Chemtrails er en forbrytelse mot menneskeheten

Sånn er det med den saken. Dessverre er dette en sak som folk flest skyr som pesten. Årsakene til det kan være mange. Generell hjernedødhet, feighet, eller muligens en inndoktrinert panikk for å holde fast ved en tanke om problemstillinger som av MSM i tiår har blitt kalt ville konspirasjonsteoier.

Først litt stoff fra løgnerne og bløffmakerne

La oss begynne med et sitat fra Wikipedia.

Chemtrails («kjemikaliespor») er et begrep som konspirasjonsteoretikere bruker for å beskrive noe som angivelig skal være utslipp av aerosol fra fly. Ifølge fotografier på de mange websidene som omtaler chemtrails kan mønstrene som dannes på himmelen være enten nøyaktige rutemønstre eller mer tilfeldige striper.

Chemtrails som konspirasjonsteori hevder at en del visuelle spor etterlatt av flytrafikk er kjemiske eller biologiske stoffer som bevisst blir sprayet over himmelen av årsaker som holdes hemmelig for offentligheten og ledes av ulike myndigheter.[1] Denne konspirasjonsteorien har gjentatte ganger blitt tilbakevist av det vitenskapelige samfunnet: slike spor er ganske enkelt normale spor og avsetninger, eksempelvis spor fra kondensering.[2] Ettersom konspirasjonsteorien er populær mottar offentlige kontorer mange forespørsler fra folk som krever en forklaring.[1][3] Vitenskapsmiljøer og myndigheter over hele verden har gjentatte ganger svart at de såkalte kjemikaliesporene er ikke annet enn helt normale avsetninger fra fly over himmelen.

Dette er en skandaløs frikjennelse av noe som hvem som helst kan dokumentere skjer i virkeligheten. At hele Wikipedia-dekningen av chemtrails er gal fra ende til annen er ikke noe å bruke mer kalorier på å slå fast. Spørsmålet alle bør stille seg er hvorfor Wikipedia svikter så totalt fra det som er deres påståtte intensjon, å gi mennesker reell kunnskap om viktige samfunnsmessige forhold.

Ikke overraskende er e-tjenestens egne desinformasjonskanal VG med på den bevisste feilinformasjonen av befolkningen

Det sjokkerer ingen som er på det rene med hvordan samfunnsdebatten kontrolleres her til lands, at VG har latt følgende mann bli debattansvarlig. Fra Wikipedia:

Hans Petter Sjøli (født 16. januar 1974 i Steinkjer) er en norsk journalist og forfatter.

Sjøli er cand.philol. med hovedfag i historie fra Universitetet i Oslo og annen studiebakgrunn fra Universitetet i Bergen og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Han har jobbet i Klassekampen, Dagens Næringsliv, Dagsavisen og Verdens Gang. Han har skrevet boka Mao, min mao. Historien om AKPs vekst og fall, som utkom på Cappelen forlag i 2005.

Da henger det fullstendig på greip at samme mann nylig klinte til  med denne lapskausen med repeterende forsøk på å hindre enn reell mulighet til å opplyse VGs lesere om fakta. Her blander forfatteren (Sjøli) begrepene på en måte som gjør det mulig for ham å rette et generellt skyts mot flere påståtte konspirasjonsteorier. Han oppfører seg som kommunister flest, noe som de informerte kjenner godt igjen fra klimasvindelen, der de eneste “argumentene” de har er å bygge opp stråmenn som de deretter angriper helt på egenhånd. Vi snakker altså om en solid dose ikke-argumentasjon.

En smule kaos i krinken?

VG-bilde
FLYSTRIPER: En sentral konspirasjonsteori er at skjulte maktstrukturer bruker chemtrails til å kontrollere befolkningen. oto: FRANCK PENNANT, AFP

NRK inviterte den notoriske konspirasjonsteoretikeren Hans Gaarder til å diskutere vaksiner. En dårlig idé.

Et av mine tidligste radiominner var en direktereportasje med NRKs gamle korrespondent i Warszawa, Dag Halvorsen, i hovedrollen. I et befippet øyeblikk – jeg har forlengst glemt hva det gjaldt – ropte han ut: Det er det rene koas her!

