De to jakkemennene

Dette er en oppdatering om saken etter at Lars fulgte et spor Northolsen kom med i kommentarene under innlegget.

I kommentarene nevnte Northolsen at han hadde sett jakkemann to sammen med Hanne Skartveit på en film. Dette satte Lars på sporet, og han la ut link til denne filmen, som viste at dokumentbunken som ble nevnt av Amatør1 å være mellom høyre arm og kroppen på bildene jeg har lagt ut under, ble overrukket en tjenestemann fra politiets utlendingsenhet utenfor VG-bygget. Jakka han nå har tatt av seg ser ut til å være ei allværsjakke fra Bergans. Les om dette i kommentarene under. Oppdatering slutt.

Bildene i denne posten er fra videoen Seconds after the bomb attack in Oslo july 22nd 2011 – Uploaded on Jul 27, 2011. De to hovedpersonene kan være barnehageonkler for alt jeg vet, og vimse rundt like forvirret som andre sjokkerte mennesker som befant seg i nærheten av regjeringskvartalet den dagen.

Jakkemennene

04:01 ut i filmen dukker denne mannen opp på Johan Nygaardsvolds plass.

Skinnjakka 1

Dette er første observasjon av ham jeg har klart å finne jeg har valgt å kalle nummer en. 10 sekunder senere dukker det opp en annen mann, vi kaller ham nummer to, og han passerer raskt nummer en, som er ut til å rekke ut en arm mot nummer to.

Kontakt 1

Kontakt 2

Kontakt 3

Kontakt 4

Kontakt 5

Kontakt 6

Det eneste andre jeg har av nummer en er at han ser mer enn litt misforhøyd ut med at det plutselig kommer flere mennesker gående mot ham fra høyre, og alle ser ut til å filme med mobiltelefonen. Mer vet jeg altså ikke om nummer en så langt annet enn at han ble stående på samme plass noen sekunder til. På bildene over kan det se ut som om nummer en henvender seg til nummer to. Kanskje nummer to overleverte noe til ham eller motsatt? Dette er bare en spekulasjon utfra bildene. Jeg har ikke et eneste bilde som dokumenterer noe slikt. Det er allikevel slik at nummer en helt tydelig var interessert i nummer to. Sistnevnte er vi ikke ferdige med. De neste bildene er alle av ham fem sekunder senere, og det er et par interessante ting alle bør merke seg. Jakka er meget spesiell, og ser nærmest polstret ut enkelte steder. Så bærer han på noe som holdes skjult på bildene over. Se på hans venstre skulder. Det ligner på en hjelm.

1

2

3

4

5

6

Det siste bildet er et forstørret utsnitt. Hva slags jakke er dette, og hva har han på skuldra og i høyre hånd?

7

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

65 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Amatør1
13. oktober 2015 20:20
Reply to  Jostemikk

Hvis det skulle være en hjelm, så har jeg problemer med å skjønne hvor den var i de øverste bildene der nummer to er sett mer forfra. Underlig «bever» på skulderen, muligens et jakkeslag? Mange gikk med mobiltelefon i hånden den dagen, kan det være det han har i høyre hånd?

2Q11
2Q11
13. oktober 2015 23:28
Reply to  Jostemikk

Hva med dette? Også made in Chelsea?
http://postimg.org/image/a701uu9o5/
Kommer tilbake med mer, du tror det ikke før du får se det, og neppe etterpå heller..

Northolsen
14. oktober 2015 09:55

Når det gjelder jakkemann nr. 2 innbiller jeg meg at han er skadet. Han har blod på jakka, og den merkelig måten han holder høyrehånda på kan være fordi den er spjelket, og at denne «hjelmen» er en slags festeanordning for å holde hånda på plass for å hindre blodtilstrømning. Venstrehånda bruker han muligens til å holde noen dokumenter på plass under høyrearmen.

Er nesten sikker på at jeg har sett nr. 2 i en annen film som jeg ikke finner igjen. Han sto der i samtale med VG-redaktør Hanne Skartveit. Kanskje en VG-journalist? Han krysser jo også Akersgata over mot VG-siden i det han forsvinner ut av bildet.

