De absolutt frie murerne og om å tørke seg bak

Tittelen er like tvetydig som den er ufullstendig. Tvetydigheten har selvfølgelig med frimureriet å gjøre. Den ufullstendige beskrivelsen dreier seg om at det ikke bare ble muret, men på måter vi i dag ikke kan forklare formet de fjell og stein som leder tankene i retning av en blanding av kunst og magi. Kunstnerisk utført var det i enkelte tilfeller, så den er grei. Magi var det ikke, selv om det kan virke som en beleilig karakteristikk på et fenomen vi ikke forstår. Occams barberkniv sier at det dreide seg om kunnskap. En global kunnskap. Denne kunnskapen er enten glemt, fortiet, og/eller den var aldri vår. Tror denne enkle påstanden er korrekt, selv om den leder tankene i en retning som er alt annen enn enkel. Nå skal vi ta en titt på noen av denne kulturens forskjellige særegenheter, og til slutt vil jeg forsøke meg med en datering som strider aldeles vilt fra Lamestreams bevisste forsøk på historieforfalskning. Selv forsøker jeg aldri forfalske noen ting, men jeg er kjent for å ta feil fra tid til annen. Denne saken er heller ikke stramt redigert, for å si det slik. Halvparten er kaotisk og vilt tankespinn. En fem-seks digresjoner står også i kø og krangler med hverandre underveis, og til og med tilhengere av saftige majestetsfornærmelser får sitt. Ta det for det det er, nemlig en ekte på-trynet Jostemikk spesial.

De tunge vogners land

Bolivia og Malta har mye til felles. Så mye at det virker absurd å stikke fingrene i ørene, knipe øynene hardt igjen, og hyle LALALALALALA! av full hals for å forsøke fornekte muligheten for at det for mange tusen år siden fantes en kultur som hadde globalt omfang. Lamestream forskning har stort sett ikke gjort annet enn å først forsøke fornekte de lokale realitetene. Deretter har de blitt presset til å innrømme nærmest gjennom akademisk mumling, at joda, disse lokale fenomenene er litt vanskeligere å bortforklare enn vi først trodde. Dernest har ekte faktasøkere presset dem til gradvis å innrømme muligheten for at den megalittiske kulturen nok kan ha vært regional, og det under en periode da folk flest var trodd å leve i isolerte lokale klaner/stammer. Når faktasøkerne videre har ropt høyere og høyere om likheter innen både paleontologi og byggeskikk, har det rett og slett blitt for mye for Lamestream akademikere, med det heldige resultat at de er i ferd med å utrydde seg selv som kvasi- og pseudovitenskapelig yrkesgruppe fordi fingertuppene de tidlig stakk inn i ørene er i ferd med å møtes på midten. Ser dere en eller flere av dem som fortsatt klarer stå på egne akademiske bein, vær vennlige å klaske dem på de utstikkende albuene, for vi er tross alt humane, og selv Lamestream akademikere har rett til en så smertefri faglig avgang som mulig.

Sporene i fjellgrunnen på Malta er knapt nok forsøkt forklart verken når det gjelder hvilken hensikt de hadde, eller hvordan de ble laget. De er beskrevet som om det har gått tunge vogner der, og noen har fleipet med at de minner om diverse jernbanestasjoner i England. Som den svært begrensede norske Wikipediaversjonen sier:

Misrah Ghar il-Kbir, informativt kalt Clapham Junction, er et forhistorisk arkeologisk sted på Malta i nærheten av klippene ved Dingli. Stedet er kjent for sitt komplekse nettverk av parvise parallelle kanaler som er skåret ned i overflaten på fjellet, og strekker seg over betydelige distanser, ofte i nøyaktig rette linjer. Deres alder og hensikt er fortsatt et mysterium. De fleste arkeologer tror at kanalene ble til omkring 2000 f.Kr. da nye bosettere kom fra Sicilia for å innlede bronsealderen på Malta.

Navnet «Clapham Junction» ble gitt av en engelskmann som mente at sporene minnet han om den store og travle jernbanestasjonen Clapham Junction stasjon i Battersea i London.

Spor i fjellet på Malta

Det blir mye mer om gammel stein- og byggekunst på Malta senere i dette innlegget.

