Da Aftenpostens utskremte fikk seg ei real breiside av en blogger

Eva Bartlett er kalt mye rart av de som hun har avkledd plagg for plagg blant De presstituerte de siste årene. Hun har etterlatt en drøss med såkalte journalister spradende rundt i keiserens nye klær. På videoen under tar hun for seg en norsk representant, og det til gagns. Saken dreier seg om hva som egentlig skjer i Syria.

 

Husk at dette sannsynligvis kunne vært en hvilken som helst såkalt journalist fra De presstituerte. Med det mener jeg at akkurat denne representanten sikkert ikke er verre enn de andre. Med det sagt, snakk om å bli satt på plass!

3.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Pål
Admin
9. november 2018 19:05

Jepp, snakk om å bli satt på plass! Derfor får vi aldri se den type innslag på norsk fjernsyn, eller gjengitt i riksmediene. Til og med Klassekampen har blitt «helt NATO» og vil antakelig heller ikke publisere stoff av denne typen.

Skal man få nyheter som er nærmere sannheten, så må man altså til alternativmedia, som Jostemikk, Pål Steigan, Derimot, Midtifleisen, Hanne Herland osv.

Knut Berg
Knut Berg
18. november 2018 18:06

Heldigvis har vi Steigan…

«Glem Khashoggi, glem de dårlige løgnene du hører om Syria som de vil du skal tro på. Dette er den virkeligheten syrerne opplever. Verdens kriminelle (USA, Israel, Saudi Arabia, Tyrkia, Storbritannia, Frankrike, Canada, Qatar …) er forent i et forsøk på å ødelegge Syria. Og mens syrerne har nedkjempet dem heroisk, fortsetter disse forbryterne å drepe, for å ødelegge så mye som mulig. De er absolutt krigsforbrytere.»

https://steigan.no/2018/11/40-sivile-i-deir-ezzor-massakrert-av-usa-koalisjonens-bombefly/

Ove Onkli
Ove Onkli
19. mars 2019 04:54

Victorianske Vrangforestillinger….