Lars
Lars
14. oktober 2015 10:59

http://www.vgtv.no/#!/video/42399/vg-ansatte-maatte-evakuere-to-ganger Her er mannen etter 49 sekunder har jakke n rundt armen. Han overleverer en dokument mappe til en politibetjent.

2Q11
2Q11
14. oktober 2015 16:20

Jeg tror det er en hjelm ja. Koblet til en pusteslange som går gjennom ermet(«spjelkingen»)? Det ser ut til å være mye beskyttelsesutstyr som fraktes ut av området så diskret som mulig. Jakkemann nr2
har i første fotosekvens det meste bak ryggen (henger noe ned på baken også?) men velger å krysse foran fotografen og samtidig forflytte utstyret over på sin høyre side bort fra fotografen. Bare nesten vellykket..
http://postimg.org/image/50a2jalmh/

Når det gjelder videoen -To mulige terrorister ved enden av Y-blokka- så får jeg ikke tanken bort fra at det arrangeres for fotoopptak etter at folk er jaget bort. De medvirkende handler på signal fra en regissør? Og med politimann mener du Jostemikk en kvinnelig polis (kvinnestemme) som jager bort personene på enden av Y?

2Q11
2Q11
14. oktober 2015 22:56

Vennligst studer denne:

http://postimg.org/image/jp7xksl35/

Den neste montasjen beviser ingen ting, men vi er på sporet av en sammenheng:

http://postimg.org/image/h2hj5w5fj/

«Sadly, the Khazarians continued their evil ways, robbing and murdering those from surrounding countries who traveled through Khazaria. Khazarian robbers often attempted to assume their identities after they murdered these visitors, and became masters of disguises and false identities — a practice they have continued even to this very day, along with their child-sacrifice occult ceremonies, which are actually ancient Baal Worship.»
http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

Lars
Lars
15. oktober 2015 09:55
Reply to  Lars

Politibetjenten som overtar dokument mappen er fra denne avdelingen https://www.politi.no/politiets_utlendingsenhet/

http://imgur.com/WrhMrHT http://imgur.com/Jp0uHDE

Lars
Lars
15. oktober 2015 10:37

Det er en Bergans jakke de lager ikke bombe jakker meg bekjent. http://imgur.com/86At7F6

Han er en norsk journalist prater etter 1.29 http://www.vgtv.no/#!/video/42399/vg-ansatte-maatte-evakuere-to-ganger

2Q11
2Q11
15. oktober 2015 10:51
Reply to  Lars

Når jeg tenker på det så er det et helt fantastisk samarbeid vi ser her mellom Northolsen som ser forbindelsen mellom jakkemann2 og VG. Deretter Lars som finner klippet og sist men ikke minst Jostemikk som nå har avslørt hvilken åpenbar organisert virksomhet som har foregått etter smellet regjeringskvartalet. Jeg regner med at han har mer materiale om «han som bar på et papir» og hvilken runde det har hatt i regjeringskvartalene.
Sagt litt pompøst: Folket har her lagt fram sterke indikasjoner på at Skartveit (og dermed VG og dermed mediene) og politi har ført folket bak lyset i 22.juli saken. For de som ikke visste det fra før..
Finner vi ut om jakkemann2 er journalist i VG? For meg, av egen gravererfaring, er det helt etter oppskriften at en og samme person i forskjellige identiteter er Mossad-agent, journalist og medlem av sosieteten. Gjerne i forskjellige land.

2Q11
2Q11
15. oktober 2015 10:56

Veldig bra Lars. Som jeg skriver over: -Det ser ut til å være mye beskyttelsesutstyr som fraktes ut av området så diskret som mulig. Bergans jakker kan skjule så mangt..

Lars
Lars
15. oktober 2015 11:01
Reply to  2Q11

Ja sant det. jobber med og finne navnet hans nå. For jeg skal til bunns i saken. Det er godt det er flere mennesker her som jobber for det samme resultatet. Stå på. Det er bedre og komme med ting som evt kan avkreftes enn og ikke nevne noe.