Reisebrev fra Bolivia

For halvannet år siden fikk vi noen korte reisemeldinger fra Okular på gammelforumet. Han var på en real global reise, og hadde kommet til Bolivia.

Sitat fra: Jostemikk på April 24, 2014, 20:06:26 pm

Drar du innom den store sjøen, så tenk på at det er eneste ferskvannet det finnes sjøhester i. Dessuten er det noen interessante tufter jeg skulle gitt venstre arm for å fått oppleve. ;)

Sjøhestene er sett, dog ikke i levende live, men på museet i Tiwanaku.

Tenker du på hustuftene på bunnen av sjøen …?

Puma Punku var ellers en liten skuffelse, var dårlig tatt vare på, bare en haug med steinblokker hulter til bulter (men hvilke blokker!). Artig å ha vært der, men er nok faktisk bedre å lese om stedet. Selv om man jo ikke vet stort. Mest gjetninger …

Skal nå om få dager forresten til en annen kuriøs før-inka-plass, nemlig ‘El Fuerte’ ved Samaipata. Noe du kjenner til …?

Til dette svarte jeg:

Sitat fra: Okular på April 24, 2014, 20:50:31 pm

Puma Punku er ikke tatt dårlig vare på. Det var fullstendig knust og herjet. Kun noen få blokker syntes. Resten lå under torva spredd over et stort område. Noe voldsomt skjedde der en gang som ødela noe som i utgangspunktet ikke skulle være særlig enkelt å ødelegge. De rotete restene du så er blokker de har funnet, og til dels stablet vilkårlig opp.

El Fuerte har jeg ikke kommet til ennå når det gjelder presentert stoff, men jeg kan litt overfladisk om det, og det kommer jo dager etter dette. Kanskje du kan gi oss et ørlite reisebrev?

Jeg har fortsatt ikke kommet lenger enn til det rent overflatiske når det gjelder El Fuerte, altså Fortet, men det holder jo så lenge det dreier seg om nettopp noe som synes på den. Overflata, altså. Dette er selvfølgelig ikke direkte sammenlignbart med kalksteinssporene på Malta, men det viser at en gang for mange tusen år siden fantes det en kultur som var spredt over flere kontinenter, og de var i stand til å gjøre ting med alle typer bergarter som vi ikke klarer gjenskape i dag, eller kun med aller største bry og siste og beste tilgjengelige kunnskap og redskap. El Fuerte er en udatert konstruksjon i grunnfjellet i Bolivia, og bergarten er sandstein. Dette er snakk om nok en såkalt før-inka konstruksjon, og som med så mange av de andre, har inkaene mange tusen år senere forsøkt bygge sine mer simple murer/steinsettinger oppå de gamle mesterverkene. Vi snakker om nok et uvurderlig mesterverk laget av en forhistorisk kultur, men dette til tross har ingen funnet det interessant nok til å lage en norsk Wiki-versjon. Derfor blir det den engelske utgaven jeg siterer kort fra.

https://en.wikipedia.org/wiki/El_Fuerte_de_Samaipata

El Fuerte Bolivia

El Fuerte de Samaipata (Fort Samaipata), also known simply as «El Fuerte», is an archaeological site and UNESCO World Heritage Site located in the Santa Cruz Department, Florida Province, Bolivia. It is situated in the eastern foothills of the Bolivian Andes.

El Cascabel
The most important feature of El Fuerte seems to be El Cascabel. El Cascabel can be translated as ‘The Rattle’. Two parallel lines point to certain points in the eastern sky at a position of azimuth 71° and an altitude of about 6.75° . One could have looked along the parallel lines, standing on the place of observation in front of the Inca-wall at the foot of El Fuerte and watched the parallel rising of two planets at sunrise on August 20, 1066 above both lines against the background of constellation Leo: Venus and Jupiter.[citation needed] Some archaeologists contend that unusual carvings on the rocks may be from a pre-Inca civilization on this Amazonian slope who were commemorating the flyover of Halley’s Comet in March 1066.

El Fuerte Bolivia 2

El Fuerte Bolivia 3

Langskallene i Bolivia

Disse har jeg skrevet omfattende om tidligere, og skal ikke repetere alt. De som ønsker å lære mer om disse kan gjøre det i Hvem og hva var langskallene i Sør-Amerika? der langskallene i Peru og Bolivia er beskrevet. Jeg tar med et par bilder, før vi igjen tar turen til Middelhavet.

