Darwins psykopater og alt det der

Survival of the fittest er i enkelte tilfelle helt greit som resonnement, selv om tilfeldighetene fullstendig dominerer de fleste andre steder enn ett, den menneskelige natur og tilpasningsevne.

Hva definerer et menneske?

Dette har filosofer skrevet mye tull om, men fra tid til annen har det dukket opp enkelte tanker jeg tror de fleste vil skrive under på som kloke og gode. I en krangel eller under en debatt om folk som har gjort noe fryktelig fælt, dukker ofte påstander opp som beskriver det jeg mener. Vi sier at det finnes ikke noe menneskelig med han der, eller den drittsekken mangler menneskelige egenskaper.

Folk flest, bevisst eller ubevisst, ser ut til å definere et menneske utfra om det er en snill person. Et menneske med evne til omtanke for andre. Medfølelse for sine medskapninger, eller det vi kaller empati.

Det er bare det at det er et kjempestort problem med dette koblet opp mot utviklingslæren. Det ultimate mennesket er iskaldt. Det er bestandig en psykopat. En slik som uten å ofre de lidelser det påfører andre levende skapninger en tanke. En iskald jævel som bare kjører på og knuser alt og alle som står i deres vei, ofte gjennom renkespill som bryter ned de uskyldige ofrene emosjonelt.

Er ikke utviklingslære og darwinisme ment å omfatte menneskelighet?

Det ser ikke slik ut. Samfunnet er styrt av psykopater og sosiopater (ja, jeg har lest litt om definisjonsproblematikken) på alle plan. De gjør livet til et helvete for alle som står i veien for dem, og tar gjerne livet av noen titusener de ikke vet hvem er også. Psykiatrien jubler over dette, og gjør det de kan for å få de mentalt friske like syke som psykopatene. Om jeg tuller nå? Nei, det kunne ikke falle meg inn å tulle med noe så viktig.

De hundretusener av mennesker i Norge som mistrives med å leve under slike psykopatregimer kan ikke engang snakke med fastlegen sin før de blir stappa fulle av “lykke”piller og annnen tilsvarende faenskap som gjør dem paddeflate emosjonelt. Det er ikke lenger lov å være trist og lei seg, for det blir sett på som en unormal tilstand, og denne tilstanden må behandles for at samfunnshjulene skal kunne fortsette å trille psykopatenes vei.

Er du mann i dagens Norge, har du i hele ditt liv fått høre at menn er noen slemme skapninger, og egentlig ikke annet enn unødvendige matspisere ingen har bruk for. Det gjør en halv generasjon mannfolk lei seg, og da er ikke veien til flaska eller “lykke”pillen lang.

Er du kvinne, har du stort sett aldri hørt annet enn at du har tusen rettigheter, også retten til å kle deg på en måte som ville gjort horene i Red Light District for 20 år siden grønne av misunnelse. Er du gift, er det ingen hindring for et slikt kostyme når du skal på byen for å “more” deg. Denne “friheten” har gjort at kvinner knasker enda flere lykkepiller enn menn gjør. Klart de er frigjorte og lykkelige. De har bare ikke helt skjønt hvor gleden ved denne friheten befinner seg. Derfor ender de opp som kjemisk lobotomerte horer på byen en lørdagskveld, og angrer så fælt resten av uka at de dobler dosen med lykkebringere.

Kari Nordmann med venninne på byen
Kari Nordmann på byen med ei venninne en lørdagskveld
mens gubben er hjemme og passer ungene.

Er du attpåtil kristen, er det like greit å ta ei overdose av disse pillene så raskt som mulig, for hva pokker er vitsen med å leve som en pariakaste bare på trass? Skulle du være så uheldig at du er en snill, kristen mann, kan jeg lite annet anbefale enn å snarest mulig foreta en Thelma & Louise.

Jeg har en drøm…

Neida, ikke Jørn Hoels eller Martin Luther Kings drøm, men et håp om at noen tar opp denne hansken jeg nå har kastet, slik at vi kan få en debatt om hvilke krefter det er som har pervertert og ødelagt samfunnet vårt, og som ønsker det som definerer mennesket dødt og begravet. Et lite hint for de som ønsker finne ut av dette er at jeg har skrevet ganske mye om dem her på bloggen allerede. Hvem har styrt psykologien og psykiatrien de siste 100 årene? Hvem har eid mediene og underholdningsbransjen i samme periode? Hvem har som hovedformål med hele sin religion satanistiske tilværelse å utslette alt menneskelig, og gjennom de siste samme hundreårene gjort alt de kan for å utrydde alle hvite kristne? Nei, jeg er ikke kristen, men er takknemlig for de kristne og snille menneskene jeg har kjent. De slemme kristne finnes ikke, for det er en selvmotsigelse. Det er ikke mulig å være slem kristen. Rampete, ja. Slem, nei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Spiren
Spiren
8. juli 2015 22:01

Norway: The lowest ages for transgender rights anywhere in the world.

http://www.thelocal.no/20150625/norway-to-let-7-yr-old-change-gender
According to Høie, children between seven and 16 would need to consult with their parents before changing their legal gender.

IRONI: Kjære barn, har du følelsen av, at foreldrene dine ikke forstår deg.
Barnetelefonen hjelper deg.