Den forbudte boka

Var så heldig at jeg snublet over en forbedret og vesentlig mer lesevennlig utgave av ei bok alle må lese. Nå er det til og med mulig å klikke seg fram via linker til kapitler etc. Håper alle leser den boka, og kanskje vil dere finne stoff som er direkte relatert til 22. juli 2011-terroren?

http://ingridberg.com/filer/g_gate_ny.pdf

Er Mossad/PST/Delta/E-tjenestene/Arbeiderpartiet ett og samme uvesen? Det kan se slik ut, men jeg deler gjerne ut en ørefik til unnfallende og feige politikere fra de andre Stortingspartiene, selv om det heldigvis finnes unntak. Ofte kan det virke som om naiviteten vokser jo høyere opp i systemet man kommer, men bare til et visst punkt. Derfra og opp er det man finner alt annet enn naive og godtroende mennesker.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
2Q11
2Q11
16. februar 2016 21:55

og kanskje vil dere finne stoff som er direkte relatert til 22. juli 2011-terroren?

Jeg har tidligere hevdet at det er ingen motsetninger mellom Jostemikk sine Mossad-registreringer og mine UK når det gjelder identiteter i forbindelse med oppdraget i regjeringskvartalet 22/7-11. Historien viser vei, hentet fra «Den forbudte boka»: http://postimg.org/image/wpjryjj01/

Vapaus
Vapaus
7. april 2019 14:32

Ofte kan det virke som om naiviteten vokser jo høyere opp i systemet man kommer, men bare til et visst punkt. Derfra og opp er det man finner alt annet enn naive og godtroende mennesker.

Spot on.