Det dreier seg om skaller uten flere av de “fingeravtrykkene” som identifiserer dem som mennesker av homo sapiens. Mangelen på skatteskjøter der disse skulle være er en game, set & match hva gjelder Lamestream forskeres direkte patetiske forsøk på å tie ihjel uønsket kunnskap.

Langskallene på Malta

Langskallene er funnet på flere av de stedene de eldgamle megalittiske mesterverkene står den dag i dag, og Malta er intet unntak. I likhet med langskallene i Bolivia og Peru, har funnene på Malta dokumentert tilsvarende store avvik i den strukturelle oppbyggingen.

http://www.bibliotecapleyades.net/arqueologia/esp_malta01.htm

Langskallene på Malta

Lange skaller, høye skaller, rare skaller, og digre skaller. Med og uten normale skalleskjøter, og med og uten andre normale anatomiske kjennetegn. Brien Foerster har jeg nevnt tidligere, og han kan sannsynligvis mer om langskallene og de megalittiske underverkene i Sør-Amerika enn noen annen. Han har flere ganger gjort forsøk på å få DNA-testet funn, og å tidfeste selve byggverkene i Sør-Amerika. Jeg har ikke lest forskernes egne ord om dette med DNA-testingen, men legger ut et kort sitat fra Foerster om dette.

http://www.ancient-origins.net/news-evolution-human-origins/initial-dna-analysis-paracas-elongated-skull-released-incredible

The results of a DNA analysis of one of the skulls are now back, and Brien Foerster, author of more than ten books and an authority on the ancient elongated headed people of South America, has just revealed the preliminary results of the analysis. He reports on the geneticist’s findings:

It had mtDNA (mitochondrial DNA) with mutations unknown in any human, primate, or animal known so far. But a few fragments I was able to sequence from this sample indicate that if these mutations will hold we are dealing with a new human-like creature, very distant from Homo sapiens, Neanderthals and Denisovans. I am not sure it will even fit into the known evolutionary tree.

Den megalittiske kulturen på Malta

Den forfalskede judaismen, det som egentlig er babylonsk satanisme, bygger på dårlige menneskers tolkinger av den forhistoriske høyteknologiske kulturen de snyltet på og forsøkte forstå da de snublet inn i områdene i Midtøsten og Egypt der Balbek, Tempelhøyden og de tre store pyramidene i Egypt en gang ble bygget. En avstikker av dette ble Frimurerordenen, men de fleste ser ut til å ha glemt en minst like viktig orden, et hemmelig brorskap som har strukket og stukket sine tentakler langt inn i oppsjiktet av det norske samfunnet, nemlig Malteserordenen. Den som gransker forbindelsen mellom norske kongelige ordener og Malteserkorset vil få seg en real overraskelse. Kanskje har mange visst om dette, men liksom aldri tenkt særlig mye mer over det? Da må jeg stille spørsmålet: Hvorfor det? Da har dere jo ikke kunnet lære at nazitysklands jernkors var formet etter samme lest, og det er jo interessant, er det ikke? Dere ville også funnet mengder av andre sammenhenger mellom Malta og Egypt, samt det ørlille elitiske problemet å forklare at både “jødene” og Europas kongefamilie tror de slekter direkte fra byggmestrene bak de historiske mesterverkene i stein og fjell. De mener at da de er direkte etterkommere av “Gud”, har dette gitt dem rett til å herske over kveget, altså resten av befolkningen på jorda. Problemet de har med disse djerve påstandene blir ikke mindre av at de dermed må være de samme. Slekter både “jøder” og vår verdensdels kongelige gjennom morsarven fra samme guddommelige opphav, må “jøder” og kongefamilie være ett og samme. Det forklarer en god del, blant annet hvordan den “jødiske”, altså askenasiske kongerekken, ser ut til å samenfalle i herskertid med det tysk-romerske keiser-/kongedømmet. Askenasikhazarene kaller Tyskland Ashkenaz, og nettopp fra Ashkenaz er det at Europas royale og innavlede slekter finner sin mer moderne opprinnelse. Innavlen har de forøvrig til felles med askenasiene. Det er ikke så enkelt å finne verdige ektefeller utenfor nærmeste familie når man har en gudommelig familerekke å forvalte ubesudlet.

