Den forbudte boka

Var så heldig at jeg snublet over en forbedret og vesentlig mer lesevennlig utgave av ei bok alle må lese. Nå er det til og med mulig å klikke seg fram via linker til kapitler etc. Håper alle leser den boka, og kanskje vil dere finne stoff som er direkte relatert til 22. juli 2011-terroren?

http://ingridberg.com/filer/g_gate_ny.pdf

Er Mossad/PST/Delta/E-tjenestene/Arbeiderpartiet ett og samme uvesen? Det kan se slik ut, men jeg deler gjerne ut en ørefik til unnfallende og feige politikere fra de andre Stortingspartiene, selv om det heldigvis finnes unntak. Ofte kan det virke som om naiviteten vokser jo høyere opp i systemet man kommer, men bare til et visst punkt. Derfra og opp er det man finner alt annet enn naive og godtroende mennesker.

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Vapaus2Q11 Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
newest oldest
Notify of
2Q11
Guest
2Q11

og kanskje vil dere finne stoff som er direkte relatert til 22. juli 2011-terroren?

Jeg har tidligere hevdet at det er ingen motsetninger mellom Jostemikk sine Mossad-registreringer og mine UK når det gjelder identiteter i forbindelse med oppdraget i regjeringskvartalet 22/7-11. Historien viser vei, hentet fra “Den forbudte boka”: http://postimg.org/image/wpjryjj01/

Vapaus
Guest
Vapaus

Ofte kan det virke som om naiviteten vokser jo høyere opp i systemet man kommer, men bare til et visst punkt. Derfra og opp er det man finner alt annet enn naive og godtroende mennesker.

Spot on.