Lars
Lars
15. oktober 2015 11:16
Northolsen
15. oktober 2015 11:48

Kan den sølvgrå bilen med registreringsnummer DL 50838 muligens tilhøre jakkemann nr. 1?

Første observasjon av denne bilen ser for meg ut til å samsvare med første observasjon av jakkemann 1. Vet ikke om andre observasjoner av jakkemann nr. 1 i denne aller andre filmer, men han kan jo bare simpelthen ha satt seg inn i bilen rett etter denne «overleveringen», ventet litt og så kjørt ut av området etter endt oppdrag.

Finner igjen den sølvgrå bilen kjøre UT av Regjeringskvartalet, forbi VG-huset, på denne filmen, som er et opptak fra NRK, nemlig på 04:24:

Northolsen
15. oktober 2015 13:24
Reply to  Lars

Formidabel gravejournalistikk, Lars!

Tetlie viser seg her å være litt av en nazi-hunter også: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Nekter-for-jodehets-6419718.html

Lars
Lars
15. oktober 2015 13:53
Reply to  Northolsen

Takk, men det var din observasjon som ledet til det. Hadde funnet det ,men har sparte tid når du nevnte du hadde sett han med Hanne Skartveit.

Northolsen
15. oktober 2015 14:23
Reply to  Northolsen

Den sølvgrå bilen virker å ha kommet såpass seint til at den må ha kjørt gjennom sperringene, eventuelt siksakket forbi ambulanser og andre sjokkparkerte kjøretøyer, noe som kunne indikere at bilføreren har hatt politimyndighet. Jakkemann 1 står da også såpass bredbeint og støtt at han virker til å ha all rett til å være der, selv om han verken selv er skadet, eller hjelper andre skadde – eller venter på bussen…

2Q11
2Q11
15. oktober 2015 16:26

Bedøm selv Lars. Denne er dedikert deg:
http://postimg.org/image/t7zajawvn/
Er det sant, er det trist..

2Q11
2Q11
16. oktober 2015 00:22

Indikasjoner på at dette- pellyvstetlie – http://postimg.org/image/yizb9rkvb/
sporet er rett:
Indikasjon1
Pellysam http://postimg.org/image/ixy7inwf1/
Indikasjon2
Calthorp227 http://postimg.org/image/ykw85tf0x/
Indikasjon3
LeinAndreasBigBluff227 http://postimg.org/image/oemm2vvnh/

Lars
Lars
16. oktober 2015 09:29
Reply to  2Q11

Utrolige funn du har, men vi må evt klare og bevise det. Litt plastikk operasjon kan fikse det meste. Jeg setter av hele søndagen til å jobbe videre med å finne bevis. Håper det kanskje har dukket opp noe nytt til da som jeg kan jobbe videre med. Og er det sant er det utrolig trist.

Lars
Lars
16. oktober 2015 09:46
Reply to  2Q11

Andreas Lein som var med i denne videon som filmet et utdrikningslag. Driver denne siden http://news2post.com
Startet opp i 2011 https://no.linkedin.com/in/alein

Ser ut til at den siden drives med denne karen https://www.linkedin.com/pub/tor-kristian-ludvigsen/22/4a0/69a

Blant annet en link til en blogg om Anders B Breivik.

Northolsen
16. oktober 2015 10:37

Jakkemann 1 minner meg om Erik Albin Schjenken, ambulansesjåføren som ble anklaget for rasisme. Han er nå seniorrådgiver innen offentlig sikkerhet.

http://i61.tinypic.com/29gmqrt.jpg

Hodeformen passer kanskje ikke helt, men det gjør merittlisten hans.

2Q11
2Q11
16. oktober 2015 14:46
Reply to  Jostemikk

Blinkskudd ja, og takk for den Northolsen. Vi ser et utall rasisme-hoax rundt om i verden iscenesatt av de vi vet, finnes åpenbart også i Norge. Orwellske tider som du skrev et sted Jostemikk. 1984 er her for lengst..

