Bedre redigeringsmuligheter i kommentarfeltet

Dette skulle jeg gjort for lenge siden, så sånn sett kan en si at jeg trengte å få de problemene med temaet på bloggen som dukket opp i dag. Det ga meg et spark bak.

Bloggen har fått nytt system for kommentarer, og det er bedre redigeringsmuligheter. De som har kommentert har en mulighet til å korrigere teksten en halvtime etter at kommentaren er lagt inn. De som har lyst må gjerne teste det ut. Er det noe som ikke virker, er forvirrende, eller beint framt toskete, så gi beskjed. Det er mulig å gå tilbake til det gamle systemet hvis dette nye ikke faller i smak. 🙂

31
Leave a Reply

avatar
8 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
JostemikkPål2Q11Amatør_1Fjellberg Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Fjellberg
Guest
Fjellberg

Hei

I kildekoden for denne siden forekommer navnene på de jødiske spion- og overvåkingsorganisasjonene Google og Facebook henholdsvis 41 og 10 ganger. Dette er selvsagt ikke nødvendig for at en slik side skal fungere teknisk eller på annen måte. Kan du, Jostemikk, redgjøre for hva du som eier av nettstedet får igjen for dette? Er det sånn at du må akseptere alt det som platformtilbyderen putter inn i kildekoden og at ingenting kan fjernes?

Ved å trykke på ctrl- og u-tasten samtidig, og så trykke på ctrl- og f-tasten samtidig, kan man søke på og se hvor og hvor mange ganger en hvilken som helst stavelse forekommer i kildekoden.

Av javascripts er der hele 48 stykk bare i kildekoden. Dette er små dataprogram eller kommandoer som får datamaskinen til besøkeren til å gjøre ‘ting’. Har du peiling på hva alle disse gjør? Hadde jeg eid siden hadde jeg i alle fall prøvd å fjerne alle disse med lenker til de nevnt spion- og overvåkningsorganisasjonene.

En annen ting jeg vil be deg se på og det er muligheten for å gå fra http-forbindelse til https-forbindelse (dvs. “sikker”, kryptert forbindelse).

Mvh

Pål
Admin
Fjellberg
Guest
Fjellberg

“https/http? Ja, jeg har fått med meg at dette plutselig har blitt en “nødvendighet”. De aller fleste har fram til nå klart seg uten, men det er jo klart, https blir promotert. Til borti 750 kroner pr. år.”

Hvis det koster så mye vil jeg si det ikke er verdt det. Kan ikke skjønne at det skal koste noe i det hele tatt.
Har du likevel valgt å gå over til https?

En annen ting er disse tomlene opp og ned; Du vet at dette kan misbrukes slik de nå er? Det har skjedd på andre nettsider før. Dessuten mener jeg de lett kan gi et skjevt inntrykk selv om de ikke misbrukes. Selvsensur kan/vil de også bidra til.

Jeg ville mye heller sett en teller på hver side som viser hvor mange besøk det har vært.

Pål
Admin

Pål
Admin

OK, der er to type YouTube adresser, en virker og en virker ikke.

Denne virker:

Denne virker ikke:

Pål
Admin

Hehe, det er visst hipps om happs når de virker og når de ikke virker. *scratching head*

Pål
Admin