Det er mange som sprer forvirring

Kontrollert opposisjon skaper den ønskede forvirringen

Dette er ment som en rimelig krass advarsel. Det dreier seg om at så forbasket mange går i fella som er satt opp for dem. Jeg har selv gått i den, går muligens stadig i den, og kommer dessverre til å fortsette med å gjøre det til en viss grad, men vi må lære oss å begrense bommertene. Vi er ikke mange i dette landet som leter etter fakta om verdensbegivenhetene, og da er det ekstra trist å se at så mange kaster bort dyrebar tid på tull og fanteri. Jeg skal ikke komme med så mange eksempler her, men noen må nevnes. La oss ta en titt på de enkleste tabbene og mest åpenbare sammenhenger.

Den beste måten å kontrollere opposisjonen på, er å lede den selv.
Vladimir Lenin

(Kommentar 11. november 2018. Det er svært tvilsomt om Lenin noen gang sa dette.)

Svært mange bloggere eller Facebook-brukere legger ned mye tid og energi på å angripe innvandrere med muslimsk bakgrunn. De siste månedene har De presstituerte styrt debatten over på muslimske kvinners bekledning. Det minner mest om mobbing på skolen, der stakkarene det går ut over kom fra et hjem der foreldrene ikke hadde råd til siste skrik fra barne- og ungdoms-moten. Vi har en meningsløst skakkjørt verden, men dere velger å bruke tiden på kvinners bekledning? Både den generelle innvandringen og kles-kodeksen de bringer med seg har fått fokus, mens det vi alle egentlig burde bruke energien på, er hva som er årsaken til den massive innvandringen fra nettopp muslimske nasjoner. Hva står bak? Hvem står bak? Er det et ledd i en langtidsplan for å svekke vestlige nasjoner? Hvem kjenner vi til som har hatt som mål å svekke kristne verdier og vestlige verdier og livssyn? Hvem i de vestlige nasjoner hjelper kreftene bak ønsket om å overøse Europa med innvandrere? Hvilke politiske partier tilhører de? Hvilke partier har uttrykt sterkest sympati og støtte for kreftene bak krigene i Midtøsten, som til syvende og sist er hovedårsaken til hele flyktningproblematikken? Forstår dere? Hvorfor bli så forbasket aggressive overfor mennesker som er reelle ofre for grove overgrep? Hvor blir det av sinnet mot de som egentlig står bak? Jeg har tidligere skrevet at jeg ikke har noe ønske om å komme med direkte kritikk av andre nettsider, blogger og annet som tilsynelatende står på faktasøkernes side, men gjorde for en stund siden et unntak når det gjaldt Veterans Today. Nå er jeg svært fristet til å gjøre det også når det gjelder ei norsk nettside, men lar det være med fristelsen. Nevner bare at jeg stadig ser linker til denne nettsiden lagt ut av faktasøkere som forlengst har forstått at khazar-sionistiske krefter er direkte menneskefiendtlige, men dessverre ikke har fått med seg hvem som eier og drifter denne nettsiden. I blind og naiv fryd over at nettsiden overøser sine lesere med kritisk stoff om trusselen muslimsk innvandring utgjør for vårt fedreland, ser all kritisk sans ut til å forsvinne som dugg for sol. Noen har i årtier ønsket å svekke oss, og i samme periode har de overøst verden med usann og usaklig kritikk av muslimene. Hvorfor skal det da være så vrient for folk å forstå at de samme kreftene setter muslimer og kristne (hvite mennesker med europeiske røtter) opp mot hverandre, mens de gnir seg i hendene og knegger over hvor enkelt det er å narre oss?

De presstituertes innsats for å kontrollere opposisjonen

De presstituertes oppgave er ikke å fortelle sannheten eller å kritisere myndighetene i vestlige nasjoner. Hvis det tilsynelatende ser slik ut, er det snakk om formålstjenlige handlinger begått av en fullstendig kontrollert presse. Vi vet det er slik, for historien kan fortelle oss om utallige eksempler. Et eksempel er for eksempel CIAs* innrømmelse om at når et magasin kommer for nær sannheten, samtidig som de har en stor lesermasse, blir de raskt infiltrert og kontrollert av dem. Med De presstituerte/Lamestream Media har de hatt det enklere, for disse har vært under full kontroll av de hemmelige tjenestene hele tiden, eventuelt kontrollert/eid av finansmakten, noe som i realiteten er én og samme ting. Foruten å gi folket stadig mer brød og sirkus, ser vi hele tiden en økning i direkte propaganda. En del av denne propagandaen er å nøye bygge oppunder ren og skjær bløff. De presstituerte vil aldri avsløre noe oppsiktsvekkende kritisk mot vestens ledere hvis det er snakk om reelle fakta. De fleste som leser det jeg skriver her er allerede klar over dette. Allikevel trykker de fleste De presstituertes stoff om Edward Snowden og Julian Assange/Wikileaks til sitt hjerte som viktig og ekte.