Amatør1
16. oktober 2015 18:33
Reply to  2Q11

2Q11: Jeg skjønner ikke hvor du vil med de linkene. Dette virker som støy om du ikke kan være litt mer konkret. Kan du eventuelt forklare med ord hva du prøver å fortelle?

2Q11
2Q11
18. oktober 2015 00:36

Amatør1 sier:
16. oktober 2015, 18:33

2Q11: Jeg skjønner ikke hvor du vil med de linkene. Dette virker som støy om du ikke kan være litt mer konkret. Kan du eventuelt forklare med ord hva du prøver å fortelle?

Amatør1, takk for at du spør. Jeg forstår at jeg må legge mer arbeid i forståelsen av utgangspunktet og enklere bilder.
Men det kan bli omfattende. Et bilde kan fortelle mer enn tusen ord. En bildemontasje enda mer. Jeg innser at det ikke er lett å forstå selv om en tar seg god tid. Men jeg kan love deg at innsiderne forstår. For å slippe litt lettvint unna har jeg nylig skrevet dette i denne tråden:
” Khazarian robbers often attempted to assume their identities after they murdered these visitors, and became masters of disguises and false identities — a practice they have continued even to this very day”
Og
“For meg, av egen gravererfaring, er det helt etter oppskriften at en og samme person i forskjellige identiteter er Mossad-agent, journalist og medlem av sosieteten. Gjerne i forskjellige land.”
Konkret ønsket jeg ved hjelp av en rekke med indisier å vise at hypotesen i første link høyst sannsynlig er riktig. Selv om mange vil si at den viser åpenbart to forskjellige personer. Men når familie/nettverk/venner til de respektive også ser ganske like ut (de vil jo forsøke å gjøre endringer i utseende for ikke å bli gjenkjent) så øker sannsynligheten for at vi er på rett spor. Vi snakker her om personer som er på filmen og tilstede i de første minuttene etter smellet sammenlignet med vedkommendes omgangskrets ” på hjemmebane”, i dette tilfellet i hovedsak London.
Det blir for omfattende for meg her å gjennomgå alle virkemidler som brukes for ikke å bli oppdaget i identitetsjuks.

– er det tillatt og mulig å vokse opp i en familie i eksempelvis tre forskjellige land med tre forskjellige språk og identiteter? Og reise mellom landene og noen ganger å skifte identitet på grensen, andre ganger ikke? Vi må innse at det er slik det gjøres i visse kretser(Khazarian). Norske forhold: Hvor mange dager det siste året har Jostein Gaarder opptrådt offentlig synlig live som Jostein Gaarder? Kjell Inge Røkke? Kong Harald? Har de tid til å «jobbe» i andre roller og identiteter? Massevis, spør du meg. ”Multiple identiteter”, her er det bare å venne seg til begrepet.
For å korte ned, stikkord problemkomplekset identitetsjuks:
– vektøkning-reduksjon- innlegg på kroppen, tykk- tynn
-skoinnlegg, falsk isse med hår innenfor, høy-lav
-masker (high tech)
-maskering, silikon-latex osv
-fototekniske grep
-photoshop
-Dobbeltgjengere (to relativt like personer (ofte slektninger) jobber sammen om en rekke identiteter for å forvirre, sjekk forskjellige bilder av Tetlie på Google og sammenhold med bilder av jakkemann2, er det samme person? Det er lett å påstå at det må være minst tre forskjellige, men samtidig KAN det være en. Hva med ABB?)
Håper dette forsøket er bedre, alt i ett, alt henger sammen. Studeres til forståelse. Hver enkelt personrelasjon og anatomi kan granskes nærmere og bare spør på nytt, klikk en gang for større bilde eller last ned på egen disk:
RoyalUK227.jpg http://postimg.org/image/75g2ceua5/

Lars
Lars
20. oktober 2015 10:34

Etter 1.15 så er det et bilde med Tetlie og dokumentmappen. Hvis han hadde med seg en hjelm så må han ha kvittet seg med denne på de 100-150 m fra der vi har bilder av han i regjeringskvartalet til Krysset Akersgata/Apotekergata/høyesterettsplass

Lars
Lars
22. oktober 2015 08:36
Reply to  Jostemikk

Jeg tror det er hetten på jakken som lurer deg. Ser ut som sort for og at hetten ligger mot hans høyre skulder. Jeg kan ta feil ,men det er min teori.