Pyramide og MalteserkorsSt. Olavs orden

De to bildene over viser vinkelberegninger for den store pyramiden i Giza til venstre, og Sankt Olavs orden til høyre. To versjoner av Malteserkorset, og her er tre til:

JernkorsetBundeswehr-korsetMalteser-Olav

Så kan jo alle tenke litt over hvordan det kunne være mulig at representanter for samme slekter/krefter kunne ødelegge så mange byggverk og drepe så mange mennesker på Malta under 2. verdenskrig. Til tross for den åpenbare geografiske nøkkelposisjonen til øya, kan man nesten mistenke et rituelt slag.

Valletta, Malta
Valletta på Malta i 1942

De eldre og for oss interessante monolittiske og muligens forhistoriske byggverkene ble heldigvis ikke utslettet, og det er arven etter denne steinkunstnerkulturen vi nå skal se nærmere på.

Mnaida-tempelet på Malta

Jeg skal ikke skrive så mye om dette stedet, bare legge ut noen bilder. De som ønsker få en elendig innføring i stoffet kan gjøre det på Wikipedia.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mnajdra

Om det var et tempel eller ikke vet jeg ikke. Betegnelsen tempel tror jeg er et resultat av at Lamestream forskere hele tiden har gjort det den kan for å gjøre alt de ikke forstår, eller alt de ikke ønsker skal komme fram, til noe religiøst og/eller hedensk. Stedet er ikke mindre av såpass betydning for de som bestemmer over oss, altså bankoligarkene, at et “alter” de har funnet i komplekset er beæret med å bli trykket på Euro-mynten.

Euromynt

Sporene den eldgamle monolittiske kulturen har etterlatt oss på Malta har det til felles med andre langskalle-kulturer, blant annet i Egypt, Bolivia og Peru, at det ble formet og bygget i stein på en måte som må ha fordret kunnskaper og redskaper de pr. Lamestreams definisjon av virkeligheten ikke hadde. Ta den Sør-Amerikanske megalittiske kulturen som eksempel. Den frie muringen og byggingen var så perfekt og matematisk komplisert at det må ha vært et folk med kunnskaper om både språk og matematikk. Inkaene hadde ingen av delene. Om byggverkene på Malta sier Lamestream akademikere at byggingen tok til da folk flyttet fra Sicilia og fastlandet, og således tok med seg bronsealderen til Malta. De har ikke engang giddet forsøke forklare virkeligheten, har de vel? De neste bildene blir uten tekst og forklaring, men de viser alle steder på Malta med oppsiktsvekkende byggekunst, både over og under bakkenivå. Noen av steinblokkene veide mange titalls tonn, og en kan kjenne igjen det jeg tror kan kalles nøkkelsteiner som ser identiske ut med de fra Sør-Amerika. Med nøkkelstein mener jeg de små steinene som antakeligvis ble plassert på strategisk viktige steder i murene for å låse fast de andre steinene. Mange av konstruksjonene bærer preg av å være forsøkt gjenreist av folk med manglende kunnskap om byggeteknikker og opprinnelsen, ikke ulikt det inkaindianerne i Sør-Amerika gjorde. Stedene jeg har hentet bildene fra linkes til i sluttten av innlegget.