Kaos ble til koas, altså, og i dag synes det å råde en smule kaos dere oppe i NRK, spesielt i det som sikkert ikke heter faktasjekkavdelingen.

I gårsdagens utgave av P1s daglige aktualitetsmagasin «Her og nå» var den notoriske konspirasjonsteoretikeren, unnskyld, «faktaforskeren», Hans Gaarder invitert for å diskutere vaksiner. Gaarder ble presentert som «uavhengig forsker», og var ifølge redaksjonssjef i «Her og nå», Erik Skarrud, invitert på «bakgrunn av hans engasjement i saken».

Hans Gaarder var inntil nylig redaktør for konspirasjonsteoretikernes elleville nettblogg Nyhetsspeilet, der han blant annet har «avslørt» at myndighetene bedøver innbyggerne ved hjelp avgassutslipp fra fly (chemtrails) og at CIA står bak all verdens narkohandel. Selv titulerer han seg som «seniorforsker ved institutt for helseforskning», men nekter å publisere «forskningen» sin gjennom etablerte forskningskanaler fordi disse er«styrt av Illuminati». Gaarders vaksineengasjement består blant annet i at han mener det er det er «russisk rulett» å la unge jenter få HPV-vaksinen, som brukes for å forebygge kreft i livmorhalsen.

Konspirasjonstenkningen brer om seg, hevder blant annet skribenten Didrik Søderlind, som følger med på det som rører seg i disse miljøene. Tidligere i år lanserte Frps stortingsmann Ulf Leirstein en såkalt «rettssikkerhetsgruppe» på Stortinget, bestående av av folk som blant annet hevder at Arbeiderpartiet tar direkte ordre fra Moskva. Leirstein oppløste etterhvert gruppen – eller ble tvunget til det – men bidro til iallfall delvis å legitimere miljøene.

NRK bidrar også ved å hente inn konspiratorikere som Gaarder (det er flere tilfeller) og brennende hjerter som Nistad til å ufarliggjøre disse outrerte strømningene, og i vaksinesaken står vi overfor en høyst reell trussel: Såkalte skeptikere bidrar til å spre frykt og i verste fall store helseplager blant dem som lar seg forlede.

Jeg kommer til å ta opp alle de enkeltsakene Sjøli forsøker harsellere med, men det får bli i senere innlegg. Før jeg går videre med chemtrail-dokumentasjonen, føler jeg for å minne om hvem VG har representert fra den tragiske dagen da de ble re-etablert rett etter 2. verdenskrig, og rett skal være rett, her har Wikipedia gjort seg skyldig i å forholde seg til fakta.

Historie

Den første avisen med dette navnet ble startet i 1868, men den gikk konkurs. Medlemmer av Hjemmefronten startet opp en ny avis med samme navn kort tid etter slutten på annen verdenskrig i 1945. Første nummer av den gjenoppstartede avisen kom ut 23. juni 1945. Avisen er partipolitisk uavhengig. VG er heleid av det børsnoterte selskapet Schibsted ASA, som også eier Aftenposten og noen store aviser i utlandet, blant annet i Sverige og Estland.

Hjemmefronten klarte altså ikke bare å stable e-tjeneste og Stay Behind (Operation Gladio) på beina, de dro i gang det som rent folkeopplysningsmessig er en av vårt lands største skandaler, “avisen” VG. Det stinker selvfølgelig amerikansk e-tjeneste lang vei. At “avisen” i dag er eid av Schibsted sementerer elendigheten. Les mer om det i innlegget Bankene er pressens halliker.

Flyvåpenet i USA med opplæring i bruk av Chemtrails

Først en presisering. Det er ikke jeg som har gjort begrepet chemtrails rimelig ullent. Ettersom hvilke forfatter/skribent man leser, varierer det fra kjemisk manipulering av folks mentale og fysiske helbred, til direkte påvirkning av været, der man ved hjelp av kjemiske utslipp (diverse aerosoler) der mikroskopiske partikler blir kjernen til dråpeforming som fører til regn.

Så til det amerikanske flyvåpenets lærebok om chemtrails fra 1990 som kan lastes ned her (PDF).