Lars
Lars
22. oktober 2015 16:32
Reply to  Jostemikk

Så det viktige er dokumentmappen han skjuler på vei ned fra regjeringskvartalet og senere gir til en politibetjent Hvor kom den i fra og hva den inneholdt blir verre og finne ut av.

Lars
Lars
22. oktober 2015 19:56
Reply to  Jostemikk

ja det er mange ubesvarte spørsmål. skal prøve og gå igjennom ting jeg har linker til i løpet av helgen. Jeg sitter på en del informasjon som jeg må kontrollsjekke før jeg legger det ut på internett.

2Q11
2Q11
22. oktober 2015 20:48
Reply to  Lars

Ditt funn Lars i samlingsfilmen over ga meg en viktig bekreftelse på det jeg personlig mener er et rett spor: VGproterror227.jpg http://postimg.org/image/cs7vjhoy9/
Brødrene(?) ser samme vei og ender opp samme sted et kvartal lenger ned og rundt et hjørne(VG).
Helt enig i at det er en bagatell om han skjuler noe i jakken. Forklaringsproblemet til Tetlie, Skartveit og politiet blir ikke noe mindre av den grunn.

Lars
Lars
22. oktober 2015 21:18
Reply to  2Q11

http://imgur.com/KxC7AMm bare legger inn dette bildet som jeg fant på Marius Tetlies instagram.

Fra venstre Frank Lynum klubbleder i Aftenposten

Marius Tetlie info over i tråden.

Simen Sørbø https://no.linkedin.com/pub/simen-s%C3%B8rb%C3%B8/10/2b2/3ab

Stig Valderhaug https://www.linkedin.com/pub/stig-valderhaug/8/5a0/9b3 Også kjæreste med Simen Sørbø.

Legger det inn siden du hadde noen foto sammenligninger.

2Q11
2Q11
23. oktober 2015 19:42

Takk Lars. Det gir meg en fin anledning til å demonstrere multiple identiteter. I dette tilfellet hjemmehørende i Norge, Italia og UK. Det mest pedagogiske er at dere gjør noen oppdagelser selv.
Her er oppskriften på hvordan du og andre interesserte kan gå fram:
Åpne tre separate vinduer alle med Google BILDEsøk oppe og plasser alle tre ved siden av hverandre(fordel med bred skjerm). Med utgangspunkt i billedlinken min over her skriv i første søkefelt: Tatler-(ikke Tetlie)-Wilfred Frost. I andre søkefelt skrives Lynum (etter opplysning fra deg).
I tredje, og da jukser vi litt som E.Hovig sier, og skriver Rosario (ikke Carlo) Carello. Søk opp og sammenhold utseende på aktuelle funn av begge kjønn. Det er luksus å få opp resultater så lettvint på Google, men ikke gå i fellen. Dette er en dobbelt hjelp i så måte:
comment image?w=225&h=300
Fint om du eller noen andre kan sette opp en bildemontasje og presentere den her. Lykke til.

2Q11
2Q11
23. oktober 2015 19:46
Reply to  Lars

Jeg trodde kommentaren min for et øyeblikk siden kom nederst på siden her, ta det i betraktning..

2Q11
2Q11
24. oktober 2015 23:12

Her et oppsett på Tetlies bevegelser. Jeg måtte ha klarhet i hvor geografisk han befant seg i hovedfilmen glimtvis rundt 3.59. Det ser ut som fotografen har beveget seg like mye i sekundene etterpå. Si fra om noen ser feil her.
http://postimg.org/image/a3sqy3val/
En kan spekulere i om sixpencemannen bare meter unna, som ser ut til å følge situasjonen nøye, avlyser overleveringen av dokumentmappen til Schjenken i siste øyeblikk. I så fall pga pågående filming? Tetlie ser ned på sin mobiltelefon?

