei er sprengt. Alle utenom 1… Og den bilen som står utenfor porten som er åpen har full mulighet til å å kjøre. Men allikevel så bare står dei der. Nett som at dei har fått grei beskjed om å holde seg vekke en stund. Dette var ingen gutte operasjon men personer med høy makt. Sa ikke Abb at det ikke var han som sprengte regjering kvartalet? 🙂

Radiv
Radiv
4. juni 2017 18:05

Portene på Brann stasjonen er sabotert mente eg. Ikke sprengt. Mvh Radiv.

P. S har fått ny email jostemikk.

Radiv
Radiv
4. juni 2017 18:33
Reply to  Jostemikk

Det går helt fint jostemikk ☺️ Ha en fin søndag ettermiddag. Mvh Radiv