US Airforce Chemtrails 1990

Chemtrails lærebok 1990

Chemtrails lærebok1

Chemtrails lærebok2

Professor Judith Curry om opplæring i bruk av kjemi (værmanipulasjon/chemtrails/skygjødsling)

Judith Curry har skrevet tre bøker, og har nesten 200 fagfellevurderte publikasjoner om blant annet hav- og atmosfæreforskning bak seg. Jeg presenterer henne så omfattende av en eneste grunn. Slike som Hans Petter Sjøli er nærmest fanatisk opptatt av å henvise til autoriteter. Dette slår han da også selv fast i sitt barnslige forsøk på å harsellere med Gaarder. Jeg siterer:

Selv titulerer han seg som «seniorforsker ved institutt for helseforskning», men nekter å publisere «forskningen» sin gjennom etablerte forskningskanaler

Her er litt om Judith Curry, og de som ønsker å lese den fullstendige lista over hennes bøker og fagfellevurderte publikasjoner i det som anses være anerkjente forskningsmagasiner, kan finne dem her:

http://curry.eas.gatech.edu/files/currycv.pdf

Judith Curry 1
Judith Curry 2
Judith Curry 3

På Judith Currys blog skrev hun dette i 2012 i et innlegg der hun advarer forskere mot å leke Gud:

http://judithcurry.com/2012/10/25/playing-god/

In the 1970’s as a student, I had courses in weather modification (cloud seeding) and inadvertent weather modification (pollution, urban heat islands, etc).  Cloud seeding is an excellent example of the challenges of producing the desired effect and of documenting that your action had some causative component (it aint easy).  The unintended consequences (e.g. downstream droughts or floods) introduce a legal nightmare into such activities.  The fundamental challenge is that even now, there are many things we still don’t understand at a quantitative-predictive level about basic cloud microphysics and its interplay with cloud dynamics in producing precipitation.

Nå har vi sett at både det amerikanske flyvåpenet og de amerikanske universitetene holder på med svineriet. Nå skal vi ta en titt på en tredje aktør.

Private firmaer leker Gud og manipulerer nedbørsmønsteret til fordel for blant annet vannkraftverksbransjen og forsikringsselskapene

Weather Modification Incorporated – Worldwide Success

Jeg understreket det med forsikringsselskaper som oppdragsgiver for værmanipulasjonsfirmaet. Nå skal dere få se litt av kundelista:


Der understreket jeg vannkraftprodusenten i Canada, samt at WMO er en av samarbeidspartnerne. Vi tar en titt på noe av det de gjør, samt en enkel forklaring om utstyret de bruker, så som type dyser, type fly etc:Dette firmaet har holdt på siden 1961. I mer enn 50 år har de holdt på med noe som «debunkere» har nektet ærlige og nysgjerrige mennesker å bringe fram i lyset.

Begynner noen nå å forstå hvorfor Judith Curry brukte betegnelsen Å leke Gud? Vinteren 2010/2011 var det sprengkaldt i Sør-Norge. Kraftselskapene solgte i tillegg mengder med strøm til kontinentet, og alt i alt førte dette til en voldsom nedtapping av kraftmagasinene. Sommeren 2011 opplevde vi nedbørsrekorder i fleng, og på kort tid fløt atter kraftmagasinene nesten over. At dette skyldes værmanipulasjon vet jeg absolutt intet om, men det må være lov å ta det opp, for problemstillingen er så absolutt aktuell i Nord-Amerika, der man bruker cloud seeding som våpen for å fylle drikkevannskilder og kraftmagasiner.

Jeg regner med at alle forstår de etiske problemstillingene alt dette innebærer? Hvis to landsbyer er avhengige av den samme elva, går det ikke særlig bra med den som ligger nedstrøms, hvis oppstrømslandsbyen bruker opp alt vannet. De skaper ikke luftfuktighet disse firmaene/statene/regjeringene/instituttene. De får den luftfuktigheten som finnes til å kondensere, og deretter omdannes til nedbør.

Sprer de kriminelle også virus og bakterier via lufta?