Lars
Lars
25. oktober 2015 16:39

Artikkel med Tetlie. Hvor han sier han stod inne i Vg bygget og tok seg et glass vann når bomben gikk av. Han sier han også begynnte å grine. Så er spørsmålet om dette stemmer. Kunne han ha kommet seg ut i regjeringskvartalet på kort tid tatt på seg jakken sin. tatt med en bunke dokumenter og evakuert seg ut av Vg huset. i tillegg skal han først ha kommet seg et stykke opp i regjeringskvartalet og snudd igjen. Da vi har bilder av når han er på vei ned igjen.

http://www.mediummagazin.de/archiv/2012-2/ausgabe-092012/dann-kamen-die-therapeuten/

Northolsen
25. oktober 2015 17:31
Reply to  Lars

På min tidslinje har jeg 04:40 etter smellet til «overleveringen» skjer mellom Tetlie og Schjenken. Det virker knapt i forhold til alle de kaotiske inntrykk han må ha fått i løpet av denne tiden.

Lars
Lars
25. oktober 2015 18:54
Reply to  Jostemikk

Hvis han evakuerte via baksiden på vg bygget så tar det også lengre tid å komme seg til Akersgata. Det er fortsatt mange ubesvarte spørsmål og jobbe med.

Northolsen
25. oktober 2015 18:55
Reply to  Jostemikk

Ser at 2Q11 har lokalisert overleveringen av dokumentene til politiet på «baksiden» av VG-bygget, i Munchs Gate vis a vis Tinghuset (blå ring). VG-ansatte har muligens også en inngang (eller fluktvei) fra denne siden?
http://postimg.org/image/a3sqy3val/

Lars
Lars
25. oktober 2015 19:04
Reply to  Northolsen

Ja er en inngang på den siden også man måtte gå opp 1 etg for og komme til Vg resepsjonen som lå på bakkenivå med Akersgata. Ligger en pub og rimi butikk ved inngangen på baksiden.

Lars
Lars
25. oktober 2015 19:10
Reply to  Lars
2Q11
2Q11
25. oktober 2015 23:18
Reply to  Lars

La det være sagt med en gang. Vi kommer til å støte på flere skrøner. Fra ”vitner”. Taktikken er å være offer slik at vi feiger ut i evt kritikk som Jostemikk er inne på. Først vedrørende regjeringskvartalet, dernest Utøya. Det ene drar det andre med seg.
«Øystein Kløvstad Langberg var i nabobygget til VG da det smalt.»
– Jeg satt i bygget rett over veien. Her er rutene intakte, men det ristet kraftig i bygningen. Det var skremmende. Jeg skjønte raskt at det var en bombe eller noe. Det var et smell jeg aldri har opplevd maken til. Det ligger masse knust glass i veien her, det lukter svidd og politiet jager folk unna, sier han.
adressa.no/nyheter/iriks/article5014689.snd (skriv www punktum først)
generelt interessant, men legg merke til ”Summer Intern
Schibsted ASA
juni 2011 – august 2011 (3 måneder)Oslo-området, Norge”
https://no.linkedin.com/pub/%C3%B8ystein-kl%C3%B8vstad-langberg/36/536/953?domainCountryName=Norge&csrfToken=guest_token&domainCountryCode=no

Lars har lagt ut flere linker til kretsen rundt Tetlie (linkedin)
Her noen i en utvidet krets verdt å sjekke, jeg kan ikke påstå at de har noe med saken å gjøre:
Forsvaret, foto, fotoshop..
https://no.linkedin.com/in/evenschjenken
mer militært ++..
https://no.linkedin.com/pub/knut-vidar-schjenken/65/93/238

Et viktig moment oppi det hele er filming som er gjort etter smellen og som er lagt ut på nettet.
Jeg tror at noe er forhåndsplanlagt. For å kompromittere. Skaper justis. De på toppen som har organisert det hele har sørget for at dersom noen i etterkant snakker for mye, blir de avslørt av nevnte filmopptak. Klassisk taktikk at ikke alle vet alt, de får sine oppgaver isolert og belønning deretter. Men er ikke forberedt på filming som avslører, ikke for mye, ikke for lite.
Et soleklart eksempel er jo nettopp dette innlegget jeg skriver under.

