Borte i ei støvsky

Dette blir et ørlite teknisk komplisert innlegg, og selv om jeg hele tiden forsøker holde tunga rett i munnen, er deler av dette i grenseland av det jeg føler meg helt komfortabel med. Alle som har forslag til forenkling av forklaringene, samt påpekninger angående de fysiske forklaringene gjennom bygningstekniske spesifikasjoner og forsøk på forklaringer av det rent ingeniørmessige, vær vennlige å gi beskjed. Dette innleggets emne er forbasket viktig, og om vi klarer gjennomføre en dugnad for å få det så korrekt som mulig, vil det ha større mulighet til å nå fram til de som bør sette seg inn i dette stoffet.

Kelner! Det er en hel parykk i suppa!

En og en halv millioner tonn veide tvillingtårnene på World Trade Center i New York. 1,500,000,000 kilo. Mesteparten stål. Da nordtårnet forsvant som det første av tårnene, utgjorde totalvekten av de bærende stålkonstruksjonene i tårnet som befant seg over det såkalte flyinnslaget, ca. 2 % av den totale vekten til tårnet. Dette utfra den enkle konstruksjonsmessige logikk at de nederste etasjene fra grunnfjellet og oppover måtte bære mest vekt, og var bygget sterkest. Jo høyere opp i tårnet man kom, jo mindre vekt måtte det bære. Ikke bare falt toppen sidelengs ut og vekk fra resten av tårnet da forstøvingen startet, men den ikke-eksisterende vekten (frittfall ved siden av resten av tårnet) klarte å pulverisere 98 % av de totalt bærende stålkonstruksjonene under seg.

Her fra 911 Scholars, og alle linker finnes nederst i dette innlegget.

Check out the magnificently awesome structure of the lower WTC Twin Towers, 5 inches thick Steel, as compared to the puny thickness of the top 30+ floors, which were 1/4 to 1/2 inch thick, and far, far, far less massive.
Floor 1-94 made up about 98.4% of the weight of the Steel in the 110 story Twin Tower. Only a measely, mere 1.6% of the total Tower Steel composed the top 16 floor block, the block that was allegedly free falling 3.8 meters,M(16), and fell through this 98.4% of the Tower Steel.

Nederste konstruksjon WTT

Tårnene hadde ikke en avsmalende form oppover, men av ingeniørmessige årsaker reduserte de totalbelastningen for de nederste delene av tårnene ved å redusere dimensjonene på de bærende konstruksjonene oppover mot toppen. Jo høyere man kom, jo mindre vekt måtte de bære.

Kan toppen av Eiffeltårnet pulverisere de nederste 75 % av tårnet?

Eiffeltårnet i Paris består av ca. 9.000 tonn stål, og er altså en konstruksjonsmessig dverg i forhold til WTT. Dette til tross, snakker vi om en imponerende størrelse, der høyden er ca. 100 meter lavere enn tvillingtårnene på WTC.

Eiffeltårnet

I motsetning til tvillingtårnene var ikke Eiffeltårnet konstruert for å maksimere innvendig volum for å huse verdens største kontorlandskap. Allikevel er sammenligningen som kommer nå relevant. Begge typer har bærende stålkonstruksjoner, og begge typer bygninger reduserer dimensjonene oppover, selv om det for tvillingtårnenes del ikke gjelder bygningsvolumet.

Se på Eiffeltårnet. Tror noen at de to nederste hovedkonstruksjonene vil forstøves/forsvinne hvis man løfter den øverste konstruksjonen 100 meter og slipper den ned på det gjenstående? Vil de øverste 70-80 meterne knuse tårnet under seg hvis de kollapser grunnet brann? Vil det i det hele tatt være mulig å få en slik stålkonstruksjon til å kollapse grunnet brann? Husk at da de to tvillingtårnene kollapset/forstøvet, var dette første gang at skyskrapere med bærekonstruksjon av stål kollapset på grunn av brann. Det har aldri skjedd verken før eller senere. På World Trade Center “kollapset 7 bygninger på grunn av brann” den 11. september 2001. Det er i hvertfall det de amerikanske myndighetene ønsker at vi skal tro. Det er det norske utdanningsinstitusjoner og de presstituerte ønsker få oss til å tro.

En kan godt ta dette videre. Hvis man løfter hele Eiffeltårnet ei mil opp fra bakken og slipper det, tror dere at følgende ville skjedd?

  • Stålbjelkene ville dra tjukke haler av støv etter seg og forsvinne under frittfall, og
  • da stålbjelkene traff bakken, var det bare et par-tre prosent av den totale stålmassen tilbake, resten var borte som ånden i fillehaugen.

