Da Aftenpostens utskremte fikk seg ei real breiside av en blogger

Eva Bartlett er kalt mye rart av de som hun har avkledd plagg for plagg blant De presstituerte de siste årene. Hun har etterlatt en drøss med såkalte journalister spradende rundt i keiserens nye klær. På videoen under tar hun for seg en norsk representant, og det til gagns. Saken dreier seg om hva som egentlig skjer i Syria.

 

Husk at dette sannsynligvis kunne vært en hvilken som helst såkalt journalist fra De presstituerte. Med det mener jeg at akkurat denne representanten sikkert ikke er verre enn de andre. Med det sagt, snakk om å bli satt på plass!

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Ove OnkliKnut BergPål Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
Pål
Admin

Jepp, snakk om å bli satt på plass! Derfor får vi aldri se den type innslag på norsk fjernsyn, eller gjengitt i riksmediene. Til og med Klassekampen har blitt “helt NATO” og vil antakelig heller ikke publisere stoff av denne typen.

Skal man få nyheter som er nærmere sannheten, så må man altså til alternativmedia, som Jostemikk, Pål Steigan, Derimot, Midtifleisen, Hanne Herland osv.

Knut Berg
Guest
Knut Berg

Heldigvis har vi Steigan…

«Glem Khashoggi, glem de dårlige løgnene du hører om Syria som de vil du skal tro på. Dette er den virkeligheten syrerne opplever. Verdens kriminelle (USA, Israel, Saudi Arabia, Tyrkia, Storbritannia, Frankrike, Canada, Qatar …) er forent i et forsøk på å ødelegge Syria. Og mens syrerne har nedkjempet dem heroisk, fortsetter disse forbryterne å drepe, for å ødelegge så mye som mulig. De er absolutt krigsforbrytere.»

https://steigan.no/2018/11/40-sivile-i-deir-ezzor-massakrert-av-usa-koalisjonens-bombefly/

Ove Onkli
Guest
Ove Onkli

Victorianske Vrangforestillinger….