Ja, det gjør de. Dette er også gjennomdokumentert, men det får bli mer om dette i et senere innlegg. Samme planer har jeg om vaksineskandaler og alt annet denne Sjøli så krakilsk angriper.

3 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

11 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandulph Christophersen
17. desember 2014 03:13

Enhver som observerer avgasstriper som langsomt brer seg ut over himmelen, fra horisont til horisont, uttrykker tvil om at det er ’chemtrails’, er enten svært unge eller er betalt for å spre slik tvil. Jeg har arkivert mange snutter på dette tema, men finner at disse tre sier det meste. Jeg ser fram til din fortsettelsen på dette tema, og takker for ditt arbeide så langt. Nifst er det imidlertid at folk som graver og publiserer data på dette feltet faktisk er tatt av dage.

—– Dr. Rosalind Peterson presentasjon i FN
https://www.youtube.com/watch?v=L5is16A8pfw

—– Eugene Franklin Mallove (June 9, 1947 – May 14, 2004)
https://www.youtube.com/watch?v=xDF_dAuZXnM#t=555

Stratospheric Welsbach seeding for reduction of global warming
https://www.google.co.uk/patents/US5003186

per klaveer
per klaveer
25. oktober 2016 03:24

Bra stå på ! mvh per

per klaveer
per klaveer
26. oktober 2016 20:06

personlig nå lyst i bann av tv2 pga opplyste om sprayingen.. Ja skjønner hvilken vei det går med verden i dette verdensteateret. Observerte flekker av metaliske sort grums på bilen idag.. Det stammer fra forurensing fra atmosfæren …. Rødbrun sortgrå metallisk glinsene farge . lurer virkelig hva det inneholder..

Gunnar
Gunnar
31. mai 2019 21:51

Du skal være utrolig dum for å ikke å skjønne at de stripene som fly lager er avgasser og/eller kondensering fra flyet. Dette er fysikk som du kan lære på videregående, muligens ungdomsskolen.
Men for all del, hold paranoiaen i live og dyrke denne dumskapen videre!
Ett spørsmpål: Har dere tenkt over hva somdere menes slippes ut, og hvorfor det ikke påvirker de som konspirerer mot verden?

Ingrid
1. juni 2019 20:23

Man må være ufattelig kunnskapsfattig, ja til og med dum, dersom man tror at muligheten til å spraye fra fly for å oppnå en hensikt ikke har forekommet, ofte kalt «forskning». Det startet allerede på 1950-tallet. Noe av forskningen gikk på å kunne ødelegge været for land man var i krig med, ved å hindre nedbør, eller drukne dem i nedbør, alt etter hva som var mest effektivt. Men de prøvde også ut forskjellige stoffer, giftige for mennesker, for å teste reaksjoner. De har hatt mange grunner til dette. Business Insider har en artikkel fra 2012, som forteller om forsøk gjort i St. Louis og områdene rundt på 1950-tallet. Jeg husker også at jeg leste en del om disse tingene allerede på 1960-70-tallet i Readers Digest. Kanskje du burde gjøre noen selvstendige undersøkelser rundt emnet, og ikke stole blindt på dine «autoriteter»?
https://www.businessinsider.com/army-sprayed-st-louis-with-toxic-dust-2012-10?r=US&IR=T

Resignert
Resignert
5. august 2019 14:41

Til gunnar eller andre som ikke godtar andre kilder enn mainstream.
Hvis dere finner det usannsynlig at regjeringer og mektige organisasjoner og folk skal kunne hemmeligholde et prosjekt med potensielt enorme konsekvenser over mange år kan dere undersøke litt om manhattan project.
Ellers anbefaler jeg alle å bruke sunn fornuft, og anse Mainstream nyheter som like tvilsom som det dere mener alternative kilder er.. da vil dere se gjennom fasaden rimelig kjapt. Vær kritisk og tenk selv, og grav grav grav

http://Www.nawmc.org

https://geopolitics.co/2016/10/15/weather-weapons-are-real-they-have-a-treaty-to-regulate-them/

https://www.forbes.com/sites/trevornace/2018/05/10/china-is-launching-a-massive-weather-control-machine-the-size-of-alaska/