Et annet godt eksempel er fra Grubbegata der soldater tilsynelatende kobler fra kabler i følge opptak fra TV2 kun 3-4 minutter etter smellen. Grubbegata er i henhold til filmen folketom, men samtidig kan en på frosne sekvenser i filmen skimte en ambulanse i andre enden av krysset, nemlig krysset mellom Akersgata, Høyesterettsplass og Apotekergata. Denne ambulansen må være plantet inn i filmen. Dersom en studerer forskjellige filmopptak er det helt umulig at en folketom Grubbegata kan kobles til en ambulanse på nevnte kryss. Filmen er å finne på Youtube, foreløpig har jeg ikke hørt at noen har sett klippet på TV2 sending 22.juli eller senere.

Her har de overordnede planleggerne sørget for TV2 og ”Forsvaret” sin tilstedeværelse. Men ingen av dem visste at de kom til å kompromittere hverandre. For ikke å gjøre saken for opplagt, har noen manipulert inn en ambulanse som reelt ikke var tilstede før etter ca 10minutter. De første gule bilene som ankom var ikke rene ambulanser. http://postimg.org/image/d0i9l15il/
”Forklaring” eller rettere sagt skrøner fra de påståtte berørte soldatene ble lagt ut i soldaten.no/soldatnytt/, men er ikke tilgjengelig nå. Dette er ting som jeg tror Jostemikk kommer tilbake til.
Tidligere omtalte ”Filming for a Bachelorparty when the Oslo-bomb went off”, er også en film som en skal ”vokte seg for”. Den finnes i flere utgaver og kvaliteter. Manipulerte versjoner?
I det hele tatt, i denne saken er det mye lureri, feller er også lagt ut for ”etterforskere” som oss.

Lars
Lars
27. oktober 2015 19:36
Reply to  Northolsen

Erik Schjenken Har også en bakgrunn som Nato soldat dette bildet er fra våren 1994.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153273924770692&set=a.462974500691.271845.649160691&type=3&theater

En annen ting er at han i 2011 meldte seg inn i Frp. kanskje en tilfeldighet. Og han er nå Vararepresentant i Oslo bystyre
http://www.dagbladet.no/2015/09/23/nyheter/politiske_partier/valg/politikk/41203310/

Han har også blandet seg inn i Ferge saken i fra Utøya.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/terrorangrepet-22-juli-politikk-og-samfunn/vil-granske-auf-fergen/a/10015210/

2Q11
2Q11
28. oktober 2015 19:52
Reply to  Jostemikk

Vi har avdekket løgn og skrønehistorier i denne saken. De som har studert filmer fra regjeringskvartalet kan med sikkerhet si at forklaringen til Espen Naumann er uriktig med overlegg.
Hvem skal vi melde fra til i håp om at det blir aksjonert? Politi, politikere, advokater/justisvesenet/departement, pressen, eller kongen? Andre forslag?

Helt til innrømmelser foreligger tror jeg at hver og en som har et ønske om å rydde opp, må bidra med sitt. Vi må dessverre gjøre politiets jobb selv, det består blant annet i å gå de mistenkte nærmere etter i sømmene selv om det kan føles utrivelig.
Dersom skadeomfang og til og med antall drepte er uriktig, så drar det med seg mang en konsekvens.
Enten det er i etterkant av Sandy Hook eller 227, normalt er det at rettsmedisinere signerer død og dødsårsak til syvende og sist. Det betyr at de aktuelle må undersøkes, i førstnevnte sak er det åpenbart bløffet, foreløpig uten konsekvens for falsknerne.

I forbindelse med etterforskning av denne mannen
http://www.nrk.no/227/artikler/rettsmedisiner-svarte-leserne-1.8122517
trenger jeg hjelp av dere lesere til å vurdere om følgende funn viser noe unormalt i det hele tatt, jeg stusset på dette(alle steiner skal bli snudd):
resultater med samme profilbilde og med overhyppighet av navnet Ingvar?
http://postimg.org/image/uzl57j77z/
Vennligst gå inn her: https://plus.google.com/108161930134375575971/posts
Gå deretter inn ”I kretsene til vedkommende
339 personer” og skriv i søkefeltet: Ingvar
Prøv gjerne med mer vanlige skandinaviske navn og sammenlign antall treff.