Megalittisk byggekunst på Malta 1Megalittisk byggekunst på Malta 2

Megalittisk byggekunst på Malta 4

Megalittisk byggekunst på Malta 3Megalittisk byggekunst på Malta 5

Megalittisk byggekunst på Malta 6

Forsøk på å datere kulturen

Trenger jeg si at dere må ta dette med ei stor klype salt? Usikkerhetene er store, men det er en hendelse som har ligget i bakhodet og minnet meg på sin eksistens hver eneste gang jeg har forsøkt spekulere fram mulige tidfestelser på det som har med de megalittiske og monolittiske kulturene å gjøre. Husker dere reinrosa? Hvis ikke bør dere sette dere inn i hendelsen om yngre dryas i Neanterthalene forsvant brått og tilsynelatende uforklarlig – det samme gjorde megafaunaen et par titusen år senere. Yngre dryas-hendelsen handler om da verden stort sett gikk til helvete i åpen båt. Denne åpne båten fantes også i en lukket utgave, og de fleste som ikke er så unge at de har blitt belemret med alternativt livssyn-klasser på skolen, husker hendelsen som Syndefloden. Jeg forsøkte få fram viktigheten av å forstå reinrose-hendelsen på Klimaforskning.com, og jeg har forsøkt her på bloggen. Det er godt mulig den er nøkkelen for å forstå den totale og fullstendige sammenheng om det som har skjedd tidligere, og som har endt opp med det absolutte sammenbrudd innen nesten alt av forskning i dag. Historien vår er stjålet og forsøkt holdt skjult for oss. Sannhetens premisser er fastslått, og deretter har alle hypoteser og teorier blitt bygget opp rundt denne sannheten for å bekrefte den. Jeg regner med at alle forstår at jeg med sannheten mener løgnen? Det ene sirkulære argumentet overgår det andre, og alle ivrer etter å bygge opp sine akademiske karrierer ved å sikle og logre oppetter leggene til de som sitter med pengesekken, og således makta.

Göbekli Tepe

Vi må ta en titt på en av de mest fortiede arkeologiske funn som noen gang er gjort. Det som kan være selve løsningen på alt, ene og alene fordi det er gjennomført karbondatering av stedet, og at disse resultatene er publisert. Folk flest har aldri hørt om stedet, og de kommer aldri til å få høre om det heller, for det er i likhet med funnene i Sør-Amerika, Mellom-Amerika, USA, Egypt, Malta, Libanon, Israel, Hellas og alle de andre uønskede stedene, noe Lamestream forskere hater. De hater det intenst. Derfor har de i likhet med alle de andre stedene opplevd å få paleontologien og arkeologiens inkvisisjon over seg. Det som tidligere ble åpenlyst styrt og kontrollert fra Vatikanet, har nå skiftet navn til Smithsonian. De har som oppgave å fjerne alle bevis som kjetterne kan bruke for å peke på vår reelle historie, derfor var de da også raskt ute som et slags historiens svar på FBI, og tok over regien over funnstedet i Tyrkia. Jeg skulle gjerne skrevet mye mer om både Smithsonian, Göbekli Tepe, Tyrkia og inkvisisjonen, men det får bli en annen gang. Det må allikevel presenteres kort om Göbekli Tepe.Megalittisk byggekunst på Malta 5Det ene bildet fra Malta må sees nøyere på. Alle steinsøylene som er satt opp ligner på tilsvarende fra andre funnsteder, og vi skal se nærmere på hva de gravde fram fra flere meter sand i Tyrkia.

https://en.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6bekli_Tepe

Göbekli Tepe (Turkish: [ɡøbe̞kli te̞pɛ], «Potbelly Hill») is an archaeological site at the top of a mountain ridge in the Southeastern Anatolia Region of Turkey, approximately 12 km (7 mi) northeast of the city of Şanlıurfa. The tell has a height of 15 m (49 ft) and is about 300 m (984 ft) in diameter. It is approximately 760 m (2,493 ft) above sea level. It was excavated by a German archaeological team under the direction of Klaus Schmidt from 1996 until his death in 2014.

The tell includes two phases of ritual use dating back to the 10th-8th millennium BCE. During the first phase, pre-pottery Neolithic A (PPNA), circles of massive T-shaped stone pillars were erected. More than 200 pillars in about 20 circles are currently known through geophysical surveys. Each pillar has a height of up to 6 m (20 ft) and a weight of up to 20 tons. They are fitted into sockets that were hewn out of the bedrock. In the second phase, pre-pottery Neolithic B (PPNB), the erected pillars are smaller and stood in rectangular rooms with floors of polished lime. Topographic scans have revealed that other structures next to the hill, awaiting excavation, probably date to 14-15 thousand years ago, the dates of which potentially extend backwards in time to the concluding millennia of the Pleistocene. The site was abandoned after the PPNB-period. Younger structures date to classical times.

The purpose of the structures is not yet clear. Excavator Klaus Schmidt believed that they are early neolithic sanctuaries.