Lamestream Media/de presstituerte var klar over dette

Kontrollen over Lamestream Media og de presstituerte var ikke fullstendig under de kaotiske timene etter at hele World Trade Center gikk opp i støv. De la merke til at det ikke fantes bygningsrester igjen på bakken, og lurte fælt på hvor tårnene var blitt av. Videoen under har jeg laget fra materiale på bloggen til dr. Judy Wood.

Dustification-Twin-Towers from Jostemikk on Vimeo.

De presstituerte var beviselig klar over problemet, ga en idiotisk forklaring, og valgte å aldri nevne noe om saken igjen.

Noen bilder av det som aldri traff bakken

Konstruksjonsbilder World Trade Towers 1

Konstruksjonsbilder World Trade Towers 2

Konstruksjonsbilder World Trade Towers 3

La oss ta en titt på et av bildene en gang til

Pilene jeg har lagt til viser den bærende utvendige stålkonstruksjonen.

Utvendig bærekonstruksjon av stål - tvillingtårnene WTC

På neste bilde ser dere en del av denne stålkonstruksjonen dra en tjukk støvhale etter seg:

Ytre bærekonstruksjon forstøves i frittfall - Tvillingtårnene WTC

En tilsvarende synes også i midten av bildet, nesten nederst. I animasjonen jeg har laget og som jeg har lagt ut til to tidligere innlegg, kan dere studere dette skje. Stålkonstruksjonene i tvillingtårnene ble forstøvet under frittfall. Det dr. Judy Wood kaller dustification.

Hvordan så det egentlig ut på bakken etter at tårnene forsvant i to gigantiske støvskyer?

Nå har alle sett på noen av bildene fra konstruksjonen av tårnene, og jeg håper de fleste har fått med seg den enorme mengden stål som fantes i hvert av tårnene både utvendig og innvendig. Sentrum av tårnene var fylt opp av gigantiske, bærende stålkonstruksjoner. En tegning legges ut for å være helt sikker.

Konstruksjonstegning tvillingtårnene WTC

Disse enorme mengdene stål, mange ganger mengden i Eiffeltårnet i hvert av tårnene, ville ha etterlatt seg gedigne hauger med bøyde vrakrester hvis tårnene hadde kollapset under sin egen vekt. Det skjedde ikke. Som nevnt i filmen over, var bygningsrestene borte. Fordampet og forsvunnet i bakken!

De to neste bildene med tekst er fra nettsiden til dr. Judy Wood.

Tvillingtårnene er borte 1
Figure 87(d). On the afternoon of 9/11/01 the «rubble pile» left from
WTC1 is essentially non-existent. WTC7 can be seen in the distance,
revealing the photo was taken before 5:20 PM that day.

Tvillingtårnene er borte 2
Figure 87(e). The «rubble pile» from WTC1 is essentially non-existent.
The ambulance is parked at ground level in front of WTC1. WTC6, which
had been an eight-story building, towers over the remains of WTC1.

Hvor ble det av tårnene? Kanskje det er det denne mannen står og lurer på også?

Hvor er tvillingtårnene

 

http://www.nysm.nysed.gov/wtc/about/facts.html
http://911scholars.ning.com/photo/the-awesome-thick-steel?context=popular
http://no.wikipedia.org/wiki/Eiffelt%C3%A5rnet
http://www.drjudywood.com/
https://vimeo.com/63810454
http://www.nycvintageimages.com/category/tags/twin-towers
https://www.jostemikk.com/?p=1665
https://www.jostemikk.com/?p=1091
https://www.jostemikk.com/?p=1062
https://www.jostemikk.com/?p=1014

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
Ingrid
20. februar 2015 22:58

Takk for alt arbeidet du har lagt ned på denne grusomme hendelsen. Det er bare så trist å se at de fleste nekter å ta til seg at noen kan være så onde og maktgale at de kan gjøre noe slikt. Når det gjelder hendelsen må folks reaksjoner – eller manglende sådanne – er et drømmeeksempel på kognitiv dissonans. Dessuten er det vel en god grunn til at nordmenn blir kåret som verdens mest naive befolkning. Men kanskje det kan trenge gjennom hos noen få – etter hvert? Det som er mest ufattelig for meg, er at det finnes så mange som tror at noen huleboere fra Afhanistan var i stand til gjennomføre et slikt angrep – uten å bli stoppet! Dessuten var det vel en øvelse i USA også den dagen, slik det så ofte er når noe galt skjer umiddelbart etter en øvelse. Det er en tendens til at de onde kreftene gjentar sitt mønster, og ser man mønsteret, vet man straks hva det handler om når onde gjerninger skjer.