2Q11
2Q11
4. november 2015 00:29
Reply to  2Q11

Etter å ha studert bilder og film i timevis med henblikk på Espen Naumanns beretning, så ser det ut som han i stor grad har sitt på det tørre. Bortsett fra at det hele ser veldig arrangert ut. Kommer tilbake til det i en annen kommentar.
I forhold til at en myndighet kan ta affære og drive bedragerne bort fra scenen: det som gjør en pessimist er eksempelvis uttalelser sagt i bisetninger på NRK nyhetene om at krigen i Irak ble startet på falsk grunnlag. Tiden leger alle sår? Ingen løfter ett øyenbryn. Samme vil skje med Norges bombing av Libya? Men noen ser sammenhengen med dagens flyktningstrømmer. Da vil i manges øyne ABB framstå som den nye Olav den hellige? Drepte for en god sak. .(?)
Et annet ferskt eksempel på utspekulert spredning av Stockholmsyndrom er kombinasjonen klimabløff og Volkswagen avgassjuks. Klarer vi å holde moralen oppe med profesjonelle psykopolariserende krefter rundt oss hele tiden? Hva er egentlig rett og galt? De samme kreftene har helt åpenbart overtatt styringen av statskirken og undersåtter. Tenk om propagandaen overfor folket var fokusert like mye på ærlighet som på homofili? At det å være ærlig i det minste er ok..
Det som kan gjøre meg optimist er tanken på at hele maktpyramiden kanskje bare er et lett og svært korthus. I all beskjedenhet antyder jeg at ”Ingvar-funnet” i kommentaren over er hyperviktig. Det er bare for hvem som helst å knekke koden. Min intuisjon sier at her er noe universelt som gjør at korthuset faller om koden knekkes. Legg merke til at Kamprad familien inngår i ”Ingvar kretsen” på 339 personer. ”Oppkomlingene” Kamprad, Thon, Kjos, Gates, Jobs, Trump er etter min erfaring Rothschilds og Rockefellers. Ment som ”bevis” for folk flest at det går an for mannen i gata å nå til topps..

Et sammentreff:
“The name Ingvar is an Norse first name for males, common in Scandinavia, meaning protected by Ing (i.e. Freyr). Many notable Scandinavians have had this name, for example Ingvar Kamprad, and the legendary Swedish king Ingvar.”

-www.1881.no/person/oslo/grefsen/espen-naumann_9982743S2/Espen Naumann fra Grefsen, Oslo.. Adresse, Lettvintveien 33 D, 0487 Oslo.
Firmaer(1) på dette stedet
Sønnavindpedagogen Hege Eika Frey
• Lettvintveien 33D0487 Oslo

-I tillegg viser det seg at han (Naumann) har en navnesøster i USA som også pusler litt med sikkerhet og terror på høyt plan.
Naumann, Neumann og Newman er nesten samme sak.
http://postimg.org/image/5achhuc8p/

Lars
Lars
11. mai 2016 14:17

Marius Tetlie slutter i vg. Regner med han får seg en jobb sammen med Tandberg i Afrika.

http://journalisten.no/2016/02/disse-slutter-i-vg

lars
lars
12. mai 2019 07:55

https://www.facebook.com/erik.schjenken Erik Schjenken holder koken innen sin militære karriere. oppdatert facebook med et nytt bilde 8 mai.

Vapaus
Vapaus
12. mai 2019 14:32

https://www.facebook.com/erik.schjenken Erik Schjenken holder koken innen sin militære karriere. oppdatert facebook med et nytt bilde 8 mai.

Jeg får bare opp ikke tilgjengelig. Nå har ikke jeg hatt noen FB-konto på et decennium, så mulig det er årsaken? men uansett bruker jeg å få opp sider der fra direkte lenker.