G. Tepe TyrkiaG. Tepe Tyrkia 2

Mange tonn tunge steinsøyler, mange av dem med fantastiske figurer av dyr og fugler, og til og med noe “menneskelignende”. Jeg satt det i anførselstegn, for flere av dyrene og fuglene er lett gjenkjennlige, mens menneskene så mer enn litt snåle ut. Jeg tror dette er malen for når de monolittiske mesterbyggerne forsvant. Det betyr i så fall at det samme gjelder for pyramidene og alt det andre av mesterverk i Egypt, Sør-Amerika, Israel, Hellas, Libanon osv. Hva som enn forårsaket hendelsen som er gitt navnet etter reinrosa, tror jeg det var mer enn de store landpattedyrene som forsvant. Lamestream krangler stort sett om årsaken er at mennesket jaktet for mye, og brant for mange bål for 12000 år siden, om det klaska ned et himmellegme, fortrinnsvis i Hudson Bay-området i Canada, eller at det skyldtes en plutselig mega-flom fra smeltevannsbassenger i forbindelse med avslutningen av den siste istiden. Andre, med bedre utviklet fantasi på godt og vondt, nevner muligheten for at denne kulturen selv sto for ødeleggelsene gjennom et forsøk på å slette alle spor etter seg da de dro. Akkurat hvor de deretter dro, er tilhengerne av denne hypotesen klokelig tause om.

Så vidt jeg har klart finne ut av, har ikke de som har stått bak utgravingene funnet et eneste redskap som kunne brukes til å forme/hogge ut steinene og figurene som er avdekket. Dette må være første gang selv Lamestream ikke forsøker seg med Protzen-metoden som svar på alt de ikke kan gi et intelligent svar på. Skal vi være optimistiske og si at dette tross alt er et fremskritt?

G. Tepe-monolitt

I To hundre tusen år gammel sivilisasjon på gulljakt i Sør-Afrika? nevnes litt om det mange tror er området for kong Salomos grullgruver i Zimbabve og Sør-Afrika, og der er det en del bilder av noe av de mange hundre tusen sirkulære og varierende geometriske steinsettingene som Lamestream ønsker ikke fantes. Michael Tellinger mener at disse og mengder av gamle gruveganger er eneste rester etter denne tidligere teknologiske kulturen, og at sporene ble forsøkt slettet ved hjelp av vann, altså en real flodbølge.

Etter hundre tusen år med istid sto de der og klødde seg både foran og bak. De hadde vært herskere over jorda, samme hvor de kom fra, om de var et evolusjonsmessig feilgrep, en slumphendelse, eller hva annet de kan ha vært. Det som virker så forbasket tvilsomt er at de klokeste blant “oss” døde ut, mens den dummere utgaven, den vi var og fortsatt er, den overlevde. Høres det logisk ut? For tolv tusen år siden hadde vi ifølge Lamestream forskere ikke engang begynt forsøket på å krabbe ut av steinalder- og huleboertilværelsen. Har de rett i dette, ble verken pyramider eller andre fenomentale byggverk reist av oss. Det spiller egentlig ingen rolle om den megalittiske høykulturens medlemmer forsvant for tolv eller seks tusen år siden, gjør det vel? Utfra det forskerne tror de vet om innbyggerne i vårt land for så mange tusen år siden, kan vi kanskje kunne tenke oss at de klokeste blant dem, altså oss, hadde brukt mye tid på å fundere over hvordan det kunne ha seg at planetens klokeste skapninger, vi, var de eneste kjente skapninger som ikke var i stand til å drite uten å måtte rengjøre rumpa etterpå. Henger dette på greip? At vi ble bedre og bedre tilpasset vår plass på toppen av næringspyramiden, men allikevel ble det eneste pattedyret som ikke kunne gjøre fra oss uten å grise oss til? Kanskje Lamestreams forskere på avføringsteknikker tror at alle dyr tørker seg bak etter å ha tømt ryggen? Kanskje vår evne til kreativitet har gjort at den kroppslige evolusjonen ikke lenger behøves for oss? Ville Charles Darwin nikket annerkjennende på hodet over en hypotese om at vi har blitt for kloke for vårt eget beste, og derfor har vi begynt å bli dummere og dummere?