takelegging-og-kontrollert-opposisjon
De presstituertes hovedoppgave er å rette lesernes fokus vekk fra virkeligheten. Bildet er redigert, og originalen fant jeg her: http://co-creatingournewearth.blogspot.no/2015/08/controlled-opposition-belinda-mckenzies.html

Kontrollert opposisjon dreier seg om mer enn å servere publikum falske versjoner av sannheten. I minst like stor grad handler det om å skape forvirring og å få folk til å kaste bort tiden på å studere og diskutere falske problemstillinger. Det er like enkelt som det er genialt, men ærlig talt, burde ikke de fleste forlengst ha gjennomskuet dette svineriet? Klimasaken er et godt eksempel på kontrollert opposisjon. Såkalte skeptiske bloggere har styrt debatten mot en evigvarende runddans om hvor mye økt atmosfærisk innhold av karbondioksid vil heve den globale temperaturen. Deretter har de gradvis strammet inn på mulighetene for å være vertskap for en konstruktiv debatt om dette molekylet i det hele tatt kan føre til oppvarming, gjennom å komme med sterkt fordømmende og negative karakteristikker av de som ønsker en slik debatt. Noen har også satt et så stramt regime for reell debatt at de har utestengt de som ønsker denne debatten. Dette skjer overalt der viktige samfunnsspørsmål blir debattert. Blir nettsiden for stor (mange lesere og stor aktivitet i kommentarfeltene) og kommer for nærme sannheten, må makten bak makten på en eller annen måte skaffe seg kontroll over debatten, og styre den i ønsket retning.

Ramparts was a glossy illustrated American political and literary magazine, published from 1962 through 1975 and closely associated with the New Left political movement.[1] Unlike most of the radical magazines of the day, Ramparts was expensively produced and graphically sophisticated.

Beginning in 1966 American authorities began investigating the magazine’s funding, suspecting Soviet financial connections. Central Intelligence Agency Director William Raborn asked for a report and files were gathered on many of the editors and writers.[7]According to a book published in 2008, this marked the first time the CIA had targeted a US publication — a violation of the National Security Act of 1947.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ramparts_(magazine)

Nå kan dere jo selv tenke dere hvordan dette henger sammen. Hvordan det være. Hvis et slikt magasin på 70-tallet ble ansett som en så stor trussel at USAs øverste etterretningsorgan så seg nødt til å infiltrere det, hva tror dere muligheten er for at De presstituerte (rikspressen), som har svært mange lesere, skal kunne skrive uavhengig av militære, politiske og økonomiske interesser? Svarer gir seg selv. De presstituerte er De hemmelige tjenesters fremste organ.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

12 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid
Admin
Ingrid
29. september 2016 14:36

Takk for at du tar opp det du gjør, ikke minst den første biten. Dette er noe jeg så ofte har skrevet i debatter, men det virker som om folk rett og slett ikke forstår det. Kanskje folk har blitt så vant til legemidler som stort sett angriper symptomer men sjelden angriper årsaken, at de selv har blitt som et slikt legemiddel? 😉

Stargazer
Stargazer
29. september 2016 20:01

For en tid tilbake donerte jeg månedlig til nettstedet du sannsynligvis snakker om i den første delen. Donerte faktisk til to nettsteder, så ett av dem må være dette. Det ble brått slutt på donasjoner til dem begge når jeg «våknet».

Lag på lag med bedrag. Det er ikke lett dette. Takk for innsatsen du legger ned Jostemikk.

Radiv
Radiv
30. september 2016 13:13

Regner med du mener nyhetsspeilet.no også? Hvorfor bruker du Ordet global jostemikk? Du burde visst kor tid dei laget det ordet. Og hvorfor. Men kan ta lang tid og våkne som du sier:) Meget bra artikkel Jostemikk 🙂 Mvh

Radiv
Radiv
30. september 2016 22:33

Så pass. Hehe;) Du får hilse Alien folket på speilet da. Lol. Er det ingen særiøse sannhet søkere i Norge? Takk for en fin latter ivertfall:) haha

Radiv
Radiv
30. september 2016 22:34

Her var det mye forvirring vil eg si?

Vapaus
Vapaus
11. november 2018 00:35

Jeg må si Jostemikk at denne bloggen din er en skattekiste hvor jeg stadig kommer over viktige artikler. Dette du advarer for her (kontrollert opposisjon) er viktig å tenke litt ekstra på og være på vakt mot, slik at vi sannhetssøkere ikke bare tar et premiss for god fisk og så tar opp debatten derfra. Eksempelet ditt med klimasaken illustrerer dette poenget bra.