Bjønntappen

Og dere, hvorfor er det havhester i Titicacasjøen, og hvordan pokker laget de flere kilometer med mur av gigantiske granittblokker utenfor Cusco i Peru uten hjelp av moderne teknologi og sement? Hvordan kunne det gjøres så nøyaktig at det i dag, flere tusen år senere, ikke finnes sprekker mellom steinene der en kan tre inn et tynt papir?

Cusco-murene

 

http://www.viewzone.com/archeosound.html
http://www.themaltaexperience.net/
http://users.aber.ac.uk/jpg/malta/arch.html

4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

11 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Øystein
Øystein
28. oktober 2015 21:14

Ashkenaz(i)/Asjkenas-familien: 1. Mosebok 10:3
Les Enochs bok, der finner du kanskje svarene? http://jahtruth.net/kofk-free/Bible/#old

Amatør1
1. november 2015 16:11

Utrolig fascinerende artikkel, Jostemikk. Dette med at det har vært langskaller på Malta som er til forveksling like langskallene i Sør-Amerika er i seg selv en sensasjon, selv om det ikke burde være det. Det er åpenbart ikke bare dagens virkelighet som blir forvrengt, men også gårsdagens. Dette med Göbekli Tepe har jeg lest litt om, og det er nok et tegn på at noe ikke stemmer i dagens historiebøker.

Kanskje blir dette langsomt endret på, jeg kom over denne artikkelen her om dagen:
https://www.rt.com/usa/320195-nasa-releases-images-of-enormous/

Digre mønstre på bakken i Kazakhstan fra 8-9000 år siden…

Amatør1
4. november 2015 19:25
Reply to  Jostemikk

Det ser virkelig ut som om en slik megalittisk kultur har eksistert, og over svært store områder. At dette ikke er almenkunnskap forteller oss også mye om vår egen tid. Veldig interessant stoff!

Jan Sørlie
5. november 2015 19:17

Da jeg var guttunge,støvsugde jeg hyllene på biblioteket etter Erich Von Dänikens bøker,jeg kunne bare ikke få nok.Stor var min skuffelse,da jeg et tiår senere i en avis,leste at Däniken sa at alt han hadde skrevet bare hadde vært bløff.I de senere år har jeg tenkt mye på bøkene hans(med alle bilder og illustrasjoner)og tenkt at,kanskje bløffet han ikke likevel.

Helge Leirdal
8. april 2019 21:35

Litt dritpreik: Eg hev vokse opp på gard, og sett at dyr som ikkje et det dei er meint å skulla eta grisar seg til bak so det ikkje er måte på. Når dei er til fjells derimot, er driten godt innpakka og smurt, og dei er gullande reine bak. Gå bakom geiter, og du vil sjå det sprett ut velsmurde perler som ikkje let etter seg spor i det heile. Slik vil eg tru det ogso er med oss, om me hadde ete kun det me er berekna på å eta. Berre frukt, vil eg tru. Og når me no er inne på temaet, kann me jo ta med litt frå 5. mosebok (23, 12-13): «Utanfor lægret skal du hava ein stad som ligg for seg sjølv; dit skal du ganga dine ærender. Og millom tølorne dine skal du hava ei hakka; med den skal du grava attyver det som kjem ifrå deg når du sit der ute.» Og som me ser, den strenge Gud sa ingen ting til fyren om at han skulde turka seg bak.

Helge Leirdal
8. april 2019 22:45

Eg meinte å skriva frukt og bær.

2Q11
2Q11
9. april 2019 23:59

Interessant.
Plumpet akkurat oppi slikt skitprat på YT og der omtales historieforvirringen vi er utsatt for, og for «viderekomne» er det undring rundt hvordan frimurer gigantbygningene før siste resett ble varmet opp. I tillegg What did they do!? uten do i disse bygningene?

Mike Hunt:
Dont forget the bathrooms… that just really blows my mind! What did they do!?
For 5 timer siden

Tonya Shelley:
My guess is they didn’t need them… Higher beings!
For 28 minutter siden
(kommentarer under » Once Upon a Reset (Grand Theory)»

Historikerne har mye å svare for med sitt rådende narrativ:
World population: where are the missing trillions of people?